Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 04 Φεβ, 2014 15:40

Φτανουν οι μ@λακιες των 2 προηγουμενων μου ποστ η θελεις να συνεχισω φιλε tasoshunter γραφωνατς σε στυλ "πεταει ο γαιδαρος,πεταει"?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 04 Φεβ, 2014 15:41

Oι αρχαιοι υμων προγονοι ελεγαν ''ενος κακου μυρια επονται''
Τhink about it!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 04 Φεβ, 2014 16:19

tasoshunter έγραψε:Φιλε valsam,
Σκοπιανος ακομη μπορει να μην εισαι αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν ακολουθησουν την τακτικη σου
πολλοι ακομη καποτε θα γινεις.
Και επειδη εγω δεν γουσταρω να γινω ποτε οσο ζω ασε με να βαζω απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ πρατηριουχους
και ας με κλεβουν και πανε εσυ να βαζεις απο τα σκοπια.
Και που εισαι? να μαθεις και τη γλωσσα καλα μπορει να σου χρειαστει που ξερεις? Τι να κανεις εδω με τους ΕΛΛΗΝΕΣ απατεωνες?

Αρκετα λοιπον με τις πατριωτικες μ@λακιες και τα περι μεγαλυτερου κακου που πρατω βαζοντας καυσιμα απο τα Σκοπια!
Μαλλον εσυ φιλε δεν το βλεπεις καλα το ολο εργο!
Παρτε το χαμπαρι τα νουμερα το λενε και τα νουμερα δεν λενε ψεματα ,μονο καλο μπορει να προελθει απο μια μαζικη στροφη καταναλωτων προς αυτες τις 2 χωρες δηλ. των Σκοπιων και της Βουλγαριας.ειδατε τι εγινε με τους οδοντιατρους?
Απο την στιγμη που αρχισαν να πηγαινουν καραβανια για να φτιαξουν τα δοντια τους οι Ελληνες στα Σκοπια και στην Βουλγαρια οι Ελληναρες μας οδοντιατροι εριξαν τις τιμες,αν ηθελαν ας μην τις εριχναν δηλ.!
Πριν ειχε 10 ευρω το σφραγισμα στα Σκοπια και 40-50 στη Θεσ/νικη,τωρα 10-15 ευρω το σφραγισμα στα Σκοπια 20-30 στην Θεσ/νικη αυτος που δεν εχει μια παλι στα Σκοπια θα παει αυτος ομως που τον θελει τον οδοντιατρο κοντα και οποτε τον χρειαστει να τον εχει για 10-15 ευρω παραπανω θα προτιμησει Ελληνικα,και αυτο επηρεαζει οχι μονο την Θεσ/νικη αλλα και ολη την Ελλαδα γιατι σου λεει ο αλλος οταν ανεβω θε/νικη θα κανω και τα δοντια μου και ο Αθηναιος οδοντιατρος θα την ακουσει και αν θελει ας μην χορεψει στον ρυθμο!
Και πες μου και οτι δεν ειχαν καρτελ και οι οδοντιατροι να πεθανω στα γελια!
Εγω εκανα τα σιδερακια της κορης μου εδω 3 στενα πιο κατω απο το σπιτι μου,μια συμαθητρια της τα εβαλε στα Σκοπια,μου ζητησε ο ορθοδοντικος 3000 ευρω η 2500 μαυρα και αυτο τιμη κρισης γιατι πριν ενα χρονο που ρωτησαμε μας ζητησε 3500 μαυρα και 4000 με αποδειξη,του φιλου μου (δηλ. της συμαθητριας) του ζητησαν 1500 στα Σκοπια οπου και τελικα τα εβαλε,τα εβαλα κατω και πηγα στον ορθοδοντικο και του ειπα η παω και'γω Σκοπια με 1500 η μου κανεις τιμη 2500 με αποδειξη, και εμενα με συμφερε γιατι δεν θα ειχα 24 δρομολογια πανε-ελα και αυτον μια χαρα του εκατσε (γιατι για να ισχισει η συμφωνια ηθελα τα μισα μπροστα και ολα το ποσο να εξοφληθει στον ενα χρονο,βλεπεις ο Ελληναρας δυσκολα αλλαζει!)!
Αν λεω αν δεν υπηρχε αυτη η εναλλακτικη λυση των Σκοπιων πιστευεις μια στο εκατομυριο να υπηρχε περιπτωση να εριχναν τις τιμες τους οι οδοντιατροι και οι ορθοδοντικοι?
2 χρονια το εψαχνα το θεμα και η ταριφα ηταν σχεδον πανομοια παντου(μονο στο πανεπιστημιο Θεσ/νικης που επρεπε να βαλεις και χοντρο βισμα εβαζαν σιδερακια σε 10 παιδια ολο κι'ολο με 1200 ευρω και τα περνουσαν φοιτητες,και τα 1200 ηταν χωρις εξωστοματικα ,αν χρειαζοσουν και τετοια ανεβαινε πολυ το νουμερο!).

Απ'την στιγμη λοιπον που ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι ιχνος ανταγωνισμου δεν υπαρχει στην τιμη υγραεριου στην Θεσσαλονικη, η μονη λυση αν θελουμε ποτε να υπαρξει ανταγωνισμος ειναι μαζικη στροφη σε Σκοπια και Βουλγαρια!
tasoshunter,you think about it!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 04 Φεβ, 2014 16:29

Για ορθοδοντικό μπορώ να σου πω ότι θα μπορούσες να πας και σε ορθοδοντικό του ΙΚΑ (πλέον ΕΟΠΥΥ) και να μην πλήρωνες φράγκο για τίποτα αν η κόρη σου ήταν μέχρι 14 και ούτε μαύρα λεφτά να δίνεις ούτε να τραβιέσαι στα Σκόπια.

Αν θέλεις μου απαντάς σε ξαναρώτησα: Με τι ασχολείσαι;
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 04 Φεβ, 2014 16:31

Να πας να ζησεις εκει και ασε μας στην ησυχια μας.
Μας εχεις ζαλισει με τα σκοπια και τη βουλγαρια ρε φιλε.
δεν το εχεις καταλαβει? εμεις γουσταρουμε που ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ στηριζουμε την δικη μας κοινωνια
και ας μας κλεβουν και οπως αλλιως θελεις πεστο.
πριν σε ρωτησε ενας αλλος φιλος τι δουλεια κανεις ? πες μας επιτελους!!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Τρί 04 Φεβ, 2014 17:00

tasoshunter έγραψε:Να πας να ζησεις εκει και ασε μας στην ησυχια μας.
Μας εχεις ζαλισει με τα σκοπια και τη βουλγαρια ρε φιλε.
δεν το εχεις καταλαβει? εμεις γουσταρουμε που ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ στηριζουμε την δικη μας κοινωνια
και ας μας κλεβουν και οπως αλλιως θελεις πεστο.
πριν σε ρωτησε ενας αλλος φιλος τι δουλεια κανεις ? πες μας επιτελους!!!!

Μπράβο φίλε ! Τέτοιους πατριώτες θέλει το σύστημα ! Να πληρώνουν και να μην μιλάνε ! Εύγε ! Και το Μάιο ξέρεις εσύ...Μπένυ δαγκωτό :clap:
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 04 Φεβ, 2014 17:11

Το τι θα ψηφισω ειναι δικη μου δουλεια φιλε, αλλα δεν θα κατηγορηθω ποτε οτι δεν στηριξα την Ελληνικη οικονομια
οπως μερικοι εξυπνακηδες νεοελληνες που αλλου τρωνε και πινουν και αλλου πανε και το δινουν.
αν επειδη εγω στηριζω τους ΕΛΛΗΝΕΣ φιλε μου ξαναβγει ο μπενυ η ο αντωνης καπου τα εχεις μπερδεψει..................
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Τρί 04 Φεβ, 2014 17:22

tasoshunter έγραψε:Το τι θα ψηφισω ειναι δικη μου δουλεια φιλε, αλλα δεν θα κατηγορηθω ποτε οτι δεν στηριξα την Ελληνικη οικονομια
οπως μερικοι εξυπνακηδες νεοελληνες που αλλου τρωνε και πινουν και αλλου πανε και το δινουν.
αν επειδη εγω στηριζω τους ΕΛΛΗΝΕΣ φιλε μου ξαναβγει ο μπενυ η ο αντωνης καπου τα εχεις μπερδεψει..................

Εννοείται να στηρίξεις τους Έλληνες αλλά όχι και τους κλέφτες Έλληνες...καλύτερα να τα δώσω στον Βούλγαρο παρά στον κλέφτη...
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 04 Φεβ, 2014 17:34

λυπαμαι που δεν θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου .
να τα δωσεις στον βουλγαρο αλλα θα εχεις την απαιτηση αυριο μεθαυριο την περιθαλψη απο ελληνες γιατρους σε ελληνικα νοσοκομεια την εκπαιδευση των παιδιων σου απο ελληνες εκπαιδευτικους σε ελληνικα σχολεια και αργοτερα την συνταξη σου απο το ελληνικο κρατος. θα μου πεις ολα αυτα στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι υποτυπωδη και φταινε οι κλεφτες πολιτικοι και οι τριγυρω τους!!!
οκ εχεις σε αυτο δικαιο αλλα εγω θα σου πω οτι θα συνεχισω να στηριζω τον ελληνα επιχειρηματια και την ελληνικη οικονομια με οτι αυτο συνεπαγεται και ας ειμαι ο τελευταιος ιδεολογος που θα μεινει και ας με λετε ολοι βλακα!!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 04 Φεβ, 2014 18:00

Μ'αρέσει η παραδοχή ότι όλοι είναι κλέφτες και λαμόγια. Το ξαναλέω αφού όλοι κονομάνε τρελλά όποιος θέλει μπορεί να βάλει υποθήκη το σπίτι του και να χρεωθεί στην τράπεζα και να ανοίξει ή να νοικιάσει ένα πρατήριο, και πωλούνται και ενοικιάζονται πολλά αυτό τον καιρό. Δεν είναι τίποτα, εύκολο και καλό μεροκάματο, θα ξεχάσει το σπίτι του με τα ωράρια που θα δουλεύει, θα κάνει και τον εισπράκτορα του κράτους και να βάλει ένα σωρό πάγια έξοδα στο κεφάλι του ΤΕΒΕ ενοίκια λογιστές κλπ κλπ η λίστα είναι ατελείωτη και θα κοιμάτε και θα σκέφτεται πως να πληρώσει πχ ΦΠΑ γιατί με μια μέρα καθυστέρηση έχει τρελλό πρόστιμο πλέον, ή την ΔΕΗ κλπ.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες