Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Δημοσίευσηαπό viallesi » Σάβ 18 Απρ, 2015 09:09

civic2010 έγραψε:παρόλα αυτά προτιμώ να τα δίνω σε πρατήρια με έλληνες εργαζομενους παρα σε πρατήρια που έχουν προσλάβει λαθρομετανάστες, οι οποιοι ουτως η άλλως είναι παράνομοι. (θεωρώ το μεταναστευτικό υψιστης σημασίας αλλα αυτό δεν είναι του παρόντος).

Σε αυτό δεν έχεις άδικο φίλε μου.
Άσχετο αλλά με το civic πόσα χλμ έχεις φτάσει με το lpg? Κανένα θέμα με τις βαλβίδες, έχεις κάνει ρύθμιση? Ρωτάω γιατί έχω το ίδιο αμάξι.
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Σάβ 18 Απρ, 2015 20:57

άδικο δεν έχω αλλα δυστυχώς ο κόσμος κοιτάει μονο την τσέπη του.αν συνεχίσουμε έτσι τότε σε λίγα χρονια από τώρα θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα με αυτούς, και τα παιδιά μας το ίδιο και πάει λεγοντας.ας διαλέξουμε τι παρόν και μέλλον θέλουμε.

με το civic έχω κάνει 105,000km με lpg. έχω ρύθμισει 2 φορες τις βαλβίδες οι οποιες από ότι θυμάμαι βρέθηκαν λίγο κλειστές λόγω lpg. κατά τα αλλα δεν είχα κανένα θέμα ως τώρα. βεβαια προσέχω δεν πάω ποτε πάνω από 4000rpm με υγραέριο.πάντως κάθε 10-20,000km λένε πως καλο είναι να γίνετε μια ρύθμιση στις βαλβίδες.εγώ βεβαια την πρώτη ρύθμιση την έκανα στις 80,000km με υγραέριο. ότι άλλο θες με ρωτάς. έχεις βάλει υγραέριο η το σκέφτεσαι?
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό viallesi » Σάβ 18 Απρ, 2015 21:12

civic2010 έγραψε:άδικο δεν έχω αλλα δυστυχώς ο κόσμος κοιτάει μονο την τσέπη του.αν συνεχίσουμε έτσι τότε σε λίγα χρονια από τώρα θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα με αυτούς, και τα παιδιά μας το ίδιο και πάει λεγοντας.ας διαλέξουμε τι παρόν και μέλλον θέλουμε.

με το civic έχω κάνει 105,000km με lpg. έχω ρύθμισει 2 φορες τις βαλβίδες οι οποιες από ότι θυμάμαι βρέθηκαν λίγο κλειστές λόγω lpg. κατά τα αλλα δεν είχα κανένα θέμα ως τώρα. βεβαια προσέχω δεν πάω ποτε πάνω από 4000rpm με υγραέριο.πάντως κάθε 10-20,000km λένε πως καλο είναι να γίνετε μια ρύθμιση στις βαλβίδες.εγώ βεβαια την πρώτη ρύθμιση την έκανα στις 80,000km με υγραέριο. ότι άλλο θες με ρωτάς. έχεις βάλει υγραέριο η το σκέφτεσαι?

Έχω βάλει εδώ και 5 μήνες - 8000 χλμ. Σκοπό έχω να κάνω έλεγχο - ρύθμιση βαλβίδων κάθε 10000 - 20000 χλμ. Μερικές ερωτήσεις ακόμα αν έχεις όρεξη.
1) Έχεις, ή είχες ποτέ θέμα με βυθίσματα στο ρελαντί? Αν ναι πως το έλυσες?
2) Πόσο κατανάλωση βενζίνης και πόσο υγραερίου έχεις και υπό ποιες συνθήκες? Πόλη? Εθνική?

Αν θες να βρεις και να μοιράσεις εμπειρίες με κατόχους του ίδιου αμαξιού τόσο για το lpg όσο και για το ίδιο το αμάξι σε περιμένουμε στο civinfo:
http://www.civinfo.com/forum/greece/

Συγκεκριμένα στο παρακάτω link μιλάμε μόνο για lpg στο civic:
http://www.civinfo.com/forum/greece/74743-lpg-60.html
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Σάβ 18 Απρ, 2015 22:16

πάνε χρονια που είχα κάποια βυθίσματα στο ρελαντί.δεν θυμάμαι πως λύθηκε. η από μονο του η κάποια ρύθμιση από εγκαταστάτη. πραγματικά δεν θυμάμαι καθόλου.

για βενζίνη και πάντα για κίνηση σε ανοιχτό δρόμο με 80-90 km/hr ανά 10,000km κατανάλωση περί τα 16lt.

αυτά από σημειώσεις που έχω κρατήσει.

ok μόλις μπορέσω ίσως μπω και στο civinfo.
α τώρα νομίζω κάτι θυμήθηκα για τα βυθίσματα και στο τέλος έσβηνε ο κινητήρας. κάποιο λαστιχάκι έδινε περισσότερο αέρα η κάτι τέτοιο τελοσπάντων. είχε πειραχτεί κατά την αλλαγή λαδιών και αυτό έκανε το πρόβλημα.
civic2010

Δημοσίευσηαπό mauros200aris » Σάβ 18 Απρ, 2015 22:26

civic2010 έγραψε:παρόλα αυτά προτιμώ να τα δίνω σε πρατήρια με έλληνες εργαζομενους παρα σε πρατήρια που έχουν προσλάβει λαθρομετανάστες, οι οποιοι ουτως η άλλως είναι παράνομοι. (θεωρώ το μεταναστευτικό υψιστης σημασίας αλλα αυτό δεν είναι του παρόντος).

Ζητάς και ταυτότητα όταν μπαίνεις στο πρατήριο ή απλά τους κρίνεις από το χρώμα τους;;
Μην τρελαθούμε κύριοι, το κακό δεν ξεκινά από τους κακόμοιρους ανθρώπους που έτυχε να γεννηθούνε σε αυτές τις χώρες που γνωρίζουν μεγάλες δυστυχίες.. το θέμα των λαθρομεταναστών και της εργασίας γενικά, ξεκινά από το κράτος και μόνο.. και να ξέρετε ότι οι περισσότεροι έχουνε άδεια παραμονής άρα και δικαίωμα στην εργασία. Και δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή..
Συγγνώμη για το offtopic αλλά δεν μπορώ να διαβάζω αυτά τα πράγματα εν έτη 2015
Mercedes C200 coupe, model 2005, 1.8, 163hp
104000 χλμ και συνεχίζουμε...
222000 χλμ συνολικά
mauros200aris

Δημοσιευσεις: 63

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Κυρ 19 Απρ, 2015 00:23

ήξερα ότι θα εμφανιζόταν κάποια στιγμή και σύντομα μάλιστα και ένα τέτοιο μήνυμα σαν το από πάνω...

ένα θα σου πω: δεν έχει κανένα νόημα και σημασία να σου απαντησω.μα κανενα...ζεις στον δικό σου κόσμο και όχι στην πραγματικότητα.

άλλωστε αυτό είναι νήμα για κάτι άλλο και όχι για το λαθρομεταναστευτικό.τέλος από μένα.
civic2010

Δημοσίευσηαπό glamor » Κυρ 19 Απρ, 2015 05:08

mauros200aris έγραψε:

Ζητάς και ταυτότητα όταν μπαίνεις στο πρατήριο ή απλά τους κρίνεις από το χρώμα τους;;
Μην τρελαθούμε κύριοι, το κακό δεν ξεκινά από τους κακόμοιρους ανθρώπους που έτυχε να γεννηθούνε σε αυτές τις χώρες που γνωρίζουν μεγάλες δυστυχίες.. το θέμα των λαθρομεταναστών και της εργασίας γενικά, ξεκινά από το κράτος και μόνο.. και να ξέρετε ότι οι περισσότεροι έχουνε άδεια παραμονής άρα και δικαίωμα στην εργασία. Και δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή..

μάθε πρώτα σε άλλες "σοβαρές" χώρες τι ισχύει το λαθρομετανάστευση και μετά σύγκρινε με το δικό μας!!
σου λέω μερικές χώρες που ξέρω
Ιαπωνία εισέρχεστε με τουριστική visa ή με πρόσκληση και να έχεις κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο. με πρόκληση μπορείς να παραμείνεις στην χώρα για 7 μέρες ενώ με visa 3 μήνες max !! (διαφορα μεταξυ τους ειναι το χρημα). χωρίς visa ή πρόκληση σε απελάσουν άμεσα.
Αυστραλία εισέρχεστε με τουριστική visa, φοιτητική visa. όσο αφορά για την τουριστική visa πρέπει να έχεις βγάλει εισιτήριο επιστροφής (ή ανοιχτο εισιτήριο) και να αναφέρεις σε ποια πολιτεία θα επισκεφτεί και τόπος διανομής ενώ με φοιτητική visa πρέπει να περνάς τουλάχιστον τα 2/5 του μαθήματος για ανανέωση τις visa (ισχύει για ένα έτος). σε περίπτωση αποφοίτηση πρεπε να αποχωρίσει την χώρα μέσα σε 3 μήνες!!! με τουριστική visa μέγιστη παραμονή στη χώρα 3 μήνες με δικαίωμα ανανέωση άλλους 3 μήνες αλλά δίνετε πολύ σπάνια και να έχεις βαρύ χέρι στην τσέπη σου. μόνο όσοι έχουν φοιτητική visa έχουν το δικαίωμα να εργαστούν!! και σε αυτή την περίπτωση παραβίασή visa έχει αποτέλεσμα άμεση απέλαση.
Αμερικη μια τα ίδια με την Αυστραλία με διαφορα να μη ξαναδείτε ποτέ την χώρα σε περίπτωση παραβίαση visa

πάρε μια γεύση από επίσημη κυβέρνηση της Αυστραλίας για το θέμα τις λαθρομετανάστευση
https://www.youtube.com/watch?v=BypuBsE_Eq8
no way σε διάφορες γλώσσες!!
http://www.customs.gov.au/site/offshore-communication-campaign-people-smuggling.asp

sorry για το big off topic αλλά όταν βλεπω αλλοίωση του πληθυσμό της χώρας μας με την ανοχή του κόσμου (βλέπετε τα ζώα που ψήφισαν σύριζα) δεν μπορώ να κάτσω με σταυρωμένα χέρια!!!
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 19 Απρ, 2015 07:11

Μήπως έχουμε εκτροχιαστεί κινούμενοι λιγάκι οφ τόπιτς 8-) :mrgreen: και πρέπει να επέμβει το συνεργείο
καθαρισμού. :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Τρί 26 Μάιος, 2015 13:28

glamor έγραψε:
mauros200aris έγραψε:

μάθε πρώτα σε άλλες "σοβαρές" χώρες τι ισχύει το λαθρομετανάστευση και μετά σύγκρινε με το δικό μας!!
σου λέω μερικές χώρες που ξέρω
Ιαπωνία εισέρχεστε με τουριστική visa ή με πρόσκληση και να έχεις κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο. με πρόκληση μπορείς να παραμείνεις στην χώρα για 7 μέρες ενώ με visa 3 μήνες max !! (διαφορα μεταξυ τους ειναι το χρημα). χωρίς visa ή πρόκληση σε απελάσουν άμεσα.
Αυστραλία εισέρχεστε με τουριστική visa, φοιτητική visa. όσο αφορά για την τουριστική visa πρέπει να έχεις βγάλει εισιτήριο επιστροφής (ή ανοιχτο εισιτήριο) και να αναφέρεις σε ποια πολιτεία θα επισκεφτεί και τόπος διανομής ενώ με φοιτητική visa πρέπει να περνάς τουλάχιστον τα 2/5 του μαθήματος για ανανέωση τις visa (ισχύει για ένα έτος). σε περίπτωση αποφοίτηση πρεπε να αποχωρίσει την χώρα μέσα σε 3 μήνες!!! με τουριστική visa μέγιστη παραμονή στη χώρα 3 μήνες με δικαίωμα ανανέωση άλλους 3 μήνες αλλά δίνετε πολύ σπάνια και να έχεις βαρύ χέρι στην τσέπη σου. μόνο όσοι έχουν φοιτητική visa έχουν το δικαίωμα να εργαστούν!! και σε αυτή την περίπτωση παραβίασή visa έχει αποτέλεσμα άμεση απέλαση.
Αμερικη μια τα ίδια με την Αυστραλία με διαφορα να μη ξαναδείτε ποτέ την χώρα σε περίπτωση παραβίαση visa

πάρε μια γεύση από επίσημη κυβέρνηση της Αυστραλίας για το θέμα τις λαθρομετανάστευση
https://www.youtube.com/watch?v=BypuBsE_Eq8
no way σε διάφορες γλώσσες!!
http://www.customs.gov.au/site/offshore-communication-campaign-people-smuggling.asp

sorry για το big off topic αλλά όταν βλεπω αλλοίωση του πληθυσμό της χώρας μας με την ανοχή του κόσμου (βλέπετε τα ζώα που ψήφισαν σύριζα) δεν μπορώ να κάτσω με σταυρωμένα χέρια!!!

μαλιστα,οι αμερικανοι και αυστραλοι ποτε θα απελαθουν προς αγγλια μερια?
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό anikologr » Τρί 26 Μάιος, 2015 15:46

papoys έγραψε:Μήπως έχουμε εκτροχιαστεί κινούμενοι λιγάκι οφ τόπιτς 8-) :mrgreen: και πρέπει να επέμβει το συνεργείο
καθαρισμού.

Το συνεργείο καθαρισμού το πιο πιθανό είναι να έχει αλλοδαπούς για εργαζόμενους...
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 51 επισκέπτες