Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 30 Ιουν, 2014 16:29

Η γκλαβα σου fokion δεν τα κατεβασε σωστα τα πραγματα και δεν υπαρχει αλλη οψη του νομισματος, και δεν υπαρχουν ουτε κραχτες ουτε τιποτα γιατι πολυ απλα το πρατηριο και η τιμη που ειχε το λιτρο υγραεριου στον Βαπτιστη ηταν ενα παραδειγμα, και δεν ισχυει το σκεπτικο σου γιατι πολυ απλα ακομη πιο φθηνη τιμη σημερα εχουν ολοκληροι νομοι οπως τα Τρικαλα και ολοκληρη η Κοζανη και οχι ενα μεμονομενο πρατηριο σε ενα χωριουδακι οπως ο Βαπτιστης!
13 λεπτα ακριβοτερα το λιτρο στην Θεσ/νικη που εχει διυλιστηριο απο πολεις και νομους που χρειαζονται εναν σκασμο λεφτα για μεταφορικα για να φτασει εκει το υγραεριο!

fokion το cartel loyalty ειναι ΠΟΛΥ σοβαρη αξια για μια - οποιαδηποτε ειδους - φαμιλια μαφιοζων!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 30 Ιουν, 2014 16:38

Αποψη μου ειναι - δε ζητησα απο κανεναν να την υοθετησει / αποδεχτει....
απλά να την σκεφτει...

Κατι πιο δημιουργικο.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 30 Ιουν, 2014 18:28

Ωραια,αποψη σου λοιπον,την διαβασαμε και την σκεφτηκαμε και σου απαντησα γιατι δεν στεκει, δεν σου λεω ντε και καλα να αποδεχθεις αυτο που λεω εγω και οτι ειναι 100% σωστο αλλα συμφωνα με την δικη μου αποψη κανεις λαθος,και μαλιστα ουτε φατσουλες ουτε ειρωνειες σου πουλησα οπως εχεις κανει εσυ στο παρελθον,γιατι οπως ειπα δεν ειναι ενα και δυο τα βενζιναδικα σε χωρια η πολεις που εχουν αυτην την τεραστια διαφορα 12-15 λεπτων στο λιτρο απο Θεσ/νικη που οπως το ξαναλεω εχει διυλιστηρια αλλα 10δες για να μπαινει μεσα η εταιρια η για να τα εχει "κραχτες" οπως λες η για την "παρουσία" και το brand name.
Αντιθετος κραχτες αισχροκερδιας μπορουν να χαρακτηριστουν τα πρατηρια στις ακριβες πολεις οπως Θεσ/νικη,Ξανθη,Hρακλειο μιας και ειμαστε μειοψησφια!
Ειπες οπως το ειπες δηλ. οτι με τον χψαρακτηρισμο "τι κατεβαζει η γκλαβα μου",αν το εκανα εγω αυτο εσυ και ειδικα οι αλλοι τρεις-τεσσερης καλοθελητες θα με ειχατε λιντσαρει!
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 30 Ιουν, 2014 21:17

καθε τι που γραφω δεν εχει στοχο εσενα... ειναι απλά η αφορμη...

ΞΑΝΑθυμιζω...

Γιατι πχ εχει παρει επιδοτηση για μη αστικη περιοχη
γιατι πχ ειναι ο τοπος καταγωγής του ιδιοκτητη
γιατι πχ ειναι ο τοπος καταγωγης πολιτευτη που τους κανει αλλες "χαρες"
γιατι πχ μπορει να διαφημιζει οτι στιριζει την επαρχια και την επιχειρηματικότητα εκει.
γιατι πχ θελει να διαφημισει οτι εχει δυκτιο ΠΑΝΤΟΥ.
ακομα ακομα και "γιατι ετσι"

6 "γιατι"....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 30 Ιουν, 2014 21:59

Fokiona , χέστον και μη του δίνεις "φαί"!!!...βλέπεις πως προκαλεί και άμα δεν τον βρίσουν και δε βρίσει είναι "χάλια"...περίπτωση για ειδικούς ρε φίλε μου , πραγματικά...

Στο θέμα...έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με το brand name !!!!..το Α και το Ω !!!...ξοδεύονται τεράστια ποσά , πληρώνονται εξωφρενικά ενοίκιια σε καταστήματα που δεν αποδίδουν ΤΙΠΟΤΑ μόνο και μόνο για τη "δόξα' του brand name !!!!... ( βέβαια το τελικό αποτέλεσμα είναι "χοντρή μπάζα" , επιστρέφονται πολλαπλά στον "επενδυτή" !!!!..
+100000 λοιπόν στο post σου ../..και χέστηκα για τον γνωστό "τύπο" και αυτά που θα γράψει ....
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 30 Ιουν, 2014 22:30

Μα το "θεμα" μου δεν ειναι ο valsam....

το θεμα μου ειναι οτι στη σημερινη εποχη εχουμε παψει να σκεφτομαστε λιγο πιο βαθεια, λιγο πιο "παρακατω".
κι απλά αναπαραγαγουμε οτιδηποτε "ευπεπτο" θα δικαιολογουσε ή θα εδινε διεξοδο στο "θυμο" μας....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 30 Ιουν, 2014 23:06

NickSt έγραψε:Fokiona , χέστον και μη του δίνεις "φαί"!!!...βλέπεις πως προκαλεί και άμα δεν τον βρίσουν και δε βρίσει είναι "χάλια"...περίπτωση για ειδικούς ρε φίλε μου , πραγματικά...

Στο θέμα...έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με το brand name !!!!..το Α και το Ω !!!...ξοδεύονται τεράστια ποσά , πληρώνονται εξωφρενικά ενοίκιια σε καταστήματα που δεν αποδίδουν ΤΙΠΟΤΑ μόνο και μόνο για τη "δόξα' του brand name !!!!... ( βέβαια το τελικό αποτέλεσμα είναι "χοντρή μπάζα" , επιστρέφονται πολλαπλά στον "επενδυτή" !!!!..
+100000 λοιπόν στο post σου ../..και χέστηκα για τον γνωστό "τύπο" και αυτά που θα γράψει ....

Χεσου εσυ ρε!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 30 Ιουν, 2014 23:31

fokion έγραψε:καθε τι που γραφω δεν εχει στοχο εσενα... ειναι απλά η αφορμη...

ΞΑΝΑθυμιζω...

Γιατι πχ εχει παρει επιδοτηση για μη αστικη περιοχη
γιατι πχ ειναι ο τοπος καταγωγής του ιδιοκτητη
γιατι πχ ειναι ο τοπος καταγωγης πολιτευτη που τους κανει αλλες "χαρες"
γιατι πχ μπορει να διαφημιζει οτι στιριζει την επαρχια και την επιχειρηματικότητα εκει.
γιατι πχ θελει να διαφημισει οτι εχει δυκτιο ΠΑΝΤΟΥ.
ακομα ακομα και "γιατι ετσι"

6 "γιατι"....

Δεν ειπα οτι εχεις στοχο εμενα ρε ξεκολα!
Ειπα οτι αν εγραφα εγω αυτα που εγραψες θα με ειχατε ξεσκισει!
Εδω η αλλη η πορδη παλι πεταχτηκε και μου τα χωνει ,ετσι επειδη παλι του γκ@υλωσε .
Το ερωτημα μου το ξαναλεω ηταν πως γινετε στον Βααπτιστη να πουλανε 12 λεπτα πιο φθηνα απο Θεσ/νικη και'συ απαντησες με 6 πιθανα γιατι, πιθανα γιατι που
ολα τα γιατι που λες εγω πιστευω οτι μπορει να ισχυουν οσο και το οτι μπορει να κερδισω εγω το τζοκερ αυριο,βρε μπορει να ισχυουν και αλλα 26 "γιατι" οπως π.χ γιατι ο τυπος ειναι δισεκατομυριουχος και ειπε να δινει κατω του κοστους υγραεριο στον κοσμο η το εκαναν εξωγηινοι το πρατηριο και με τον τροπο αυτον βοηθανε τον καημενο Ελληνικο λαο!
Απαντησες λοιπον με 6 πιθανα γιατι αλλα το πιθανοτερο και ακλονητο "γιατι" το αφησες στην "απ'εξω"!
Το πιθανοτερο και ακλονητο "γιατι" ειναι οτι οι εδω ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ με κεφαλαια μιας και ο Βαπτιστης ηταν απλα ενα τυχαιο ονομα που εγραψα απο το gasprice και μαλιστα δεν ειναι και η πιο φθηνη τιμη,ενα τυχαιο ονομα απο παμπολα που εχουν 12 και 13 λεπτα διαφορα τιμης με Θεσ/νικη!
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 01 Ιούλ, 2014 06:42

Πιστεψε με δεν ειμαι καθολου κολλημενος...

ισα ισα κοιταω και πιο σφαιρικά τα πραγματα γι αυτο και δε κρατησα την 'ευκολη" λυση του "καρτελ πρατηριουχων" οπου ειναι 100αδες αλλα μου κανει πιο λογικό το καρτελ των εμπορων / χοντρεμπορων που ζητημα ειναι αν ειναι 10 ολοι κι ολοι..... παραθετοντας τους προβληματισμους μου βαση των - όποιων - εμπειριων εχω...

και παλι ομως χωρις να ειμαι καθετος και κραυγαζων οτι ΑΥΤΗ ειναι η ΜΟΝΗ αληθεια...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 01 Ιούλ, 2014 08:38

Oι εταιριες λοιπον η οι εμποροι/χοντρεμποεοι λες να τολμουσαν να πουλησουν τοσο πιο φθηνα παντου εκτος Θεσ/νικης?
Μαλλον δεν τους ξερεις καλα τους βενζιναδες φιλε,θα τους ειχαν λιντσαρει την πρωτη μερα(οχι βδομαδα!)τους εμπορους / χοντρεμπορους και τις εταιριες στα δικαστηρια (εχω φιλο που πηγε στα δικαστηρια και κερδισε επειδη η εταιρια που τον προμυθευε και που ειχε συμβολαιο δευσμευσης του πουλουσε πιο ακριβα με αποτελεσμα να μην μπορει να ειναι ανταγωνιστικος στην τιμη!)!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 47 επισκέπτες