valsam έγραψε:Χαχα,καλο ρε Ηλια με εκανες και γελασα,εγω λοιπον την γυρναω την συζητηση η ΜΗΠΩς ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕς ΦΟΡΕς?
Δηλ. τι αλλο θα ακουσουμε ρε φιλε,οτι γραφεις ειναι εντελος παραπληροφωρηση,δηλ. πως πας και τσουβαλιαζεις τα υγειες εμποριο με το σαπιο?
Στο καθε μαγαζι που λες αν ο ιδιοκτητης που καθοριζει την τιμη εχει συνενοηθει και με ολους τους υπολοιπους μαγαζατορες απ'οπου μπορει καποιος πελατης να βρει ΜΟΝΟ το συγκεκριμενο προιον αυτος ο μαγαζατορας ειναι οχι κλεφτης αλλα ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ,ΜΠΙΝΕΣ και Γ@μιολης του κερατα!
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΤΖΑΜΠΑ ΡΩΤΑΩ?
Θα μου την λυσεις τελικα την απορια τι νταλαβερι εχεις με τους πρατηριουχους η θα συνεχισεις να προσπαθεις να κανεις γυριστες?
+1 το θεμα ξεκιναει απο τους πρατηριουχους ειναι συνεννοημενοι και πουλανε την ιδια τιμη, καποιοι αλλοι δουλευουν με 2-3λεπτα ακριβοτερα απο τους ηδη πανακριβους, ακριβως 400m αποσταση στην αμφιδρομη μερια, που ουτε καλυτερη ποιοτητα ουτε περισσοτερες υπηρεσιες προσφερει το πρατηριο τους, να τα εχουν τα αποθεματα τους να τα χαιρονται
γιατι Κατερινη και Βολο πουλανε συνεχεια με 8-9λεπτα ποιο κατω Θεσσαλονικη παντα γινονταν και θα γινεται το ιδιο πραγμα ναι μεν θα μου πειτε εχει περισσοτερα λειτουργικα εξοδα(ενοικιο η μεγαλυτερη αντικειμενικη αξια αγορας του οικοπεδου για να κανει πρατηριο) αλλα απευθυνεται σε
ευρυτερο αγοραστικο κοινο πουλωντας την 3πλασια ποσοτητα τουλαχιστον απο οτι στα περιχωρα
+1 στο κερδος των πρατηριουχων πιστευω ειναι/ηταν το πετρελαιο ειτε κινησης ειτε θερμανσης ειναι αυτο, το τι καμμενο λαδι ανακατευεται σε αυτα δεν περιγραφεται τα συνεργεια τα συγκεντρωνουν και τα στελνουν για ανακυκλωση υποτιθεται, ανακυκλωση δεν γινεται ποτε οπως και με τους καδους που βγαλανε καποτε(δεν ξερω αν υπαρχουν ακομη στη γειτονια σας) για τη συλλογη χαρτιου, αλουμινιου, γυαλιου ολα καταληγουν μαζι με τα υπολοιπα στις χωματερες