tasoshunter έγραψε:valsam έγραψε:Mπροστα στα ματια μου σημερα εδω στην γειτονια φιλος εβαζε βενζινη λαθραια αγορασμενη με 1 ευρω το λιτρο 25λιτρα 25 ευρω και δοκιμασμενη εδω και 6 μηνες μου ειπε,παρανομο ασφαλος αλλα εγω ο νομοταγης αντε πειτε μου γιατι αισθανθηκα σαν μεγαλος super grand ultra μ@λακας που εχω κανει το αυτοκινητο μου μετατροπη σε υγραεριο?
Αυτον γιατι να μην τον καταγγειλεις?
Kαι γιατι να τον καταγγειλω αυτον?
Αυτος φιλε κοιταει να κινηθει οικονομικα συμετεχοντας σε μια παρανομη αγοροπωλησια γιατι δεν βγαινει οικονομικα,ενταξει θα μου πεις δεν παυει να ειναι παρανομια (λιγο παραπανω παρανομια απο το να πηγαινει καποιος εως τα Σκοπια και να γεμιζει με 1,20!)αλλα αυτος εχει και ενα δικαιολογητικο ,τον Γιαννη αη'Γιαννη τον ξερεις?
Ο πρατηριουχος συφωνα με αυτα που ισχυριζονται αρκετοι εδω μεσα δεν πρατει παρανομια και οσο θελει την βαζει την τιμη!
Ειληκρινα tasoshunter πες μου αν μπορουσες να καταγγειλεις μονο εναν απο τους δυο και θα ηξερες οτι θα καταδικαστει βαρβατα για αυτο που κανει ποιον απο τους 2 θα εκανες καταγγελια?
Εγω σου λεω πανω απο το 90% του φορουμ θα σου πει τον π@υστη τον Θεσσαλονικιο πρατηριουχο θα εκανα καταγγελια!