Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 07:36

NickSt έγραψε:Fokiona , sory που κάνω σφήνα./.καταλαβαίνει ΜΟΝΟ οτι του κ@υλώσει για να γίνεται το thread μπ@υρδέλο !!!
..αν δεν τον ξεχέσεις πατόκορφα , αυτά θα τραβάς ../..κλασικότατη "συμπεριφορά" TROLL ..χρειάζεται ανάλυση απο ειδικούς !!!..να δείς που άμα τον "γράψουμε" κανονικά εμείς , θα "λυσάξει" να βρεί άλλους να πλακώνεται./..κοίτα στο forum με πόσους πλακωνότανε πρίν ακόμα εμφανιστούμε εμείς !!!.. γράφτον φίλε , γράφτον...

μα το θεμα μου δεν ειναι valsam . Οκ ειναι "καμμενος" με το θεμα υγραεριοκινηση απο ολες τις πλευρες
λαθος αυτοκινητο
με λαθος συστημα
σε λαθος εγκαταστατη
μεσα σε λαθος περιοχη
και σιγουρα λαθος εποχη

το θεμα μου ειναι αυτοι που διαβαζουν αυτα που λεει...
τα οποια ειναι τελειως ανακολουθα....

εκει που ειχαμε τους πρατηριουχους = λαμογια και δε δεχοταν ( και ακομα κατα πως φαινεται ) κουβεντα επ' αυτου, πεταει το μαργαριταρι περι του "φιλου" του που η εταιρεια του πουλαγε ακριβωτερα ( αρα αυτος ηταν ακριβος χωρις να φταιει ο κακομοιρης - εξαιρεση..... )

valsam έγραψε: (εχω φιλο που πηγε στα δικαστηρια και κερδισε επειδη η εταιρια που τον προμυθευε και που ειχε συμβολαιο δευσμευσης του πουλουσε πιο ακριβα με αποτελεσμα να μην μπορει να ειναι ανταγωνιστικος στην τιμη!)!

και μας αφηνει ολους "παγωτο".....

ε απο κει και περα τι κουβεντα να κανεις.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό nickp » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 09:09

Το 1% μπαίνει στο φόρουμ ρε παιδιά. Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί.Ισως σε κάποια άλλη πολιτισμένη χώρα με δραστήριο καταναλωτικό κίνημα.
Εδώ μόνο γκρινιάζουμε στα φόρα και μαλώνουμε μεταξύ μας ενώ οι άλλοι κάνουν πάρτι στις πλάτες μας.
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 10:08

Για το "the record",το συστημα που φοραω ειναι σουπερ οπως και η εγκατασταση,και η εποχη που τό'βαλα μια χαρα ηταν απο θεμα τιμης εγκαταστασης και κατασταλαξης φορολογισης του υγραεριου,για το αυτοκινητο αν ειναι και ποσο λαθος δεν ξερω ακομη ,ο καιρος θα το δειξει και το ρισκο το πηρα υπολογιζοντα οτι και να βγει ζημια θα την εχω αποσβεσει και αυτην,αυτο ηταν το μεγα λαθος μου γιατι για την λαθος περιοχη αυτο σιγουρα ναι ισχυει και αυτο ειναι και το χοντρο το προβλημα μου γι'αυτο και γκαριζω,μου ειναι αδιανοητο αυτο το νταβατζιλικη που υπαρχει στην περιοχη της Θεσ/νικης και μου εχει κοστισει 250 με 300 ευρω παραπανω σε καυσιμα μεχρι στιγμης(σε εναν χρονο!)απ'οτι στις αλλες περιοχες της Ελλαδας , χρηματα που θα εμεναν στην τσεπη μου και θα ειχα κανει αποσβεση προ πολου και θα ειχα καβαντζα για την ζημια οταν και αμα την βγαλει!

Θα σας κανω μια-δυο ερωτησεις εσας τους 4 "εχθρους" μου και θελω αν εχετε εστω και ιχνος ειληκρινιας να μου απαντησετε τι πιστευετε,δηλ. πιστευετε οτι ειμαι μονοδικη περιπτωση μη ικανοποιημενου υγραεριοκινητου?
Πιστευετε η οχι οτι υπαρχουν ατομα παρα πολλα στην Θεσ/νικη στην δικια μου θεση και σε ακομη χειροτερη και οτι δεν ειναι δημιουργημα της φαντασιας μου αυτοι οι συγγενεις και φιλοι που αναφερω?
Με 35 και 40 λεπτα τελικο κερδος στο λιτρο σε συγκριση με την βενζινη εδω στην Θεσ/νικη και κοστος μετατροπης 1200-1500 ακομη και 2-2,5 χιλιαρικα (συστηματα υγρουψεκασμου κτλ και τιμες για τις προ ετους εγκαταστασεις!) και εμφανιση ζημιας απο VSR για πειτε μου ρε "εχθροι" μου ποσα χρονια και ποσες χιλιαδες χλμ χρειαζονται για να κανουν αποσβεση αυτοι οι ανθρωποι?

Εγω μολις δω υγραεριοκινητο την ανοιγω και την κανω την συζητηση ρωταω τι και πως και ακουω και βλεπω και ειληκρινα απογοητευτικα με αυτα που βλεπω,στ@ρχιδια μου αν με πιστευετε η οχι περι συγγενεων και φιλων αλλα το ξαναλεω ειναι πολλοι οι "καμενοι" απο την υγραεριοκινηση εδω στην Θεσ/νικη,και με αυτοκινητα σε μπλακ λιστ αλλα και με αυτοκινητα σε καμια μπλακ λιστ!
Περιμενε μ@λακα να κανεις 20-30.000 χλμ και εκει που λες αντε επιτελους να κανω αποσβεση παρε και τον καταλυτη παρε και τον πολλαπλασιαστη,παρε και την αντλια βενζινης και παρε και ενα κεφαλαρι στο χερι και λες αντε αλλες 30-40.000,(αν δεν πιστευτε η αν νομιζετε οτι αυτα που λεω ειναι σπανια προβληματα για ανοιξτε λιγο την ενοτητα στο φορουμ "αντιμετωπιση προβληματων")!!!!!
Εσυ να περιμενεις δηλ. 3-4 χρονια η 50-70.000 χλμ για να δεις επιτελους το χρωμα του χρηματος απο το υγραεριο και ολοι οι αλλοι,δηλ. εγκαταστατες ,πρατηριουχοι,εμποροι να οικονομανε απο την πρωτη μερα!
Δεν παει ετσι ,και οι πουτανες σε τετοιες περιπτωσεις αντιδρουν στον νταβατζη τους, ειπαμε!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 10:54

valsam έγραψε:Θα σας κανω μια-δυο ερωτησεις εσας τους 4 "εχθρους" μου και θελω αν εχετε εστω και ιχνος ειληκρινιας να μου απαντησετε τι πιστευετε,δηλ. πιστευετε οτι ειμαι μονοδικη περιπτωση μη ικανοποιημενου υγραεριοκινητου?
Πιστευετε η οχι οτι υπαρχουν ατομα παρα πολλα στην Θεσ/νικη στην δικια μου θεση και σε ακομη χειροτερη και οτι δεν ειναι δημιουργημα της φαντασιας μου αυτοι οι συγγενεις και φιλοι που αναφερω?
Με 35 και 40 λεπτα τελικο κερδος στο λιτρο σε συγκριση με την βενζινη εδω στην Θεσ/νικη και κοστος μετατροπης 1200-1500 ακομη και 2-2,5 χιλιαρικα (συστηματα υγρουψεκασμου κτλ και τιμες για τις προ ετους εγκαταστασεις!) και εμφανιση ζημιας απο VSR για πειτε μου ρε "εχθροι" μου ποσα χρονια και ποσες χιλιαδες χλμ χρειαζονται για να κανουν αποσβεση αυτοι οι ανθρωποι?

Επικεντρονομαι σε αυτη τη παραγραφο γιατι ουσιαστικά καληπτει και την προηγουμενη και την επομενη.

Κατ' αρχην δε σε βλεπω σαν "εχθρο" μου - λες κι εχουμε να χωρισουμε τιποτα...
Παμε λοιπον

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν εισαι η μοναδικη περιπτωση. το θεμα ειναι το "γιατι" ( και παλι )
γιατι επεσες σε μαλακα/ασχετο/σκιτζη εγκαταστατη που σου εκανε ντεφι το αυτοκινητο??
γιατι σου πουλήσαν φουμαρα για μεταξοτες κορδελες? ( βλεπε "εγγυημενο" 50% φτυνοτερα το λιτρο βλεπε "50% οικονομια" βλεπε "Χ χρονια εγγυηση κινητηρα"
γιατι ΚΑΝΕΙΣ δε σου ειπε οτι το μοτερ σου καλως ή κακως ειναι επιρρεπες στο να το παρεις αγκαλια και οτι για να ζησει θελει ειδική ( και με κοστος πχ λαδιερες κ.λ.π.) μεταχειρηση???
γιατι ΚΑΝΕΙΣ ( πλην ελαχιστων) δεν εβαλε κατω "χαρτι και μολυβι" να συνυπολογισει ολα τα ανωτερω + το ποσα χλμ τελικά κανει Χ ποσα λιτρα καιει στα 100 χλμ ωστε να μην εχουμε φαινόμενα του τυπου "υγραεριο σε ατος που κανει 8.000 το χρονο"???
Οχι λοιπον ΔΕΝ ειναι της φαντασίας σου....

Αν εχεις αποσβεσει τα 30-40 λεπτα δεν ειναι λιγα.... αν το καλοσκευτεις. εδω κυνηγας τα 5 λεπτα...

Χμ... αν εγω ειμαι ηλιθιος και παω και βαλω σε αυτοκινητο ευτελους αξιας ( σα το δικο μου πχ που το βρισκεις 1500 ευρω και σηκωνει και παζαρι) συστημα που ..... κανει πιο πολλά, ε! ειμαι ηλιθιος και φερω την ευθυνη .

Αν το αυτοκινητο μου ειναι "πρωτη μουρη" σε μαυρες λιστες και παλι φερω την ευθυνη.... ΕΚΤΟΣ και αν υπολογισω οτι θα εχω κανει τα κουμαντα μου απο ΟΛΕΣ τις πλευρες, δηλ. εχω ενα οικονομικό συστημα που δε θα αποσβεστει του γνωστου αγιου ανημερα, εχω ενα φυσιολογικό ατοκινητο κι οχι ενα χρεπι του κερατα και του κανω συντηρηση κι οχι αν και οποτε θυμαμαι....

Τελος παντων μακρυγορουμε

θα το πω για μια ΑΚΟΜΗ φορα.
Το υγραεριο ΔΕΝ ειναι για ολους, ΔΕΝ ειναι "το νερο του καματερου"....

υπο ΑΡΚΕΤΟΥΣ ορους καρασυμφαιρει
αλλα και υπο αρκετους ορους ειναι "καταστροφη"

τους λογους και τους μεν και τους δε τους εχω πει, τουλαχιστον εγω, 10αδες φορές μην του επαναλλαμβανω παλι...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 11:17

Κοιτα κι εναν υπολογισμό συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα....

33.000χλμ με υγραεριο Χ 12 λιτρα/100 στη ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ περιπτωση του ταξιδιου αδειος με ουριο ανεμο στο γκρεμο ( σηνηθως ειναι παραπανω αλλα λεμε) χ 0,40λεπτα που λες οτι ειναι το ΤΕΛΙΚΟ οφελος μας κανει... ( αν δεν εχω κανει χοντρη πατατα στους πολλαπλασιασμους ) 1600 ευρω....

Δηλ. παιρνω..... ενα ΚΙΑ ακομα!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Καθε.... 33.000χλμ μπορω να παιρνω ενα μεταχειρισμενο ΙΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολοκληρο αυτοκινητο ετσι??? οχι μονο το μοτερ!!!
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 11:22

Fokion συνεχεια τα ιδια και τα ιδια λεμε,λοιπον για να τελειωνει αυτη η συζητηση ,σε αυτο που λες "υπο ΑΡΚΕΤΟΥΣ ορους καρασυμφαιρει" εγω λεω οχι υπο αρκετους ορους οπως λες αλλα υπο ΕΝΑΝ ορο συμφερει το υγραεριο και αυτος ειναι "ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ'ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΛΙΤΡΟΥ 78,5-80 ΚΑΙ ΟΧΙ 92 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ!!!!", αυτη την στιγμη που τα γραφω αυτα και που ειμαι αδειος και χρειαζετε να γεμισω νταβατζιλικη παλι για αλλη μια φορα θα δοσω 5 ευρω παραπανω απ'οτι δινει καποιος στα Τρικαλα στην Λαρισσα,στην Κοζανη,στην Βεροια κτλ !
Γ@μω το νταβατζιλικη τους γ@μω!
valsam

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 11:36

Λοιπόν , σαν ένας ακόμα "εχθρός" να του απαντήσω για τελευταία φορά και εγώ .

Επειδή συνεχίζεις να είσαι αμετανόητος - προκλητικός - υβριστής και όπως λές γράφεις στ @ρχίδια σου ότι σου απαντήσουν ( και δεν είναι στα μέτρα σου προφανώς ) , εγώ σταματάω να ασχολούμαι - και αυτή τη φορά το εννοώ πραγματικά - δεν αξίζεις την αντιπαράθεση και την ανταλλαγή απόψεων - γνώσεων , γιατί απλά ΑΥΤΟΣ δεν είναι ο σκοπός σου !!!!..είναι μόνο το άλλοθι σου για να τροφοδοτείς το troll που έχεις μέσα σου !!!!..

Επειδή ξέρω ότι θα απαντήσεις με προκλήσεις και βρισίδι , προκαταβολικά σου τα ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ και όσο και να προκαλέσεις απο εδώ και μπροστά , όλες οι προκλήσεις στη μούρη σου....είσαι ένα αθεράπευτο TROLL !!!!...
Τελευταία επεξεργασία από NickSt και Πέμ 03 Ιούλ, 2014 11:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 11:40

valsam έγραψε:Fokion συνεχεια τα ιδια και τα ιδια λεμε,λοιπον για να τελειωνει αυτη η συζητηση ,σε αυτο που λες "υπο ΑΡΚΕΤΟΥΣ ορους καρασυμφαιρει" εγω λεω οχι υπο αρκετους ορους οπως λες αλλα υπο ΕΝΑΝ ορο συμφερει το υγραεριο και αυτος ειναι "ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ'ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΛΙΤΡΟΥ 78,5-80 ΚΑΙ ΟΧΙ 92 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ!!!!", αυτη την στιγμη που τα γραφω αυτα και που ειμαι αδειος και χρειαζετε να γεμισω νταβατζιλικη παλι για αλλη μια φορα θα δοσω 5 ευρω παραπανω απ'οτι δινει καποιος στα Τρικαλα στην Λαρισσα,στην Κοζανη,στην Βεροια κτλ !
Γ@μω το νταβατζιλικη τους γ@μω!

εχεις δικιο αγορι μου, διαφορα τιμης λιτρου 75+ λεπτα και δεν συμφαιρει.
εχεις αναβαθμησει τη βλακεια μαζι με την ηλιθιοτητα και την εχεις κανει επιστημη, συνεχισε ετσι γιατι ειμαι περιεργος να δω μεχρι που μπορει να φτασουν τα ορια της βλακειας σου.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 11:54

Ρε παιδια τι δεν καταλαβαινετε? ο τυπος μπηκε σε ενα ζαχαροπλαστειο τοποθετησε στο αυτοκινητο του που δεν ξερουμε μηχανικα αν ηταν ενταξει πριν την μετατροπη ενα συστημα αεριου (οτι ναναι) εχει καει και τωρα τα εχει βαλει με ολους και με ολα. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να του ευχηθω περαστικα!!
Τελευταία επεξεργασία από tasoshunter και Πέμ 03 Ιούλ, 2014 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 11:59

Ηλια εσυ σαν εγκαταστατης βλακας δεν εισαι αλλα σκ@τοκουτοπονηρος!
Ωστε 75+ λεπτα διαφορα τιμης λιτρου υγραειο με βενζινη?
Και τα +30 και 35% αυξηση καταναλωσης που εχω και οχι μονο εγω αλλα και παρα πολλοι ακομη, και που ακομη και σχεδον ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες δινουν ως φυσιολογικη αυξηση πιυ την βαζεις πονηρουλη μου?
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 79 επισκέπτες