Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 01 Σεπ, 2014 10:34

Πάλι "χτύπησε" ο Troller και έκανε το thread μπο@ρδέλο !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

..Αdmin , γνωρίζω ότι είμαι "φάουλ" και θα σβηστεί , αλλά δεν γίνεται να μη μιλάμε....
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό glamor » Δευτ 01 Σεπ, 2014 12:50

NickSt έγραψε:Πάλι "χτύπησε" ο Troller και έκανε το thread μπο@ρδέλο !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

..Αdmin , γνωρίζω ότι είμαι "φάουλ" και θα σβηστεί , αλλά δεν γίνεται να μη μιλάμε....

για πιο λόγο να στο σβήσει. εξάλλου ζούμε σε μια χώρα που τα θέλουμε όλα μπουρδέλα (δες λίγο ιστορία)
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 01 Σεπ, 2014 13:29

Valsam αμα ερθεις ποτε Κρητη σε βλεπω να παιζεις ξυλο οταν τους ρωτησεις γιατι 30 λεπτα πανω σε σχεση με την Αθηνα? Και σου απανησουν τα μεταφορικα κυριε!! Χαχαχαχα. Η βενζινη βεβαια εδω στη Κρητη ειναι πλεον μονο 5-6 λεπτα ακριβοτερη απο την Αθηνα. Παλια χτυπαγε κατι 15 λεπτα χαλαρα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 01 Σεπ, 2014 14:21

gkazakias έγραψε:Valsam αμα ερθεις ποτε Κρητη σε βλεπω να παιζεις ξυλο οταν τους ρωτησεις γιατι 30 λεπτα πανω σε σχεση με την Αθηνα? Και σου απανησουν τα μεταφορικα κυριε!! Χαχαχαχα. Η βενζινη βεβαια εδω στη Κρητη ειναι πλεον μονο 5-6 λεπτα ακριβοτερη απο την Αθηνα. Παλια χτυπαγε κατι 15 λεπτα χαλαρα.

Ενταξει στην Κρητη εχουν παραπανω μεταφορικα αλλα οχι τοσα για να εχουν 30 λεπτα διαφορα στην τιμη,και στην Θεσ/νικη που δεν εχει μεταφορικα το +12-13 λεπτα ομως ειναι πολυ καρτελοπουστικο,και ναι παραλιγο να παιξω και ξυλο φιλε,απο συζητηση δεν σηκωνουν,και με το μαλακο τους εχω παρει και αφου ειδα οτι δεν γινετε τιποτα τους εχω στα μπινελικια,και μιλαμε για πολυ γλυψιμο αλλα τιποτα,εχει πεσει εντολη να μην ξεφυγει κανεις απο την ντιρεκτιβα αλλιος πεφτει το καρτελ,και το εχω καταλαβει απο την αντιδραση του ενος πρατηριουχου που οταν του εκανα την προταση για "ειδικη τιμη" αν φουλαρω 4 αυτοκινητα σε αυτον (600-1000 ευρω τον μηνα!) που οταν την ακουσε εσκασε ενα χαμογελο απο το ενα αυτι μεχρι το αλλο και μονο κολοτουμπες δεν εκανε και μου λεει"ασε να το σκεφτω τι εκπωση μπορω να σου κανω,θα σε παρω τηλ. αυριο μεθαυριο"και χειραψια φευγοντας σφιχτη ο τυπος και μετα απο 3 μερες μου απαντησε σαν την βρεγμενη γατα "ασ'το καλυτερα ρε φιλε,δεν γινετε" και μου γυρναει την πλατη σαν κακομοιρης ,ασε τι λεει ο πιο πανω τυπακος,αυτος εχει κανει μυστηριο κονε ,εχει βολεψει τον κωλο του και δεν τον νοιαζει τι κανουν οι αλλοι,αλλα εχει και το θρασος και μας την λεει που ψαχνομαστε για φθηνοτερο υγραεριο!
Ρε δεν θελω να δεν θελω να δοσω σεντ τσακιστο στους Σκοπιανους και τους Βουλγαρους και δεν θελω να βαζω με 50-55 λεπτα Σκοπιανο υγραεριο θελω Ελληνικο απο Ελληνα πρατηριουχο με τιμη 77 λεπτα και οχι νταβατζιλιδικη τιμη 0,90,μπορω να το εχω,οχι δεν μπορω(μονο ο πιο πανω "μαγκας" το μπορει αυτο γι'αυτο και κελαιδαει!)ε τοτε να παν να γ@μηθουν ,καλυτερα να τα παρει ο Σκοπιανος και ο Βουλγαρος!
Ρε τοσο λαθος ειμαι?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 01 Σεπ, 2014 15:27

valsam τυπακος εισαι εσυ που με τις μαγκιες και τα νταιλικια προσπαθεις να σηκωσεις το βαρος της επαναστασης του υγραεριου :)) :)) :))
Φυσικα οπου πας τρως τα μουτρα σου και αυτο το οτι πηγες και ειπες για τρια τεσσερα αυτοκινητα μουφα ειναι (επειδη το ειδες απο εμενα).
Αλλωστε ο ανθρωπος κρινεται πρωτα απο ολα απο την γλωσσα του και η δικη σου γλωσσα δεν λεει τιποτε παρα μονο βρισιες!!!
Για να εχεις διαπραγματευτικη ικανοτητα πρεπει να εχεις τροπο οχι στομα βρωμικο!!!
Τωρα οσο για τα μπινελικια και το ξυλο που λες πολυ θα ηθελα να ειχα πρατηριο και να ερθεις να με βρισεις στο μαγαζι μου!!!!
Παμε τωρα στα 12 - 13 λεπτα διαφορα σημερα δυτικα υπαρχει πρατηριο που πουλαει 0,862 αεριο και η Αθηνα πουλει 0,80 που τα βλεπεις τα 13 λεπτα?
Γιατι συγκρινεις παντα με Τρικαλα η Βολο η Κοζανη και οχι με Αθηνα? Αλλωστε και αυτοι οι πολυ φθηνοι παιζουν βδομαδα με βδομαδα δεν ειναι σταθεροι.
Με τη σειρα μου να ζητησω συγνωμη απο το φορουμ και τoν admin που συνεχως ξεφευγουμε απο το θεμα με αντιπαραθεσεις αλλα οταν βλεπεις συνεχως trollαρισματα δεν μπορεις να μην αντιδρασεις.
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 01 Σεπ, 2014 17:17

Πονηρουλη,πρωτα απ'ολα στην Αθηνα δεν εχει 0,80 οπως λες αλλα 0,779 στην ΦΑΩΝΟΣ 0,779 ΦΑΩΝΟΣ, 0,865 ΧΑΛΑΣΤΡΑ,Νεα Μαλγαρα 0.865,πολυ πονηρο το "σημερα δυτικα υπαρχει πρατηριο που πουλαει 0,862" μπραβο ρε τσακαλακο παραλιγο να πισαει σε αυτους που δεν ξερουν απο Θεσ/νικη
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE% ... F%81%CE%B1
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE% ... F%81%CE%B1
Δηλ. Χαλαστρα = 95 χλμ παν-ελα απο μενα!
Νεα Μαλγαρα 105 χλμ απο'μενα!
Ρε για την Θεσ/νικη μιλαμε, υπαρχει πρατηριο που να εχει αλλη τιμη ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ(οχι στον νομο Θεσ/νικης!)περα απο το καρτελο 0,892-0899?????????
Τα βλεπεις η δεν τα βλεπεις τα τωρα τα 12 λεπτα???????
Και ποιος ειπε οτι συγκρινω μονο με Αθηνα,εγω οχι παντος,εγω ειπα:
"θελω Ελληνικο απο Ελληνα πρατηριουχο με τιμη 77 λεπτα και οχι νταβατζιλιδικη τιμη 0,90"

ειπα επισης :
"ειμαι αναγκασμενος να πληρωνω ντανβατζιλικη 12-13 λεπτα πιο ακριβα το λιτρο απ'οτι στο Κουτσοχωρη Κοζανης"
Τιμη σημερα Κοζανη
0,765
Τιμη Θεσ/νικη ειπαμε
0,892-0899
Ειναι η δεν ειναι 13 λεπτα πονηρουλη????????
valsam

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 01 Σεπ, 2014 17:44

Επειδη ο θεος αγαπαει τον κλεφτη αγαπαει ομως και το νοικοκυρη κοιτα τα παρακατω:

Εικόνα

Aυτος ειναι ο σημερινος χαρτης πανελλαδικος ξεκινωντας απο το πιο φθηνο πρατηριο!!! Ποσα βλεπεις κατω απο 0.80 κοιταξε καλα και πες μου.
Παμε τωρα στην Αθηνα . Ενα πρατηριο πουλαει 0.78 σε ολη την πολη τα υπολοιπα ειναι απο τα 0.80 εσυ αν απεχεις 50-60 χλμ πανε να βαλεις.
Να ερθουμε τωρα στην θεσσαλονικη κοιταξε παρακατω.

Εικόνα

το συγκεκριμενο πρατηριο με κουπονια οταν βαζεις αεριο σου παρεχει εκπτωση 0.03 συν πλυσιματα αρα πηγαμε στα 0.862.
Και εκτος αυτου εχω ακουσει οτι 5 με 6 πρατηρια κανουν αυτο με τα κουπονια αρκει φυσικα να ψαξεις να τα βρεις χωρις να βριζεις τους παντες!!!
Τωρα κανε πραξη απο τα 0.862 μεχρι τα 0.80 η και 0.796 αν θελεις ποσο ειναι?
Επειδη εγω τα μαθηματικα τα εμαθα αλλιως!!!

Λοιπον κοιτα τα ολα ξανα κοιτα και πανελλαδικα 7 με οκτω πρατηρια ειναι κατω απο 0.80 η 0.798 οπως θελεις να παιζεις με δεκατα των λεπτων φιλε!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 01 Σεπ, 2014 20:18

Η Φαωνος ειναι καμια κομοπολη η χωριο 24-30 χιλιομετρα εξω απο την Αθηνα η ειναι οδος μεσα στο κεντρο της Αθηνας?
Λητη,Χαλαστρα ,Μαλγαρα ειναι χωρια-κομοπολεις γι'αυτους που δεν ξερουν απο νομο Θεσ/νικης και εκει μονο βρισκει κανεις τιμη χαμηλοτερη απο την καρτελοτιμη φιξ της πολης και τον κοντινων περιχωρων ενω Φαωνος ειναι καρακεντρο Αθηνας(απο τον χαρτη το ειδα!).
Βλεπω μου εβαλες και κουπονια και πλυσιματα για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα,κανε μας την χαρη ρε φιλε και ασε τα ουστικα για καναν αλλον,με την πονηρουλικη λογικη σου και εγω που εβαζα με την καρτα της Πειραιως και απο 0,90 μου εβγαινε 0,855 η τιμη πρατηριου ηταν δηλ. 0,855,οχι φιλε η γνωστη καρτελοτιμη 0,90 ηταν!
Τι μου συγκρινεις ρε ανθρωπε με την "ειδικη συμφωνια"?
Το ποιος παιζει με τα νουμερα και την γεωγραφια δεν χρειαζετε περεταιρο αναλυση!
Για πες μας που τα εμαθες τα μαθηματικα σου να ξερουμε μην τυχον και στειλουμε κανα παιδι μας εκει κατα λαθος !
Καλυτερα που δεν εισαι τελικα πρατηριουχος(οπως λες!?!?!?)γιατι αν ειχες πρατηριο και σε επιανα στην συζητηση και προσπαθουσες να μου δικαιολογηθεις με τα πιο πανω "αλλιωτικα" μαθηματικα σου εσυ τι λες, θα το γλυτωνες το μπινελικη?
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 01 Σεπ, 2014 21:47

ο Γερακας ειναι μεσα στην Αθηνα ουτε κομοπολη ουτε χωριο...
και παλι απεχει απο την Φαωνως 22 χλμ ( αντιστοιχα τα καλυβια που ειναι "κομωπολη" ειναι επισεις 24 χλμ...) στην ταχυτερη διαδρομη ή 16 αν πας χαρακιρι απο κεντρο...

Κι ομως ο παππους παει....

αρα...
Τελευταία επεξεργασία από fokion και Τρί 02 Σεπ, 2014 08:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 02 Σεπ, 2014 00:27

Ekτος του οτι δεν μιλας καλα τα Ελληνικα κανεις και την παπια .
Σου ειπα πρατηριο που με την προσφορα που εχει η τιμη του κατεβαινει 0.862 τι δεν καταλαβαινεις η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις?
Η προσφορα ειναι ΜΟΝΙΜΗ βαζεις 300 ευρω αεριο παιρνεις 10 ευρω δωρο κανε εσυ που ξερεις μαθηματικα να δουμε ποσα λεπτα κατεβαινει η τιμη.
Η οδος θερμαικου που ειναι το πρατηριο ειναι λιγο πιο πανω απο το αμαξοστασιο του ΟΑΣΘ εδω τι ειναι δεν ειναι Θεσσαλονικη? Γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
Δεν μου απαντας στο αλλο ποσα πρατηρια πανελλαδικα ειδες κατω απο 0.795 πεντε εξι επτα? αυτα αντιπροσωπευουν την επικρατεια?
Στο σχολειο που πηγαινα εγω και τα παιδια μου δεν μπορεις να στειλεις τα παιδια σου γιατι πρεπει να μαθεις εσυ πρωτα καλα τη γλωσσα.
Αν ταυτου θα σου προτεινα μιας και θα επισκεπτεσαι τακτικα τα Σκοπια να στειλεις εκει τα παιδια σου να μαθουν και Σλαβικα μπορει λογω των τακτικων συναλλαγων να χρειαστουν που ξερεις?
Οσο για να μπινελικιασεις καποιον πρεπει πρωτον να τον ξερεις και δευτερον να εχεις καποια συναλαγη μαζι του και να σου την εφερε.
Εμενα ουτε με ξερεις ουτε συναλαγη ειχες ουτε θα εχεις οποτε πατα λιγο φρενο!!!!
Τελος παντων δεν θα ξανα ασχοληθω πολυ μαζι σου γιατι καλα λενε τρολλαρεις συνεχως κανε οτι καταλαβαινεις!!!!
tasoshunter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες