από Kostas75 » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 02:00
Καλημέρα σε όλους.
Δεν μπαίνω πολύ συχνά στο forum τελευταία είναι αλήθεια, είμαι άνεργος μπαμπάς και έχω αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο μου πλέον καταρχήν στον μικρούλη αλλά και στην προσπάθειά μου να βρω πάλι δουλειά. Όμως εξακολουθώ εννοείται να χρησιμοποιώ το LPG στο αυτοκίνητό μου (BRC σε Citroen C4 1.6, μοντέλο 2005) και φυσικά με ενδιαφέρουν πολύ οι διακυμάνσεις της τιμής του υγραερίου.
Αυτό που δυστυχώς έχω διαπιστώσει τους τελευταίους μήνες, μετά το καλοκαίρι, είναι ότι η τιμή του LPG έχει πάρει την ανιούσα, για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω, εκτός από τον ΕΦΚ. Κανονικά, απ'όσο ήξερα, πήγαινε ανάλογα με την τιμή της βενζίνης, όμως η τιμή της βενζίνης έχει πέσει σημαντικά, και βρίσκεις να γεμίσεις σχετικά εύκολα τουλάχιστον με 1,58. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πέφτει αντίστοιχα και το αέριο, όπως θα περίμενα, γύρω στα 0,77 - 0,79 τουλάχιστον, ή και πιο κάτω.
Διαβάζοντας πολύ γρήγορα λίγο τις τελευταίες σελίδες, νομίζω ότι μαζεύτηκαν (ή μαζεύονται) υπογραφές για διαμαρτυρία(;). Αν δεν κάνω λάθος και πρόκεται για την απαράδεκτη άνοδο στην τιμή του LPG και δεν είναι αργά (αν δεν έχετε στείλει ήδη την διαμαρτυρία με τις υπογραφές), θα ήθελα να βοηθήσω και να υπογράψω και εγώ.