Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 01 Σεπ, 2014 00:11

fokion έγραψε:
valsam έγραψε: καλυτερα να τα δινω τα λεφτουδακια μου στον Σκοπιανο

Aυτο ακριβος φιλε,και να το ξαναπω γιατι ξεχασα και κατι ,καλυτερα να δινω τα λεφτουδακια μου στον Σκοπιανο η στον Βουλγαρο παρα στον Ελληναρα μαγκα λαμογιο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 01 Σεπ, 2014 00:26

valsam έγραψε:Aυτο ακριβος φιλε,και να το ξαναπω γιατι ξεχασα και κατι ,καλυτερα να δινω τα λεφτουδακια μου στον Σκοπιανο η στον Βουλγαρο παρα στον Ελληναρα μαγκα λαμογιο!

Ορμα valsam skopia ολε τι καθεσαι ρε με τα λαμογια εδω? Και τα ενοικια πιο φθηνα ειναι εκει και καθαρισμο δοντιων με 10 ευρω κανουνε και οτι αλλο θελεις
στη μιση τιμη ειναι. Ουτε ενα ευρω πλεον στους αλητες τους ελληνες τους κλεφτες τους αληταραδες . εσυ απο που εχεις εισοδημα ειπαμε?
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 01 Σεπ, 2014 01:26

tasoshunter έγραψε:
valsam έγραψε:Aυτο ακριβος φιλε,και να το ξαναπω γιατι ξεχασα και κατι ,καλυτερα να δινω τα λεφτουδακια μου στον Σκοπιανο η στον Βουλγαρο παρα στον Ελληναρα μαγκα λαμογιο!

Ορμα valsam skopia ολε τι καθεσαι ρε με τα λαμογια εδω? Και τα ενοικια πιο φθηνα ειναι εκει και καθαρισμο δοντιων με 10 ευρω κανουνε και οτι αλλο θελεις
στη μιση τιμη ειναι. Ουτε ενα ευρω πλεον στους αλητες τους ελληνες τους κλεφτες τους αληταραδες . εσυ απο που εχεις εισοδημα ειπαμε?

Ρε συ παλι τα ιδια θα αρχισουμε?
Εσυ ειπαμε βαζεις πιο φθηνα απ'ολους τους υπολοιπους Θεσσαλονικεις κατοπιν ειδικης συμφωνιας με πρατηριουχο,εμεις δεν εχουμε τετοιο προνομιο , αν ειχαμε θα το διατυμπανιζαμε μπας και σπασει το καρτελ,εσυ κοιτας την παρτυ σου και μονο και αχνα δεν βγαζεις για το τι πως που της συμφωνιας σου,αλλα ρε φιλε εχεις και το θρασος και ειρωνευεσαι?
Απιστευτος εισαι!
valsam

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 01 Σεπ, 2014 01:33

Απιστευτος εισαι εσυ και οι σκεψεις .καταφερεσαι εναντιον της υγραεριοκινησης αλλαζεις γνωμη πας στο πετρελαιο κατοπιν μας λες για φυσικο και τωρα μας μιλας για δευτερη δεξαμενη και ξανα σκοπια!!! ξερεις τι λες και τι θελεις? η εισαι βαλτος απο καπου ? αντε τραβα στα σκοπια και ασε μας στην ησυχια μας. τι δουλεια ειπαμε οτι κανεις εσυ που δεν εισαι λαμογιο? πρεπει να εχεις καλα εισοδηματα για να ψαχνεσαι για φυσικο και δευτερες δεξαμενες και φουλαρισματα των 150 ευρω περιπου!!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 01 Σεπ, 2014 01:35

Δεν εχεις προνομοιο ειδικης συμφωνιας και ουτε προκειται να εχεις.
Και δεν ειναι προνομοιο συμφωνια ειναι απλη αλλα τι συμφωνια να κανεις εσυ που οπου πας πας με σκοπο τον καυγα και τον τσαμπουκα?
Κατσε σκεψου λιγο!!!!!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 01 Σεπ, 2014 04:18

tasoshunter έγραψε:Απιστευτος εισαι εσυ και οι σκεψεις .καταφερεσαι εναντιον της υγραεριοκινησης αλλαζεις γνωμη πας στο πετρελαιο κατοπιν μας λες για φυσικο και τωρα μας μιλας για δευτερη δεξαμενη και ξανα σκοπια!!! ξερεις τι λες και τι θελεις? η εισαι βαλτος απο καπου ? αντε τραβα στα σκοπια και ασε μας στην ησυχια μας. τι δουλεια ειπαμε οτι κανεις εσυ που δεν εισαι λαμογιο? πρεπει να εχεις καλα εισοδηματα για να ψαχνεσαι για φυσικο και δευτερες δεξαμενες και φουλαρισματα των 150 ευρω περιπου!!!!

Πανεξυπνε διαβαζεις καθολου τι γραφω η καταλαβαινεις οτι θελεις?
Αν ειχα λεφτα θα αγοραζα καινουργιο (πρωτη επιλογη cng, η στην χειροτερη diesel!)αυτοκινητο και δεν θα εβαζα σε 16 χρονων αυτοκινητο υγραεριο!
Αν ειχα λεφτα θα εκανα το αυτοκινητο τροποποιηση σε cng!
Mιας και τα κουκια ειναι μετρημενα λοιπον μενω με το υγραεριο αλλα ειμαι αναγκασμενος να πληρωνω ντανβατζιλικη 12-13 λεπτα πιο ακριβα το λιτρο απ'οτι στο Κουτσοχωρη Κοζανης γιατι δεν εχω κανει συμφωνια οπως εσυ και αγοραζεις πιο φθηνα απ οτι ολοι εμεις τα υπολοιπα κοροιδα και δεν το γουσταρω δεν το μπορω αυτο το νταβατζιλικη,τι μου μενει να κανω?
Με 150-200 ευρω λοιπον μπορω να βαλω μια δεξαμενη ακομη και με μολις 4-5 γεμισματα να την εχω κανει και αποσβεση!
110 λιτρα υγραεριο απο εδω 100 ευρω 110 λιτρα απο Σκοπια 60 ευρω ,ναι ρε θα τα δινω τα 140-150 ευρω τον μηνα στον Σκοπιανο ,καλυτερα απ'το να δινω 200 στον Ελληναρα νταβατζη δεν ειναι?
Και δεν ασχολουμε ξανα μαζι σου γιατι κατι τυποι σαν και΄σενα φταινε που αυτοι οι σκ@τοελληναρες κανουν οτι τους κ@υλωσει και στηνουν καρτελ με το ετσι θελω,ακους εχεις κανει κονε για ειδικη τιμη στο υγραεριο και δεν την βρωμας μην και τυχον σπασει το καρτελ και εχεις και το θρασος να μας την λες,δεν δικαιουσε ρε!
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 01 Σεπ, 2014 06:44

valsam έγραψε:,ναι ρε θα τα δινω τα 140-150 ευρω τον μηνα στον Σκοπιανο ,καλυτερα απ'το να δινω 200 στον Ελληναρα νταβατζη δεν ειναι?
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 01 Σεπ, 2014 08:02

γιατι σου κανει εντυπωση Φωκιωνα, τωρα τον γνωρισες?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 01 Σεπ, 2014 09:55

valsam έγραψε:Πανεξυπνε διαβαζεις καθολου τι γραφω η καταλαβαινεις οτι θελεις?
Αν ειχα λεφτα θα αγοραζα καινουργιο (πρωτη επιλογη cng, η στην χειροτερη diesel!)αυτοκινητο και δεν θα εβαζα σε 16 χρονων αυτοκινητο υγραεριο!
Αν ειχα λεφτα θα εκανα το αυτοκινητο τροποποιηση σε cng!
Mιας και τα κουκια ειναι μετρημενα λοιπον μενω με το υγραεριο αλλα ειμαι αναγκασμενος να πληρωνω ντανβατζιλικη 12-13 λεπτα πιο ακριβα το λιτρο απ'οτι στο Κουτσοχωρη Κοζανης γιατι δεν εχω κανει συμφωνια οπως εσυ και αγοραζεις πιο φθηνα απ οτι ολοι εμεις τα υπολοιπα κοροιδα και δεν το γουσταρω δεν το μπορω αυτο το νταβατζιλικη,τι μου μενει να κανω?
Με 150-200 ευρω λοιπον μπορω να βαλω μια δεξαμενη ακομη και με μολις 4-5 γεμισματα να την εχω κανει και αποσβεση!
110 λιτρα υγραεριο απο εδω 100 ευρω 110 λιτρα απο Σκοπια 60 ευρω ,ναι ρε θα τα δινω τα 140-150 ευρω τον μηνα στον Σκοπιανο ,καλυτερα απ'το να δινω 200 στον Ελληναρα νταβατζη δεν ειναι?
Και δεν ασχολουμε ξανα μαζι σου γιατι κατι τυποι σαν και΄σενα φταινε που αυτοι οι σκ@τοελληναρες κανουν οτι τους κ@υλωσει και στηνουν καρτελ με το ετσι θελω,ακους εχεις κανει κονε για ειδικη τιμη στο υγραεριο και δεν την βρωμας μην και τυχον σπασει το καρτελ και εχεις και το θρασος να μας την λες,δεν δικαιουσε ρε!

Δεν σε ακουω να μιλας για τοσα αλλα καρτελ που υπαρχουν στην Ελλαδα παρα μονο για αυτο του υγραεριου αρα καποιο λακκο εχει η φαβα. Αν μια απλη συμφωνια που εχω κανει βαζοντας 3-4 αυτοκινητα σε ενα πρατηριο για πιο φθηνη τιμη με κατατασει στους καρτελακηδες για σενα καλως να ειμαι valsam. Eσυ που τα ξερεις και τα ψαχνεις ολα προσεχε τωρα που θα βαλεις την δευτερη δεξαμενη μην πας σε κανενα φουρναρη και την βαλεις για πιο φθηνα και κατοπιν αν συμβει κατι στραβο μας αρχισεις τα ιδια ομως. Αντε βρε και καλα ταξιδια καλες κονομες και που εισαι τωρα που θα τα ριχνεις τακτικα εκει στα σκοπια να τους πεις να σου βγαλουν και μια εκπτωτικη καρτα μηπως κερδισεις περισσοτερα. Και μην ξεχνας οτι βρεις πιο φθηνο βουτα το.
Εδω στην Ελλαδα ολα ειναι ακριβα και οι Ελληνες απατεωνες. Τις προαλλες ενας γειτονας εφερε σοκολατες φθηνες απο Σκοπια σε τιμη σοκ !!! Η διαφορα ειναι οτι μολις τις δοκιμασα σοκαριστηκα και εγω =)) =)) =))
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό george7009 » Δευτ 01 Σεπ, 2014 10:14

Βρε παιδιά ηρεμήστε ! Δεν χρειάζονται τέτοιες αντιπαραθέσεις .
Ναι βέβαια ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του αλλά μέχρι εκεί .
Το θέμα μας εδώ για τις τιμές των καυσίμων .

Τώρα με το τι κάνει ο καθένας , που βάζει καύσιμα δεν με ενδιαφέρει όπως και πολλούς άλλους εδώ μέσα πιστεύω .
Στο κάτω κάτω ο καθένας με τα λεφτά του γ@μ@ει και την κυρά του .

Εαν θέλετε ανοίξτε ένα καινούργιο θέμα : Μανούρα για το υγραέριο όπως υπάρχει ένα ανάλογο θέμα σε κάποιο άλλο φόρουμ .

Αυτά τα λίγα από μένα και συγνώμμη εαν σας κούρασα .

Καλό μήνα να έχουμε .

Στάλθηκε από το GT-I9505 μέσω tapaμίλα
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες