Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 05 Φεβ, 2014 23:30

valsam έγραψε:Δηλ. Ηλια λες οτι θα εχει συνεπειες στο φορουμ η ακομη και σε εμενα αν δημιουργησω τωρα π.χ ενα νεο θεμα με τιτλο "οποιος θελει να βοηθησει στην καταπολεμιση του καρτελ και μενει ανατολικη Θεσ/νικη ας με ακολοθησει και να βαζουμε μονο στο ταδε shell πρατηριο"!
Δεν αναγκαζω κανεναν να κανει κατι απλα μια εκληση κανω!
Δηλ. τι παρανομο κανω?
Η και το φορουμ σε τι φταιει δηλ.,δεν το καταλαβαινω!
Εδω σε αλλα φορουμ που μπαινω βγαινει ο αλλος και λεει π.χ "μαγκες εβγαλε το carefour pellet με 180 ευρω ο τονος" η "μαγκες πηρα ξυλα σωστα κυβισμενα και θεοξερα μονο 50 ευρω το κυβικο"και ρωτανε ολοι οι υπολοιποι του φορουμ "απο που ρε φιλε?" και αυτος λεει απο εκει και εκει και τρεχουν ολοι για να παρουν ,δηλ. τι ,λες οτι μπορει να κανουν σε αυτον η στο φορουμ οι υπολοιποι πελλεταδες η ξυλαδες μυνηση για διαφυγοντα κερδη ?

σε μελος του φορουμ δεν μπορουν να κανουν τιποτα, στον διαχειριστη του φορουμ πολλα γιατι ειναι ο νομικος υπευθυνος για ολα τα μελη του φορουμ.
εχει μεγαλη διαφορα το πηρα αυτο απο κει με αυτη την τιμη, με το βαλε απο αυτον και οχι απο εκεινον, ο εκεινος μπορει να κινηθει νομικα (για δυσφημηση και διαφυγοντα κερδη οπως σωστα ειπε ο Φωκιονας) και σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει ο ιδιοκτητης του φορουμ να μπλεξει σε δικαστικους αγωνες με πολλα εξοδα τα οποια θα ειναι τεραστια αν χασει την υποθεση (ετσι και βγει και καποιο τιμολογιο αγορας στην φορα που να αποδεικνυει οτι το κερδος ειναι 10 λεπτα το λιτρο ή και μικροτερο τοτε τον ηπιε θα πρεπει να δουλευει 3 ζωες για να πληρωσει) και πρεπει να μην ξεχναμε οτι σε αυτη την κινηση δεν τα βαζει μονο με τους πρατηριουχους (αυτοι ειναι το μικρο ψαρι) αλλα και με τους ιδιοκτητες των διηλυστηριων που αυτοι κανονιζουν τα παντα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 06 Φεβ, 2014 00:01

Ηλια παλι δεν το καταλαβα,δηλ. εγω αν ανοιξω ενα θεμα οπως αυτο που ειπα και ζητησω μεσο π.μ να ερθουν σε επικοινωνια μαζι μου οι υπολοποι ενδιαφερομενοι συμφορουμιτες εγω δεν μπορω να διωχθω ποινικα λες ,σωστα ?
Το φορουμ δηλ. γιατι να μπορει να διωχθει και να εχει νομικες συνεπειες,δηλ. τι θα επρεπε να κανει,με το που βλεπει ενα τετοιο θεμα να ανοιγει να το κλεινει απευθειας?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Πέμ 06 Φεβ, 2014 00:10

Ρε παιδιά τι μηνύσεις και διαφυγόντα κέρδη λέτε??
1ον τα είχε βέβαια τα κέρδη??
2ον Σε πολλά φορουμ αυτοκινήτων κάνουν ομαδικές παραγγελίες ή συνεννοούνται και πάνε τα αυτοκίνητά τους σε συγκεκριμένο συνεργείο, κτεο και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε..
3ον με μια απλή δήλωση-δημόσια ανάρτηση ο διαχειριστής μπορεί να δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με τις προσωπικές αναρτήσεις του καθενός μας...σαν αυτό: http://www.autogasforum.gr/viewforum.php?f=15
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 06 Φεβ, 2014 00:48

valsam έγραψε:Ηλια παλι δεν το καταλαβα,δηλ. εγω αν ανοιξω ενα θεμα οπως αυτο που ειπα και ζητησω μεσο π.μ να ερθουν σε επικοινωνια μαζι μου οι υπολοποι ενδιαφερομενοι συμφορουμιτες εγω δεν μπορω να διωχθω ποινικα λες ,σωστα ?
Το φορουμ δηλ. γιατι να μπορει να διωχθει και να εχει νομικες συνεπειες,δηλ. τι θα επρεπε να κανει,με το που βλεπει ενα τετοιο θεμα να ανοιγει να το κλεινει απευθειας?

ναι πρεπει να το διαγραφει.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 06 Φεβ, 2014 00:56

dimoskats έγραψε:Ρε παιδιά τι μηνύσεις και διαφυγόντα κέρδη λέτε??
2ον Σε πολλά φορουμ αυτοκινήτων κάνουν ομαδικές παραγγελίες ή συνεννοούνται και πάνε τα αυτοκίνητά τους σε συγκεκριμένο συνεργείο, κτεο και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε..
3ον με μια απλή δήλωση-δημόσια ανάρτηση ο διαχειριστής μπορεί να δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με τις προσωπικές αναρτήσεις του καθενός μας...σαν αυτό: http://www.autogasforum.gr/viewforum.php?f=15

τα διαβασες γρηγορα και σου ξεφυγαν μερικα, εχω γραψει οτι να προτεινεις μπορεις, να αποτρεψεις δεν μπορεις,η νομοθεσια ειναι ανωτερη απο τη δηλωση του διαχειριστη, σε χομπυστικο φορουμ ασχετο με τα αυτοκινητα που ειμαι μελος, καποιο καταστημα μυνησε τον γενικο συντονιστη για δυσφημιστικες αναρτησεις των μελων του φορουμ, οταν γινει η δικη θα ενημερωσω αν θελεται για το αποτελεσμα της.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 06 Φεβ, 2014 01:25

hlias έγραψε:
dimoskats έγραψε:Ρε παιδιά τι μηνύσεις και διαφυγόντα κέρδη λέτε??

τα διαβασες γρηγορα και σου ξεφυγαν μερικα, εχω γραψει οτι να προτεινεις μπορεις, να αποτρεψεις δεν μπορεις,η νομοθεσια ειναι ανωτερη απο τη δηλωση του διαχειριστη, σε χομπυστικο φορουμ ασχετο με τα αυτοκινητα που ειμαι μελος, καποιο καταστημα μυνησε τον γενικο συντονιστη για δυσφημιστικες αναρτησεις των μελων του φορουμ, οταν γινει η δικη θα ενημερωσω αν θελεται για το αποτελεσμα της.

Παλι μας μπερδευεις ρε Ηλια,εδω αυτο που λεμε δεν εχει να κανει με δυσφιμιση ουτε αποτρεπουμε κανεναν να παει να βαλει απ'οπου θελει υγραεριο,μια προταση κανουμε,και προτεινουμε αν και οποιος θελει να ερθουμε σε συνενοηση και να αποφασισουμε σε ποιον ενα θα βαζουμε!
Π.χ κανω ενα καινουργιο θεμα και λεω"προτεινω να βαζουμε ολοι απο ενα συγκεκριμενο πρατηριο για να πετυχουμε ανταγωνιστικες τιμες απο τους υπολοιπους ,οποιος ειναι μεσα,ας μου στειλει π.μ,οποιος δεν θελει μεγια του και χαρα του!"
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 06 Φεβ, 2014 01:40

βρε valsam μην παιζουμε με τις λεξεις τωρα, δεν ειναι ευκολο να γινει θελει παρα πολλα ατομα και οχι 20 ή 30 και θελει χρονο ειναι ευκολο καπου θα χαθει μπαλα απο καποιους και θα γραφτουν πραγματα που δεν πρεπει, γινεται αλλα οχι δημοσια για να μην εχει πατημα καποιος και την πληρωσει καποιος αλλος εκτος απο μας, τελος.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 06 Φεβ, 2014 01:48

Καλα λοιπον οποιος εχει το δικο μου δρομολογιο περιπου δηλ. οπως ειπα για Περαια -Τριλοφο-Πλαγιαρι κ.τ.λ αν θελει ας μου στειλει π.μ να μιλησουμε για το τι καιρο κανει στην Βενεζουελα,οποιος καταλαβε καταλαβε!
valsam

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Πέμ 06 Φεβ, 2014 02:53

valsam έγραψε:Καλα λοιπον οποιος εχει το δικο μου δρομολογιο περιπου δηλ. οπως ειπα για Περαια -Τριλοφο-Πλαγιαρι κ.τ.λ αν θελει ας μου στειλει π.μ να μιλησουμε για το τι καιρο κανει στην Βενεζουελα,οποιος καταλαβε καταλαβε!

+1000 Έτσι συντονίζεται αυτό, να μην υπάρχει πάτημα ή καταγραφή δημόσια. Καλά τα λέει ο Ηλίας σχετικά με τη δυσφήμιση αλλά νομίζω πρέπει να είναι προσωποποιημένη, να λες δηλαδή μη πας στον τάδε συγκεκριμένα. Είναι η ίδια λογική της επιτροπής ανταγωνισμού που δε μπορεί να κάνει τίποτα νομικά αν δε συγκεκριμενοποιήσεις τα άτομα/επιχειρήσεις που καταγγέλεις. Αν καταλήξετε κάπου, πείτε τελικά τι καιρό κάνει στη Βενεζουέλα! Εδώ που είμαι άσπρη μέρα δε βλέπω, μια ηλιαχτίδα κάτι...
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 06 Φεβ, 2014 05:13

Γιατί δεν συμμετέχετε σε κάτι ήδη έτοιμο να το δυναμώσετε και προσπαθήτε να κάνετε κάτι διαφορετικό;

http://gasprice.gr/main/groups.asp
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες