Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό mik » Πέμ 25 Ιούλ, 2013 20:59

ολοι στην θεσσαλονικη πρεπει να τον στηριξουμε
οποιος παει απο το φορουμ να του πει οτι αμα κρατησει εκει την τιμη θα παμε ολοι απο το φορουμ σε αυτον
ας μιλησει με τον ιδιοκτητη να μας πει την αποψη του και να στηριχθει απο εμας
εγω γυριζω θεσσαλονικη την δευτερα και αν και μενω καλαμαρια θα παω να φουλαρω σε αυτον
δεν θα κερδισω τιποτα με τα πηγαινε ελα αλλα θα παω για να στηριξω
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό kirdim » Πέμ 25 Ιούλ, 2013 22:18

Παιδιά εγώ καταχώρησα πρώτος την τιμή του 0,749 όμως τι προηγήθηκε... Περνάω από δίπλα και βλέπω την τιμή. Έμεινα κάγκελο. Στρίβω στο πρατήριο φτάνω στην αντλία και βλέπω την τιμή. Η ίδια. Κατεβαίνω και λέω στον υπάλληλο πως γίνεται να είναι τόσο χαμηλή και μου λέει γίνεται! Σήμερα πήγα και φούλαρα και έβαλα 26€ ενώ με την βενζίνη θα έδινα 52€ (15% παραπάνω κατανάλωση από βενζίνη) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μένω και Εύοσμο. Πριν έβαζα στην Λητή 0,85 αλλά τώρα για να δούμε τους υπόλοιπους της γειτονιάς με 0,891 που έχω να βάλω 1,5 χρόνια...
kirdim

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Πέμ 25 Ιούλ, 2013 22:38

Από το gasprice
Τιμή Ημερομηνία
0,749 25/7/2013
0,749 23/7/2013
0,891 22/7/2013

Δηλαδή εν μια νυκτί έπεσε η τιμή κατά 14 λεπτά περίπου, ειδικά τώρα που εδώ και ένα μήνα όλα έχουν πάρει την άνω βόλτα στο LPG... Συνεχίζει να βάζει την ίδια εταιρία LPG και υποθέτω ότι πάλι έχει κέρδος, σίγουρα μικρότερο βέβαια αλλά αφού δεν είναι κάποιος καινούργιος LPGας για να προσελκύσει κόσμο με δελεαστικές τιμές, ούτε πιστεύω ότι ρισκάρει να νοθεύει καύσιμα γιατί θα φανεί στα πρώτα γεμίσματα, τι μας μένει;;; Αν δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ποιότητα του μίγματος, νομίζω ότι θα τους κάνει τους άλλους να λυγίσουν, όλοι από εκεί θα πάνε να βάζουν. Αν παρατηρήσετε θέμα με το LPG του ενημερώστε.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό tedd » Πέμ 25 Ιούλ, 2013 22:54

kirdim έγραψε:Παιδιά εγώ καταχώρησα πρώτος την τιμή του 0,749 όμως τι προηγήθηκε... Περνάω από δίπλα και βλέπω την τιμή. Έμεινα κάγκελο. Στρίβω στο πρατήριο φτάνω στην αντλία και βλέπω την τιμή. Η ίδια. Κατεβαίνω και λέω στον υπάλληλο πως γίνεται να είναι τόσο χαμηλή και μου λέει γίνεται! Σήμερα πήγα και φούλαρα και έβαλα 26€ ενώ με την βενζίνη θα έδινα 52€ (15% παραπάνω κατανάλωση από βενζίνη) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μένω και Εύοσμο. Πριν έβαζα στην Λητή 0,85 αλλά τώρα για να δούμε τους υπόλοιπους της γειτονιάς με 0,891 που έχω να βάλω 1,5 χρόνια...

Ε βρε γειτονα ... δεν εκανες και εδω ενα ποστ για ενημερωση οταν υπαρχουν τετοιες αλλαγες να μην τρελοβομαστε... γιατι οταν ειδα το 0,749 λεω το παλικαρι λαθος θα εκανε οταν περνουσε την τιμη, ζεστη πολυ εχει αντε και κανα ποτακι απο πανω δεν θελει και πολυ... :lol:
Κουτι ηρθε ο ρετσος ... γιατι και εγω σαν και σε εσενα στην λητη ετρεχα για γεμισμα :P
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό mik » Παρ 26 Ιούλ, 2013 11:29

αφου ειστε κοντα καντε μια συζητηση με τον ιδιοκτητη και μαθετε τις προθεσεις του και βαλτε της στο φορουμ για να ενημερωθουμε ολοι
εχει σκοπο να κρατησει χαμηλα την τιμη και να σπασει το καρτελ η το κανει για λιγο καιρο ωστε να προσελκυσει πελατες και μετα θα το ανεβασει παλι?
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό kirdim » Παρ 26 Ιούλ, 2013 13:27

Τώρα παρατήρησα ότι το λαμπάκι μου στο tartarini είναι κόκκινο μετά από 50χλμ ότι δηλαδή έχω άλλα 30 χλμ (εβαλα με 0,749). Δεν πρόσεξα αν είχα 4 πράσινα μετά από το γέμισμα. Υποθέτω ότι κάτι έπαθε ο αισθητήρας του υγραεριου αλλιώς δεν ξέρω... πάντως το λαμπάκι του κινητήρα του corolla δεν άναψε όπως μου είχε συμβεί πρίν 2 εβδομάδες με φτωχό μίγμα (από άλλο πρατήριο). Όποιος βάλει από τον Πέτσο ας μας πεί για οτιδήποτε περίεργο. Εγώ μέσα στο ΣΚ θα το κάψω όλο και θα σας πω εαν υπάρχει κάτι περίεργο.
kirdim

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό tedd » Σάβ 27 Ιούλ, 2013 23:20

Αν λες για το αεριο του ρετσου θεωρω οτι ειναι μια χαρα.
Ειχα γεμιση με την φτηνη τιμη και στο γεμισμα πηρε οσο υπολογιζα πανω-κατω να παρει καθως δεν ημουν εντελως αδειος.
Τωρα οσο αναφορα την ποιοτητα θεωρω οτι ειναι καλο γιατι ενω συνηθως το πρωτο λαμπακι μου εσβηνε γυρω στα 50-60-70 χλμ αναλογως φυσικα το δρομολογιο, την αντλια κτλπ, σημερα ομως γυρνοντας απο χαλ/κη μου εσβησε στα 90 :o το οποιο συμβαινει πρωτη φορα , πιθανον βεβαια να εβαλε λιγο παραπανω αλλα οσο και παραπανω να πηρε σιγουρα δεν θα μου εβγαζε λιγοτερα χιλιομετρα απο τα συνηθησμενα.... αναμενω βεβαια να αδειασω λιγο και να ξαναγεμισω για να βγαλω πιο ασφαλη συμπερασματα.
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 07:18

Επεσε γελιο χτες...

Ξεμεινα απο αεριο και πηγα στους γνωστους λιμοκοντορους να βαλω...

του λεω..." βαλε 10 ευρω γιατι αυριο περναω απο κερατεα και θα φουλάρω εκει....."

"εδω ολοι το ιδιο το εχουνε...." απανταει ο υπαλληλος " εκει ποσο ειναι???" συνεχιζει...

"0,829 πες στον Κο Ασματογλου κι αλλος ενας 0,839 στη Μεταμορφωση"... "εσυ τι θα εκανες " του λεω...

σιωπη ο υπαλληλος - εντομεταξυ ειχαν μπει και τα 10 ευρω ξεκουμπωνει παιρνω αποδειξη - παντα - και φευγω

απο πισω μου ο επομενος "γεμισε το" .....

δε σωζομαστε με τιποτα τελικά........ μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 07:58

Δυστυχώς ελάχιστοι υγραεριοκίνητοι είναι μέλη του φόρουμ.
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν που και ποιά είναι τα φθηνά πρατήρια και βάζουν όπου νάναι.
Εγώ έχω τον κουνιάδο μου που έβαζε όπου νάναι γιατί δεν γνώριζε ιντερνετ.
Τώρα του λέω εγώ που είναι τα φθηνά πρατήρια και πηγαίνει σε αυτά.
Οι περισσότεροι όμως,..... είπαμε.Εκεί βασίζονται και οι πρατηριούχοι και δεν πέφτουν οι τιμές.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό panosopel » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 17:14

εγω χθες Αλιμου πηγα να γεμισω αλλα εβαλα ενα 10Ευρω η τιμη του ηταν 0.88!
στα Καλυβια θα παω παρακαμψη αλλα δεν πειραζει,οσα θα δινα στον Αλιμο θα τα κανω βολτα
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες