Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 04 Φεβ, 2014 21:34

NickSt έγραψε:
papoys έγραψε:
neos112 έγραψε:Ναι είναι φτηνός. Αλλά αυτό το παιχνιδάκι με την τιμή να ανεβαίνει από 0.886 σε 0.890 μου φαίνεται κοροϊδία. Τι μπορεί να άλλαξε; Εδώ πάμε να τον υποστηρίξουμε για τις τιμές του και αυτός παίζει με τα δεκαδικά; Δε με ενδιαφέρει αν έχασα 16 λεπτά στα 40 λίτρα.

Βρε φίλε στην Αθήνα πλέον έμεινε να είναι ο μόνος που κάνει έστω βήματα για σπάσιμο του καρτέλ.
Ο άλλος στα Καλύβια και αυτός που λες εσύ στη Μάντρα είναι μακριά για εμάς του Αθηναίους .

Όλοι οι υπόλοιποι κρατιούνται να μην πάνε στο ευρώ χάριν αυτού.
Γιαυτό πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε .Έχεις την εντύπωση πως αν δεν ήταν αυτός η Λ.Αθηνών θα
πουλούσε 91 λεπτά. 96 και 97 λεπτά θα πουλούσε που πωλούν και οι δικοί μας Ανατολικά.

Βρε valsam γιατί αποσυντονίζης συνέχεια το νήμα με τα Σκόπια και τα Σκόπια.Γουστάρης να βάλης από εκεί βάλε.
Μαγκιά σου και καπέλο σου.Άσε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εδώ Ελλάδα.? Μόλις πάμε να μολήσουμε για
αυτούς που προσπαθούν να ρίξουν το καρτέλ στην Ελλάδα αρχίζης τα κατεβατά με τα Σκόπια. :-? :-?

Μπας και είσαι βαλτός.??????? :-w :-w :-w

Papoys , ο τύπος είναι τελικά troll..γουστάρει να βρίζει ,να ερεθίζει και να πλακώνεται...μη τσιμπάς και προσπέρνα τον , εσύ και οι άλλοι , για να αδειάσει τη γωνιά . Όσοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν , με όλους πλακώθηκε και τούς τάραξε στο μπινελίκι. Κάνε μια γύρα στο forum και θα καταλάβεις τι λέω .

Έξω οι trollers απο το forum...στα Σκόπια ολοταχώς....

Τυπος και trollaras εισαι και φαινεσαι,ποιον ρε συ εχω βρισει περα απο τους πρατηριουχους,ψευτη α" ψευτη trollaρα!
Αδειασε μας εσυ την γωνια αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 04 Φεβ, 2014 21:37

ουχαχαχαχαχχ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε valsam δε λέει για σένα για το νέος λέει .................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό neos112 » Τρί 04 Φεβ, 2014 21:51

x
Τελευταία επεξεργασία από neos112 και Τρί 04 Φεβ, 2014 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
neos112

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 04 Φεβ, 2014 21:54

papoys o valsam βλεπει παντου εχθρους και φαντασματα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
λυσε μου εσυ την απορια αφου δεν μου τη λυνει αυτος. φθηνο συστημα ,φθηνο αεριο στα σκοπια που ειναι το προβλημα? :?: :?: :?:
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 04 Φεβ, 2014 21:57

tasoshunter έγραψε:τελικα ρε valsam δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχεις?
συστημα καλο εβαλες φθηνο το εβαλες ,υγραεριο στα σκοπια φθηνο βαζεις βενζινη φθηνη βαζεις περνας καλα τι φωναζεις ολη μερα και χαλιεσαι?

Ρε μηπως το εχω γυρισει το πληκτρολογιο στα κινεζικα κατα λαθος και δεν καταλαβαινετε τι γραφω?
Και τι εγινε που ελυσα εγω το προβλημα μου με την τιμη του υγραεριου(μεσοβεζικη λυση αναγκαια κατ'εμε για τους λογους που ανελυσα για πολοστη φορα δηλ. να μην ενδοσω στο νταβατζιλικη, κατακριτεα κατέσενα γιατι εστι κλεινουν Ελληνικα σπιτια!)
Το νταβατζιλικη δεν μπορω ρε φιλε,τωρα το καταλαβες?
Εδω ο αλλος ο αστειος ο papous γυρισε και εγραψε "Μαγκιά σου και καπέλο σου.Άσε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εδώ Ελλάδα.? Μόλις πάμε να μολήσουμε για
αυτούς που προσπαθούν να ρίξουν το καρτέλ στην Ελλάδα αρχίζης τα κατεβατά με τα Σκόπια.",δηλ. εμεις τι κανουμε ρε papoy ,δεν κοιταμε να δουμε πως θα σπασει το καρτελ εδω ΕΛΛΑΔΑ?
Εκτος papoy αν ενοεις Ελλαδα μονο την Αθηνα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό anj890 » Τρί 04 Φεβ, 2014 22:25

valsam έγραψε:
tasoshunter έγραψε:τελικα ρε valsam δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχεις?
συστημα καλο εβαλες φθηνο το εβαλες ,υγραεριο στα σκοπια φθηνο βαζεις βενζινη φθηνη βαζεις περνας καλα τι φωναζεις ολη μερα και χαλιεσαι?

Ρε μηπως το εχω γυρισει το πληκτρολογιο στα κινεζικα κατα λαθος και δεν καταλαβαινετε τι γραφω?
Και τι εγινε που ελυσα εγω το προβλημα μου με την τιμη του υγραεριου(μεσοβεζικη λυση αναγκαια κατ'εμε για τους λογους που ανελυσα για πολοστη φορα δηλ. να μην ενδοσω στο νταβατζιλικη, κατακριτεα κατέσενα γιατι εστι κλεινουν Ελληνικα σπιτια!)
Το νταβατζιλικη δεν μπορω ρε φιλε,τωρα το καταλαβες?
Εδω ο αλλος ο αστειος ο papous γυρισε και εγραψε "Μαγκιά σου και καπέλο σου.Άσε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εδώ Ελλάδα.? Μόλις πάμε να μολήσουμε για
αυτούς που προσπαθούν να ρίξουν το καρτέλ στην Ελλάδα αρχίζης τα κατεβατά με τα Σκόπια.",δηλ. εμεις τι κανουμε ρε papoy ,δεν κοιταμε να δουμε πως θα σπασει το καρτελ εδω ΕΛΛΑΔΑ?
Εκτος papoy αν ενοεις Ελλαδα μονο την Αθηνα!

Ρε φίλε τι σου κανε ο παππούς και τον κράζεις τώρα? Ο άνθρωπος μένει Γέρακα, όπως και γω και εμείς εδώ γεμίζουμε με 96,8 ακατέβατα. Εσύ που χεις τη δυνατότητα να γεμίζεις Σκόπια καλά κάνεις, δεν το κατακρίνω. Αλλά έλεος πια ρε μεγάλε. Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάτι και βλέπουμε συνέχεια να γράφεις τα ίδια και τα ίδια. Ούτε τα μικρά παιδάκια δεν κάνουν έτσι.
anj890

Δημοσιευσεις: 108

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 04 Φεβ, 2014 22:28

ρε valsam,
συνοψιζω για να μην παρεξηγουμαι,
1.υπαρχει ΚΑΡΤΕΛ
2.υπαρχει αισχροκερδεια.
3.πρεπει να κατεβουν οι τιμες αμεσα!!!
4.δυστυχως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!
5.δεν βαζω αεριο σκοπια βουλγαρια.

εκτος απο την 5 που διαφωνεις με αυτα ολα?
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 04 Φεβ, 2014 22:45

valsam έγραψε:
NickSt έγραψε:
papoys έγραψε:
neos112 έγραψε:Ναι είναι φτηνός. Αλλά αυτό το παιχνιδάκι με την τιμή να ανεβαίνει από 0.886 σε 0.890 μου φαίνεται κοροϊδία. Τι μπορεί να άλλαξε; Εδώ πάμε να τον υποστηρίξουμε για τις τιμές του και αυτός παίζει με τα δεκαδικά; Δε με ενδιαφέρει αν έχασα 16 λεπτά στα 40 λίτρα.

Βρε φίλε στην Αθήνα πλέον έμεινε να είναι ο μόνος που κάνει έστω βήματα για σπάσιμο του καρτέλ.
Ο άλλος στα Καλύβια και αυτός που λες εσύ στη Μάντρα είναι μακριά για εμάς του Αθηναίους .

Όλοι οι υπόλοιποι κρατιούνται να μην πάνε στο ευρώ χάριν αυτού.
Γιαυτό πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε .Έχεις την εντύπωση πως αν δεν ήταν αυτός η Λ.Αθηνών θα
πουλούσε 91 λεπτά. 96 και 97 λεπτά θα πουλούσε που πωλούν και οι δικοί μας Ανατολικά.

Βρε valsam γιατί αποσυντονίζης συνέχεια το νήμα με τα Σκόπια και τα Σκόπια.Γουστάρης να βάλης από εκεί βάλε.
Μαγκιά σου και καπέλο σου.Άσε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εδώ Ελλάδα.? Μόλις πάμε να μολήσουμε για
αυτούς που προσπαθούν να ρίξουν το καρτέλ στην Ελλάδα αρχίζης τα κατεβατά με τα Σκόπια. :-? :-?

Μπας και είσαι βαλτός.??????? :-w :-w :-w

Papoys , ο τύπος είναι τελικά troll..γουστάρει να βρίζει ,να ερεθίζει και να πλακώνεται...μη τσιμπάς και προσπέρνα τον , εσύ και οι άλλοι , για να αδειάσει τη γωνιά . Όσοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν , με όλους πλακώθηκε και τούς τάραξε στο μπινελίκι. Κάνε μια γύρα στο forum και θα καταλάβεις τι λέω .

Έξω οι trollers απο το forum...στα Σκόπια ολοταχώς....

Τυπος και trollaras εισαι και φαινεσαι,ποιον ρε συ εχω βρισει περα απο τους πρατηριουχους,ψευτη α" ψευτη trollaρα!
Αδειασε μας εσυ την γωνια αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω!

Valsam άκου..
..με μιά γύρα στο forum βλέπεις ποιός απο τούς δυό μας είναι ψεύτης και trollaras .
Όσο για το "να σου αδειάσω τη γωνιά" , μάλλον είναι καιρός να την αδειάσεις εσύ που "πάλιωσες" εδώ μέσα και γκάστρωσες πολύ κόσμο , δεν το βλέπεις ????? . Εγώ είμαι "νέος" στο forum , έχω πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσω εκεί "ψηλά" που βρίσκεσαι εσύ και να αρχίσω να βρίζω όποιον έχει αντίθετη άποψη από τη δική μου και να γίνω troll !!!!! ...μια χαρά θα είσαι στα σκόπια...έχει φτηνό γκάζι και βενζίνη ..άσε εμάς να βάζουμε ακριβά , εντάξει ????...

p/s..και για να σε προλάβω , ναι , είμαι ..".αβανταδόρος των λαμογιών" ," κλεφτών" ," απατεώνων εγκαταστατών και πρατηριούχων" , όπως τους χαρακτηρίζεις . Ικανοποιήθηκες τώρα ????...

...ά...και κάτι άλλο...έχεις ποτέ σου σκεφτεί , ότι για κάθε ευρώ που δίνεις στα καλόπαιδα που αυτο-αποκαλούνται " Μακεδόνες" μπορεί με αυτό το ευρώ να παράγεται και μιά σφαίρα που κάποια στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εναντίον σου ?????..!!!!!!..αν δεν το έχεις σκεφτεί , ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα....

...mods...συγγνώμη για το off topic...
Τελευταία επεξεργασία από NickSt και Τετ 05 Φεβ, 2014 01:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τετ 05 Φεβ, 2014 00:44

tasoshunter έγραψε:Να πας να ζησεις εκει και ασε μας στην ησυχια μας.
Μας εχεις ζαλισει με τα σκοπια και τη βουλγαρια ρε φιλε.
δεν το εχεις καταλαβει? εμεις γουσταρουμε που ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ στηριζουμε την δικη μας κοινωνια
και ας μας κλεβουν
και οπως αλλιως θελεις πεστο.
πριν σε ρωτησε ενας αλλος φιλος τι δουλεια κανεις ? πες μας επιτελους!!!!

Δηλαδή ο Έλληνας ασχέτος αν είναι τίμιος ή κλέφτης πρέπει να υποστηρίζεται πάντα περισσότερο από τον οποιοδήποτε ξένο?
Άντε να δω τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.
Βρέθηκε μια φωνή να φωνάξει (ακόμη και με λάθος τρόπο επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια) και κάποιοι ενοχλήθηκαν από τον ύπνο τους, μιας και κοιμούνται κανονικά. Αλλά βέβαια, τα μεγάλα λόγια είναι πιο εύκολα από τις πράξεις.Με ένα πληκτρολόγιο στο χέρι και από την άνεση του καναπέ όλοι ιδεολόγοι είναι!
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 05 Φεβ, 2014 01:59

rover214 έγραψε:
tasoshunter έγραψε:Να πας να ζησεις εκει και ασε μας στην ησυχια μας.
Μας εχεις ζαλισει με τα σκοπια και τη βουλγαρια ρε φιλε.
δεν το εχεις καταλαβει? εμεις γουσταρουμε που ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ στηριζουμε την δικη μας κοινωνια
και ας μας κλεβουν
και οπως αλλιως θελεις πεστο.
πριν σε ρωτησε ενας αλλος φιλος τι δουλεια κανεις ? πες μας επιτελους!!!!

Δηλαδή ο Έλληνας ασχέτος αν είναι τίμιος ή κλέφτης πρέπει να υποστηρίζεται πάντα περισσότερο από τον οποιοδήποτε ξένο?
Άντε να δω τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.
Βρέθηκε μια φωνή να φωνάξει (ακόμη και με λάθος τρόπο επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια) και κάποιοι ενοχλήθηκαν από τον ύπνο τους, μιας και κοιμούνται κανονικά. Αλλά βέβαια, τα μεγάλα λόγια είναι πιο εύκολα από τις πράξεις.Με ένα πληκτρολόγιο στο χέρι και από την άνεση του καναπέ όλοι ιδεολόγοι είναι!

ναι η Ελληνικη αγορα πρεπει να στηριζεται για πολλους λογους, οποιος δεν μπορει να καταλαβει το γιατι απο μονος του, οτι και να του πει ο αλλος σε ντουβαρι βαραει.
και συ με το πληκτρολογιο στο χερι εισαι, σε καναπε καθεσαι σε πολυθρονα ή καρεκλα?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες