Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 22 Ιουν, 2014 11:59

Βλαχομαγκες,κλεφτες ,κοτες κ.τ.λ ειστε και φαινεστε!
Ακρη δεν βγαινει!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Κυρ 22 Ιουν, 2014 12:10

Ακρη δεν βγαινει γιατι εισαι βαλτος φιλε και δεν ξερω το λογο!!!
Οταν ερχονται τα δυσκολα αρχιζεις το βρισιμο!! Ειναι η μονη διεξοδος που εχεις ευκολη αλλα δεν αποδιδει!!!
Καλη Κυριακη ευχομαι!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 22 Ιουν, 2014 12:36

Ρε valsam έχεις μαλώσει με τον μισό κόσμο του φόρουμ..οπότε μπαίνω διαβάζω τα ίδια και τα ίδια..είτε γκρινιάζεις,είτε μαλώνεις,είτε πας Βουλγαρία το καρτελ δεν σπάει...οπότε γιατί δεν σταματάς να περάσουμε τι καλοκαίρι μας και από Σεπτέμβρη πάλι εδώ θα είμαστε

Στάλθηκε από το find 7 μου
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 22 Ιουν, 2014 14:57

tasoshunter έγραψε:Ακρη δεν βγαινει γιατι εισαι βαλτος φιλε και δεν ξερω το λογο!!!
Οταν ερχονται τα δυσκολα αρχιζεις το βρισιμο!! Ειναι η μονη διεξοδος που εχεις ευκολη αλλα δεν αποδιδει!!!
Καλη Κυριακη ευχομαι!!!

Ακρη δεν βγαινει γιατι πολυ απλα το ασπρο προσπαθειτε να το κανετε μαυρο,οπως π.χ για αλλη μια φορα ψεματα και τιποτα αλλο,το Βλαχομαγκες,κλεφτες ,κοτες κ.τ.λ ειστε και φαινεστε δεν τα προτωεγραψα εγω αλλα εσυ και τα φιλαρακια σου, εγω απλα τα ανταπεδωσα(γι'αυτο και το "ειστε και φαινεστε"),εσυ και τα φιλαρακια σου μου τα στολισατε αυτα και αλλες ποσες χυδαιες βρισιες που ουτε στο πιο πεταμενο μπουρδελο δεν τις χρησιμοποιουν και δεν επεσα στην παγιδα να τις ανταποδοσω στον NickSt και κλασικα παλι πατε να με χρεωσετε οτι εγω ειμαι αυτος που βριζει και το χρησιμοποιει σαν την μονη διεξοδο!
Αντε ρε κανε μου την χαρη και απευθηνσου εσυ και οι υπολοιποι 3 σε κανεναν με IQ ραδικιου γιατι μονο εκει και ακομη και εκει περνανε δεν περνανε οι μπουρδες και τα ψεματα σας!
Ενελος παρανοια μιλαμε!
valsam

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 22 Ιουν, 2014 15:17

tsopirs έγραψε:Ρε valsam έχεις μαλώσει με τον μισό κόσμο του φόρουμ..οπότε μπαίνω διαβάζω τα ίδια και τα ίδια..είτε γκρινιάζεις,είτε μαλώνεις,είτε πας Βουλγαρία το καρτελ δεν σπάει...οπότε γιατί δεν σταματάς να περάσουμε τι καλοκαίρι μας και από Σεπτέμβρη πάλι εδώ θα είμαστε

Στάλθηκε από το find 7 μου

Οπλίσου με υπομονή../..μέχρι να τσακωθεί και με τούς άλλους μισούς , έχει πολύ "δρόμο" ακόμα !!!!

( διάβασε στη βικιπαίδια το λήμα " τι είναι το Troll " και θα καταλάβεις απόλυτα τι σου λέω )..
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 22 Ιουν, 2014 16:28

(η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες)

To ποσταρισμα μου ηταν:
"Αρχισαν να σκανε μυτη και να ποσταρουν βενζιναδες,και ανεβαινει η τιμη στα φθηνα πρατηρια που ειχατε εναλλακτικη στην Αθηνα,τυχαιο?
Λετε να επεσε συρμα?"
Ειμαι εκτος θεματος?
Ειναι η δεν ειναι συμφορουμιτες σχετκο με το συγκεκριμενο μας θεμα Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Και απο την σελιδα 449 του συγκεκριμενου θεματος μεχρι και την 452 οι maevius, tasoshunter, fokion, ο NickSt καιο Ηλιας (το ξαναγραφω 5 ειστε ολοι κι'ολοι ,που νομιζετε οτι ειστε οι μισοι του φορουμ που εχω μαλωσει,εκτος και αν ολοι κι'ολοι εχουν μενει 10 στο φορουμ με τις μ@λακιες που γραφετε!) μας εχετε φλομωσει στο Τρολαρισμα ,4 ολοκληρες σελιδες μπαρμπαδακια,ειρωνειες και μπινελικια απο μερια σας και εχετε και το θρασος το ξαναλεω να αποκαλειτε εμενα τρολ!
Εθιξα το θεμα με τις εργοστασιακες καταναλωσης lpg,και εκει φυσικα ατελειωτα μπινελικια ,ειρωνειες,και παμπολα μπαρμπαδακια για σελιδες ολοκληρες!

Μολις γραφτει κατι που δεν συμφερει για το υγραεριο τα ιδια και τα ιδια και απο τα ιδια ατομα,και οχι μονο σε'μενα αλλα σε πολλα ατομα του φορουμ με αποτελεσμα να την εχουν κανει,εκεινος ο antonisoctavia τι εγινε ρε παιδες?
Τυχαιο?
Δεν νομιζω!
valsam

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Κυρ 22 Ιουν, 2014 17:57

φιλε valsam σε ευχαριστουμε πολυ για το copypaste απο τη βικιπαιδεια στο να μας εξηγησεις τη σημασια της λεξης τρολ!!!
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εισαι απεναντιας μαλιστα ο ορος αυτος σου ταιριαζει απολυτα!!
Και εξηγω το γιατι: Eσυ αγαπητε φιλε σε καθε θεμα εδω μεσα πεταγεσαι και με πληροφοριες απ οπου γκουγκλαροντας βρισκεις προσπαθεις να φερεις αντιδραση και αναστατωση εδω μεσα!! Θελεις να γκουγκλαρω και εγω και να σου βρω θετικα σχολια για το υγραεριο? Και να ηταν μονο αυτο?
Εκτος των πληροφοριων εισαι ο μοναδικος που πηγαινεις σε βενζιναδικα μιλας με υπαλληλους αφεντικα μαλωνεις μαζι τους τους βριζεις και ως ενας συγχρονος Τσε γκεβαρα προσπαθεις για το καλο και το συμφερον ολων μας εδω μεσα χωρις κανενα αποτελεσμα φυσικα!!! Λες και εμεις δεν ξερουμε η δεν λεμε οτι οι τιμες ειναι υπερβολικες ακομη οτι υπαρχει καρτελ!!
Ως εκ θαυματος εισαι ο μοναδικος που βρισκεις γνωστους ξαδερφια θειους φιλους οι οποιοι εχουν τοποθετησει συστημα υγραεριου και ατυχησανε με τον ενα η με τον αλλο τροπο!!! Μαγνητη εχεις ρε αδερφε και τραβας ολους τους κατεστραμμενους στο θεμα υγαεριοκινησης? Ενας εσυ και ενας ο Κυριακος!!! Απορω εμεις δηλαδη δεν κυκλοφορουμε εξω δεν βλεπουμε κοσμο δεν επικοινωνουμε μαζι τους δεν ανταλλασουμε αποψεις με αλλους υγραεριοκινητους?
Και για να μην παρεξηγηθω οντως υπαρχουν ατομα που δεν ειναι απολυτα ικανοποιημενοι η ακομη και μερικοι δυσαρεστημενοι αλλα ολα εχουν μετρο.
Το ξαναλεω αν η δικη σου μετατροπη απετυχε για τον αλφα η βητα λογο και θελεις να ξεσπασεις βαζοντας τα με τον ενα η με τον αλλο τροπο με την υγραεριοκινηση δικαιωμα σου μεν αλλα μην τρολλαρεις προκαλωντας συνεχως!! Να σου θυμισω οτι στην Ευρωπη κινουνται τοσα χρονια με υγραεριο το Ελληνικο κρατος εδωσε αδεια μετατροπων τωρα εχεται το φυσικο αεριο ,ερχονται ηδη τα πρωτα εργοστασιακα αυτοκινητα με φυσικο αεριο (αν θελεις να γκουγκλαρω να σου δωσω παραδειγματα κοστους ανα 100χλμ) η ΔΕΠΑ ετοιμαζεται να πριμοδοτησει την αγορα των αυτοκινητων αυτων ο κοσμος εξελισσεται και εσυ εμεινες στον θειο τον ξαδερφο και τον γνωστο που σου ειπε οτι επαθε ζημια και την πατησε!!!
Και εγω θα ηθελα να αγοραζω το υγραεριο 0.75 με 0.78 αλλα αυτοι που εκαναν τις επενδυσεις εχουν αντιθετη γνωμη και αποψη και στο κατω κατω τα μαγαζια δικα τους ειναι αυτοι αποφασιζουν. ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ πουλανε τοσο ψηλα αλλα αυτο ειναι!!! Τροπος αντιδρασης δυστυχως απο την στιγμη που η τιμη αυτη συμφερει ακομη τον Ελληνα δεν υπαρχει γιατι δεν μπορει να υπαρξει συννενοηση για μπουκοταζ!!!
Και να πουμε κατι ακομη δεν ειμαστε σιγουροι ποσο κερδιζει ο καθε πρατηριουχος στο λιτρο !! Ακουγεται οτι μπορει να κερδιζουν απο 12 λεπτα μεχρι και 25 η 30 αλλα χειροπιαστα δεν ξερουμε ακριβως ποσο ειναι.Και ουτε θα το μαθουμε ποτε οπως δεν θα μαθουμε ποσο βγαζεις εσυ στο τετραγωνικο μιας οικοδομης η ο Ηλιας σε καθε εγκατασταση!!!Κανω λαθος?
Εγω δεν ειδα κανενα απο εμας τους 4 - 5 που λες να τα βρισκει ολα ροδινα απεναντιας λεμε οτι υπαρχουν τρωτα σημεια σε ολο το κυκλωμα. Αλλα δεν τα βλεπουμε ολα μαυρα οπως εσυ!!
Και τελειωνω με την βουλγαρια η αποια παιζει σε καθε πλανο. Και εγω ειχα παει και εχω παραδεχθει οτι τελικα ειναι λαθος γιατι κανει μεγαλη ζημια στον τοπο μας. Για σκεψου να φερω εγω βουλγαρικο συνεργειο να μου διορθωσει το σπιτι που θα το κανει στην μιση τιμη απο το δικο σου συνεργειο και γενικα για οποιαδηποτε δουλεια να τρεχουμε εκει τι θα γινει η οικονομια μας? Γιατι φιλε οι τιμες στη βουλγαρια ειναι οι μισες απο τις δικιες μας σε ολα τα προιοντα και υπηρεσιες.Ασε που τελευταια αρχισαν να ξυπνανε και αυτοι και τσιμπανε τις τιμες βλεποντας τους Ελληνες να τρεχουν εκει.
Για ολα αυτα τα παραπανω που ειπα και για την σταση που κρατας εγω λεω οτι τρολλαρεις. Τα συμπερασματα ειναι στην κριση των αναγνωστων....
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 22 Ιουν, 2014 19:55

τρολΛ με το Λ κεφαλαιο!!!!
Που σαι valsam σε παραδεχομαι γεμισες αλλες τρεις σελιδες με ανουσιες αντιπαραθεσεις. Σαν τρολλ παιρνεις αριστα!!! :clap: :clap: :clap: :clap:
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 22 Ιουν, 2014 20:26

valsam έγραψε:(η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες)

To ποσταρισμα μου ηταν:
"Αρχισαν να σκανε μυτη και να ποσταρουν βενζιναδες,και ανεβαινει η τιμη στα φθηνα πρατηρια που ειχατε εναλλακτικη στην Αθηνα,τυχαιο?
Λετε να επεσε συρμα?"
Ειμαι εκτος θεματος?
Ειναι η δεν ειναι συμφορουμιτες σχετκο με το συγκεκριμενο μας θεμα Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Και απο την σελιδα 449 του συγκεκριμενου θεματος μεχρι και την 452 οι maevius, tasoshunter, fokion, ο NickSt καιο Ηλιας (το ξαναγραφω 5 ειστε ολοι κι'ολοι ,που νομιζετε οτι ειστε οι μισοι του φορουμ που εχω μαλωσει,εκτος και αν ολοι κι'ολοι εχουν μενει 10 στο φορουμ με τις μ@λακιες που γραφετε!) μας εχετε φλομωσει στο Τρολαρισμα ,4 ολοκληρες σελιδες μπαρμπαδακια,ειρωνειες και μπινελικια απο μερια σας και εχετε και το θρασος το ξαναλεω να αποκαλειτε εμενα τρολ!
Εθιξα το θεμα με τις εργοστασιακες καταναλωσης lpg,και εκει φυσικα ατελειωτα μπινελικια ,ειρωνειες,και παμπολα μπαρμπαδακια για σελιδες ολοκληρες!

Μολις γραφτει κατι που δεν συμφερει για το υγραεριο τα ιδια και τα ιδια και απο τα ιδια ατομα,και οχι μονο σε'μενα αλλα σε πολλα ατομα του φορουμ με αποτελεσμα να την εχουν κανει,εκεινος ο antonisoctavia τι εγινε ρε παιδες?
Τυχαιο?
Δεν νομιζω!

μονο σε αυτο θα μεινω, πες μου με στοιχεια και οχι πιστευω, θεωρω και αλλες τετοιες μαλακιες, ποιο ειναι το κερδος του πρατηριουχου, πες μου μετα ποια ειναι τα εξοδα του και μετα μπορουμε να μιλησουμε για αισχροκερδια ή οχι.

κοιταξε το προβλημα σου σε καποιον ειδικο (δεν ειναι ντροπη)
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 22 Ιουν, 2014 22:26

WOW!!!

Ουτε ενα σαββατοκυριακο δε μπορω να λειψω!!!!!!!!!!!!!

Vaslam
Ειμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ προβληματισμένος αν πρεπει να σε παρω πλεον στα σοβαρα - ή οχι...

ΔΥΣΤΥΧΟΣ η ανατροφή μου λεει οτι ΟΛΟ αυτο το ξεσπασμα πρεπει να το ριξω
α. στο "ζορι" που τραβας λογω οικοδομης ( πουλαω μηχανηματα ΓΙΑ οικοδομες οποτε ξερω...)
β.στη "καυλα" του μαλλον νεαρου της ηλικιας σου
γ. στην πραγματικά αποτυχημενη επενδυση που εκανες ( σε επιασαν κοτσο κατα το κοινως λεγομενο ) παρολο που το "ξεψαχνιζες" επι χρονια κι εχασες την "χρυση εποχη".

κι οχι σε απλή ηλιθιοτητα....

Γιατι το "φραπεδουμπα" κ.λ.π. ηταν ενα ΑΣΤΕΙΟ ΓΕΝΙΚΩΣ λογω ΣΚ κι οχι ΠΡΟΣ εσενα, με αφορμη οτι λογω ιρακ γινεται της πουτανας...

Θυμιζω οτι εχω πει οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπαρχει καρτελ, αλλα κατα την αποψη μου το χοντρο παιχνιδι γινεται στις εταιρειες και τους χοντρεμπορους και οι πρατηριουχοι απλά "γλυφουν κανα κοκκαλακι"....

Απο κει και περα αν πραγματικά πιστευεις οτι μου εβαλλαν το ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ συστημα platinca που πλεον ΟΥΤΕ η εταιρεια που το κατασκευαζει δεν υπαρχει στο ιντερνετ παρα μονο ενας γερμανος της ντηλερ... για να ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΤΗΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ε τι να πω....

εχω αποτρεψει τον ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ να βαλει υγραεριο γιατι πολυ απλά εχει FORD maveric ενα απο τα "αστερια" των black list και δε θελω να τον παρω στο λαιμο μου.
Αυτο για το κατα ποσο "προμοταρω" την υγραεριοκινηση.... αν θες το πιστευεις αν οχι προβλημα σου.

εγω ξερω οτι πηγα ηρθα σουνιο ( 100 χλμ ) με 9 ευρω ( χ 0.809 ειχα φουλαρει) ......
εχω κανει 32.000 με ενα μοτερ ΗΔΗ μισοκατεστραμενο πριν το υγραεριο
και τελικά δεν "πεταξα"/ "παρκαρα" ενα αυτοκινητο που ΔΕΝ μπορουσα να αντικαταστησω με ομοιο....

Θα σε ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ εφεξης τα σχολια σου προς το ατομο μου να ειναι κοσμια....
Τελευταία επεξεργασία από fokion και Κυρ 22 Ιουν, 2014 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 40 επισκέπτες