Qgas έγραψε:ΠΑΝΤΑ συμφαίρει !
Λοιπον κάναμε μια μέτρηση με πελάτη μας σε ενα SUV που παραπονιόταν για καταναλωση κτλ ......
Συγχαρητήρια για την δοκιμή. Λόγω της ορθολογικής και έξυπνης προσέγγισης, νομίζω ότι δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης.
Qgas έγραψε:ΠΑΝΤΑ συμφαίρει !
Λοιπον κάναμε μια μέτρηση με πελάτη μας σε ενα SUV που παραπονιόταν για καταναλωση κτλ ......
cmax έγραψε:hlias έγραψε:cmax έγραψε:
Δηλαδη ηλια εμεινε απο βενζινη; Δεν αναφερει αυτο αλλα οτι το trip δειχνει 0 χλμ εναπομειναντα.
Στο δικο μου αυτοκινητο αυτο σημαινει τουλαχιστο 5-6 λιτρα ακομη στο ρεζερβουαρ.
Qgas έγραψε:cmax έγραψε:hlias έγραψε:cmax έγραψε:
Δηλαδη ηλια εμεινε απο βενζινη; Δεν αναφερει αυτο αλλα οτι το trip δειχνει 0 χλμ εναπομειναντα.
Στο δικο μου αυτοκινητο αυτο σημαινει τουλαχιστο 5-6 λιτρα ακομη στο ρεζερβουαρ.
Ναι έμεινε απο βενζινη παπαλα .. Έσβησε εν κινήσει ... Το έβαλα μπροστα με αεριο .. Η διαδρομη περιπου μεικτή ιδια πράγματα πανω κατω . Θα μου πείτε γιατι δεν μετρήσαμε 20 και 20 € διοτι θέλαμε να δούμε τη διαφορα και δεν πίστευε ο πελάτης οτι το trip του αμάξιου μετρά ιδανικές συνθήκες και όχι την πραγματική καταναλωση ., φυσικα και τι ποιότητα βενζινης βάλαμε παίζει ενα ρόλο ..
Από τις 2 το βράδυ έως και το πρωί περίπου μέχρι 8 παραμένουν συνδεμένα συνέχεια 65 άτομα ως επισκέπτες , ara oι 65 είναι ψεύτικο
Κάποιος μπαίνει και λέει πως έχει ένα πρόβλημα κτλ κτλ κάποιοι του λένε τι να κάνει και παράλληλα τονίζουν ότι τον βασικό ρολό τον παίζει ο εγκαταστάτης και στο τέλος το πρόβλημα λύνεται.
αυτά για όσους λένε ότι λέω εγώ μ@λακιες και ηλιθιότητες …..αλλά σε φόρουμ είμαστε , πλην όμως , εγώ δεν προκάλεσα ζημία σε κανένα με αυτά που γραφώ
kyriak έγραψε:Ενώ εδώ ακούμε τά επιχειρήματα . Όπως και την μέτρηση που διαβάσαμε παραπάνω.
Μερικά και για το φόρουμ .
Από τις 2 το βράδυ έως και το πρωί περίπου μέχρι 8 παραμένουν συνδεμένα συνέχεια 65 άτομα ως επισκέπτες , ara oι 65 είναι ψεύτικοι . Μετά ( περίπου στiς 9 που ανοίγουν και τα συνεργεία ) συνδέονται και τα υπόλοιπα ~40. Από αυτό το χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλά και πολλά άλλα που αφορούν το εδώ φόρουμ , συμπεραίνει αβίαστα κάποιος πως .
Το φόρουμ είναι προϊόν εγκαταστατών και μόνο ,με στόχο την προώθηση της χρήσης lpg σε αυτοκίνητα με κάθε τρόπο .
Ενσωματώθηκαν στην συνέχεια και κάποιοι πρατηριούχοι και κάποιοι αβανταδόροι που έχουν άμεσο συμφέρων από τις εγκαταστάσεις .
Πολλές από της συζητήσεις επιλύσεως προβλημάτων είναι προϊόν συνεννόησης μεταξύ μελών του φόρουμ . Κάποιος μπαίνει και λέει πως έχει ένα πρόβλημα κτλ κτλ κάποιοι του λένε τι να κάνει και παράλληλα τονίζουν ότι τον βασικό ρολό τον παίζει ο εγκαταστάτης και στο τέλος το πρόβλημα λύνεται . Στην πράξη όμως αν κάποιος κάνει μια γύρα στα γκαράζ τα προβλήματα με το lpg συνεχώς αυξάνονται.
όταν κάποιο μέλος γράψει για ένα πραγματικό περιστατικό, και δεν είναι προϊόν συνεννόησης τότε Καποιoι γίνονται επιθετικοί......, και ιεραρχικάοι απαντησεις ειναι :1 φταίει ο εγκαταστάτης και 2. ο ίδιος που δεν ψάχτηκε .
και το βασικο και τελικο είναι τα πολλα νικ.
Έμενα έχει αναλάβει το αντιπερισπασμό το νικ maevious π.χ. αυτά για όσους λένε ότι λέω εγώ μ@λακιες και ηλιθιότητες …..αλλά σε φόρουμ είμαστε , πλην όμως , εγώ δεν προκάλεσα ζημία σε κανένα με αυτά που γραφώ κάποιοι όμως το έχουν κάνει αυτό …αλλά ξέχασα όχι αυτοί αλλά ο εγκαταστάτης που αποφάσισε να πάει ……
Και το σχόλιό μου για αυτούς που άκουσαν τα ανθρωπάρια και παρασύρθηκα στο να βάλουν γκάζι…. Ας παίξουν με τις τάπες από το κεφαλάρι τώρα …….
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 43 επισκέπτες
|
|
|