Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Τρί 04 Φεβ, 2014 18:01

Στο θέμα του υγραερίου, όταν σε εκμεταλλεύονται τα καρτέλ γιατί ξέρουν ότι δεν έχεις εναλλακτική λύση και κοιτάνε μόνο το κέρδος, δεν νομίζω ότι βοηθάς την πατρίδα σου στηρίζοντάς τους. Αντιθέτως συμφωνώ με τον valsam οτι μόνο βάζοντας όλο και περισσότεροι σε γειτονικές χώρες, μπορεί να ασκηθεί πίεση στα λαμόγια της Βορείου Ελλάδος μήπως μειώσουν τις τιμές. Εφόσον δεν λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός, πρέπει να βρεθεί άλλη λύση.
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 04 Φεβ, 2014 18:04

tasoshunter έγραψε:Να πας να ζησεις εκει και ασε μας στην ησυχια μας.
Μας εχεις ζαλισει με τα σκοπια και τη βουλγαρια ρε φιλε.
δεν το εχεις καταλαβει? εμεις γουσταρουμε που ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ στηριζουμε την δικη μας κοινωνια
και ας μας κλεβουν και οπως αλλιως θελεις πεστο.
πριν σε ρωτησε ενας αλλος φιλος τι δουλεια κανεις ? πες μας επιτελους!!!!

Δεν γουσταρω ρε να σου πω τι δουλεια κανω, πειραζει?
Παντος ουτε δημοσιος υπαληλος ειμαι ουτε πρατηριουχος!
Και δεν γουσταρω ρε να παω να ζησω ουτε στα Σκοπια ουτε στην Βουλγαρια,εδω γουσταρω να μεινω γιατι ειμαι Ελληνας και οχι σκατοελληναρας ουτε ειμαι προβατο,που αυτοι οι Ελληνες τα προβατα μας εφεραν εδω που ημαστε σημερα!
Ελληνες προβατα που ψηφιζαν και ψηφιζουν τους πολιτηκαρες μας ειτε απλα γιατι ειναι χαζα προβατα ειτε γιατι βολευτηκαν η θα τους βολευαν ,Ελληνες προβατα που νομιζουν οτι στηριζουν το τοπο τους δινοντας χρηματα σε Ελληναρες σκατοπονηρους οργανωμενους κλεφτες !
Στηριζω οσο εκει που δεν παει τον σωστο Ελληνα επιχηρηματια (που καταλαβαινει σε τι εποχες ζουμε,οπως το παραδειγμα του ορθοδοντικου,γκεγκε?)και φτυνω στα μουτρα τον σκατοπονηροελληναρα κλεφτη(οπως παραδειγμα αυτον που μου επιασε τον κωλο με τα λαδια που δεν προκειτε να τον ξαναδοσω φραγκο τσακιστο και θα παω να τα παρω την επομενη φορα απο τον αλλον που τα ειχε 18 ευρω φθηνοτερα!),αν εσυ γουσταρεις να τον στηριζεις τον σκ@τοελληναρα καλα κανεις(δηλ. σκ@τα κανεις αλλα τελος παντων δεν το καταλαβαινεις,η μπορει και να το καταλαβαινεις μια χαρα αλλα δεν σε συμφερει να το παραδεχθεις για ευνοητους λογους!) !
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 04 Φεβ, 2014 19:56

neos112 έγραψε:Ναι είναι φτηνός. Αλλά αυτό το παιχνιδάκι με την τιμή να ανεβαίνει από 0.886 σε 0.890 μου φαίνεται κοροϊδία. Τι μπορεί να άλλαξε; Εδώ πάμε να τον υποστηρίξουμε για τις τιμές του και αυτός παίζει με τα δεκαδικά; Δε με ενδιαφέρει αν έχασα 16 λεπτά στα 40 λίτρα.

Βρε φίλε στην Αθήνα πλέον έμεινε να είναι ο μόνος που κάνει έστω βήματα για σπάσιμο του καρτέλ.
Ο άλλος στα Καλύβια και αυτός που λες εσύ στη Μάντρα είναι μακριά για εμάς του Αθηναίους .

Όλοι οι υπόλοιποι κρατιούνται να μην πάνε στο ευρώ χάριν αυτού.
Γιαυτό πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε .Έχεις την εντύπωση πως αν δεν ήταν αυτός η Λ.Αθηνών θα
πουλούσε 91 λεπτά. 96 και 97 λεπτά θα πουλούσε που πωλούν και οι δικοί μας Ανατολικά.

Βρε valsam γιατί αποσυντονίζης συνέχεια το νήμα με τα Σκόπια και τα Σκόπια.Γουστάρης να βάλης από εκεί βάλε.
Μαγκιά σου και καπέλο σου.Άσε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εδώ Ελλάδα.? Μόλις πάμε να μολήσουμε για
αυτούς που προσπαθούν να ρίξουν το καρτέλ στην Ελλάδα αρχίζης τα κατεβατά με τα Σκόπια. :-? :-?

Μπας και είσαι βαλτός.??????? :-w :-w :-w
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 04 Φεβ, 2014 20:06

φιλε valsam απο τις αντιδρασεις σου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα.
λοιπον εφ΄ οσον δεν γουσταρεις να μου πεις τι δουλεια κανεις και εγω μπορω να συμπερανω οτι η περιουσια εχεις κανει μπορει να την εκανες κλεβοντας τους αλλους.
μας εχεις ζαλισει εδω και τοσο καιρο με τα λαμογια τους κλεφτες και οταν σε ρωταει καποιος τι δουλεια κανεις εσυ η αντιδραση σου μη φυσιολογικη. οσο για το δικο μου επαγγελμα ειμαι ανεργος αν σου λεει αυτο κατι!!!
αλλα εχω την αποψη οτι δεν πρεπει να παω στα σκοπια η οπου αλλου πας να βαλω αεριο!! ξερει σε ποσα επαγγελματα υπαρχει υπερκερδος αλλα εκει δεν μιλαει κανεις!! οταν πας για ρετσινες για ψωνια για τουρισμο δεν υπαρχει υπερκερδος?
αν ψαξω ξερεις σε ποσα επαγγελματα θα βρω τιμες μη φυσιολογικες? αλλα επειδη την πατησες με αυτον που σου περασε το συστημα στο αυτοκινητο σου κολλησες τωρα και τα βαζεις με ολους και ολα. ας προσεχες φιλε!!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 04 Φεβ, 2014 20:41

tasoshunter έγραψε:φιλε valsam απο τις αντιδρασεις σου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα.
λοιπον εφ΄ οσον δεν γουσταρεις να μου πεις τι δουλεια κανεις και εγω μπορω να συμπερανω οτι η περιουσια εχεις κανει μπορει να την εκανες κλεβοντας τους αλλους.
μας εχεις ζαλισει εδω και τοσο καιρο με τα λαμογια τους κλεφτες και οταν σε ρωταει καποιος τι δουλεια κανεις εσυ η αντιδραση σου μη φυσιολογικη. οσο για το δικο μου επαγγελμα ειμαι ανεργος αν σου λεει αυτο κατι!!!
αλλα εχω την αποψη οτι δεν πρεπει να παω στα σκοπια η οπου αλλου πας να βαλω αεριο!! ξερει σε ποσα επαγγελματα υπαρχει υπερκερδος αλλα εκει δεν μιλαει κανεις!! οταν πας για ρετσινες για ψωνια για τουρισμο δεν υπαρχει υπερκερδος?
αν ψαξω ξερεις σε ποσα επαγγελματα θα βρω τιμες μη φυσιολογικες? αλλα επειδη την πατησες με αυτον που σου περασε το συστημα στο αυτοκινητο σου κολλησες τωρα και τα βαζεις με ολους και ολα. ας προσεχες φιλε!!!!!

Ακου να δεις φιλε,δεν σε αφορα τι δουλεια κανω μιας και δεν εχει καμια σχεση με την συζητηση μας οπως και να θες να την γυρισεις την συζητηση,κλεφτης παντος δεν ειμαι,αν ημουν κλεφτης δεν θα καθομουν ολη μερα να βριζω τους κλεφτες, γιατι θα υπηρχε συναδελφικη υποστηριξη!
Και δεν σε ρωτησα τι δουλεια κανεις η εκανες!
Παλι την φερνεις την συζητηση οπως σε βολευει,υπερκερδος και μη τιμες μη φυσιολογικες υπαρχουν παντου φιλε οπως λες και στις ρετσινες και στα ψωνια και στον τουρισμο,παντου αλλα τουλαχιστον σε αυτα και στα περισσοτερα πραγματα που θα ξοδεψω τα χρηματα μου εχω την επιλογη να διαλεξω πιο φθηνα η πιο ακριβα δηλ. υπαρχει ο ανταγωνισμος,αυτο ειναι το ολο θεμα και επιτηδες κανεις πως το αγνοεις!
Επισης πως σου κατεβηκε οτι την πατησα με το συστημα μου,ποτε το εχω πει αυτο?
Μια χαρα ειναι το συστημα που εβαλα και μια χαρα μου το περασα ο μαστορας που μου το περασε και μια χαρα τιμη το εβαλα(ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ?),οποτε δεν τα εχω με ολους και ολα,τα εχω με τα λαμογια που με στερουν το δικαιωμα της ανταγωνισημοτητας με μη θεμιτους τροπους!
Το καταλαβες?
Η να το γραψω καμια 50ρια φορες ακομη για να μου την πειτε παλι οτι γινομαι κουραστικος?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τρί 04 Φεβ, 2014 20:51

Βρε Valsam ελεος ρε φιλε πια.
Εχεις γινει πολυ κουραστικος να λες τα ιδια και τα ιδια συνεχεια.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό neos112 » Τρί 04 Φεβ, 2014 20:53

x
Τελευταία επεξεργασία από neos112 και Τρί 04 Φεβ, 2014 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
neos112

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 04 Φεβ, 2014 21:08

papoys έγραψε:
neos112 έγραψε:Ναι είναι φτηνός. Αλλά αυτό το παιχνιδάκι με την τιμή να ανεβαίνει από 0.886 σε 0.890 μου φαίνεται κοροϊδία. Τι μπορεί να άλλαξε; Εδώ πάμε να τον υποστηρίξουμε για τις τιμές του και αυτός παίζει με τα δεκαδικά; Δε με ενδιαφέρει αν έχασα 16 λεπτά στα 40 λίτρα.

Βρε φίλε στην Αθήνα πλέον έμεινε να είναι ο μόνος που κάνει έστω βήματα για σπάσιμο του καρτέλ.
Ο άλλος στα Καλύβια και αυτός που λες εσύ στη Μάντρα είναι μακριά για εμάς του Αθηναίους .

Όλοι οι υπόλοιποι κρατιούνται να μην πάνε στο ευρώ χάριν αυτού.
Γιαυτό πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε .Έχεις την εντύπωση πως αν δεν ήταν αυτός η Λ.Αθηνών θα
πουλούσε 91 λεπτά. 96 και 97 λεπτά θα πουλούσε που πωλούν και οι δικοί μας Ανατολικά.

Βρε valsam γιατί αποσυντονίζης συνέχεια το νήμα με τα Σκόπια και τα Σκόπια.Γουστάρης να βάλης από εκεί βάλε.
Μαγκιά σου και καπέλο σου.Άσε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εδώ Ελλάδα.? Μόλις πάμε να μολήσουμε για
αυτούς που προσπαθούν να ρίξουν το καρτέλ στην Ελλάδα αρχίζης τα κατεβατά με τα Σκόπια. :-? :-?

Μπας και είσαι βαλτός.??????? :-w :-w :-w

Papoys , ο τύπος είναι τελικά troll..γουστάρει να βρίζει ,να ερεθίζει και να πλακώνεται...μη τσιμπάς και προσπέρνα τον , εσύ και οι άλλοι , για να αδειάσει τη γωνιά . Όσοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν , με όλους πλακώθηκε και τούς τάραξε στο μπινελίκι. Κάνε μια γύρα στο forum και θα καταλάβεις τι λέω .

Έξω οι trollers απο το forum...στα Σκόπια ολοταχώς....
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 04 Φεβ, 2014 21:10

Εφ οσον δεν εχεις προβλημα με το συστημα ρε φιλε μη μας ζαλισεις τοτε τραβα να βριζεις και να μαλωνεις με τους πρατηριουχους να δουμε τι ακρη θα βγαλεις.
καλα σου λενε οποτε συζηταμε ολο σκοπια και βουλγαρια φτανει!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 04 Φεβ, 2014 21:20

τελικα ρε valsam δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχεις?
συστημα καλο εβαλες φθηνο το εβαλες ,υγραεριο στα σκοπια φθηνο βαζεις βενζινη φθηνη βαζεις περνας καλα τι φωναζεις ολη μερα και χαλιεσαι?
tasoshunter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες