Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό xarlam » Σάβ 21 Μάιος, 2011 23:10

Τελικά σήμερα μπορεσα...Επιβεβαιωμένο
Πρατήριο στον Βασιλικο Θεσπρωτιας λειτουργεί εδώ και δυο-τρείς μέρες τιμή 0,779
Nissan Qashqai 2.0 ICOM JTG 5ης γενιας
xarlam

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Δευτ 23 Μάιος, 2011 09:51

xarlam έγραψε:Τελικά σήμερα μπορεσα...Επιβεβαιωμένο

Τιμή καλούτσικη (αν και ακριβή γενικά) σε σχέση με άλλα μέρη της Ελλάδας, δεδομένου ότι η Θεσπρωτία είναι από τις ποιος ακριβές περιοχές στη βενζίνη.
Στην επόμενη μου κάθοδο προς Ηγουμενίτσα θα τσεκάρω. Το Jetoil του Κομίνη δεν είναι στο Βασιλικό;
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό yiannis64 » Δευτ 23 Μάιος, 2011 12:09

Παιδια το πιο κοντινο πρατηριο στην περιοχη μου , (μενω Ραφηνα) , ειναι στο 17οχλμ. Λ.Μαραθωνος μετα το Πικερμι προς Παλληνη , και η τιμη του ειναι 0,799€.
Μαλιστα ειναι και το μονο κοντινοτερο για ολη την Ανατολικη Αττικη.Τα επομενα ειναι Γερακα.
Ειναι σχετικα καλη τιμη? Η μαλλον αρμυρουτσικη?
Ρωταω γιατι οταν με το καλο κανω την τοποθετηση , μαλλον εκει θα γεμιζω.
yiannis64

Δημοσιευσεις: 27

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 23 Μάιος, 2011 18:23

Όταν πρωτοάνοιξε κι ενώ όλα τα υπόλοιπα πρατήρια είχαν τιμή γύρω στα 0,78-0,80 εκείνος έβαλε 0,769 αν θυμάμαι καλά. Τότε το υγραέριο επωλείτο κάπου 90 ευρώ ο μετρικός τόνος πιο ακριβά...
Τώρα, με τόσο πεσμένα επίπεδα τιμής, δεν έχει καμία δικαιολογία για να κρατά τόσο ψηλά την τιμή.
Πέρνα από κει και ρώτησέ τον ευθέως ποια θα είναι η στάση του στο μέλλον καθώς μπορεί να είναι κοντά στο σπίτι σου, αλλά δε σημαίνει οτι θα βάζεις μόνο εκεί. π.χ. παρόλο που το Μοσχάτο και το Αιγάλεω δεν είναι κοντά μου, προτιμώ τα εκεί πρατήρια όποτε με φέρνει ο δρόμος μου από εκεί... Το ίδιο θα κάνω και με όποιον άλλον γνωρίζω οτι πουλά σε σχετικά χαμηλή τιμή και διατηρεί σταθερά καλή την ποιότητα.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 23 Μάιος, 2011 18:34

tzanabetis έγραψε:
xarlam έγραψε:Τελικά σήμερα μπορεσα...Επιβεβαιωμένο

Τιμή καλούτσικη (αν και ακριβή γενικά) σε σχέση με άλλα μέρη της Ελλάδας, δεδομένου ότι η Θεσπρωτία είναι από τις ποιος ακριβές περιοχές στη βενζίνη.

Το παράδοξο με το υγραέριο είναι οτι γενικά είναι πιο ακριβό σε μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη (όπου θα έπρεπε να λειτουργεί ο ανταγωνισμός) σε σχέση με την επαρχία...
Από αυτό καταλαβαίνει κανείς οτι ο παράγοντας "μεταφορικά" δεν φαίνεται να επηρεάζει πολύ την τιμή.
Η ζήτηση και η αισχροκέρδεια δεν αφήνουν την τιμή να πέσει εκεί που θα έπρεπε...
dti

Δημοσίευσηαπό xarlam » Δευτ 23 Μάιος, 2011 19:20

tzanabetis έγραψε:
Στην επόμενη μου κάθοδο προς Ηγουμενίτσα θα τσεκάρω. Το Jetoil του Κομίνη δεν είναι στο Βασιλικό;

Σωστα στην εξοδο Βασιλικου.
Οσο για την τιμη 13ος στους 77 δεν είναι άσχημα...
Πάντως θα ήθελα να πιστευω (όπως έλεγε και ο Π.Γιαννακης)με τον ανταγωνισμό και την "αγάπη"που έχει με το άλλο πρατήριο και τον Φαρμάκη στα Γιάννενα που μπορεί να ρίξει την τιμή οσο θέλει(0,65 κάπου είδα εδώ μέσα για οικιακή χρήση ) θα πέσει και άλλο η τιμή....
Nissan Qashqai 2.0 ICOM JTG 5ης γενιας
xarlam

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 24 Μάιος, 2011 15:57

Χθες εβαλα πρωτη φορα στο πρατηριο στο Αγρινιο που ανοιξε προσφατα. Η τιμη...0,819 και φυσικα εφαγε κράξιμο. Του λεω ''φιλε μου καλες δουλειες αλλα δεν σε βλεπω γιατι θα φας πολυ ''μαυρο'' με αυτη την τιμη''.... Σάστισε λιγο και αρχισε να μου λεει κατι δακρυβρεχτες ιστοριες οτι ειχε μανουριαστει με εναν τοπικο προμηθευτή(κρασας-κατοχη)και περνει απο Λαμια(!!!!!)σε μεγαλυτερη τιμη. Του απαντησα οτι θα επρεπε να το ειχε στην ξεφτίλα 0,70 αντε 0,75 κτλ.... Φυσικα δεν τον πιστεψα αλλα τι να κανεις που δεν εχει ανοιξει αλλος ακομα. Του το ειπα βεβαια πως αν ανοιξει αλλος..........αντε γεια.. :lol:

Περα απο αυτα ο τυπος ηταν φιλικότατος καθως διατηρεί και καταστημα τοποθετησης κιτ lpg LOVATO σε τιμη 1300 ευρω χωρις το κτεο. Μπηκα στον χωρο, μιλησαμε λιγο αλλα δεν...με επεισε... Ο ανωτερω εβαζε παλιοτερα aldesa αλλα το αλλαξε και αρχισε να βαζει lovato γιατι του λεγαν οτι ειναι τουρκικο και δεν βαζαν.. :lol:

Κατα τα αλλα, το υγραεριο του μου φαίνεται καλο χωρις τιποτα ντραβαλα, οπως διακοπες ή τιποτε αλλο. Για τα χλμ που θα διανύσω θα ενημερωσω.

Ωρες λειτουργειας απο δευτερα εως και σαββατο: 8 με 20:00 και κυριακες 10 με 18:00.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Τρί 24 Μάιος, 2011 16:56

Είχα αφήσει από χτες το ντεπόζιτό μου να αδειάσει (είναι 55λτ και την πρώτη φορά στον εγκαταστάτη γέμισε με 49λτ, μένει μόνο να τον ρωτήσω για επιβεβαίωση ότι τόσα ήταν τα συνολικά που πήρε)
Σήμερα πήγα στο jetoil στις Σέρρες (προς Νεοχώρι) και φούλαρα με 51,3λτ (0,799€/λτ).
Μένει να ξεκαθαρίσω τι παίζει... Ή το ντεπόζιτο παίρνει παραπάνω από όσο θα έπρεπε ή ο Jetoil κλέβει χοντρά. Στάνταρ θα το αφήσω να αδειάσει ξανά...
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό nikosele » Τετ 25 Μάιος, 2011 13:13

πανω στην εθνικη,στο υψος της λαμιας,ξερει κανεις κατι?ευχαριστω.
nikosele

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό dti » Τετ 25 Μάιος, 2011 18:08

Πάνω στην Εθνική όχι, υπάρχει μια BP μετά το Λιανοκλάδι...
Κάποια στιγμή θ' ανοίξει και η Aegean στις Λιβανάτες στο ρεύμα προς Αθήνα...
dti

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 77 επισκέπτες