Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό tgi » Σάβ 05 Ιούλ, 2014 10:26

Και το κόστος του;
Έχει τους ανταπτορες για τις φιάλες μας και για το στόμιο πλήρωσης των αυτοκινήτων μας;
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 05 Ιούλ, 2014 10:44

"Επικίνδυνες Αποστολές"!!!!..καλή τύχη...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 05 Ιούλ, 2014 12:08

tgi έγραψε:Και το κόστος του;
Έχει τους ανταπτορες για τις φιάλες μας και για το στόμιο πλήρωσης των αυτοκινήτων μας;

Ο Valsam θα μας πει. 8-) :wave:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Σάβ 05 Ιούλ, 2014 13:08

nickp έγραψε:Για μένα στην τελική είναι μια από τις πολλες αποφάσεις που παίρνουμε και μπορεί πολύ απλά να απογοητευτουμε με το αποτέλεσμα.
Παίρνεις ένα ρίσκο που το γνωρίζεις , κανείς δεν εγγυοταν ότι η τιμή θα παραμείνει χαμηλά. Όλοι ελπίζαμε και ελπίζουμε να συνεχίσει να ψιλό συμφέρει και συνεχίζουμε έτσι.

Ας κάτσουν όλοι κ ας σκεφτούν αν τελικά τους συμφερε και στην τελική να μην το προτείνουν σε κανένα.
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το timing που το έβαλα δεν ήταν κ το καλύτερο αλλά τουλάχιστο το κάνα απόσβεση. Βάλε και το πρήξιμο πήγαινε έλα στο συνεργείο τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα προς αρνητικά.

Εσύ με το χρέπι που έβαλες για σύστημα τι περιμενες!!!!!εγώ το πήγα προχθές για ρύθμιση μιας και θέλει μπεκιερα..αλλά εκεί θα μείνει..Όταν περάσω της 100.000 me aerio θα του βάλω μια μπεκιερα στου Ηλία...
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 05 Ιούλ, 2014 13:35

οταν ζουμε σε μια κοινωνια θα πρεπει να ακολουθουμε καποιους κανονες ασφαλειας για εμας και για τους αλλους που ζουνε διπλα μας, η μεταγγιση υγραεριου οσο ακινδυνη ειναι τις περισσοτερες φορες, τοσο επικινδυνη μπορει να γινει αυτη τη μια φορα που θα υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες για εκρηξη και δεν θα ηθελα να ειμαι γειτονας σε καποιον που μεταγγιζει υγραεριο χωρις τα μετρα ασφαλειας που θα επρεπε να εχει λαβει για την ασφαλη διαδικασια.
1ον ειναι τελειως παρανομο αυτο.
2ον δεν μου αρεσει στο βιντεακι που δειξανε οτι το αυτοκινητο πρεπει να δουλευει ετσι ωστε να υπαρχει η καταλληλη ποσοτητα ρευματος για να γινει η μεταγγιση, η οποια θελει αρκετο χρονο.
3ον φιλε valsam για αλλη μια φορα με βρησκεις αντιθετο με τις πρακτικες και την λογικη σου, θα ησουν πρωτος μαγκας αν εβαζες αλλη μια δεξαμενη στο αυτοκινητο σου ετσι ωστε να μπορεις να γεμιζεις μεγαλη ποσοτητα στην αλλοδαπη με μειωνεκτημα βεβαια τον περιορισμο ή ακομα και την εξαληψη του μεγαλου χωρου αποσκευων που εχεις, εσυ αντι να κανεις αυτο που ειναι το σωστο και το νομιμο για αλλη μια φορα (τις προηγουμενες τις εχουμε αναλυσει παλαιοτερα) γραφεις στα παπαρια σου τα παντα ακομα και την ασφαλεια αλλων ανθρωπων που εχουν την τυχη να βρησκονται γυρω σου.
ειλικρινα σου ευχομαι καλη τυχη στις μεταγγισεις που θα κανεις.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 05 Ιούλ, 2014 13:43

fokion έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ οτι δε σκεφτεσαι σοβαρα βεβαια....

Για πλακα φυσικα το εγραψα στα γλυκολογα του tasoshunter αλλα πλακα στην πλακα βλεπωντας τς πολλα βιντεο στο youtube μου ψιλογυρισε στα ψιλοσοβαρα,εχω στειλει κι'ολας email σε 2 ινδικες εταιριες που κατασκευζουν τετοιες αντλιες,αν το κοστος εινςι λογικο και εχει πιστοποιητιοα ce κτλ γιατι οχι?
Οι ινδοι την υγραεριοκινηση την εχουν πολλα χρονια πριν την ανακαλυψουμε εμεις,ενταξει για το 5 μπουκςλες στο πορτ μπαγαζ πλακα εκανα αλλα δεν με χαλαει και μια δεξαμενη με οικιακο πισω στην αυλη!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 05 Ιούλ, 2014 16:43

Διαβάζω τα ίδια και τα ίδια τόσες σελίδες και δεν έγραψα τίποτα γιατί δεν είχα τίποτα καινούργιο να πω. Σε αυτό για τις μπουκάλες όμως

1) Το CE δεν είναι πιστοποίηση
2) Το αν είναι επικίνδυνο δεν το ξέρω πιθανολογώ πως είναι
3) Είναι παράνομο αν σε σταματήσουν στα σύνορα θα σε τρέχουν για λαθρεμπόριο.

Για την δεξαμενή στην αυλή σε συνδυασμό με χρήση υγραερίου για θέρμανση / μαγείρεμα /ζεστό νερό μόνο τότε ίσως έχει κάποιο ενδιαφέρον. Εφόσον βγάλεις την άδεια θα έχεις τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται (αερισμός, απόσταση από τοίχους κλπ), βέβαια πάλι είναι παράνομο αλλά .....
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 06 Ιούλ, 2014 07:23

Θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο,ως προς το lpg, που μένω Αθήνα γιατί μπορώ και βρίσκω υγραέριο σε λογική
τιμή.Όπως προνομιούχοι είναι και αυτοί που διαμένουν στα Τρίκαλα ή στο Βόλο ή στη Βέροια και όπου αλλού
υπάρχουν φτηνές ή έστω λογικές τιμές στο lpg.
Αυτό που γίνεται σε ορισμένα σημεία της χώρας Ηρακλειο,Θεσσαλονίκη και όπου αλλού το υγραέριο να πωλείται
σε τιμές από 10 έως 25 λεπτά ακριβότερα,και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός σε αυτή την κυβέρνηση δεν μπορώ να
το καταλάβω.

Αν το συγκρίνουμε σε ευρώ αναλογικά με τη βενζίνη φανταστείται να πωλείται σε ορισμένα σημεία της χώρας
1,65 ευρώ και σε άλλα 2,20 ευρώ.
Εάν τα πρατήρια Αθηνών-Τρικάλων ή Ηρακλείου Θεσαλονίκης πουλούσαν διαφορέτικές μάρκες-ποιότητες,
πιθανώς θα μπορούσε κάποιος να δικαιολογηθεί αλλά τις ίδιες δεν πουλάνε.??
Δεν είναι παράλογες και αφύσικες αυτές οι διαφορές.Αν αυτές οι διαφορές δεν συνιστούν αισχροκέρδεια σε μία
τόσο μικρή χώρα τότε ποιές είναι??
Από τη στιγμή που το κράτος δεν ενδιαφέρεται να βάλει κάποια τάξη στην αγορά γιατί να κατηγορούμε τον valsam
και τον κάθε valsam που πάει στη Βουλγαρία να γλυτώσει χρήματα.??
Όταν το κράτος που το πληρώνης καθημερινά δεν σε προστατεύει,αλλά προστατεύει αυτόν που σε κλέβει κάτι δεν
πρέπει να κάνης να αντιδράσεις.??

Κάποιες σκέψεις μου που με απασχολούσαν από καιρό κατέθεσα και σταματάω γιατί πιθανόν σας κούρασα. 8-) :P
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 06 Ιούλ, 2014 09:17

Μπραβο ρε Παπου πεσ'τα (παρολου που εισαι Αθηνα)!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό gkal » Κυρ 06 Ιούλ, 2014 11:13

Το κράτος δηλαδή οι πολιτικοί απατεώνες κοιτάνε μόνο τη τσέπη τους. Ξεχνάτε τους "αντάρτες" του γάλατος πριν λίγους μήνες ; Και ψήφισαν και δεν έπεσε η τιμή. Πριν μερικά χρόνια τα ίδια με τα καρτέλ. Εις οιωνός άριστος αμυνεσθε περί παρτης.
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες