Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 15 Οκτ, 2012 19:59

Χθες πηγα Θεσσαλονικη. Μεσα στην πολη 89,9 και στο ΣΕΟ plaza στον δρομο για Βεροια 84,9. Και ρωταω. Μηπως καποιοι στην συμπρωτευουσα μας περνανε για μακακες; Ειναι δυνατον στην Ηπειρο να οι τιμες να κυμαινονται απο 80 - 83 λεπτα και στην Θεσσαλονικη 89,9?????? Τι εχει και ειναι 5-9 λεπτα ακριβοτερο.........χρυσο;;;;;;;;
Φυσικα εβαλα στο plaza.......... Μετα σου λενε φταιει το κρατος.............μαλλον μερικοι "απορροφησαν" την αυξηση αυξανοντας πριν ανακοινωθει. Λ Α Μ Ο Γ Ι Α
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » Τρί 16 Οκτ, 2012 00:37

maevius έγραψε:Χθες πηγα Θεσσαλονικη. Μεσα στην πολη 89,9 και στο ΣΕΟ plaza στον δρομο για Βεροια 84,9. Και ρωταω. Μηπως καποιοι στην συμπρωτευουσα μας περνανε για μακακες; Ειναι δυνατον στην Ηπειρο να οι τιμες να κυμαινονται απο 80 - 83 λεπτα και στην Θεσσαλονικη 89,9?????? Τι εχει και ειναι 5-9 λεπτα ακριβοτερο.........χρυσο;;;;;;;;
Φυσικα εβαλα στο plaza.......... Μετα σου λενε φταιει το κρατος.............μαλλον μερικοι "απορροφησαν" την αυξηση αυξανοντας πριν ανακοινωθει. Λ Α Μ Ο Γ Ι Α

Αυτό ξαναπές το.Απλά δεν τους προτιμάς για ανεφοδιασμό γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο
Opel Astra G Gas Italy
Cavaliere

Δημοσιευσεις: 42

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 16 Οκτ, 2012 00:56

christoi έγραψε:
gkazakias έγραψε:Καλη κινηση αυτο!! Πιστευω μην πεταει τιποτα σαβουρα στην αγορα εκεινες τις μερες που πουλαει 3 λεπτα κατω.

Από ότι μου είπε, στους συχνούς πελάτες, τα -0,03€ ισχύουν κάθε μέρα.
Ακόμα δεν έχω αδειάσει για να μπορέσω να πω με σιγουριά αν είναι καλό. Και σίγουρα δεν μου έκανε την διαφορά όπως του Klig στο παπαγεωργίου.

Kαι σε εμενα το ειχε πει και εβαζα συνεχεια οχι τωρα δυο μηνες πριν, αλλα οταν ειδε οτι εδεσε το γαιδαρο αλλαξε σταση οποτε του κουνησα μαντηλι.....
Τελευταία επεξεργασία από tasoshunter και Τρί 16 Οκτ, 2012 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό arisdouk » Τρί 16 Οκτ, 2012 17:57

gkazakias έγραψε:
tsakozzz έγραψε:
sakisf έγραψε:φαωνος 0.838, δε χρειαζεται να πας επαρχια

Ειμαι συχνος πελατης εκει

0.839 και στην Πετρου Ραλλη 44 η ΒΡ. Να τιματε οσους κανουν προσπαθεια να ξεφυγουν απο αυτο το μπουρδελο καρτελ.

σημερα εβαλα στη φαωνος 83.7..η bp στη πετρου ραλλη 83.9 σημερα..
bardolini χωρις λαδιέρα 11.000 km++++
arisdouk

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 16 Οκτ, 2012 20:11

89,5 στην aegean στο ωραιόκαστρο!!!
Έλεγα να πάω για κούρεμα, αλλά αν συνεχίσουν να έχουν τέτοιες τιμές, θα βγάλω την διαφορά από γυάλισμα της κεφαλής ;) ;)
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό dancerman » Τρί 16 Οκτ, 2012 20:28

Θεσσαλονικη ποια η αποψη σας για το κλιγκ στο παπαγεωργιου, το σαλονικα παλι στο παπαγεωργιου, αυτο στο δερβενι και αυτο στην μακρυγιαννη το Kfs πως λεγεται δε θυμαμαι.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Τετ 17 Οκτ, 2012 01:46

Οι τιμες θεσσαλονικη πετανε...δυστυχως..
Ειναι εκτος τοπου και χρονου !!
Ας βαλουν κοντα στα συνορα στη Δοιρανη και θα με ξαναδουν πολυ (εφοσον ειναι προς τα εχει η δουλεια μου)
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό christoi » Τετ 17 Οκτ, 2012 01:59

dancerman έγραψε:Θεσσαλονικη ποια η αποψη σας για το κλιγκ στο παπαγεωργιου, το σαλονικα παλι στο παπαγεωργιου, αυτο στο δερβενι και αυτο στην μακρυγιαννη το Kfs πως λεγεται δε θυμαμαι.

Χωρίς να έχω μεγάλο δείγμα, θα έλεγα ότι klig είναι καλύτερο από όλους.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 17 Οκτ, 2012 13:23

Είναι άθλιες η τιμές Θεσσαλονίκη, δυστυχώς.. Όπου πιο φθηνά και καλό είναι μέχρι να δοκιμάσουμε κάποιον, μικρές ποσότητες.. Σήμερα πρώτη φορά μου άναψε το check στο αμάξι, από προχθές που έβαλα κοντά στην νέα Πέραμο Καβάλας ένιωθα το αμάξι λίγο αδύναμο και να ζορίζεται λίγο σε ανηφόρα η να νιώθω μικροδιακοπες.. Σήμερα το check άναψε για δύο misfire χωρίς επιτάχυνση και χαμηλής ποιότητας καύσιμο. Ευτηχως τελείωσε, πήγα έβαλα 20ευρω και τώρα πάει μια χαρά. Έσβησα και το check
Στάλθηκε από το HTC HD2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 17 Οκτ, 2012 18:40

dancerman έγραψε:Θεσσαλονικη ποια η αποψη σας για το κλιγκ στο παπαγεωργιου, το σαλονικα παλι στο παπαγεωργιου, αυτο στο δερβενι και αυτο στην μακρυγιαννη το Kfs πως λεγεται δε θυμαμαι.

Δυο κοινα εχουν αυτοι ολοι φιλε μου !!!!
Ιδια τιμη δυστυχως και ιδια ποιοτητα πιστευω!!!
εγω προσωπικα δεν βαζω απο αυτους!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 52 επισκέπτες