Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 12:37

Εδώ που τα λέμε κάθομαι και σκέφτομαι πως είναι τρελλό δεν στέκει ρε παιδιά ,πως συγχρονίζεται και μέσα
σε μία δύο ώρες όλα τα πρατήρια Αττικής ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν στη ίδια τιμή.Θα μας τρελλάνουν.

Με το λίγο μυαλό που μου απέμεινε εγώ πιστεύω πως λειτουργούν ως εξής.
Υπάρχει κέντρο καθορισμού πώλησης τιμών.
Εκεί υπάρχει άνθρωπος που παίρνει εντολή και ενημερώνει όλα τα πρατήρια ότι π.χ. από αύριο πρωί ή μεσημέρι
ή απόγευμα πουλάμε άπαντες τόσο πάνω ή τόσο κάτω.
Δεν δικαιολογείται αλλιώς βρε παιδιά.Αλλαγή τιμών και συγρονισμός όλων από άκρο σε άκρο σε όλη την Αττική.
Μόνο έτσι.
Στη βενζίνη που δεν γίνεται αυτό βλέπης και διπλανά πρατήρια να πωλούν σε διαφορετικές τιμές.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 12:51

papoys έγραψε:Εδώ που τα λέμε κάθομαι και σκέφτομαι πως είναι τρελλό δεν στέκει ρε παιδιά ,πως συγχρονίζεται και μέσα
σε μία δύο ώρες όλα τα πρατήρια Αττικής ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν στη ίδια τιμή.Θα μας τρελλάνουν.

Εκεί υπάρχει άνθρωπος που παίρνει εντολή και ενημερώνει όλα τα πρατήρια ότι π.χ. από αύριο πρωί ή μεσημέρι
ή απόγευμα πουλάμε άπαντες τόσο πάνω ή τόσο κάτω.
Δεν δικαιολογείται αλλιώς βρε παιδιά.Αλλαγή τιμών και συγρονισμός όλων από άκρο σε άκρο σε όλη την Αττική.
Μόνο έτσι.
Στη βενζίνη που δεν γίνεται αυτό βλέπης και διπλανά πρατήρια να πωλούν σε διαφορετικές τιμές.

Όσο υπαρχει δουλεια με φούντες για όλους μην περιμένεις να ρίξει κανεις τις τιμες ολοι βγάζουν απο 500-1000 και την ημέρα .. Όταν τα πρατήρια αυξηθούν γεωμετρικά με όσα αυτοκινητα μετατρέποντε σε υγραεριο τότε θα υπάρξει πιεση . Βλέπε βάρης κορωπιου 3 πρατήρια μοιράζονται τα ιδια αυτοκινητα που είχε μονο ο ένας για 6 μήνες μονος του
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 13:11

papoys έγραψε:Εδώ που τα λέμε κάθομαι και σκέφτομαι πως είναι τρελλό δεν στέκει ρε παιδιά ,πως συγχρονίζεται και μέσα

Εκεί υπάρχει άνθρωπος που παίρνει εντολή και ενημερώνει όλα τα πρατήρια ότι π.χ. από αύριο πρωί ή μεσημέρι ή απόγευμα πουλάμε άπαντες τόσο πάνω ή τόσο κάτω.
Μόνο έτσι.

Μήπως δηλαδή εννοείς την ύπαρξη καρτέλ ??? .Πώ πω πώ ...τι είναι αυτά που λές !!!!..είσαι και παππούς !!! . Δέν γίνονται αυτά τα πράγματα καλέ μου άνθρωπε στο " Ελλαδιστάν " !!!! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :mrgreen:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 14:56

Qgas έγραψε:Όσο υπαρχει δουλεια με φούντες για όλους μην περιμένεις να ρίξει κανεις τις τιμες ολοι βγάζουν απο 500-1000 και την ημέρα ..

Προ 20ημέρου μιλουσα με τον υπεύθυνο πρατηρίου του Ασμάτογλου στην Κλεισθένους.
Μου έλεγε ότι δίνουν περίπου 6.000 λίτρα την ημέρα υγραέριο.Ο συγκεκριμένος που έχει και δικά του βυτία μεταφοράς
κάτσε και υπολόγισε ημερήσιο και μηνιαίο κέρδος.
Ημερήσιο με 20 λεπτά 1.200 ευρώ μηνιαίο 36.000 ευρώ μόνο από το υγραέριο.Βάλε βανζίνες - πετρέλαια - λάδια κ,λ.π.
και βγάλε συμπέρασμα.

Θάναι και λαλάκας να θέλει να σπάσει το καρτέλ.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 15:11

papoys έγραψε:
Qgas έγραψε:Όσο υπαρχει δουλεια με φούντες για όλους μην περιμένεις να ρίξει κανεις τις τιμες ολοι βγάζουν απο 500-1000 και την ημέρα ..

Προ 20ημέρου μιλουσα με τον υπεύθυνο πρατηρίου του Ασμάτογλου στην Κλεισθένους.
Μου έλεγε ότι δίνουν περίπου 6.000 λίτρα την ημέρα υγραέριο.Ο συγκεκριμένος που έχει και δικά του βυτία μεταφοράς
κάτσε και υπολόγισε ημερήσιο και μηνιαίο κέρδος.
Ημερήσιο με 20 λεπτά 1.200 ευρώ μηνιαίο 36.000 ευρώ μόνο από το υγραέριο.Βάλε βανζίνες - πετρέλαια - λάδια κ,λ.π.
και βγάλε συμπέρασμα.

Θάναι και λαλάκας να θέλει να σπάσει το καρτέλ.

ας υποθεσουμε οτι τα 1200 ευρω ειναι το καθαρο ημερισιο κερδος του, ποιος στην θεση του δεν θα ηθελε αυτα τα 1200 να τα κανει 1500 ή και 2000 ευρω? το μαγαζι του και το καθε μαγαζι σαν σκοπο δεν εχει το μεγιστο κερδος που μπορει να εχει? αν καποιος απο εσας ειχε αυτο το μαγαζι θα ελεγε 500 ευρω την ημερα μου φτανουν τα υπολοιπα τα χαριζω?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό dancerman » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 15:30

tasoshunter έγραψε:Επειδη ακουσα πολλα και με στεναχωρησαν θα πω το ''οτι θελει ο καθενας ας κανει''!!!
φιλε dancerman αν ηθελες να μου πεις τι δουλεια κανεις ακομη και υπαλληλος να εισαι ξερεις ποσα τρωτα σημεια
θα εβρισκα για τη δουλεια σου?
Εκτος αυτου βλεπω οτι πολλοι λετε τον επαγγελματια Ελληνα κλεφτη. Εμεις οταν κανουμε συναλλαγες με εμπορους ειμαστε σωστοι? Τι να πω για υπερτιμολογησεις , οχι τιμολογια για πιο φθηνο κοστολογιο και πολλα αλλα. Και το κυριοτερο οτι εξ'αιτιας των πρατηριουχων που πουλανε ακριβα το υγραεριο μονο βαλαμε στο τσουβαλι ολους τους Ελληνες. Στη Βουλγαρια πουλανε πολυ πιο φθηνα παρα πολλα ειδη απο ψωμι μεχρι πολυκατοικια τι σημαινει οτι ολοι οι Ελληνες κλεβουν? Παρ'ολα αυτα ο καθενας κανει οτι του λεει η συνειδηση
του και η δικη μου λεει να στηριξω τους Ελληνες επαγγελματιες ασχετο αν εις γνωση μου πολλες φορες πεφτω θυμα της πονηριας και της αισχροκερδειας τους.
Ευχομαι να μην μεινουν αλλοι Ελληνες ανεργοι αλλα αν μεινει κανεις απο εσας που υποστηριζετε τους επαγγελματιες γειτονικων χωρων θα γινω σκληρος και θα σας πω πατε σε Σκοπια η Βουλγαρια να βρειτε δουλειες.

τι σημασια εχει τη δουλεια κανω? και υπαλληλος ημουν παλιοτερα και τωρα εχω κανει τη δικια μου επιχειρηση, επομενως εχω περασει και απο τις δυο πλευρες και ξερω τι γινεται. το θεμα μου ομως ειναι οτι δε διαβαζεις προσεκτικα τι γραφω και θα σου αναλυσω τι ενοοω.

σαν πολιτης της θεσσαλονικης εφοσον υπαρχει καρτελ στις τιμες δεν γεμιζω ποτε αλλα βαζω μονο 5-10-20 ευρω (στηριζω τους θεσσαλονικεις εδω οσο μπορω) επισης οτι αγοραζω για φαγητο ενδυση υποδηση ειναι απο τη θεσσαλονικη (στηριζω τους ελληνες εδω) οταν παω επαρχια φουλαρω υγραεριο (στηριζω τους ελληνες οχι τους θεσσαλονικεις ομως) και οταν παω σκοπια φουλαρω τοσο υγραεριο οσο και βενζινη(στηριζω σκοπια) τωρα που βρισκεις εσυ το λαθος ενημερωσε με.

το προβλημα σου λοιπον ειναι γιατι δε στηριζω τους θεσσαλονικεις οταν ειναι να φουλαρω υγραεριο και βενζινη μαζι απαντησε μου εσυ.

Και κατι ακομα διαφωνω με το θεμα οτι αποδεχομαι εις γνωσην μου να με κλεβει ο αλλος. Γιατι για κλεψια προκειτε οχι για απλη κοροιδια με τους τρεις τροπους που προανεφερα.
Και θα στο πω αλλιως ειναι σαν να πηγαινεις να αγορασεις ενα αντικειμενο να γραφει τιμη 28 ευρω και εσυ να πληρωνεις 28 και να βαζει στη συνεχεια στο πορτοφολι σου χερι για να παρει αλλα δυο ευρω με το ετσι θελω. Αμα στο εκανα εγω αυτο δε θα φωναζες επι τοπου την αστυνομια? γιατι θεωρεις οτι στη δευτερη σε κλεβω? ειναια κριβως το ιδιο με το πρωτο.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 15:34

Πριν σου απαντησω θα ηθελα αν θελεις φυσικα να μου πεις τι επιχειρηση εχεις?
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 30 Νοέμ, 2013 16:34

dancerman έγραψε:
tasoshunter έγραψε:Επειδη ακουσα πολλα και με στεναχωρησαν θα πω το ''οτι θελει ο καθενας ας κανει''!!!
φιλε dancerman αν ηθελες να μου πεις τι δουλεια κανεις ακομη και υπαλληλος να εισαι ξερεις ποσα τρωτα σημεια
θα εβρισκα για τη δουλεια σου?
Εκτος αυτου βλεπω οτι πολλοι λετε τον επαγγελματια Ελληνα κλεφτη. Εμεις οταν κανουμε συναλλαγες με εμπορους ειμαστε σωστοι? Τι να πω για υπερτιμολογησεις , οχι τιμολογια για πιο φθηνο κοστολογιο και πολλα αλλα. Και το κυριοτερο οτι εξ'αιτιας των πρατηριουχων που πουλανε ακριβα το υγραεριο μονο βαλαμε στο τσουβαλι ολους τους Ελληνες. Στη Βουλγαρια πουλανε πολυ πιο φθηνα παρα πολλα ειδη απο ψωμι μεχρι πολυκατοικια τι σημαινει οτι ολοι οι Ελληνες κλεβουν? Παρ'ολα αυτα ο καθενας κανει οτι του λεει η συνειδηση
του και η δικη μου λεει να στηριξω τους Ελληνες επαγγελματιες ασχετο αν εις γνωση μου πολλες φορες πεφτω θυμα της πονηριας και της αισχροκερδειας τους.
Ευχομαι να μην μεινουν αλλοι Ελληνες ανεργοι αλλα αν μεινει κανεις απο εσας που υποστηριζετε τους επαγγελματιες γειτονικων χωρων θα γινω σκληρος και θα σας πω πατε σε Σκοπια η Βουλγαρια να βρειτε δουλειες.

τι σημασια εχει τη δουλεια κανω? και υπαλληλος ημουν παλιοτερα και τωρα εχω κανει τη δικια μου επιχειρηση, επομενως εχω περασει και απο τις δυο πλευρες και ξερω τι γινεται. το θεμα μου ομως ειναι οτι δε διαβαζεις προσεκτικα τι γραφω και θα σου αναλυσω τι ενοοω.

σαν πολιτης της θεσσαλονικης εφοσον υπαρχει καρτελ στις τιμες δεν γεμιζω ποτε αλλα βαζω μονο 5-10-20 ευρω (στηριζω τους θεσσαλονικεις εδω οσο μπορω) επισης οτι αγοραζω για φαγητο ενδυση υποδηση ειναι απο τη θεσσαλονικη (στηριζω τους ελληνες εδω) οταν παω επαρχια φουλαρω υγραεριο (στηριζω τους ελληνες οχι τους θεσσαλονικεις ομως) και οταν παω σκοπια φουλαρω τοσο υγραεριο οσο και βενζινη(στηριζω σκοπια) τωρα που βρισκεις εσυ το λαθος ενημερωσε με.

το προβλημα σου λοιπον ειναι γιατι δε στηριζω τους θεσσαλονικεις οταν ειναι να φουλαρω υγραεριο και βενζινη μαζι απαντησε μου εσυ.

Και κατι ακομα διαφωνω με το θεμα οτι αποδεχομαι εις γνωσην μου να με κλεβει ο αλλος. Γιατι για κλεψια προκειτε οχι για απλη κοροιδια με τους τρεις τροπους που προανεφερα.
Και θα στο πω αλλιως ειναι σαν να πηγαινεις να αγορασεις ενα αντικειμενο να γραφει τιμη 28 ευρω και εσυ να πληρωνεις 28 και να βαζει στη συνεχεια στο πορτοφολι σου χερι για να παρει αλλα δυο ευρω με το ετσι θελω. Αμα στο εκανα εγω αυτο δε θα φωναζες επι τοπου την αστυνομια? γιατι θεωρεις οτι στη δευτερη σε κλεβω? ειναια κριβως το ιδιο με το πρωτο.

κλεψια ειναι να εχει αλλη τιμη στην αντλια και αλλη να σε χρεωνει μετα, η αντλια να γραφει λιτρα που δεν σου εβαλε, αν ισχυει κατι απο αυτα τα δυο τοτε ναι σε κλεβει, αν ισχυει κατι αλλο δεν ειναι κλεψια μπορεις να δωσεις καποιον αλλο ορισμο εκτος της κλεψιας.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό dancerman » Κυρ 01 Δεκ, 2013 02:11

hlias έγραψε:κλεψια ειναι να εχει αλλη τιμη στην αντλια και αλλη να σε χρεωνει μετα, η αντλια να γραφει λιτρα που δεν σου εβαλε, αν ισχυει κατι απο αυτα τα δυο τοτε ναι σε κλεβει, αν ισχυει κατι αλλο δεν ειναι κλεψια μπορεις να δωσεις καποιον αλλο ορισμο εκτος της κλεψιας.

εχω απαντησει για τη κλεψια προηγουμενως

1)νοθευμενα καυσιμα
2)πειραγμενες αντλιες
3)καρτελ τιμων

μην πεις οτι δεν συμβαινουν και τα 3 μαζι στα πρατηρια υγρων καυσιμων, η οτι δε γινεται αυτο με το υγραεριο γτ συμβαινουν, για το 3 εφοσον η πρακτικη συμφωνα με το νομο ειναι παρανομη αυτη το αποτελεσμα αυτης της πρακτικης ειναι οτι απο μενα παιρνει λεφτα αρα ο αλλος κανωντας κατι παρανομο μου παιρνει παραπανω λεφτα απ'οτι πρεπει, αυτο πως το λενε?

@tasoshunter επιδιορθωσεις υποδηματων ρουχων η/υ, ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα μου απαντησεις γτ με την αναλυση που σου εκανα δεν μπορεις να πεις οτι δε στηριζω τον ελληνα, τον στηριζω ολα αυτα τα χρονια και αρκετα μαλιστα απλως εχω αποφασισει οτι δεν ειμαι βλακας να με κοροιδευουν μπροστα στα ματια μου.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 01 Δεκ, 2013 10:26

Χτες έφυγα πήγα Καλύβια και φουλάρισα με 89,7 γιατί στο Γέρακα πήγαν 6 ολόκληρα λεπτά πάνω.

Δεν θα κάτσω να κάνω αναλύσεις αν κέρδισα ή έχασα και αν τάκαψα στη διαδρομή (πήγα και στο merlin αεροδρόμιο
για ψώνια :lol: )
Στα Καλύβια βρήκα ουρά τεσσάρων αυτοκινήτων στο lpg (στη βενζίνα -πετρέλαιο ούτε ένα )και καλά κάνουν γιατί
είναι ένας από τους 2 ή 3 πρατηριούχους εντός Αττικής που τολμάει να σπάσει το καρτέλ.
Όσο μπορώ θα το κάνω.Μακάρι να το κάνουν και άλλοι από την Αθήνα.Μία εκδρομή το Σάββατο ΙΚΕΑ ή merlin βρε
παιδιά είναι.Το merlin έχει φτηνά πραγματακια και μεγάλη ποικιλία ειδών για μας τους άντρες. :lol: Από εκεί είναι 5 χιλιομετρα.

Τώρα για αυτούς που μένουν 50 χιλιόμετρα από τα Σκόπια δεν θα τους κατηγορήσω αν πάνε και βάζουν από
εκεί καύσιμα και γλυτώνουν χρήματα επειδή οι δικοί μας είναι αχόρταγοι.
Πως στο Βόλο πουλάνε 15-20 λεπτά κάτω.Ας κάνουν και εκεί το ίδιο ,έστω κα σε συνεργασία με τις εταιρείες
να τους κρατήσουν.Δεν τοκάνουν όμως γιατί ξέρουν ότι λίγοι πάνε Σκόπια και έτσι δεν χάνουν.
Εαν αυτοί που πάνε Σκόπια αρχίσουν να ανεβαίνουν επικίνδυνα να είστε σίγουροι ότι θα κατεβάσουν την τιμή
να τους αποτρέψουν να πηγαίνουν.
Σίγουρα σαν Έλληνας δεν επικροτώ αυτή την ενέργεια αλλά όπως λέει και παροιμία "και ο Άγιος φοβέρα θέλει".
Άβαταρ μέλους
papoys

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες