Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 25 Σεπ, 2013 12:04

Φιλε tasoshunter συμφωνω το να πουλας προιοντα με υπερκερδη δεν θεωρειται αδικημα,το να πουλας προιοντα με υπερκερδη σε συνενοηση πανομοιοτυπης τιμης με ολους τους υπολοιπους απόπου μπορει να προμυθευτει ο καταναλωτης το συγκεκριμενο προιον και αφεροντας του καταναλωτη την επιλογη να το βρει εστο και ελαχιστα φθηνοτερα θεωρειται αδικημα η δεν θεωρειτε αδικημα?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 25 Σεπ, 2013 13:38

Aπο τη στιγμη που δεν μπορεις να αποδειξεις την υπαρξη Καρτελ δεν γινεται τιποτε.
Η πιο σωστη κινηση κατα την αποψη μου που εχει γινει στο συγκεκριμενο site ειναι
η διαμαρτυρια που εστειλες στην επιτροπη ανταγωνισμου οπως θα στειλω και εγω και οφειλει να στειλει και
ο καθενας μας εδω μεσα!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 25 Σεπ, 2013 14:43

tasoshunter έγραψε:Aπο τη στιγμη που δεν μπορεις να αποδειξεις την υπαρξη Καρτελ δεν γινεται τιποτε.
Η πιο σωστη κινηση κατα την αποψη μου που εχει γινει στο συγκεκριμενο site ειναι
η διαμαρτυρια που εστειλες στην επιτροπη ανταγωνισμου οπως θα στειλω και εγω και οφειλει να στειλει και
ο καθενας μας εδω μεσα!!!

Ετσι μπραβο φιλε ειναι υποχρεωση ολων των μελων του φορουμ να στειλουν μια διαμαρτυρια στην επιτροπη ανταγωνισμου(και ας μην εισται απο Θεσ/νικη,σημερα πηδανε εμας αυριο ποιος σας λεει οτι δεν θα το κανουν και σε εσας?),μονο ετσι θα συγκινηθουν να κανουν κατι!
Μια ματια στο gasprice να ρηξουν φτανει για να πουν βρε δικιο εχουν αυτοι που μας εστειλαν τις διαμαρτυριες,για κατσε λιγο να το ερευνησουμε το θεμα,μεγαλυτερη αποδειξη για την υπαρξη καρτελ μονο κοιτοντας τις τιμες δεν υπαρχει,και τυφλος το βλεπει!
Μακαρι να γινει κατι,και θελω να δω τα μουτρα των προεδρων των βνζινοπωλων οταν θα τον παρουν τηλ. και θα του πουν για περαστε μια βολτα απο εδω γιατι κανουμε ερευνα για συσταση καρτελ στην Θεσ/νικη!
Οσοι στειλετε διαμαρτυρια παιδια ποσταρετε το για να ξερουμε πανω κατω ποσες εχουν παει,μολις μαζευτουν καμποσες εγω θα παω απο το βενζιναδικο του προεδρου και θα του το σκασω το παραμυθι,ξερεις θα του πω εχουν μαζευτει τοσοι (και λιγη σαλτσα παραπανω δεν πειραζει)και εστειλαν επιστολες στην επιτροπη ανταγωνισμου και ερευνουν θεμα υπαρξης εναρμονισμενης τιμολογιακης πολιτικης δηλ. καρτελ στο υγραεριο στην Θεσ/νικη,δεν ξερω ποιος φταιει εσεις οι πρατηριουχοι,οι εμποροι, οι εταιριες ,οι Βολιωτες πρατηριουχοι ειναι τελικα κλεφτες και εσεις οι νομιμοι,αντε να δω τα μουτρα του τοτε!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Τετ 25 Σεπ, 2013 18:24

valsam έγραψε:Μια ματια στο gasprice να ρηξουν φτανει για να πουν βρε δικιο εχουν αυτοι που μας εστειλαν τις διαμαρτυριες,για κατσε λιγο να το ερευνησουμε το θεμα,μεγαλυτερη αποδειξη για την υπαρξη καρτελ μονο κοιτοντας τις τιμες δεν υπαρχει,και τυφλος το βλεπει!

Είχα στείλει ολόκληρη ανάλυση στην επιτροπή ανταγωνισμού τον Μάϊο για την Πάτρα, με γραφήματα, επεξηγήσεις και ιστορικά για να τεκμηριώσω την ύπαρξη καρτέλ που κάνει μπαμ από μακρυά - και παιδάκι το αντιλαμβάνεται εδώ που τα λέμε. Αν δεν κάνεις έγγραφη επώνυμη καταγγελία, ότι τους στείλεις αρχειοθετείται και μόνο αν μαζευτεί πολύ υλικό για μια συγκεκριμένη περίπτωση ίσως ασχοληθούν από μόνοι τους πάντα σύμφωνα με τις προτεραιότητες που δίνουν στα διάφορα θέματα - τουλάχιστον αυτό μου απάντησαν όταν ρώτησα τι γίνεται αν δε προχωρήσω σε επώνυμη έγγραφη καταγγελία. Στην έγγραφη καταγγελία απαιτείται η παρουσία σου όμως στα τετ-α-τετ στα κεντρικά στην Αθήνα, αν δε μένεις Αθήνα δυστυχώς δύσκολο να κάνεις επώνυμη λόγω πολυέξοδων μετακινήσεων. Ρώτησα για παραρτήματα της επιτροπής σε άλλες πόλεις, μόνο στην Αθήνα υπάρχει δυστυχώς.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Τετ 25 Σεπ, 2013 22:42

Εκτος ισως αν κοινοποιησεις τη καταγγελια σου οπου μπορεις (ή απειλησεις οτι θα το κανεις) σε εφημεριδες, καναλια κτλ κτλ και υποχρεωθουν απο την επιτροπη και το σπρωξουν
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό dancerman » Τετ 25 Σεπ, 2013 23:20

Ρε παιδια εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ φοβαστε να δωσετε το ονομα σας? Λοιπον επειδη εγω δεν εχω προβλημα να δωσω το ονομα μου οποιος μου τα ετοιμασει με γραφηματα φωτο κτλ εγω θα τη στειλω περιμενω πμ. Αναφερομαι για τη περιοχη της θεσσαλονικης.

Και λεω να ανοιξουμε ενα θεμα που θα βοηθησουν ολα τα μελη που ειναι θεσσαλονικη πχ τιτλος Καταγγελια Καρτελ Πρατηριουχων Υγραεριου θεσσαλονικης
θα δωσουμε ημερομηνια πχ 30/9 και σε αυτην την ημερομηνια θα φωτογραφησουμε τα πρατηρια της θεσσαλονικης με την τιμη του υγραεριου εχοντας στη συνεχεια το παραπανω υλικο εγω θα βαλω τα στοιχεια μου για να γινει η καταγγελια και οποιος αλλος θελει μαζι. Περιμενω απαντησεις. Ευχαριστω.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 25 Σεπ, 2013 23:55

dancerman έγραψε:Ρε παιδια εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ φοβαστε να δωσετε το ονομα σας? Λοιπον επειδη εγω δεν εχω προβλημα να δωσω το ονομα μου οποιος μου τα ετοιμασει με γραφηματα φωτο κτλ εγω θα τη στειλω περιμενω πμ. Αναφερομαι για τη περιοχη της θεσσαλονικης.

Και λεω να ανοιξουμε ενα θεμα που θα βοηθησουν ολα τα μελη που ειναι θεσσαλονικη πχ τιτλος Καταγγελια Καρτελ Πρατηριουχων Υγραεριου θεσσαλονικης
θα δωσουμε ημερομηνια πχ 30/9 και σε αυτην την ημερομηνια θα φωτογραφησουμε τα πρατηρια της θεσσαλονικης με την τιμη του υγραεριου εχοντας στη συνεχεια το παραπανω υλικο εγω θα βαλω τα στοιχεια μου για να γινει η καταγγελια και οποιος αλλος θελει μαζι. Περιμενω απαντησεις. Ευχαριστω.

προσεξτε λιγο με τις φωτογραφιες, μπορει να αποφερουν νομικες συνεπειες.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό FiKiFiKi » Πέμ 26 Σεπ, 2013 05:18

Δεν είναι απαραίτητες οι φωτογραφίες. Τα διαγράμματα τιμών από το gasprice όμως ΑΝΑΓΚΑΙΑ!!!!!
FiKiFiKi

Δημοσιευσεις: 66

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 28 Σεπ, 2013 06:35

Ανατολική Αττική (περιοχή Μεσογείων)

878 - 879 η τιμή από χτές το πρωί.
Μου αρέσει που συντονισμένα όλοι μα όλοι την ίδια ημέρα την ίδια ώρα ανεβάζουν ή κατεβάζουν τιμή χωρίς να κρατούν
ούτε τα προσχήματα.Χτες κατέβηκαν δύο ολόκληρα λεπτά.

Δεν πρόκειται να κατέβουν σε λογικά πλαίσια παιδιά γιατί τα λεφτά είναι πολλά.
Και τώρα που τα πρατήρια είναι λίγα είναι ευκαιρία να κονομήσουν.Προχτές έβαλα σε πρατήριο στο Γέρακα και είπα
στον υπάλλο.
"Δίνετε κανάδυό τόννος υγραέριο τη μέρα."Ξέρεται τι μου απάντησε.
5000 με 6000 λίτρα την ημέρα. 5 με 6 χιλιάδες λίτρα την ημέρα :o (Τόγραψα και με γράμματα για να μην νομίσετε ότι
έκανα λόθος).
Οπότε με 15-20 λεπτά κέρδος το λίτρο κάντε τους υπολογισμούς σας. :o

Και μη κάτσετε και μου πείτε πάλι έξοδα εγκατάστασης - απόσβεση κ.λ.π.
Μία τσάπα να ανοίξει ένα λάκο,μία δεξαμενή έτοιμη πλαστική μέσα,λίγο τσιμέντο από πάνω και 30 μέτρα περίφραξη
γύρω γύρω.Σιγά τα έξοδα.
Για να φτιάξουμε βόθρο στο σπίτι μας περισσότερα έξοδα κάνουμε.

Καλημέρα. :wave: :wave:

Υ.Γ.Ξέχασα στα έξοδα και ένα σκέπαστρο 30 τετραγωνικά με τσίγγο. :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τοκάνουν.Για τη βροχή ή τον ήλιο.Πάντως αν το κάνουν για τον ήλιο ο τσίγγος
αναπτύσει μεγαλίτερη θερμοκρασία από το ότι νάταν σκέτο. :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό rover214 » Σάβ 28 Σεπ, 2013 15:05

dancerman έγραψε:Και λεω να ανοιξουμε ενα θεμα που θα βοηθησουν ολα τα μελη που ειναι θεσσαλονικη πχ τιτλος Καταγγελια Καρτελ Πρατηριουχων Υγραεριου θεσσαλονικης

Δε χρειάζονται ούτε καν φωτογραφίες.Η σελίδα με τα πρατήρια υγραερίου και τις τιμές από το fuelprices.gr (όπου τις τιμές τις ανεβάζουν οι ίδιοι οι πρατηριούχοι) και όλα φαίνονται πεντακάθαρα.Πιο εναρμονισμένες δε θα μπορούσαν να είναι οι τιμές.(Κι εγώ πάντως έστειλα ένα κείμενο στο link που έδωσε ο valsam.)
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 14 επισκέπτες