NickSt έγραψε:Papou καλησπέρα..
..ότι και να λέμε , όσο και να τα "βρίσκουν" μεταξύ τους οι διάφοροι παράγοντες γύρω απο το εμπόρευμα "καύσιμο' , οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τη δική μας καταναλωτική συμπεριφορά !!!!....φαντάζεσαι πχ τι θα γινόταν αύριο αν ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν έβαζε υγραέριο σε όποιο πρατήριο έχει τιμή πάνω απο 80 λεπτά / λίτρο ????...αν δλδ πατάγαμε το "μαγικό κουμπάκι" για ένα μικρό χρονικό διάστημα , όπως έχω ξαναγράψει ????..ή στην άλλη περίπτωση να βάζαμε ΟΛΟΙ μας απο τον φθηνότερο , όπως κάνεις καλή ώρα εσύ ????...νομίζω καταλαβαίνεις τι "κλάσιμο" θα παθαίνανε ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι ( και ΔΕΝ είναι μόνο οι πρατηριούχοι , νομίζω είναι εύκολα κατανοητό , τουλάχιστον στούς περισσότερους και πιο ψύχραιμα σκεπτόμενους .. Δές τι έγινε με το πετρέλαιο θέρμανσης !!!..μπράβο και πάλι μπράβο που "ξεπαγιάσαμε" όλοι μας αλλά για πρώτη φορά τούς πήγαμε πηδιώντας και τρέχουν τώρα πανικόβλητοι να τα μαζέψουν - είναι όμως αργά , χάσανε - και ξέρεις γιατί ???..τώρα ΜΑΘΑΜΕ να ζεσταινόμαστε και αλλιώς !!!!..και θα το φτηνύνουν πολύ , θυμήσου που στο λέω. Όσο λοιπόν δεν κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για το υγραέριο που είναι και το θέμα μας , να είσαι σίγουρος , ότι πάλι θα πάρει την ανηφόρα !!!..όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται . Κλείνοντας να ξαναθυμίσω../.. συμφορουμίτες , θυμηθείτε το ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ που το έχουμε ΟΛΟΙ μας !!!!!
Ποιο ειναι αυτο το μαγικο κουμπακι;

όχι που δεν τον κλεβουν