tasoshunter έγραψε:Πολυ χαιρομαι που το βρηκες γιατι αυτο δειχνει οτι δεν ειμαι παπαγαλακι. Ποτε δεν ειπα οτι δεν το ειπα. Και ειχα και διαμαχη με τον Ηλια για το θεμα αυτο.
Αλλα εχω καταλαβει το λαθος και αναθεωρησα. Βλεπεις εγω δεν εχω κανενα συμφερον απο ολη αυτη την ιστορια!!!
Εσυ εχεις καποιο συμφερον? γιατι σε βλεπω ολη την ημερα ψαχνεις φορουμ, εγκυκλοπαιδειες, google, για να βρεις κατι να πληξεις
την υγαεριοκινηση γενικα. Αληθεια τον Κυριακο τι τον εχεις?

Αρχισες απο τις τιμες που ανεβαινουν πηγες στο ΚΑΡΤΕΛ κατοπιν στα μειγματα μετα στην καταναλωση και τελευταια στα ΣΚΟΠΙΑ. Α!! Ξεχασα μεσα στην ιστορια ανακατεψες και τα σιδερακια της κορης σου!!!! Κατι θετικο στο θεμα υγραεριο εχεις βρει? Εφοσον λοιπον δεν εχεις βρει στο ξαναλεω ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ !!!
Και μια που ψαχνεις ολη την μερα το φορουμ ψαξε και τελευταια και δες 5 πραγματα που σου εγραψα. Επειδη εγω δεν ειμαι κατευθυνομενος οπως εσυ!!!!
Τελειωνοντας θα σου ελεγα οταν πας στα Σκοπια πες τους να μου κανουν και εμενα μια καλη προσφορα.Αν σε καθε γεμισμα μου κανουν και ενα διαμερισμα δωρο δεν εχω προβλημα να ξανα αλλαξω γνωμη και να φουλαρω και εγω εκει!!!

Ωραια γυριστη πας να μου την κανεις ρε μεγαλε tasoshunter,εσυ που μας κατεκρινες μας εκραξες μας εκανες σκουπιδι γιατι παμε στην Βουλγαρια και στα Σκοπια για να γεμισουμε και συ ο ιδιος πριν απο ενα χρονο ελεγες οτι κανεις η θα κανεις το ιδιο,ετσι και΄γω τοτε σε ενα-δυο χρονια απο τωρα μπορει να αναθεωρησω και να λεω οτι λες και'συ σημερα,γι'αυτο δεν εχεις δικαιωμα να με κρινεις,τουμπεκι λοιπον!
Ασε την ειρωνεια κατα μερος φιλε,απο ειρωνεια χωρτασαμε σε αυτο το φορουμ μονο και μονο επειδη δεν συμφωνω μαζι τους,και τον Κυριακο δεν τον εχω απολυτος τιποτα αλλα δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε παρα πολλα απο αυτα που λεει,πριν λιγο καιρο δεν τα διαβαζα τα ποστ του σχεδον καθολου γιατι και μονο απο το μπινελικη που του ριχνατε και την ειρωνεια που του πουλουσαν αρκετοι εδω μεσα συμπερανα οτι ειναι ειτε troll ειτε κανας παλαβος,ποσο λαθος ειχα ομως ,ο kyriak ειναι πολυ σωστος στα περισσοτερα που λεει,ισος να υπαρχει λιγη υπερβολη σε ορισμενα που λεει αλλα και απο την αλλη μερια σαμπος δεν υπαρχει("υγραεριοκινηση 50% φθηνοτερα απ'οτι με βενζινη")και να τα παραχωνει σε ορισμενους που δεν μου αρεσει αλλα ειναι πολυ πιο σωστος απο πολλα λαμογια εδω μεσα,ειτε σας αρεσει ειτε δεν σας αρεσει !
Απο που το συμπερανες ρε συ τσακαλακι tasoshunter οτι ειμαι κατευθηνομενος?
Κατευθηνομενος μπαμ κανει οτι εισα εσυ και οχι εγω φιλε,πριν λιγο καιρο ελεγες θα βαλω δεξαμενες και θα πηγαινω Βουλγαρια και θα γεμιζω και θες να μας πεις δηλ. οτι ξαφνικα την ειδες Ελληνας πατριωτης και θα βαζεις μονο εδω και δεν παν να σε κλεβουν,ρε μηπως λεω μηπως εχεις κανα συμφερον που δεν μας το λες?
Με ρωτας αν εχω βρει κατι θετικο στο υγραεριο,η απαντηση ειναι ναι εχω βρει θετικο το οτι ειναι το πολυ 20% φθηνοτερο απο την βενζινηΜου και μου λες "Αρχισες απο τις τιμες που ανεβαινουν πηγες στο ΚΑΡΤΕΛ κατοπιν στα μειγματα μετα στην καταναλωση και τελευταια στα ΣΚΟΠΙΑ ,ναι ρε φιλε ολα αυτα τα επιασα γιατι ολα αυτα ειναι ενα και ολα αυτα το ενα ειναι το μεγαλο αρνητικο του υγραεριου,με αυτο το 20% μονο το θετικο της υγραεριοκινησεις δεν ειμαι ικανοποιημενος αυτο ειναι το θεμα,δεν αξιζει αν ειναι να παθω και καμια ζημια και να πληρωνω γ@μησιατικα,αν τωρα εσυ νομιζεις οτι εχεις 40-50% εξοικονομιση η και να μην εχεις η εισαι ικανοποιημενος εστω και με μονο αυτο το 20% γιατι δεν προκειτε να παθεις και ζημια καλα κανεις!
Αναρωτηθηκες ποτε ομως γιατι αφου ειναι τοσο γ@ματο το υγραεριο περαν απο μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου αυτοκινητα δεν υπαρχουν εργοστασιακες εγκαταστασεις?