Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 24 Φεβ, 2014 16:33

valsam έγραψε:Πως γινετε ρε γ@μοτο κερατο μου να λειτουργει ο ανταγωνισμος που λετε στην Αθηνα και εδω στο Σαλονικα λαμογιο city σε εναν δρομο 7-8 χιλιομετρων που διανυω καθημερινα και οπου υπαρχουν 10 πρατηρια (τουλαχιστον 4 πρατηρια ειναι ειτε κολλητα ειτε απεναντι το ενα απο το αλλο!)να πουλανε υγραεριο ολοι μα ολοι με τιμη 0899-0,895?

10 πρατηρια δεν ειναι αρκετα στη αθηνα ειναι 20 σε ακτινα χιλιομετρου επισης καποιοι ξαφνικα που ειχαν να ανταγωνιστουν 4-5 εφτασαν να παλευουν με 10-15 οποτε δεν φτανουν τα αυτοκινητα και τα εξοδα τρεχουν..... στα νοτια προαστεια που οι τιμες ειναι ψηλα βαρη κτλ εχουν μειωση κατα 40-50 % στις διευλευσεις ... αλλα εχουν το ιδιο κερδος για 1000 λιτρα με τον αλλο που κανει 2000 λιτρα
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 24 Φεβ, 2014 16:53

Εχω πετυχει κελεπουρι το θεμα ειναι πως θα το εμεταλευτω για να μην το χασω!
Προχθες ειχε παιχνιδι η κορη μου και καθοταν διπλα μου ενας ο οποιος μου συστηθηκε και η κορη του ειναι συμπαιχτρια της δικης μου και μαλιστα και φιλη,και η γυναικα του ειναι φιλη με την δικια μου ,και λοιπον τυγχανει το παιδι να ειναι γενικος υπευθηνος σε πρατηριο οπου πουλαει και υγραεριο!
Το καλο της υποθεσης ειναι οτι δεν ειναι αφεντικο αρα μπορει να του παρω λογια!
Δεν εκανα την κινηση κατευθειαν γιατι ειπα ηταν η πρωτη γνωριμια και μην τον αρχισω ετσι στην ψυχρα,θα κανονισουμε ειπαμε να παμε για τσιπουρο μια μερα ολοι μαζι(το τσιπουρο κανει θαυματα στο να λυνει την γλωσα!)εκει θα εχει το αναλογο πεσιμο.
(007 εχουμε καταντησει για το κωλο υγραεριο!)
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 24 Φεβ, 2014 17:01

Qgas έγραψε:
valsam έγραψε:Πως γινετε ρε γ@μοτο κερατο μου να λειτουργει ο ανταγωνισμος που λετε στην Αθηνα και εδω στο Σαλονικα λαμογιο city σε εναν δρομο 7-8 χιλιομετρων που διανυω καθημερινα και οπου υπαρχουν 10 πρατηρια (τουλαχιστον 4 πρατηρια ειναι ειτε κολλητα ειτε απεναντι το ενα απο το αλλο!)να πουλανε υγραεριο ολοι μα ολοι με τιμη 0899-0,895?

10 πρατηρια δεν ειναι αρκετα στη αθηνα ειναι 20 σε ακτινα χιλιομετρου επισης καποιοι ξαφνικα που ειχαν να ανταγωνιστουν 4-5 εφτασαν να παλευουν με 10-15 οποτε δεν φτανουν τα αυτοκινητα και τα εξοδα τρεχουν..... στα νοτια προαστεια που οι τιμες ειναι ψηλα βαρη κτλ εχουν μειωση κατα 40-50 % στις διευλευσεις ... αλλα εχουν το ιδιο κερδος για 1000 λιτρα με τον αλλο που κανει 2000 λιτρα

Τωρα που τα ξανα μετραω πρεπει να ειναι 9 τα πρατηρια απο ττην εξοδο του Φοινικα εως και το lidl της Περαιας (ας με διορθωσει κανεις Θεσσαλονικιος αν κανω λαθος),αυτα ειναι επανω στον δρομο δεν μιλαω για ακτινα,αν υπολογισουμε και τα κοντινα και στους αξονες ειναι κοντα στα 15 πρατηρια!
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 24 Φεβ, 2014 17:14

Valsam... ΑΝ ο τυπος διαβαζει το παρον φορουμ... το σκεφτηκες με ΟΛΕΣ τις λεπτομερειες που ειπες???

μηπως για δευτερη φορά παρα-ανοιξες το στομα σου???

Σκεψη ετσι??
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 24 Φεβ, 2014 19:00

Και τι εγινε,ας το διαβαζει,δικο του ειναι το πρατηριο?
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 24 Φεβ, 2014 19:08

valsam έγραψε:Εχω πετυχει κελεπουρι το θεμα ειναι πως θα το εμεταλευτω για να μην το χασω!
Προχθες ειχε παιχνιδι η κορη μου και καθοταν διπλα μου ενας ο οποιος μου συστηθηκε και η κορη του ειναι συμπαιχτρια της δικης μου και μαλιστα και φιλη,και η γυναικα του ειναι φιλη με την δικια μου ,και λοιπον τυγχανει το παιδι να ειναι γενικος υπευθηνος σε πρατηριο οπου πουλαει και υγραεριο!
Δεν εκανα την κινηση κατευθειαν γιατι ειπα ηταν η πρωτη γνωριμια και μην τον αρχισω ετσι στην ψυχρα,θα κανονισουμε ειπαμε να παμε για τσιπουρο μια μερα ολοι μαζι(το τσιπουρο κανει θαυματα στο να λυνει την γλωσα!)εκει θα εχει το αναλογο πεσιμο.

το κερδος σου εκτος απο ηθικη ικανοποιηση ποιο θα ειναι πες μου.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 24 Φεβ, 2014 19:13

valsam έγραψε:Και τι εγινε,ας το διαβαζει,δικο του ειναι το πρατηριο?

Ok οτι πεις.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 25 Φεβ, 2014 00:37

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Εχω πετυχει κελεπουρι το θεμα ειναι πως θα το εμεταλευτω για να μην το χασω!

το κερδος σου εκτος απο ηθικη ικανοποιηση ποιο θα ειναι πες μου.

Δηλ. με λιγα λογια λες Ηλια ασκοπη η οποια αντιδραση?
Αστο καλυτερα δεν γινετε τιποτα,το πολυ πολυ μια ηθικη ικανοποιηση να σου μεινει!
Ισος εχεις δικιο,βαρεθηκα εξαλου και αρκετα με κουρασε το ολο θεμα!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 25 Φεβ, 2014 00:49

κατα την γνωμη μου κανεις κινησεις που δηλωνουν πανικο, βρε valsam χαλαρωσε απο το υγραεριο δεν εξαρταται η ζωη σου, η καριερα σου ή κατι αλλο τοσο σημαντικο, αντε και αυτος ο ανθρωπος σου λεει ολα οσα γνωριζει, το οφελος σου ποιο θα ειναι.
ξαναδιαβασε ηρεμα τι σου εγραψε ο Φωκιονας και πες μου που κολλαει η απαντηση που του εδωσες.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 25 Φεβ, 2014 03:58

Εγώ θα πω κάτι πολύ απλό. Είδες που έκανες λάθος στους υπολογισμούς σου ότι τόσο το αγοράζουν- τόσο το πουλάνε - τόσο κονομάνε εις βάρος μου = όλα επίθετα που τους έχεις χαρακτηρίσει; Αυτός ο άνθρωπος παίρνει ένα μεροκάματο που βγαίνει από την πώληση και του υγραερίου και δεν ξέρω πόσο και τι αλλά με τις εισφορές κλπ ο εργοδότης του εργοδότη του μπορεί να στοιχίζει όσα παίρνει καθαρά + 100% για ΦΜΥ, ΧΜΥ ΙΚΑ κλπ και δεν είναι όλοι ανασφάλιστοι αλοδαποί όπως έχει γραφτεί εδώ κατά καιρούς. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα έξοδα που δεν ξέρεις ούτε μπορείς να τα υπολογίσεις. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν με το μεροκάματο που παίρνει συντηρεί την οικογένεια του, κινεί την τοπική οικονομία, πάτε για τσίπουρα κλπ. Δεν στα λεω αυτά για να αρχίσεις πάλι και να μην σταματάς απλά να σκεφτείς ότι δεν είναι όλα όπως τα φαντάζεσαι, και όπως έχω ξαναπεί σίγουρα δεν είναι και ρόδινα. Απλά να καταλάβεις ότι όλοι για το κέρδος δουλεύουν όπως κι εσύ φαντάζομαι.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες