Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 21 Ιουν, 2014 16:01

viewtopic.php?f=11&t=24&start=4470#p40720

Vaslam από ότι φαίνεται και στο παραπάνω ποστ η τιμή τόνου στο διυληστήριο ανέβηκε σχεδόν 40 ευρώ σε 10 μέρες.
Στη Φάωνος ανέβηκε 3-4 λεπτά το λίτρο τον τελευταίο μήνα.Δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Θα ανησυχούσα αν η τιμή στη Φάωνος εναρμονιζόταν με την Ανατολική Αττική ας πούμε στα 88 λεπτά.
Εξάλου δεν είναι και άσχημο το υγραέριο να βρίσκεται στη μισή τιμή της βενζίνας (1,64 -1,65) 82 ολόκληρα λεπτά
κάτω.Αν το σκεφτής ούτε στις χρυσές εποχές του υγραερίου δεν υπήρχε διαφορά 82 λεπτών το λίτρο.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι καλίτερο στην τιμή θέλουν κάποιοι.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 21 Ιουν, 2014 16:14

The trolls great return ...ξαναγυρίσανε και αρχίσανε τις χοντρές τους μ@λακίες ..γράψτε τους και μην ασχολείστε γιατί τούς δίνετε αυτό που θέλουν ../..ΤΡΟΦΗ !!!!!..

(..και για να μην υπάρξουν παρερμηνείες :mrgreen: , μιλάω για τα δύο γνωστά μας τρόλ , valsam κα kyriak...)
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 21 Ιουν, 2014 16:39

papoys έγραψε:http://autogasforum.gr/viewtopic.php?f=11&t=24&start=4470#p40720

Vaslam από ότι φαίνεται και στο παραπάνω ποστ η τιμή τόνου στο διυληστήριο ανέβηκε σχεδόν 40 ευρώ σε 10 μέρες.
Στη Φάωνος ανέβηκε 3-4 λεπτά το λίτρο τον τελευταίο μήνα.Δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Θα ανησυχούσα αν η τιμή στη Φάωνος εναρμονιζόταν με την Ανατολική Αττική ας πούμε στα 88 λεπτά.
Εξάλου δεν είναι και άσχημο το υγραέριο να βρίσκεται στη μισή τιμή της βενζίνας (1,64 -1,65) 82 ολόκληρα λεπτά
κάτω.Αν το σκεφτής ούτε στις χρυσές εποχές του υγραερίου δεν υπήρχε διαφορά 82 λεπτών το λίτρο.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι καλίτερο στην τιμή θέλουν κάποιοι.

oχι papoys δεν ξερεις εσυ!!!! τι ειναι αυτα που γραφεις? μηπως εισαι μερος του καρτελ? δεν συμφερει το υγραεριο!!!
και σε λιγο θα βγει ο φιλος valsam και θα μας πει οτι πηγε βουλγαρια εβαλε αεριο εφαγε εκανε βολτα και ειναι κερδισμενος!!!!!!
Who is the troll?
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 21 Ιουν, 2014 17:29

NickSt έγραψε:The trolls great return ...ξαναγυρίσανε και αρχίσανε τις χοντρές τους μ@λακίες ..γράψτε τους και μην ασχολείστε γιατί τούς δίνετε αυτό που θέλουν ../..ΤΡΟΦΗ !!!!!..

(..και για να μην υπάρξουν παρερμηνείες :mrgreen: , μιλάω για τα δύο γνωστά μας τρόλ , valsam κα kyriak...)

Νίκο δεν νομίζω πως έχει σχέση ο valsam με τον Κυριάκο.
Ο Κυριάκος απλά θα μπει να πει μόνο κάτι αρνητικό,αλήθεια ή ψέμα δεν έχει σημασία και θα τον χάσουμε για αρκετό
διάστημα μέχρι να αποφασίσειότι ήρθε η ώρα να ξαναχτυπήσει.
Ο valsam ο οποίος συμμετέχει σε αρκετές συζητήσεις,απλά γαι μένα είναι πέραν του δέοντος παραπονιάρης βλέπει κυρίως
τα αρνητικά,τα οποία για μένα είναι λιγότερα από τα θετικά με τα οποία δεν ξέρω γιατί δεν ασχολείται.
Βέβαια το μόνιμο παράπονό του είναι η τιμή των πρατηριιύχων Θεσσαλονίκης,οι οποίοι να πούμε και του στραβού το
δίκιο δεν σπάνε με τίποτε το καρτέλ της τιμής.Εξαιτίας αυτού του γεγονότος και βλέποντας πως εμείς οι υπόλοιποι
απολαμβάνουμε και καλίτερες τιμές,ενδεχομένως έχοντας ανεπτυγμένο και το μικρόβιο της ζήλειας :lol: :lol: είναι
συνεχώς με το παράπονο στο στόμα.

Εγώ σκέφτομαι και το άλλο.Μήπως γνώρισε καμιά καλή-αλανιάρα Βουλγάρα και πηγαινοέρχεται συνεχώς από κει
ρίχνοντάς το στο υγραέριο για ξεκάρφωμα. :D 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 21 Ιουν, 2014 19:49

Ενας τυπος παει κοντρα σε μονοδρομο. οι οδηγοι που ερχονται απο απεναντι προσπαθουν να τον αποφυγουν κορναρωντας και χειρονομωντας μα αυτος ακαθεκτος. Ξαφνου στο ραδιο διακοπτει το προγραμμα και λεει εκτακτη ειδηση: " Προσοχη τρελλος οδηγος παει κοντρα σε μονοδρομο"
Και λεει ο τυπος : Να ηταν μονο ενας...............
Σε λιγο ολοι θα ειμαστε τρολλ και ο Valsam ο καλοσυνατος οδηγος που προσπαθει να βρει ακρη.
Παππου ο valsam ειναι χειροτερος τρολαρος απο τον kyriak γιατι φοραει την προβεια του "αθωου" απλου οδηγου..............που φυσικα και δεν ειναι.
Και ο kyriak ετσι ξεκινησε αλλα δεν αντεξε λογω ταπεραμεντου. Ο valsam μπορεις να το καταλαβεις απο τα ποστ του εχει τεραστια υπομονη.............
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 21 Ιουν, 2014 20:20

maevius έγραψε:Ο τυπος παει κοντρα σε μονοδρομο. οι οδηγοι που ερχονται απο απεναντι προσπαθουν να τον αποφυγουν κορναρωντας και χειρονομωντας μα αυτος ακαθεκτος. Ξαφνου στο ραδιο διακοπτει το προγραμμα και λεει εκτακτη ειδηση: " Προσοχη τρελλος οδηγος παει κοντρα σε μονοδρομο"
Σε λιγο ολοι θα ειμαστε τρολλ και ο Valsam ο καλοσυνατος οδηγος που προσπαθει να βρει ακρη.
Παππου ο valsam ειναι χειροτερος τρολαρος απο τον kyriak γιατι φοραει την προβεια του "αθωου" απλου οδηγου..............

Συμφωνω απολυτα με τον maevius!! Ο κυριακος στο φιναλε ειναι γνωστος και ξερουμε οτι ειναι καθετα αντιθετος στην υγραεριοκινηση!!
εδω ο φιλος valsam στην αρχη μας το εφερε πλαγια πλαγια και κατοπιν οχι βλαβες κινητηρα, οχι κακοι εγκαταστατες, κακο μειγμα,κακοι πρατηριουχοι,μεγαλες καταναλωσεις με το υγραεριο (μεχρι και τα δικα μας αυτοκινητα ξερει ποσο καινε), ηθελα να ξερω ενα θετικο στο θεμα υγαεριο βρισκει? Και ξαφνικα ερχεται και η βουλγαρια και δενει το γλυκο!!! Τον εχω ρωτησει τι δουλεια κανει απειρες φορες απαντηση δεν πηρα!!
Απειρες προτροπες να πατησουμε το κουμπακι της βεβζινης αλλα μονο μεγαλα λογια!! Αν νομιζει οτι δεν τον συμφερει γιατι τρεχει στην βουλγαρια και δεν παταει το κουμπακι της βενζινης? Με το βουλγαρικο αεριο δεν κινδυνευει ο κινητητρας? Λοιπον η τον συμφερει το υγραεριο και κινειται με αυτο η οχι και κλεινει!!! Εγω βλεπω οτι τον καρασυμφερει γιαυτο και δεν παταει το κουμπακι.
Και για να μην παρεξηγηθω η αποψη μου ειναι οτι '' ναι υπαρχει καρτελ στο αεριο ειδικα εδω στη Θεσσαλονικη'' αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το υγραεριο δεν ειναι σημερα η πιο φθηνη λυση γι ολους αυτους που δεν εχουν τη δυνατοτητα να παρουν πετρελαιοκινητο!!.
Προσωπικα εχω κερδος 35% περιπου σε ολες τις μετακινησεις μου και δεν ειμαι τοσο βλακας για να το λεω χωρις να εχω!!! ουτε πρατηριο εχω ουτε εγκαταστατης ειμαι!!!
Για ολα τα παραπανω πιστευω οτι ο φιλος valsam ειναι τρολλ και δεν μπορω να καταλαβω το λογο αυτης της υπερμαχης εναντιωσης στο υραεριο απο μερους του!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 21 Ιουν, 2014 22:18

maevius έγραψε:Ενας τυπος παει κοντρα σε μονοδρομο. οι οδηγοι που ερχονται απο απεναντι προσπαθουν να τον αποφυγουν κορναρωντας και χειρονομωντας μα αυτος ακαθεκτος. Ξαφνου στο ραδιο διακοπτει το προγραμμα και λεει εκτακτη ειδηση: " Προσοχη τρελλος οδηγος παει κοντρα σε μονοδρομο"
Παππου ο valsam ειναι χειροτερος τρολαρος απο τον kyriak γιατι φοραει την προβεια του "αθωου" απλου οδηγου..............που φυσικα και δεν ειναι.
Και ο kyriak ετσι ξεκινησε αλλα δεν αντεξε λογω ταπεραμεντου. Ο valsam μπορεις να το καταλαβεις απο τα ποστ του εχει τεραστια υπομονη.............

Maev..κάνε και εσύ υπομονή και μη τον "τροφοδοτείς"..στο τέλος σίγουρα θα πάθει και αυτός ότι παθαίνουν όλα τα troll..ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ !!!!! :ymdevil: :mrgreen: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από NickSt και Σάβ 21 Ιουν, 2014 22:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Σάβ 21 Ιουν, 2014 22:34

και ομως σε παλιοτερα αρθρα (πχ autotriti) ελεγαν (τοτε που ο κοσμος ετρεχε να βαλει υγραεριο) οτι η τιμη του υγραεριου δεν επηρεαζεται απο διεθνης αυξομειωσεις. Για 2 λογους
Παραγεται κατα κυριο λογο στην Ελλαδα απο διύλιση (αρα δεν εισαγεται με τις νεες αυξημενες τιμες) , αλλα και αυτο που εισαγεται ειναι απο απευθειας εξορυξη πετρελαιου ή φυσικου αεριου πραγμα που σημαινει οτι ΔΕΝ επηρεαζεται απο την τιμη του βαρελιου !
Στην ελλαντα βεβαια οι αυξησεις ακολουθουν τις τιμες του πετρελαιου
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 21 Ιουν, 2014 23:21

To ξαναγραφω, maevius, tasoshunter, fokion και NickSt,τεσσερης ειστε ολοι κι'ολοι(αντε 5 με τον Ηλια) που προσπαθειτε με γελοια επιχειρηματα να με βγαλετε τρελο,τρολαρα και οτι αλλο σας κατεβει απο το μυαλο σας,εγω το λεω και μπορω να το αποδειξω οτι δεν εχω καμια σχεση ουτε κανενα κερδος απο το να κραζω και να κατηγορω το υγραεριο,εσεις εχετε καποια σχεση η συμφερον απο την μπιζνα του υγραεριου?
Fokion καποτε σε κατηγορησε ο Kyriak οτι το κιτ υγραεριου στο εβαλαν κουτρα με ανταλαγμα να προμοταρεις την υγραεριοκινηση,αυτο αληθευει?
Ο tasoshunter το παραδεχετε και δεν το βρωμαει στους υπολοιπους συμφορουμιτες οτι εχει κανει κονε και βαζει φθηνοτερα απ'ολους τους υπολοιπους Θεσ/νικεις,και αυτο για'μενα ειναι υποπτο!
Ο Ηλιας ενταξει επαγγελματιας ειναι ο ανθρωπος αυτο γνωστο ειναι και δεν το κρυβει!
Αν θυμαμαι καλα για 'σενα maevius για καποια εμπλοκη με το υγραεριο δεν σε ειχε κατηγορησει ο kyriak,η κανω λαθος?
Για τον NickSt δεν θυμαμαι,δεν ξερω!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 21 Ιουν, 2014 23:34

Φιλε valsam.
Τελικα σε συμφερει το υγραεριο η οχι?
Τι δουλεια κανεις?
Αν σε συμφερει γιατι τοσο κοντρα?
Αν δεν σε συμφερει γιατι δεν το βγαζεις?
Εφ'οσον βαζεις αεριο απο Βουλγαρια και εισαι κερδισμενος κανεις και τις βολτες σου για ποιο λογο φωναζεις?
Αν ολοι εμεις ειμαστε υποπτοι εσυ τι εισαι ?
tasoshunter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες