Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 11 Φεβ, 2015 15:58

Προσωπικά ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΗΤΩ ποτέ τις δυνατότητες των Φορέων και της Δικαιοσύνης !!!!. Αμφιβητώ όμως το αν αφήνονται να κάνουν τη δουλειά τους . Όπως έγραψα πιο πάνω πχ. τη λέξη "οχυρωμένοι" και ο νοών νοείτω...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 11 Φεβ, 2015 16:24

tedd έγραψε:
Σημερα βλεπω οι μισοι σχεδον παιζουν στο 0,745 και αλλοι γύρω στο 0,765... να δουμε θα αρχισουν να διαφοροποιουνται στο φοβο της ερευνας?? Τωρα η τιμη σε σχεση με την αθηνα ειναι στα +10 λεπτα, επρεπε να ξεκινουσε αυτη η ερευνα κανα 2 μηνες πριν που ειμασταν στο +20 εκει θα ειχε γελιο για το πως θα μπορουσαν να το δικαιολογησουν...

Δεν νομιζω να εχει σχεση που ξεκινησαν πριν 10 μερες τους ελεγχους,τα ελεγγκτικα οργανα μπορουν να κανουν ελεγχο και για παλαιοτερα τιμολογια,δηλ. μπορουν να ζητησουν ενα τιμολογιο πριν απο εναν μηνα και εκει φαινετε ξεκαθαρα το τι γινοταν , φαινετε ξεκαθαρα ποσο αγοραζαν και ποσο πουλουσαν ολοι τους ,φαινετε αν υπηρχε διαφορετικη τιμη εστο και σε ενα πρατηριο εντος πολεοδομικου συγκροτηματος ,πραγμα που δεν υπηρχε,αγοραζαν με 370,850 τον μετρικο τονο και ολοι τους πουλουσαν 76,5-76,9 που και αυτο το ποσο πουλουσε ο καθενας φαινετε απο το fuelprices.gr!
Το ολο θεμα ειναι "τι κανει νιαου νιαου στα κρεμαδια" για τον εισαγγελεα!
Αντε να δουμε ομως τελικα θα το φανε επιτελους το γ@μηση που δικαιουνται αυτοι που το δικαιουνται?
Εμας αρκετα μας πηδηξαν στο θεμα υγραεριο ,καιρος δεν ειναι να φανε και αυτοι καναν μπουλκουμε?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Τετ 11 Φεβ, 2015 16:40

Και εγω αυτο κραταω...η ουσια για μενα ειναι να φανε 6ψηφια νουμερα ποινων...
Μετα να δεις ποσο υγιης θα ειναι ο ανταγωνισμος
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό nickp » Πέμ 12 Φεβ, 2015 02:17

Το καρτελ συνεχιζεται.τζαμπα χαρηκαμε
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 12 Φεβ, 2015 09:39

nickp έγραψε:Το καρτελ συνεχιζεται.τζαμπα χαρηκαμε

Και οσο συνεχιζεται εγω δεν ξαναγινομαι αιμοδοτης τους,γεμισα πριν 9 μερες νομιζοντας οτι κατι παει ν'αλλαξει επιτελους, μολις αδειασω τον ξερω τον δρομο για τα συνορα πια καλα!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 18 Φεβ, 2015 12:07

Oσο παντως παιζει η επιλογη διαφορετικης τιμης εγω θα βαζω απο Ελλαδα και οχι απο Σκοπια και Βουλγαρια,χθες ημουν στην αλλη ακρη της πολης και βγηκα αρκετα εξω απο τον δρομο μου αλλα εβαλα με 0,745 ,καλη τιμη αν σκεφτουμε οτι ο πιο φθηνος πανελλαδικα σημερα εχει τιμη 0,68 και οτι πριν απο λιγο καιρο εδω στην Θεσ/νικη ειχαμε μεχρι και 20+ λεπτα διαφορα απο τον πιο φθηνο πανελλαδικα!
valsam

Δημοσίευσηαπό tedd » Δευτ 23 Φεβ, 2015 05:20

Εχω την εντυπωση οτι αρχισε επιτελους να ψιλολειτουργει ο ανταγωνισμος και εδω, βλεπω οτι οι τιμες κυμαινονται απο 0,735 εως 0,80... ποτε δεν ειχαμε τοσο μεγαλη διακυμανση το πολυ στο 1 λεπτο να επαιζε και αν.

Η διαφορα στην τιμη με τις γεινονικες πολεις κατερινη και βέροια απο 10-15 λεπτα που ειχαμε πλεον εχουν φτάει στα 2-3 λεπτα το πολυ, ειμαστε και κατω απο την μεση τιμη που βγαζει το gasprice ... φαινεται η ιστορια με τον εισαγγελεα να εκανε δουλεια, και βλεπω να δημιουργουνται τασεις ανταγωνισμου ανα περιοχη πως πχ στη Χαριλαου που μου βγαζει μια εφαρογη που εχω στο κινητο και δειχνει να εχει τις 2 πιο χαμηλες τιμες!!!

Τωρα ειναι στο χερι μας να στηριξουμε αυτους με τις χαμηλοτερες και να φανε μαυρο οι ακριβοι.... δικαιολογιες "περι αποστασεως" δεν υπαρχουν, η αποσταση για να πας στους φτηνοτερους ειναι μικρες, Η επιβαρυνση που θα εχουμε ειναι μικρη αλλα μακροπροθεσμα αμα σπασουν και οι υπολοιποι καρτελατζιδες και ενταθεί ο ανταγωνισμος το οφελος θα ειναι μεγαλυτερο. Αθηνα ή οποιαδηποτε αλλη φτηνη πολη ισωςνα μην γινουμαι αλλα απο μια διαφορα εως και 20λεπτα που ειχαμε εχουμε πεσει στα 5.
Παλαιοτερα με τιμη δυλιστηριου στα ~570/τονο ειχαμε τιμες γυρω στα 90 λεπτα.. εχουμε δηλαδη μειωση γυρω στα 16-17 λεπτα... καλη συνεχεια να εχουμε να βγουμε και καμμια βολτα παραπανω και οι γκαζαδες θα ειναι και αυτοι κερδισμενοι αφου θα ανεβει η καταναλωση και δεν θα φουλαρουμε σε αλλες πολεις όπως συνεβαινε με οσους τυχαινε να βγαινουμε προς τα εξω.
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 26 Φεβ, 2015 14:02

Χθες γεμισα ξανα με 74,5 την στιγμη που ο πιο φθηνος στην Αθηνα ειναι στα 0,69 λεπτα,τρομερο πραμα ηταν αυτο το +20 λεπτα σε σχεση με την Αθηνα που ειχαμε μεχρι προτινος,20 λεπτα επι 39 λιτρα που γεμιζα =7,80 ευρω παραπανω νταβατζιλικη καθε βδομαδα ,τωρα ειναι μονο στα 5,5 λεπτα η διαφορα που αμα ψαχτεις στην Θεσ/νικη υπαρχει και ενας που εχει τιμη σημερα στα 73,5 δηλ. 4,5 λεπτα το λιτρο μονο ακριβοτερα απο Αθηνα αρα στο γεμισμα τωρα ουτε καν 2 ευρω διαφορα απο Αθηνα,αν συνεχισουν ετσι ενοειτε πως δεν ξαναπαω στα συνορα για γεμισμα,και ενοειτε πως ολη μας πρεπει να βαζουμε στους φθηνους για να φυγει και αυτο το καπελο των 4,5-5,5 ευρω που εχουμε σε σχεση με Αθηνα!
valsam

Δημοσίευσηαπό christoi » Πέμ 26 Φεβ, 2015 21:09

Παλαιότερα, όταν λειτουργούσαν λίγα πρατήρια (κάτως από 10), ο φθηνότερος, κοντά στο αεροδρόμιο, μου γέμιζε συνέχεια ρινίσματα το μαγνητικό φίλτρο.
Για να δούμε τι θα κάνει ο τωρινός φθηνότερος (ιπποκράτειο).

Όντως, με τέτοια τιμή (παρότι δεν είναι και τρομερή) έβαλα και εγώ, αντί να πεταχτώ εκτός συνόρων.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 26 Φεβ, 2015 22:05

christoi έγραψε:Παλαιότερα, όταν λειτουργούσαν λίγα πρατήρια (κάτως από 10), ο φθηνότερος, κοντά στο αεροδρόμιο, μου γέμιζε συνέχεια ρινίσματα το μαγνητικό φίλτρο.
Για να δούμε τι θα κάνει ο τωρινός φθηνότερος (ιπποκράτειο).

Όντως, με τέτοια τιμή (παρότι δεν είναι και τρομερή) έβαλα και εγώ, αντί να πεταχτώ εκτός συνόρων.

Έχω βάλει τρεις φορέα από εκεί και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 40 επισκέπτες