fokion έγραψε:valsam έγραψε: καλυτερα να τα δινω τα λεφτουδακια μου στον Σκοπιανο
Aυτο ακριβος φιλε,και να το ξαναπω γιατι ξεχασα και κατι ,καλυτερα να δινω τα λεφτουδακια μου στον Σκοπιανο η στον Βουλγαρο παρα στον Ελληναρα μαγκα λαμογιο!
fokion έγραψε:valsam έγραψε: καλυτερα να τα δινω τα λεφτουδακια μου στον Σκοπιανο
valsam έγραψε:Aυτο ακριβος φιλε,και να το ξαναπω γιατι ξεχασα και κατι ,καλυτερα να δινω τα λεφτουδακια μου στον Σκοπιανο η στον Βουλγαρο παρα στον Ελληναρα μαγκα λαμογιο!
tasoshunter έγραψε:valsam έγραψε:Aυτο ακριβος φιλε,και να το ξαναπω γιατι ξεχασα και κατι ,καλυτερα να δινω τα λεφτουδακια μου στον Σκοπιανο η στον Βουλγαρο παρα στον Ελληναρα μαγκα λαμογιο!
Ορμα valsam skopia ολε τι καθεσαι ρε με τα λαμογια εδω? Και τα ενοικια πιο φθηνα ειναι εκει και καθαρισμο δοντιων με 10 ευρω κανουνε και οτι αλλο θελεις
στη μιση τιμη ειναι. Ουτε ενα ευρω πλεον στους αλητες τους ελληνες τους κλεφτες τους αληταραδες . εσυ απο που εχεις εισοδημα ειπαμε?
tasoshunter έγραψε:Απιστευτος εισαι εσυ και οι σκεψεις .καταφερεσαι εναντιον της υγραεριοκινησης αλλαζεις γνωμη πας στο πετρελαιο κατοπιν μας λες για φυσικο και τωρα μας μιλας για δευτερη δεξαμενη και ξανα σκοπια!!! ξερεις τι λες και τι θελεις? η εισαι βαλτος απο καπου ? αντε τραβα στα σκοπια και ασε μας στην ησυχια μας. τι δουλεια ειπαμε οτι κανεις εσυ που δεν εισαι λαμογιο? πρεπει να εχεις καλα εισοδηματα για να ψαχνεσαι για φυσικο και δευτερες δεξαμενες και φουλαρισματα των 150 ευρω περιπου!!!!
valsam έγραψε:,ναι ρε θα τα δινω τα 140-150 ευρω τον μηνα στον Σκοπιανο ,καλυτερα απ'το να δινω 200 στον Ελληναρα νταβατζη δεν ειναι?
valsam έγραψε:Πανεξυπνε διαβαζεις καθολου τι γραφω η καταλαβαινεις οτι θελεις?
Αν ειχα λεφτα θα αγοραζα καινουργιο (πρωτη επιλογη cng, η στην χειροτερη diesel!)αυτοκινητο και δεν θα εβαζα σε 16 χρονων αυτοκινητο υγραεριο!
Αν ειχα λεφτα θα εκανα το αυτοκινητο τροποποιηση σε cng!
Mιας και τα κουκια ειναι μετρημενα λοιπον μενω με το υγραεριο αλλα ειμαι αναγκασμενος να πληρωνω ντανβατζιλικη 12-13 λεπτα πιο ακριβα το λιτρο απ'οτι στο Κουτσοχωρη Κοζανης γιατι δεν εχω κανει συμφωνια οπως εσυ και αγοραζεις πιο φθηνα απ οτι ολοι εμεις τα υπολοιπα κοροιδα και δεν το γουσταρω δεν το μπορω αυτο το νταβατζιλικη,τι μου μενει να κανω?
Με 150-200 ευρω λοιπον μπορω να βαλω μια δεξαμενη ακομη και με μολις 4-5 γεμισματα να την εχω κανει και αποσβεση!
110 λιτρα υγραεριο απο εδω 100 ευρω 110 λιτρα απο Σκοπια 60 ευρω ,ναι ρε θα τα δινω τα 140-150 ευρω τον μηνα στον Σκοπιανο ,καλυτερα απ'το να δινω 200 στον Ελληναρα νταβατζη δεν ειναι?
Και δεν ασχολουμε ξανα μαζι σου γιατι κατι τυποι σαν και΄σενα φταινε που αυτοι οι σκ@τοελληναρες κανουν οτι τους κ@υλωσει και στηνουν καρτελ με το ετσι θελω,ακους εχεις κανει κονε για ειδικη τιμη στο υγραεριο και δεν την βρωμας μην και τυχον σπασει το καρτελ και εχεις και το θρασος να μας την λες,δεν δικαιουσε ρε!

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες
|
|
|