Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 21 Ιαν, 2014 13:30

Καλημέρα .
Εγω λεω να παρουμε οτι βαρια αντικειμενα εχουμε μπαζουκας χειροβομβιδες και να παμε να τους καθαρισουμε ολους.
Και μετα να παμε στο μαγαζι του Ηλια να το σπασουμε ολο και να τον κανουμε και αυτον μαυρο στο ξυλο που τολμαει να εχει αντιθετες αποψεις απο τις δικιες μας. :)) :))
Τι λετε καλοι μου φιλοι? Δεν λυνονται ετσι αυτα τα προβληματα!! Η βια και ο τσαμπουκας μονο λυση δεν θα δωσει απεναντιας θα χαθει ολο το δικαιο που αναμφισβητητα εχουμε.
Πολυ σωστα λεει ο Ηλιας (δεν τον γνωριζω καν και μας χωριζουν 500 χλμ.) η μονη ορατη αμεση λυση ειναι επιλεγω το φθηνοτερο
πρατηριο.
Μακαρι να μπορουσε να γινει κατι αλλο αλλα για να πεσουν οι τιμες ειναι να σταματησει το καρτελ. Και αυτο θα γινει οταν αυξηθουν και αλλο τα πρατηρια με υγραεριο και καποιοι θα κανουν την αρχη να κατεβασουν τις τιμες με σκοπο να εχουν περισσοτερο τζιρο.
Αν καποιος εχει καποια ρεαλιστικη λυση πολυ ευχαριστως να την ακουσω και να την ακολουθησω!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 21 Ιαν, 2014 13:54

Κατ' ουσιαν ολοι το ιδιο πραγμα λεμε.

οτι υπαρχει καρτελ 100%

Απλα καποιοι λενε οτι το καρτελ ειναι των .... δυο

και καποιοι αλλοι οτι ειναι των 2000 πρατηριων..

κι εκει ειναι που διαφωνουμε
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 21 Ιαν, 2014 14:19

Σωστα φιλε fokion αλλα προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι μονο των πρατηριων!!!
Και να ειναι των πρατηριων καποιοι αλλοι τους στηριζουν η ειναι απο πισω..... :AR!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 21 Ιαν, 2014 15:02

tasoshunter έγραψε:Σωστα φιλε fokion αλλα προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι μονο των πρατηριων!!!
Και να ειναι των πρατηριων καποιοι αλλοι τους στηριζουν η ειναι απο πισω..... :AR!

μηπως ειναι ο Ηλιας απο πισω :mrgreen:
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 21 Ιαν, 2014 15:15

Μπροβο ρε Ηλια μας ειπες και τσαμπα μαγκα,και πλαγιος και σαπιο πελατη!
Ακου να δεις φιλε αμφιδρομο δεν ειναι τιποτα,η σαπιλα βρισκετε μονο απο την μερια αυτων που κανονιζουν ενιαια τιμη,τελεια και παυλα και οτι και να λες δεν πειθεις κανεναν!
Δεν ειπα να μαζευτουμε να παμε να τους πλακωσουμε ειπα να μαζευτουμε και να παμε να τα πουμε με τους προεδρους των βενζινοπωλων για να καταλαβουν οτι δεν αστειευομαστε και απαιτουμε να σταματησει αυτη η εναρμονισμενη τιμολογιακη πολιτικη που ειναι φως φαναρι οτι παιζει,και οταν λεω να παμε με αγριες διαθεσεις δεν ενοω να παμε και να τους πλακωσουμε αλλα να μην παμε και να τους παρακαλαμε κι'ολας του τυπου"σας παρακαλουμε αν γινετε εξηγηστε μας γιατι ειναι τοσο πιο ακριβα η τμη στην Θεσ/νικη απο τις αλλες γειτονικες πολεις",ενοω χωσιμο με αγριες διαθεσεις του τυπου "ακου μαγκα μεχρι και τυφλος βλεπει το τι παιζει με την προσυνενοημενη τιμη που εχετε ολοι και αν δεν αλλαξετε τακτικη θα σας κανουμε εμπαργκο επ'απειρον"!
Εγω και μονος το εχω κανει το χωσιμο αρκετες φορες σε διαφορα πρατηρια και απειρες φορες εχω βαλει και 2φραγκα και τριφραγκα και ταληρα μονο και μονο για να τους την πω και να τους την σπασω ,αν καποιος γυρνουσε και με εβριζε η πηγαινε να μου πουλησει μαγκια η πηγαιναν να με πλακωσουν και αντιδρουσα αυτο τσαμπα μαγκια ηταν?
Ηλια το αλλο το ξερεις που λεει "ο πελατης παντα δικαιο εχει"?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 21 Ιαν, 2014 15:24

tasoshunter έγραψε:Πολυ σωστα λεει ο Ηλιας (δεν τον γνωριζω καν και μας χωριζουν 500 χλμ.) η μονη ορατη αμεση λυση ειναι επιλεγω το φθηνοτερο
πρατηριο.

Καλα ρε tasoshunter χιλιες φορες δηλ. πρεπει να το πουμε,πως να επιλεξω το φθηνοτερο πρατηριο αφου ολοι στην Θεσ/νικη εχουν ιδια τιμη!!!!!!!!
Η μονη δυνατοτητα για να επιλεξω το φθηνοτερο πρατηριο ειναι να παω στα Σκοπια η στη Βουλγαρια,πραγμα που ειναι αδυνατον να γινει μια φορα την εβδομα και γι'αυτο που το εχω κανει π.χ μια φορα τον μηνα η το διμηνο εχω κατηγορηθει οτι κανοντας το κανω κακο στην χωρα μου,το κακο το κανουν τα λαμογια με την εναρμονισμενη τιμολογιακη πολιτικη και οχι εγω γιατι αν λειτουργουσε ο ανταγωνισμος και οχι η καραμπινατη πουστια που παιζετε εις βαρος μας και μου δινοταν η δυνατοτητα να επιλεξω αναμεσα διαφορετικες τιμες απο πρατηρια της Θεσ/νικης εστω και αν ηταν πιο ακριβα απο Σκοπια και Βουλγαρια σεντ τσακιστο δεν θα τους αφηνα στους γειτονες!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 21 Ιαν, 2014 16:11

Εικόνα
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό nickp » Τρί 21 Ιαν, 2014 16:24

Όπως κάθε ένας έτσι και οι πρατηριούχοι κοιτάνε τον κωλο τους.
Βάζουν μια τιμή ίσα ίσα να συμφέρει αυτούς που ήδη έχουν κάνει μετατροπή και αρμέγουν αυτούς τους λίγους.που να τους κόψει να το φτηνηνουν να βάλει πολύς κόσμος να χουν κατανάλωση.
Και για κλείσιμο θα θέλα να σας υπενθυμίσω ότι το ίδιο σκεπτικό είχε η κυβέρνηση όταν ανέβασε τον φόρο στο πετρέλαιο.περσι κάποιος πανέξυπνος στην κυβέρνηση είπε τελικά οι βγήκε κερδισμένη από τους λίγους παρά να ήταν φτηνό και να βάζανε πολύς κόσμος.Το ίδιο πράγμα κάνουν κ οι πρατηριούχοι τώρα.οτι ακριβώς έκανε κ η κυβέρνηση.γραψανε στα τέτοια τους κ τον κόσμο που έβαλε υγραερίο κ τους εγκαταστατες.ολα γυρίζουν μπούμερανγκ όμως!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 21 Ιαν, 2014 16:50

Τι θα ελεγες για τα παρακατω? Βλεπεις εαν εχεις καλη θεληση υπαρχουν πιο φθηνα πρατηρια απο το ΚΑΡΤΕΛ δεν υπαρχουν μονο τα Σκοπια
Και η Βουλγαρια!!!!! :clap:

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από tasoshunter και Τρί 21 Ιαν, 2014 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 21 Ιαν, 2014 16:58

valsam έγραψε:Μπροβο ρε Ηλια μας ειπες και τσαμπα μαγκα,και πλαγιος και σαπιο πελατη!
Ακου να δεις φιλε αμφιδρομο δεν ειναι τιποτα,η σαπιλα βρισκετε μονο απο την μερια αυτων που κανονιζουν ενιαια τιμη,τελεια και παυλα και οτι και να λες δεν πειθεις κανεναν!
Δεν ειπα να μαζευτουμε να παμε να τους πλακωσουμε ειπα να μαζευτουμε και να παμε να τα πουμε με τους προεδρους των βενζινοπωλων για να καταλαβουν οτι δεν αστειευομαστε και απαιτουμε να σταματησει αυτη η εναρμονισμενη τιμολογιακη πολιτικη που ειναι φως φαναρι οτι παιζει,και οταν λεω να παμε με αγριες διαθεσεις δεν ενοω να παμε και να τους πλακωσουμε αλλα να μην παμε και να τους παρακαλαμε κι'ολας του τυπου"σας παρακαλουμε αν γινετε εξηγηστε μας γιατι ειναι τοσο πιο ακριβα η τμη στην Θεσ/νικη απο τις αλλες γειτονικες πολεις",ενοω χωσιμο με αγριες διαθεσεις του τυπου "ακου μαγκα μεχρι και τυφλος βλεπει το τι παιζει με την προσυνενοημενη τιμη που εχετε ολοι και αν δεν αλλαξετε τακτικη θα σας κανουμε εμπαργκο επ'απειρον"!
Εγω και μονος το εχω κανει το χωσιμο αρκετες φορες σε διαφορα πρατηρια και απειρες φορες εχω βαλει και 2φραγκα και τριφραγκα και ταληρα μονο και μονο για να τους την πω και να τους την σπασω ,αν καποιος γυρνουσε και με εβριζε η πηγαινε να μου πουλησει μαγκια η πηγαιναν να με πλακωσουν και αντιδρουσα αυτο τσαμπα μαγκια ηταν?
Ηλια το αλλο το ξερεις που λεει "ο πελατης παντα δικαιο εχει"?

ο [πελατης εχει παντα δικιο μονο οταν σεβεται το καταστημα, το με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου δεν ισχυει, αυτες οι νοοτροπιες μας εχουν φτασει εδω.
και κατι ακομα, ο πελατης καθοριζει το επιπεδο του καθε μαγαζατορα στην εξυπηρετηση και την τιμη, ο ψηφοφορος (πελατης ειναι παλι) καθοριζει το επιπεδο των πολιτικων, αν το καταλαβεις αυτο θα γινει η ζωη σου καλυτερη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες