Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 17 Μάιος, 2014 01:17

:crazy: i-) i-) :ymparty: :-?
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Μάιος, 2014 09:45

παμε παλι.... round 12.....

Εικόνα
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 17 Μάιος, 2014 11:18

valsam έγραψε:
NickSt έγραψε:Τελικά φίλοι συμφορουμίτες , αυτό που αρχίζω να ψυλιάζομαι είναι πως το γνωστό μας troll θα βάλει μυαλό , μόνο όταν θα βάλουν και τα @ρχ..δια μας !!!!!...δηλαδή ποτέ !!!!!!

Ρε καραγκιοζακο θα σταματησεις επιτελους να υποτιμας την νοημοσυνη των συμφωρουμιτων τρολαρωντας αβερτα και μαλιστα θρασυτατα αποκαλωντας εμενα τρολ την στιγμη που το κανεις ακαταπαυστα πρωσπαθωντας να σταματησεις συζητησεις που βασιζονται σε ντεφακτο γεγονοτα οπως το οτι ειπα η τιμη των συγκεκριμενων πρατηριων θα αλλαξει τσατ-μπαμ σε 1-2 μερες και οπως και εγινε?
Επιτελους ρε συμφορουμιτες βαλτε τους στη θεση τους,φτανει πια!

Εσύ γιατί πετάχτηκες σαν την π@ρδή ρε Αρχι-καραγκιόζαρε...άκουσες πουθενά το όνομα σου ?????..ή μήπως επειδή έχεις τη μύγα μυγιάζεσαι ?????...μήπως είσαι εσύ το troll?????!!!!! ( λέω εγώ τώρα )...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 17 Μάιος, 2014 16:24

papoys έγραψε::( :twisted: :thumbdown: :ymdevil: =))

Αν εντός της ημέρας πάει και ο έτερος εκεί πάνω τότε θα αποδειχτει ότι ο valsam έχει δίκιο μέχρι το Θεό και
πολύ καλά κάνει και πάει Σκόπια. :thumbup:

Η απαντηση προς ολους τους καραγκιοζοτρολαβανταδορους του φορουμ ειναι οτι επιβεβαιωθηκαν οι προβλεψεις μου ναι η οχι Παπου?
Νικολακη και ΣΙΑ το ξαναλεω σταματηστε να ξευτιλεζεστε,το ξαναλεω αλλη μια φορα μπας και το καταλαβετε ,ειπαμε αλλα δεν ειναι και τοσο χαζος ο κοσμος!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 17 Μάιος, 2014 16:28

:wave: :ymapplause: ;)
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 17 Μάιος, 2014 20:09

valsam έγραψε:
papoys έγραψε::( :twisted: :thumbdown: :ymdevil: =))

Αν εντός της ημέρας πάει και ο έτερος εκεί πάνω τότε θα αποδειχτει ότι ο valsam έχει δίκιο μέχρι το Θεό και
πολύ καλά κάνει και πάει Σκόπια. :thumbup:

Η απαντηση προς ολους τους καραγκιοζοτρολαβανταδορους του φορουμ ειναι οτι επιβεβαιωθηκαν οι προβλεψεις μου ναι η οχι Παπου?
Νικολακη και ΣΙΑ το ξαναλεω σταματηστε να ξευτιλεζεστε,το ξαναλεω αλλη μια φορα μπας και το καταλαβετε ,ειπαμε αλλα δεν ειναι και τοσο χαζος ο κοσμος!

Λοιπόν , για να τελειώνουμε με σένα , επειδή είσαι πράγματι θλιβερός και γράφεις - γράφεις - γράφεις χωρίς στην ουσία να γράφεις ΤΙΠΟΤΑ , γύρνα λίγο πίσω στο forum και θα δείς πόσο "αβανταδόρος" είμαι εγώ , και τι είσαι στην ουσία εσύ . Trollara σου θυμίζω , είμαι ο ΜΟΝΟΣ που έχω γράψει πως όποτε βλέπουμε τιμή πάνω απο τα 80 λεπτά ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ "ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ" !!!!!!!...κάτι που αναγκάστηκες να συμφωνήσεις και εσύ αν δεν το θυμάσαι !!!!. Κόψε λοιπόν τις παπαριές σου περί "αβανταδόρου" κλπ και κοίτα μπάς και γράψεις τίποτα που θα είναι χρήσιμο σε αυτούς που σε διαβάζουν .Όσο το είχες βουλώσει γραφτήκανε πέντε γραμμές που είχαν ουσία...τώρα ξαναπλάκωσες με τίς γνωστές σου σαχλαμάρες ...έχεις πρόβλημα ...πάρτο χαμπάρι . Δέν θα ξαναασχοληθώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με εσένα απο εδώ και πέρα ...και χέστηκα αν δεν σου λείψω καθόλου όπως είχες γράψει την προηγούμενη φορά .
Ελπίζω ο admin να μη σβήσει το post , αν δεν το θέλει εδώ ας το μεταφέρει.....
NickSt

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 17 Μάιος, 2014 20:48

NickSt απ'το στομα σου και στου θεου τ'αυτι να μην σβησει ο admin και την τελευταια παπαρολογια σου ετσι να υπαρχει και να την βλεπουν οι συμφορουμιτες!
Στο ειπα αλλα δεν με ακους, τσαμπα ρομπα γινεσαι!
Ωστε εγω γραφω γραφω και τιποτα δεν γραφω,εσυ περα απ΄το να περιμενεις στην γωνια μολις γραψω κατι και να τρολαρεις τι εχεις γραψει,εχεις θιξει κανα θεμα,εχεις ανοιξει κανα θεμα ,τι απ'ολα,το μονο που κανεις ειναι να τρολαρεις και το αηδιαστικοτερο απ'ολα ειναι οτι εχεις και το θρασος να αποκαλεις εμενα τρολ υποτιμοντας και την νοημοσυνη των υπολοιπων συμφορουμιτων που καθονται και διαβαζουν εδω μεσα,ανοιγω το θεμα "Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;"(ναι εγω το ανοιξα και ο admin το συγχωνευσε με αλλο!),εθιξα το θεμα με της καταναλωσεις των εργοστασιακων αυτοκινητων lpg με πινακες και στοιχεια,εθιξα το θεμα του αβανς και αλλα ποσα,εσυ περα απο το προσπαθεις να γ@μησεις την οποιαδοιποτε συζητηση τρολαρωντας τι στον ουτσο μου εχεις γραψει?
Φτανει πια δεν ασχολουμε μαζι σου αλλο,ρε τι βλακας ειμαι και πεφτω στην παγιδα και χανω τον χρονο μου και ασχολουμε μαζι σου.
Πραγματικα δεν σου απαντω με τιποτα ξανα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 17 Μάιος, 2014 22:08

valsam έγραψε:NickSt απ'το στομα σου και στου θεου τ'αυτι να μην σβησει ο admin και την τελευταια παπαρολογια σου ετσι να υπαρχει και να την βλεπουν οι συμφορουμιτες!
Στο ειπα αλλα δεν με ακους, τσαμπα ρομπα γινεσαι!
Ωστε εγω γραφω γραφω και τιποτα δεν γραφω,εσυ περα απ΄το να περιμενεις στην γωνια μολις γραψω κατι και να τρολαρεις τι εχεις γραψει,εχεις θιξει κανα θεμα,εχεις ανοιξει κανα θεμα ,τι απ'ολα,το μονο που κανεις ειναι να τρολαρεις και το αηδιαστικοτερο απ'ολα ειναι οτι εχεις και το θρασος να αποκαλεις εμενα τρολ υποτιμοντας και την νοημοσυνη των υπολοιπων συμφορουμιτων που καθονται και διαβαζουν εδω μεσα,ανοιγω το θεμα "Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;"(ναι εγω το ανοιξα και ο admin το συγχωνευσε με αλλο!),εθιξα το θεμα με της καταναλωσεις των εργοστασιακων αυτοκινητων lpg με πινακες και στοιχεια,εθιξα το θεμα του αβανς και αλλα ποσα,εσυ περα απο το προσπαθεις να γ@μησεις την οποιαδοιποτε συζητηση τρολαρωντας τι στον ουτσο μου εχεις γραψει?
Φτανει πια δεν ασχολουμε μαζι σου αλλο,ρε τι βλακας ειμαι και πεφτω στην παγιδα και χανω τον χρονο μου και ασχολουμε μαζι σου.
Πραγματικα δεν σου απαντω με τιποτα ξανα!

Εξυπνάκια και ξερόλα , όταν εγώ γράφτηκα στο Forum , ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ !!!!! .Συμμετέχω σε όσα μπορώ να έχω άποψη και να βοηθήσω , διαβάζω και μαθαίνω απο τους σοβαρούς και υπεύθυνους συνφορουμίτες και ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τίς αρχι-μ@λακίες που τυχόν γράφονται..Όσο για το ποιός trollάρει τα θέματα , μια μικρή περιήγηση στο forum δίνει καθαρή απάντηση !!!!..δεν έχεις αφήσει χρήστη που να μην τον τρολλάρεις και να μη πλακωθείς μαζί του , εκτός απο 3 η τέσσερις που περίπου κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα , δίχως όμως να προκαλούν και να βρίζουν .Εγώ με τον μόνο που διαφώνησα και με προκάλεσε υβριστικά και χυδαία και στην συνέχεια πλακώθηκα μαζί του ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ και οι παπαριές σου !!!Τέλος...
Και κάτι άλλο και κλείνω..ΔΕΝ απάντησες ..ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ που μίλησα για το "ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ" και συμφώνησες , ναι η όχι ?????..
Αν έχεις τα κότσια και δεν σε πονάει απάντησε..φοβάσαι όμως ότι θα αυτο-αναιρεθείς , έτσι ????...
NickSt

Δημοσίευσηαπό rover214 » Δευτ 26 Μάιος, 2014 00:46

Το ΣΚ ημουν προς Κοζανη και γεμισα λιγο εξω απο την πολη με 0.769. Και ολα τα πρατηρια εκει ηταν κατω απο 0.8.
Επιστρεφοντας Θεσσαλονικη βλεπω την τιμη κολλημενη στο 0.88.
Τελικα μαλλον απο τα διυληστηρια Κοζανης το φερνουμε εμεις στη Θεσσαλονικη το υγραεριο! Τι να πω.....
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 26 Μάιος, 2014 01:04

Oxι δεν υπαρχει καρτελ ειναι ολα φυσιολογικα, και το ακριβο υγραεριο ειναι καλυτερο. Αυτα συμφωνα με τους πρατηριουχους. Δεν εχουμε κανενα λογο να μην τους πιστεψουμε. Ειναι αξιαγαπητη φαρα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες