fokion έγραψε:Εισαι τσιπης!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kyriak έγραψε:fokion έγραψε:Υγ.
Αν διπλασιασω τις καταναλωσεις του Παππου που ειναι χοντρικά οι δικές μου τοτε καθε χρονο σωζω 900 ευρα.....
αντε να βγαλω κι οτι βγαζεις ( 250 150+50+40 αλλα ειμαι large τυπος και στρογγυλοποιω ενατιον μου) ειναι και παλι 650.....
να σου βαλω κι αλλα 50 για την πρωινη βενζινη??? ( που παιζει αναλλογα το καιρο αλλα λεμε..) 600......
Αντε να σε παω οτι ξοδευω ΑΚΟΜΑ αλλα 50, συνολο δηλ. 250 για πρωινή βενζινη μονο και μονο???? ( Υπερβολικό αλλα ας το τραβηξουμε απο τα μαλια να δουμε τι βγαινει.......)
Παλι ειναι 900-350.= 550....
Ε δεν ειναι και λιγα.... πες "να τα τελη κυκλοφωριας" (σχεδον) ΤΟ ΧΡΟΝΟ.... οσο - πλακα στη πλακα η ΜΙΣΗ αξια του αυτοκινητου μου ως μεταχειρ.....
Δηλ καθε 2 χρονια μπορω να αλλαζω οχι βαλβιδες οχι μοτερ αλλα......... ολοκληρο αυτοκινητο!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν κακο....
Κι ολα αυτα με τιμες καυσιμου "ευκαιρίας" οι φτυνοτερες τα τελευταια.... 3??? 4???? χρονια....
550 € για σένα που λες ότι καις πάνω από 15λιτρα για κάποιον που καίει έως και 10 λίτρα στα 100 δεν είναι φρόνιμο να κινείτε με υγραέριο όταν κάνει και μέχρι 20000κμ τον χρόνο να κερδίσει τι? 250€ τον χρόνο? , μην ,λέμε μ@λακιες μόνο για να αβανταρουμε ,
Απλά μαθηματικά είναι , το να λέμε ότι δεν υπολογίζω την βενζίνη? Ή ότι δεν χρειάζεται έξτρα στην χρήση το αέριο ? , ότι το πάω νεκρά στην κατηφόρα για να μην έχω 30% κατανάλωση πάνω αλλά 15% , απλά μαθηματικά …
fokion έγραψε:Καλε δε το εσβησα - εκει ειναι..... ( εκανα οντως διορθωση )
Κανε μου μια χαρη ομως - ασε στην ακρη τα "αβανταδορος κ.λ.π. " θα μπορουσα κι εγω να χωνω χαρακτιρισμους αλλα δε το κανω...
Απλά πιστευω οτι δεν ειναι "εξτρα" η βενζινη μια που θα καιγοταν ετσι κι αλλιως μεχρι να "πιασω" ( πες ) 40 βαθμους θερμοκρασια νερου οπου γυρναει σε αεριο ειται περπατοντας, ειτε, οπως εγω, καθημενος ακινητος στο ρελαντι.
Αυτο λεω.
Και ναι - προφανως - ( και για να παω το παραδειγμα σου ΑΚΟΜΑ πιο μακρυα ) οποιος βαλει αεριο σε αυτοκινητο με ΚΑΤΩ απο ..... 6 λιτρα / 100 χλμ βενζινα σε μικτά χλμ και δεν κανει τουλαχιστον...... 30.000 το χρονο ειναι βλαξ....
δεν θα αποσβεσει ποτε των ποτων.....
γιατί κάνω 45χλμ καθημερινά πήγαινε-έλα στη δουλειά.Άν μετά από 4 χρόνια με Renault megane 1,6 του 2003 και σύστημα BRC είμαι ικανοποιημένος με το υγραέριο.....τώρα με το μικρό απλώς το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ.Με τη βενζίνη μόνο θα μπορούσα?????
fokion έγραψε:Ζητω συγνωμη για την λεξη "βλαξ" ηταν λαθος μου.
Χρησιμοποιηθηκε - εσφαλμενα - με τη "φορα του καυγα".
Και παλι συγνωμη απο εσενα αλλα και απο οσους ενιωσαν θιγμενοι.
Ελπιζω οτι τουλαχιστον εγινε κατανοητο πως το εννοουσα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
andker έγραψε: παλιός στην υγραεριοκίνηση![]()
![]()
maevius έγραψε:Πέφτει η βενζινη αλλά πέφτει και το υγραέριο αναλογικά και περισσότερο πολλές φορες..........ανεβαίνει η βενζινη ανεβαίνει και το υγραεριο. Η διαφορά πάντα θα είναι σταθερη στην μισή τιμή περιπου (λίγο πάνω λίγο κάτω) ....ΠΑΝΤΑ έτσι ήταν και ΠΑΝΤΑ έτσι θα ειναι..... όσο και να χτυπιουνται μερικοι..........
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 108 επισκέπτες
|
|
|