NickSt έγραψε:Αγαπητοί συνφορουμίτες , " γηράσκω αεί πολλά διδασκόμενος " .
Σήμερα έμαθα απο τα γραφόμενα πιο πάνω απο τον χρήστη dancerman ότι για να είσαι άντρας πρέπει να στέλνεις...mail στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ επιτροπή ανταγωνισμού !!!!! . Οι υπόλοιποι είναι δειλοί η άβουλοι κλπ../..πχ εγώ που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ απέχω απο τη χρήση του υγραερίου εδώ και ενάμισυ μήνα , περνώντας 2 φορές τη βδομάδα απο το πρατήριο που έβαζα πάντα , ρωτάω " τι έγινε Κωστάκη " , συνεχίζεις να σκαρφαλώνεις την τιμή έ ???..βάλε μου 10 ευρώ αμόλυβδη και όταν ρίξεις τις τιμές θα ξαναβάλω γκάζι "...πηγαίνω παρακάτω και βάζω τη βενζίνα που χρειάζομαι . Εγώ λοιπόν που συμπεριφέρομαι έτσι σαν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ κατά την κρίση του προλαλήσαντος επειδή δεν στέλνω...mail είμαι δειλός και άβουλος !!! . Ήμαρτον ...τι άλλο θα ακούσουμε .
Πολυ καλα κανεις φιλε και βαζεις βενζινη αλλα του Κωστακη δεν του κουνιετε τριχα απ'τα τετοια του που δεν βαζεις εσυ υγραεριο γιατι πολυ απλα οσο πεφτει η δουλεια θα τσιμπαει προς τα'πανω την τιμη (τον παιρνει γιατι υπαρχει το καρτελ και ολοι θα την ανεβασουν συνενοημενα και τον παιρνει ακομη μεχρι να φτασει στο 10% η διαφορα υγραεριου-αμολυβδης)και θα το βγαλει το κερδος του!
Εσυ του την λες και αυτος (και ολοι μαζι το καρτελ!)το βιολι του λοιπον και συνεχιζετε το εργο επ'απειρον,τι κανεις μετα ρε φιλε συνεχιζεις το ιδιο εργο?
Επειδη το εκανα και΄γω συνεχεια αυτο το κολπο επι 5 μηνες και δεν υδρωσε κανενος το αυτι και με αγνοουσαν παντελος στο τελος και απ'το να κατσω να πλακωθω ειπα να στειλω μια επιστολη στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ οπως την χαρακτηριζεις επιτροπή ανταγωνισμού!
Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Ε.Α που λες μου απαντησε τηλεφωνικα μετα απο 2-3 μερες και μου εστειλε και επιστολη απαντηση και γενικα εδειξε μεγαλο ενδιαφερον!
Δεν συμφωνω με τον χαρακτηρισμο δειλους και αβουλους που αναφερεις εγω τους συμφορουμιτες τους χαρακτηριζω στ@ρχιδιστες και @ρχιδοξυστες που ναι μεν ολους τους ξυνιζει και τους ποναει αυτο το νταβατζιλικη στην τιμη του υγραεριου αλλα δεν μπαινουν ουτε καν στον κοπο(5-10 λεπτα!) να στειλουν μια απλη γ@μημενη επιστολη (δεν το συζαταω για κατι οργανωμενο,εχω κανει απειρες εκλεισεις για να κανουμε κατι οργανωμενο και με εχουν γραψει στ@ρχιδια τους ολοι μα ολοι πλην ελαχιστων μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου!) σε μια αρμοδια αρχη που ειναι υπευθηνη στο να προστατεψει τον καταναλωτη σε τετοιες περιπτωσεις,αν αυτη η αρχη αποδηχθει οτι ειναι ανυπαρκτη οπως λες ειναι αλλο καπελο,αλλα μια προσπαθεια δεν βλαπτει!