Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Ευρύτερο κέντρο Αθήνας - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 09 Μάιος, 2014 01:02

hlias έγραψε:
gkazakias έγραψε:Εγω βλεπω στα περιχωρα γυρω απο την λεωφορο καβαλας , οτι οταν υπαρχει αυξηση τσιμπανε ολοι προς τα πανω, και οταν υπαρχει μειωση μειωνουν ολοι με ελαχιστες διαφορες. Προσπαθουν και οι πιο απομακρυσμενοι απο αυτους με τιμες γυρω στο 0.829 . Οι απαραδεκτοι κατ εμε της ιστοριας ειναι ολοι οσοι εχουν κολλησει στο 0.879 και κανουν το υγραεριο δυσπροσητο για τον καταναλωτη, και αναβαλει τυχον σκεψεις του για νεα εγκατασταση.

αυτη ειναι και η διαφωνια μου, ο καθενας στο μαγαζι του οριζει ο ιδιος τις τιμες, αν δεν μου κανει η τιμη του παω σε αλλα μαγαζια στα 12-15 χιλιομετρα εχει πολυ χαμηλες τιμες (δεν ειναι μαλακας ο παππους που δεν βαζει στην περιοχη του) αλλα αν το θελω εξω στην πορτα μου ε... ας το πληρωσω τοτε, στην Αθηνα υπαρχουν ολων των ειδων οι τιμες ας μην κλαιμε.

Nαι να μην κλαιτε καθολου αφου στην Αθηνα εχεται οντος ολων των ειδων τις τιμες !
Εμεις εδω στην Θεσσαλονικη ομως τι να κανουμε οπου δεν υπαρχει ουτε σε ακτινα 10 ουτε σε 20 ουτε ακομη και σε 40 χλμετρων διαφορα ουτε καν χιλιοστου του σεντς στην τιμη λιτρου(που και μετα απο την τελευταια κατ'ιδιαν συζητηση που ειχα με τον προεδρο των βενζινοπωλων δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο περιπτωση να αλλαξει τιποτα εδω!)?
Καλα κανει ο παπους Ηλια που τραβιεται για να βαλει φθηνοτερα εμεις ομως κακο στη Ελληνικη οικονομια κανουμε αμα θα τραβηχτουμε στα Σκοπια η στην Βουλγαρια για να γεμισουμε που στην τελικη σχεδον ολο το κερδος θα το φαμε στο παν-ελα!
Ωραια η λογικη σου ρε φιλε!
Και επισης μετα απο πολυ καιρο που εχω να γραψω εδω στο φορουμ θα συμφωνησω επιτελους σε κατι και με τον NickSt που ποτε δεν εχω συμφωνησει σε σχεδον τιποτα μαζι του,και αυτο ειναι ΝΑΙ στο μαγικο κουμπακι off,πραγμα που εχω συνιθησει πλεον.
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 09 Μάιος, 2014 01:23

valsam έγραψε:
hlias έγραψε:
gkazakias έγραψε:Εγω βλεπω στα περιχωρα γυρω απο την λεωφορο καβαλας , οτι οταν υπαρχει αυξηση τσιμπανε ολοι προς τα πανω, και οταν υπαρχει μειωση μειωνουν ολοι με ελαχιστες διαφορες. Προσπαθουν και οι πιο απομακρυσμενοι απο αυτους με τιμες γυρω στο 0.829 . Οι απαραδεκτοι κατ εμε της ιστοριας ειναι ολοι οσοι εχουν κολλησει στο 0.879 και κανουν το υγραεριο δυσπροσητο για τον καταναλωτη, και αναβαλει τυχον σκεψεις του για νεα εγκατασταση.

αυτη ειναι και η διαφωνια μου, ο καθενας στο μαγαζι του οριζει ο ιδιος τις τιμες, αν δεν μου κανει η τιμη του παω σε αλλα μαγαζια στα 12-15 χιλιομετρα εχει πολυ χαμηλες τιμες (δεν ειναι μαλακας ο παππους που δεν βαζει στην περιοχη του) αλλα αν το θελω εξω στην πορτα μου ε... ας το πληρωσω τοτε, στην Αθηνα υπαρχουν ολων των ειδων οι τιμες ας μην κλαιμε.

Nαι να μην κλαιτε καθολου αφου στην Αθηνα εχεται οντος ολων των ειδων τις τιμες !
Εμεις εδω στην Θεσσαλονικη ομως τι να κανουμε οπου δεν υπαρχει ουτε σε ακτινα 10 ουτε σε 20 ουτε ακομη και σε 40 χλμετρων διαφορα ουτε καν χιλιοστου του σεντς στην τιμη λιτρου(που και μετα απο την τελευταια κατ'ιδιαν συζητηση που ειχα με τον προεδρο των βενζινοπωλων δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο περιπτωση να αλλαξει τιποτα εδω!)?
Καλα κανει ο παπους Ηλια που τραβιεται για να βαλει φθηνοτερα εμεις ομως κακο στη Ελληνικη οικονομια κανουμε αμα θα τραβηχτουμε στα Σκοπια η στην Βουλγαρια για να γεμισουμε που στην τελικη σχεδον ολο το κερδος θα το φαμε στο παν-ελα!
Και επισης μετα απο πολυ καιρο που εχω να γραψω εδω στο φορουμ θα συμφωνησω επιτελους σε κατι και με τον NickSt που ποτε δεν εχω συμφωνησει σε σχεδον τιποτα μαζι του,και αυτο ειναι ΝΑΙ στο μαγικο κουμπακι off,πραγμα που εχω συνιθησει πλεον.

αργησες να γραψεις και ανησυχησα :lol: τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ειναι το ιδιο πραγμα να ψαξεις φθηνο Ελληνικο πρατηριο με καποιο αλλοδαπο (για λογος που εχουμε αναφερει στο παρελθον) τα λογια ειναι περιττα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 09 Μάιος, 2014 06:59

Καλα μπορει να κανει ο παππους αλλα οικονομικά εμενα ΔΕΝ με συμφαιρει να παω φαιωνος ( δε λεω ηθικά - εκει μαζι )

για 55 λιτρα που γεμιζω πανω κατω ( γιατι για να παω πρεπει να 'εχω" και κατι μεσα ) με 10 λεπτα διαφορά ειναι 5,5 ευρω, σωστά??

με καταναλωση μεσα στην Αθηνα πες 12 λιτρα/100 ( παραπανω ειναι αλλα λεμε ) τα 30χλμ "πανε - ελα" ειναι 4 λιτρα καυσιμο δηλ 4χ0.8 = 3,2 δηλ. 2 ευρω διαφορά "τσεπη" στο γεμισμα.....

το εχω ξαναματαπει
οι "τιμες" ειναι ΠΟΛΥ καλα "ζυγισμενες"...

ολη αυτη η ιστορια συμφαιρει μονο αμα περνας "απεξω".... ή εχεις μεγαλη δεξαμενη / μικρή καταναλωση....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 09 Μάιος, 2014 07:49

fokion θα μου επιτρέψης να διαφωνήσω μαζί σου.
Δεν νομίζω πως πρόκειται για ζύγισμα τιμών αλλα κινούνται γνωρίζοντας την νοοτροπία του Έλληνα.
Ξέρουν ότι ο Έλληνας δύσκολα σπάει τις καθημερινές του συνήθειες ακόμη και αν πρόκειται για το συμφέρον του.
Εντάξει να δεχτώ ότι η δική σου περίπτωση δεν συμφαίρει διότι έρχεσαι μία η άλλη (εγώ και σε αυτή την περίπτωση θα
κατέβαινα Αθήνα)αλλά οι περισότεροι που κινούνται στα δικά μου δεδομένα και έχουν και κέρδος γιατί δεν πάνε.? ?

Απλά δεν θέλουν να χαλάσουν τη βολή τους.Μη μου πείς ότι μία φορά τη βδομάδα δεν έχουν ευκαιρία μία -μιάμισυ ώρα.
Ας το κάνουν και σα βόλτα βρε αδελφέ.Η κίνηση στην Αθήνα είναι πλέον υποφερτή.Δεν είναι όπως πριν 4-5 χρόνια.

Πιθανώς να γίνομαι βαρετός αλλά θα σας πω και κάτι άλλο να δείξω ότι ο Έλληνας είναι καλοπερασάκιας.
Πριν 2 μήνες τα διόδια στις Αφίδνες από 2,10 πήγαν 3,35.Άκουγες στις τηλεοράσεις βαρύγδουπες δηλώσεις,κανένας από
τα διόδια όλοι απέξω και άλλα τέτοια.
Επειδή πάω Εύβοια 4-5 φορές το μήνα γιαυτά τα 80 χιλιόμετρα Ε.Ο. (40 να πάω 40 γυρίσω) έπρεπε να πληρώνω 7 ευρώ
αποφάσισα να μην ξαναπάω από Εθνική αλλά απέξω.Τον πρώτο καιρό είχε λίγη κίνηση η παλιά Εθνική.Πλέον από
Σχηματάρι μέχρι τη διασταύρωση με Ωρωπό είμαι μόνος μου.σαν Ι.Χ. και συναντάω και κανένα νταλικέρη Βούλγαρο
(λόγω πινακίδων).

Ο Έλληνας δε χαλάει τη ζαχαρένια του .Και ας είναι Κυριακή απόγευμα και απλά γυρίζει από βόλτα Σαβατοκύριακου.
Και ας γυρίσει σπίτι του 20 λεπτά νωρίτερα και ας βλέπει απλά ειδήσεις ακούγοντας τις συνηθισμένες μαλακίες των
πληρωμένων κοντυλοφόρων για μαιμού πλεονάσματα ,επιδόματα φτώχειας ή την Ανίτα (έχω τη σύζυγο πούναι φανατική
και με βάζει να τρέχω να την προλάβει) :lol: για όσους αρέσκονται σε άλλου είδους ενημέρωση..

Αυτοί είμαστε.Γιαυτό ο Μπόμπολας,ο Λαμπράκης ,ο Αλαφούζος κ.λ.π. θα μας κάνουν ότι γουστάρουν. :lol: :lol:

Σας ζάλισα πάλι. Καλημέραααααα :) 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό cmax » Παρ 09 Μάιος, 2014 07:53

papoys έγραψε:fokion θα μου επιτρέψης να διαφωνήσω μαζί σου.
Δεν νομίζω πως πρόκειται για ζύγισμα τιμών αλλα κινούνται γνωρίζοντας την νοοτροπία του Έλληνα.
Ξέρουν ότι ο Έλληνας δύσκολα σπάει τις καθημερινές του συνήθειες ακόμη και αν πρόκειται για το συμφέρον του.
Εντάξει να δεχτώ ότι η δική σου περίπτωση δεν συμφαίρει διότι έρχεσαι μία η άλλη (εγώ και σε αυτή την περίπτωση θα
κατέβαινα Αθήνα)αλλά οι περισότεροι που κινούνται στα δικά μου δεδομένα και έχουν και κέρδος γιατί δεν πάνε.? ?

Απλά δεν θέλουν να χαλάσουν τη βολή τους.Μη μου πείς ότι μία φορά τη βδομάδα δεν έχουν ευκαιρία μία -μιάμισυ ώρα.
Ας το κάνουν και σα βόλτα βρε αδελφέ.Η κίνηση στην Αθήνα είναι πλέον υποφερτή.Δεν είναι όπως πριν 4-5 χρόνια.

Πιθανώς να γίνομαι βαρετός αλλά θα σας πω και κάτι άλλο να δείξω ότι ο Έλληνας είναι καλοπερασάκιας.
Πριν 2 μήνες τα διόδια στις Αφίδνες από 2,10 πήγαν 3,35.Άκουγες στις τηλεοράσεις βαρύγδουπες δηλώσεις,κανένας από
τα διόδια όλοι απέξω και άλλα τέτοια.
Επειδή πάω Εύβοια 4-5 φορές το μήνα γιαυτά τα 80 χιλιόμετρα Ε.Ο. (40 να πάω 40 γυρίσω) έπρεπε να πληρώνω 7 ευρώ
αποφάσισα να μην ξαναπάω από Εθνική αλλά απέξω.Τον πρώτο καιρό είχε λίγη κίνηση η παλιά Εθνική.Πλέον από
Σχηματάρι μέχρι τη διασταύρωση με Ωρωπό είμαι μόνος μου.σαν Ι.Χ. και συναντάω και κανένα νταλικέρη Βούλγαρο
(λόγω πινακίδων).

Ο Έλληνας δε χαλάει τη ζαχαρένια του .Και ας είναι Κυριακή απόγευμα και απλά γυρίζει από βόλτα Σαβατοκύριακου.
Και ας γυρίσει σπίτι του 20 λεπτά νωρίτερα και ας βλέπει απλά ειδήσεις ακούγοντας τις συνηθισμένες μαλακίες των
πληρωμένων κοντυλοφόρων για μαιμού πλεονάσματα ,επιδόματα φτώχειας ή την Ανίτα (έχω τη σύζυγο πούναι φανατική
και με βάζει να τρέχω να την προλάβει) :lol: για όσους αρέσκονται σε άλλου είδους ενημέρωση..

Αυτοί είμαστε.Γιαυτό ο Μπόμπολας,ο Λαμπράκης ,ο Αλαφούζος κ.λ.π. θα μας κάνουν ότι γουστάρουν. :lol: :lol:

Σας ζάλισα πάλι. Καλημέραααααα :) 8-)

Πολλα :thumbup: :thumbup:
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 09 Μάιος, 2014 12:04

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:
hlias έγραψε:

αργησες να γραψεις και ανησυχησα :lol: τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ειναι το ιδιο πραγμα να ψαξεις φθηνο Ελληνικο πρατηριο με καποιο αλλοδαπο (για λογος που εχουμε αναφερει στο παρελθον) τα λογια ειναι περιττα.

Ειπαμε,εσεις στην Αθηνα εχετε την επιλογη κανοντας 10-15 χλμ να βαλετε φθηνοτερο υγραεριο,εμεις εδω που δεν την εχουμε τι να κανουμε περα απο το να πατησουμε
μαγικο κουμπακι?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό vlsavvas » Παρ 09 Μάιος, 2014 14:58

Φίλε pappou λάβε υπόψη σου και την κακή ενημέρωση πολλών. Χθες μίλαγα στη δουλειά με συνάδελφο, που βάζει με 0.878 στα νότια προάστια και το θεωρούσε και καλή τιμή. Έπεσε από τα σύννεφα όταν του είπα ότι υπάρχει και τιμή 0.779 .... Αν δε μπεις σε κάποιο εξειδικευμένο site πως θα μάθεις πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές στις τιμές; Και εγώ από εδώ μέσα το έμαθα και όποτε μπορώ το εκμεταλλεύομαι (είμαι στη κατηγορία του Fokion από άποψη απόστασης και κατανάλωσης).
vlsavvas

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 09 Μάιος, 2014 17:42

Ενημερωστε οσους περισσοτερους μπορειτε. Συγγενης μου ειπε οτι βαζει στην εθνικη πανω με 0.885 και λεει ειναι φοβερη τιμη. Δεν εχουν ιδεα λεμε...
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό nikkokk » Παρ 09 Μάιος, 2014 19:15

Μου φαίνεται περίεργο να μην έχει πάρει κάποιος χαμπάρι τη - μεγάλη πράγματι - διαφορά στις τιμές ανάμεσα στα πρατήρια του κέντρου και αυτά της περιφέρειας. Εκτός κι αν δεν κινείται καθόλου στο κέντρο ή γύρω απ' αυτό. Για τη τσέπη μας πρόκειται ! Γι αυτό και θα συμφωνήσω απόλυτα με το παππού και τη τακτική του. Μοναδικός τρόπος λοιπόν η διάδοση του gasprice.gr
Opel Zafira 1.8 mod 2001 - 125 PS (Z18XE) - Landi Renzo Omegas Evo
nikkokk

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 09 Μάιος, 2014 19:28

Και η εφαρμογη "βενζιναδικα" για android και ios. Πληρως ενημερωμενη απο το επισημο fuelprices.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες