tsopirs έγραψε:Βέροια συνέχεια πέφτει ..από Θεσσαλονίκη και ανατολικά 90 λεπτα++...με την πρώτη ευκαιρία αλλαγή δεξαμενης και Βουλγαρία..μέχρι τότε 75 ευρώ και τα δύο ντεποζιτα φουλ και μετά συμπλήρωμα..και μένω 120 km μακριά από τα σύνορα..έχω αηδιάσει..μέχρι τώρα κατηγορούσα τον valsam αλλά το έχουν ξεφτιλίσει...να κλείσουν όλοι στα διαλαmudkia έγραψε:Εχεις δικιο fokion εμεις ειμαστε που τα εχουμε κανει σαν τα μουτρα μας αλλα από την άλλη "θελει ο Γιαννος ν' αγιασεικαι η συνηθεια
δεν τον αφηνει (το ονομα είναι τυχαιο
![]()
) ΔΕΝ θελουν να δουλεψει , ΔΕΝ συμφαιρει
![]()
![]()
. είναι πολλα τα λεφτα "αρη"μου
Στάλθηκε από το HTC One X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
valsam έγραψε:Και το καλυτερο,δεν σας ειπα ομως γιατι αναζοπυρωθηκε η τσατιλα μου για το νταβατζιλικη του υγραεριου απο χθες!
Ειμαι που λετε πρωτος στα φαναρια απο καθετη φαρδια οδο για να βγω στον κεντρικο και απο το αντιθετο ρευμα στριβει ενα καταμαυρο AMG τουμπανο και μιλαμε κυριολεκτικα ερχετε με τις πορτες και καπνους απο καμενα λαστιχα και ετσι οπως περναει απο διπλα μου βλεπω καρτ ποσταλ την φατσα του πρατηριουχου που εχω μαλωσει στο παρελθον για την τιμη του υγραεριου,μιλαμε συφιλιαστικα,και την δεν σκεφτικα ,καλα ρε καριολη ειπα απο μεσα μου τα παιρνεις με λαμογιεξ τροπο απο εμας τους μ@λακες που βαζουμε υγραεριο και 'συ καις την βενζινουλα σου μπολικη μπολικη και καις και τις υπερδιαστασιολογιμενες λαστιχαρες σου που κανουν εναν τονο λεφτα στο μερτσεντε σου που και αυτο κανει εναν τονο λεφτα?
Μεσα στην κριση ρε καριολη?
Ποιος ρε ηταν αυτος που ελεγε για τλους καημενους πρατηριουχους που εχουν βαλει ενεχυρο το σπιτι τους για να παρουν δανειο για να βαλουν αντλια υγραεριου στο πρατηριο τους?

hlias έγραψε:valsam έγραψε:Και το καλυτερο,δεν σας ειπα ομως γιατι αναζοπυρωθηκε η τσατιλα μου για το νταβατζιλικη του υγραεριου απο χθες!
Ειμαι που λετε πρωτος στα φαναρια απο καθετη φαρδια οδο για να βγω στον κεντρικο και απο το αντιθετο ρευμα στριβει ενα καταμαυρο AMG τουμπανο και μιλαμε κυριολεκτικα ερχετε με τις πορτες και καπνους απο καμενα λαστιχα και ετσι οπως περναει απο διπλα μου βλεπω καρτ ποσταλ την φατσα του πρατηριουχου που εχω μαλωσει στο παρελθον για την τιμη του υγραεριου,μιλαμε συφιλιαστικα,και την δεν σκεφτικα ,καλα ρε καριολη ειπα απο μεσα μου τα παιρνεις με λαμογιεξ τροπο απο εμας τους μ@λακες που βαζουμε υγραεριο και 'συ καις την βενζινουλα σου μπολικη μπολικη και καις και τις υπερδιαστασιολογιμενες λαστιχαρες σου που κανουν εναν τονο λεφτα στο μερτσεντε σου που και αυτο κανει εναν τονο λεφτα?
Μεσα στην κριση ρε καριολη?
Ποιος ρε ηταν αυτος που ελεγε για τλους καημενους πρατηριουχους που εχουν βαλει ενεχυρο το σπιτι τους για να παρουν δανειο για να βαλουν αντλια υγραεριου στο πρατηριο τους?
το προβλημα σου ειναι οτι αυτος ειναι σε καλυτερη οικονομικη μοιρα απο σενα, αν τον εβλεπες με yugo θα ηταν μια χαρα, ετσι?
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 43 επισκέπτες
|
|
|