Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 28 Μάιος, 2014 13:37

fokion έγραψε:Shell Πικερμι
0,859 για την ακρήβεια.

Λογω χοντρεμπορικής εναρμονισης ΘΕΩΡΩ - δε περασα οτι και οι υπολοιποι του ΒΑ μπλοκ :D εκει γυρω θα ειναι...

ΕΚΤΟΣ αν το πακισταν εβαλε τα νουμερα αναποδα!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D και ηθελε να βαλει 0,895 !!!!!!!!!!!!!!

.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Παρ 30 Μάιος, 2014 16:03

τα πρατηρια που εχω εδω σχετικα κοντα μου εχουν παντα τιμες τον τελευταιο καιρο απο 0,78(Φαωνος) και τα υπολοιπα γυρω στα 0,81-82. Εδω και 1,5βδομαδα περιπου βλεπω μια ανοδικη πορεια στα πρατηρια.(προς θεου και το 0,798 της φαωνος μια χαρα ειναι),απλα απο περιεργεια δηλαδη. Ανεβηκε η τιμη των διυλιστηριων ;;
και μια δευτερη απορια μου.οι "χαμηλες" τιμες του καλοκαιριου απο ποιο μηνα και μετα αρχιζουν να ανεβαινουν λογω χειμερινου μιγματος ; απο οκτωβρη ;
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Παρ 30 Μάιος, 2014 16:58

Υπάρχει αυτό το doc με καταγραφη τιμών LPG και με γραφήματα, δε ξέρω ποιος το συντηρεί αλλά έχει κάνει καλή δουλειά.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Akhm5JRBZpCndFVURWoxdXVibnZ0U1JmNkJtbm4wcHc#gid=23
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό magellan » Κυρ 01 Ιουν, 2014 01:21

apagogeas έγραψε:Στη Κρήτη και γενικά σε όλα τα απομακρυσμένα νησιά από την ηπειρωτική Ελλάδα όλα τα καύσιμα είναι πιο ακριβά λόγω μεταφορικών. Όταν εδώ η βενζίνη έχει 1.60, εκεί έχει 1.75+ οπότε ανάλογα αυξάνεται και στο LPG. Πάλι ακριβό είναι βέβαια αλλά όχι όσο φαίνεται κρίνοντας μόνο από τη τιμή του LPG.

Η αλήθεια φιλέ apagogeas είναι οτι η τιμή της βενζίνης μέσα στο 2014, με το ζόρι είναι στο Ηράκλειο 5-7 λεπτα πανω απο Αθήνα, όταν το lpg είναι σταθερά 20-25 λεπτά.
Μιλάμε για αλητεία.

Επίσης στο Ρέθυμνο υπάρχει πρατήριο με τιμή 8 λεπτά κάτω από Ηράκλειο.
Αυτός δεν έχει μεταφορικά;

Εν τω μεταξύ στο Ηράκλειο και τα 5 πρατήρια ανεβοκατεβάζουν όλως τυχαίως ταυτόχρονα τις τιμες τους, οι οποίες επίσης όλως τυχαίως είναι ή 1,048 ή 1,055.
Ολες όμως.

Καλά κάνουν βέβαια οι "άνθρωποι".
Αφού ο ευγενέστερος χαρακτηρισμός που μπορω να γράψω για τη φάρα μας, είναι οτι είμαστε κορόιδα.

Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
magellan

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό tedd » Κυρ 01 Ιουν, 2014 13:05

H τιμη του υγραεριου στην Θεσσαλονίκη πάλι την ανηφόρα τραβα απο 0,882 πηγε 0,919... αντε και καλο μας καλοκαιρι.
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 01 Ιουν, 2014 20:33

Κερατεα 0,809 για οποιον ενδιαφερεται...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό glamor » Δευτ 02 Ιουν, 2014 10:56

fokion έγραψε:Κερατεα 0,809 για οποιον ενδιαφερεται...

εννοείς καλύβια....
παρόλο που μένω εκεί κοντά προτιμώ φαωνος
μου φαίνεται ότι έχει πολύ καλύτερα μίγματα από αυτόν λόγο km που κάνω καθημερινά
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 02 Ιουν, 2014 11:08

glamor έγραψε:
fokion έγραψε:Κερατεα 0,809 για οποιον ενδιαφερεται...

εννοείς καλύβια....

σωστα!
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 02 Ιουν, 2014 21:54

Τα Καλύβια φαίνεται ανάγκασαν και το Γέρακα μετά από 3-4 μήνες να πέσει στα 0,859 όπως είδα σήμερα.
Προσωπικά και τα 6 λεπτά από Φάωνος τα θεωρώ μεγάλη διαφορά και θα συνεχίσω να γεμίζω από Φάωνος έστω και
αν την διαφορά την καίω στο πήγαινε έλα. 8-)
Παρατηρώ όμως τις τελευταίες μέρες μία τάση το κέντρο που ήταν χαμηλά ναανεβαίνει σιγά - σιγα και η περιφέρει που
ήταν ψηλά να κατεβαίνει κλείνοντας τη μεγάλη ψαλίδα. :-?
Μπορεί να τάχουν βρει προσωρινά.Μακάρι να μην κρατήσει πολύ. :D
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 02 Ιουν, 2014 22:44

Papou καλησπέρα..
..ότι και να λέμε , όσο και να τα "βρίσκουν" μεταξύ τους οι διάφοροι παράγοντες γύρω απο το εμπόρευμα "καύσιμο' , οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τη δική μας καταναλωτική συμπεριφορά !!!!....φαντάζεσαι πχ τι θα γινόταν αύριο αν ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν έβαζε υγραέριο σε όποιο πρατήριο έχει τιμή πάνω απο 80 λεπτά / λίτρο ????...αν δλδ πατάγαμε το "μαγικό κουμπάκι" για ένα μικρό χρονικό διάστημα , όπως έχω ξαναγράψει ????..ή στην άλλη περίπτωση να βάζαμε ΟΛΟΙ μας απο τον φθηνότερο , όπως κάνεις καλή ώρα εσύ ????...νομίζω καταλαβαίνεις τι "κλάσιμο" θα παθαίνανε ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι ( και ΔΕΝ είναι μόνο οι πρατηριούχοι , νομίζω είναι εύκολα κατανοητό , τουλάχιστον στούς περισσότερους και πιο ψύχραιμα σκεπτόμενους .. Δές τι έγινε με το πετρέλαιο θέρμανσης !!!..μπράβο και πάλι μπράβο που "ξεπαγιάσαμε" όλοι μας αλλά για πρώτη φορά τούς πήγαμε πηδιώντας και τρέχουν τώρα πανικόβλητοι να τα μαζέψουν - είναι όμως αργά , χάσανε - και ξέρεις γιατί ???..τώρα ΜΑΘΑΜΕ να ζεσταινόμαστε και αλλιώς !!!!..και θα το φτηνύνουν πολύ , θυμήσου που στο λέω. Όσο λοιπόν δεν κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για το υγραέριο που είναι και το θέμα μας , να είσαι σίγουρος , ότι πάλι θα πάρει την ανηφόρα !!!..όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται . Κλείνοντας να ξαναθυμίσω../.. συμφορουμίτες , θυμηθείτε το ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ που το έχουμε ΟΛΟΙ μας !!!!!
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες