Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fotisly » Κυρ 30 Μαρ, 2014 02:36

σωστοοοος!!!και Ηπειρο απο 0.85 και πανω ολοι σταθερα μεχρι 91
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 30 Μαρ, 2014 03:37

tsopirs έγραψε:
mudkia έγραψε:Εχεις δικιο fokion εμεις ειμαστε που τα εχουμε κανει σαν τα μουτρα μας αλλα από την άλλη "θελει ο Γιαννος ν' αγιασει O:-) και η συνηθεια :^o δεν τον αφηνει (το ονομα είναι τυχαιο B-) B-) ) ΔΕΝ θελουν να δουλεψει , ΔΕΝ συμφαιρει :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:. είναι πολλα τα λεφτα "αρη"μου
Βέροια συνέχεια πέφτει ..από Θεσσαλονίκη και ανατολικά 90 λεπτα++...με την πρώτη ευκαιρία αλλαγή δεξαμενης και Βουλγαρία..μέχρι τότε 75 ευρώ και τα δύο ντεποζιτα φουλ και μετά συμπλήρωμα..και μένω 120 km μακριά από τα σύνορα..έχω αηδιάσει..μέχρι τώρα κατηγορούσα τον valsam αλλά το έχουν ξεφτιλίσει...να κλείσουν όλοι στα διαλα

Στάλθηκε από το HTC One X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νταβατζιλικη και κοροιδια και παρολου που ξυπνησε ο κοσμος και τους την λεει ολο και περισσοτερο τον τελευταιο καιρο(μαρτυρια υπαληλων οχι σε ενα αλλα σε 2 πρατηρια!) αυτοι τον χαβα τους!
Στον διαολο κοπροσκυλα που εν'μεσο κρισης εσεις βαλθηκατε να πλουτισετε εις βαρος μας!
Απο αυριο αλλαζω τροπαριο,θα πηγαινω στα πρατηρια και θα ζηταω να μου βαζουν 1 ευρω ,ουτε 3 ουτε 2 αλλα 1,ετσι μονο και μονο για να τους τα χωχνω,οσοι δεν εχουν πινακιδα που να λεει ελαχιστη καταναλωση 5 ευρω θα ζηταω να μου βαζει 1 ευρω και αν θελει ας μου πει δεν γινετε,θα τον παρει και θα τον σηκωσει,τους κανω που τους κανω χουνερι αλλα απο τωρα και'περα θα το χοντρινω λιγο το παιχνιδι!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό mudkia » Κυρ 30 Μαρ, 2014 10:56

Με μια μικρη παραφραση -¨"οι πολιεθνικες και οι παρατρεχάμενοι τους" είναι ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ είναι εδώ για να μας γ... να τους πληρωσουμε και να τους πουμε και ευχαριστω.
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 30 Μαρ, 2014 12:17

Τα πηρα ασχημα,σηκωθηκα πρωι-πρωι εκανα καφε και ξανα μετα απο πολυ καιρο ετοιμαστηκα να παω μεχρι τα Σκοπια μονο και μονο για να γεμισω καυσιμα και να γυρισω μιας και ειμαι εντελος αδειος και απο βενζινη και υγραεριο,μου τα χαλασε ομως η αλλαγη της ωρας που χαμπαρι δεν ειχα οτι ηταν σημερα και ακυρο λογο υποχρεωσεων!
Μεσα στην βδομαδα θα το κανω το ταξιδακι τσατ-μπαμ,38 λιτρα υγραεριο και 58 βενζινη =28-29 ευρω διαφορα Ελλαδισταν-Σκοπιων και ας το καψω το μισο κερδος+ στον παν-ελα και υπολογιζοντας και τις φθορες και το σερβις ελαχιστο το κερδος αλλα στ@ρχιδια μου φτανει πια αρκετα κοιμηθηκα τον τελευταιο καιρο ταιζοντας τα κοπροσκυλα,καλυτερα να τα δινω στους ψευτομακεδονες παρα στους σκατοΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 30 Μαρ, 2014 12:42

Και το καλυτερο,δεν σας ειπα ομως γιατι αναζοπυρωθηκε η τσατιλα μου για το νταβατζιλικη του υγραεριου απο χθες!
Ειμαι που λετε πρωτος στα φαναρια απο καθετη φαρδια οδο για να βγω στον κεντρικο και απο το αντιθετο ρευμα στριβει ενα καταμαυρο AMG τουμπανο και μιλαμε κυριολεκτικα ερχετε με τις πορτες και καπνους απο καμενα λαστιχα και ετσι οπως περναει απο διπλα μου βλεπω καρτ ποσταλ την φατσα του πρατηριουχου που εχω μαλωσει στο παρελθον για την τιμη του υγραεριου,μιλαμε συφιλιαστικα,και την δεν σκεφτικα ,καλα ρε καριολη ειπα απο μεσα μου τα παιρνεις με λαμογιεξ τροπο απο εμας τους μ@λακες που βαζουμε υγραεριο και 'συ καις την βενζινουλα σου μπολικη μπολικη και καις και τις υπερδιαστασιολογιμενες λαστιχαρες σου που κανουν εναν τονο λεφτα στο μερτσεντε σου που και αυτο κανει εναν τονο λεφτα?
Μεσα στην κριση ρε καριολη?
Ποιος ρε ηταν αυτος που ελεγε για τλους καημενους πρατηριουχους που εχουν βαλει ενεχυρο το σπιτι τους για να παρουν δανειο για να βαλουν αντλια υγραεριου στο πρατηριο τους?
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 30 Μαρ, 2014 13:08

valsam έγραψε:Και το καλυτερο,δεν σας ειπα ομως γιατι αναζοπυρωθηκε η τσατιλα μου για το νταβατζιλικη του υγραεριου απο χθες!
Ειμαι που λετε πρωτος στα φαναρια απο καθετη φαρδια οδο για να βγω στον κεντρικο και απο το αντιθετο ρευμα στριβει ενα καταμαυρο AMG τουμπανο και μιλαμε κυριολεκτικα ερχετε με τις πορτες και καπνους απο καμενα λαστιχα και ετσι οπως περναει απο διπλα μου βλεπω καρτ ποσταλ την φατσα του πρατηριουχου που εχω μαλωσει στο παρελθον για την τιμη του υγραεριου,μιλαμε συφιλιαστικα,και την δεν σκεφτικα ,καλα ρε καριολη ειπα απο μεσα μου τα παιρνεις με λαμογιεξ τροπο απο εμας τους μ@λακες που βαζουμε υγραεριο και 'συ καις την βενζινουλα σου μπολικη μπολικη και καις και τις υπερδιαστασιολογιμενες λαστιχαρες σου που κανουν εναν τονο λεφτα στο μερτσεντε σου που και αυτο κανει εναν τονο λεφτα?
Ποιος ρε ηταν αυτος που ελεγε για τλους καημενους πρατηριουχους που εχουν βαλει ενεχυρο το σπιτι τους για να παρουν δανειο για να βαλουν αντλια υγραεριου στο πρατηριο τους?

το προβλημα σου ειναι οτι αυτος ειναι σε καλυτερη οικονομικη μοιρα απο σενα, αν τον εβλεπες με yugo θα ηταν μια χαρα, ετσι?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 30 Μαρ, 2014 13:53

Σήμερα είχα κατέβει Πειραιά μεριά (παζάρι για τίποτα φτηνό κινέζικο) :lol: :lol:

Όπως είδα η Πειραιώς κινείται λίγο κάτω από τα 83 λεπτά.
Καλό αυτό γιατί έτσι κρατιούνται όλοι πιο χαμηλά και δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να ξεφύγουν προς τα 90 πάλι.

Βέβαια καλίτερα θα ήταν να είναι και αυτοί στα 80 αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τάχουμε όλα. :D
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 30 Μαρ, 2014 21:56

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Και το καλυτερο,δεν σας ειπα ομως γιατι αναζοπυρωθηκε η τσατιλα μου για το νταβατζιλικη του υγραεριου απο χθες!

το προβλημα σου ειναι οτι αυτος ειναι σε καλυτερη οικονομικη μοιρα απο σενα, αν τον εβλεπες με yugo θα ηταν μια χαρα, ετσι?

Ηλια πλακα κανεις ετσι?
Ναι λοιπον τοτε αυτο ειναι το προβλημα μου,οπως και επισης και με τον Τσοχοτζοπουλο το προβλημα μου δεν ηταν που ηταν μεγιστος κλεφτης του κερατα και που τα απεκτησε με παρανομο τροπο , αλλα το μονο που με πειραζε ηταν που ηταν σε καλυτερη οικονομικη μοιρα απο'μενα!
Σοβαρεεεεεεεεεεεεψου!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 30 Μαρ, 2014 22:08

εγω???????
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 30 Μαρ, 2014 22:55

Οχι εγω!
Αν το ξαναλεω την κανεις σοβαρα την ερωτηση αν ζηλεψα που ειναι σε καλυτερη οικονομικη του απο εμενα τοτε ναι σοβαρεψου Ηλια, γιατι φιλε τοτε δεν τα βλεπεις καθολου αντικειμενικα τα πραγματα,για'υτο και σουδωσα το παραδειγμα Τσοχατζο!
Και να σε ρωτησω και κατι ακομη ,το καρτελ και τον πλουτισμο απο αυτο το θεωρεις παρανομο ναι η οχι?
Για να καταλαβω δηλ.!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 64 επισκέπτες