Βλαχομαγκες,κλεφτες ,κοτες κ.τ.λ ειστε και φαινεστε!
Ακρη δεν βγαινει!
tasoshunter έγραψε:Ακρη δεν βγαινει γιατι εισαι βαλτος φιλε και δεν ξερω το λογο!!!
Οταν ερχονται τα δυσκολα αρχιζεις το βρισιμο!! Ειναι η μονη διεξοδος που εχεις ευκολη αλλα δεν αποδιδει!!!
Καλη Κυριακη ευχομαι!!!
tsopirs έγραψε:Ρε valsam έχεις μαλώσει με τον μισό κόσμο του φόρουμ..οπότε μπαίνω διαβάζω τα ίδια και τα ίδια..είτε γκρινιάζεις,είτε μαλώνεις,είτε πας Βουλγαρία το καρτελ δεν σπάει...οπότε γιατί δεν σταματάς να περάσουμε τι καλοκαίρι μας και από Σεπτέμβρη πάλι εδώ θα είμαστε
Στάλθηκε από το find 7 μου
valsam έγραψε:(η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες)
To ποσταρισμα μου ηταν:
"Αρχισαν να σκανε μυτη και να ποσταρουν βενζιναδες,και ανεβαινει η τιμη στα φθηνα πρατηρια που ειχατε εναλλακτικη στην Αθηνα,τυχαιο?
Λετε να επεσε συρμα?"
Ειμαι εκτος θεματος?
Ειναι η δεν ειναι συμφορουμιτες σχετκο με το συγκεκριμενο μας θεμα Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;
Και απο την σελιδα 449 του συγκεκριμενου θεματος μεχρι και την 452 οι maevius, tasoshunter, fokion, ο NickSt καιο Ηλιας (το ξαναγραφω 5 ειστε ολοι κι'ολοι ,που νομιζετε οτι ειστε οι μισοι του φορουμ που εχω μαλωσει,εκτος και αν ολοι κι'ολοι εχουν μενει 10 στο φορουμ με τις μ@λακιες που γραφετε!) μας εχετε φλομωσει στο Τρολαρισμα ,4 ολοκληρες σελιδες μπαρμπαδακια,ειρωνειες και μπινελικια απο μερια σας και εχετε και το θρασος το ξαναλεω να αποκαλειτε εμενα τρολ!
Εθιξα το θεμα με τις εργοστασιακες καταναλωσης lpg,και εκει φυσικα ατελειωτα μπινελικια ,ειρωνειες,και παμπολα μπαρμπαδακια για σελιδες ολοκληρες!
Μολις γραφτει κατι που δεν συμφερει για το υγραεριο τα ιδια και τα ιδια και απο τα ιδια ατομα,και οχι μονο σε'μενα αλλα σε πολλα ατομα του φορουμ με αποτελεσμα να την εχουν κανει,εκεινος ο antonisoctavia τι εγινε ρε παιδες?
Τυχαιο?
Δεν νομιζω!
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 40 επισκέπτες
|
|
|