Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό panosopel » Τρί 02 Σεπ, 2014 15:41

Φετος περασα μετα απο ενα χρονο να παω χαλκιδα
διοδια 3,30!!! περσι 2,05
μου ρθε 6,60 ενα πηγαινε ελα αν ειναι δυνατον...και ομως σε κλεβει το ιδιο το κρατος ο πρατηριουχος δεν θα το κανει?

Οσον αφορα το υγραεριο το να λεει καποιος Αθηνα ειναι πιο φθηνα ειναι μπουρδα
Η Αθηνα ειναι τεραστια πολη στην περιοχη μου μενω Νοτια προαστια στο Ελληνικο,Αλιμο αλλα πηγαινωντας και προς Σαρωνιδα ολα τα πρατηρια ειναι ακριβα

Να δωσω ενα παραδειγμα πηγαινωντας για Χαλκιδα εβαλα σε valin ψαχνα 0,825 και εδω στο Ελληνικο ειχε 0,87+

Απιστευτο? ναι εκει στην Ευβοια ειναι παντα και τουλαχιστον 3λεπτα κατω απο οτι εχω εδω κοντα
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό panosopel » Τρί 02 Σεπ, 2014 15:49

Δεν με συμφερει να παω πχ μεταμορφωση η καπου αλλου που ειναι φθηνα γιατι με την αποσταση και την κινηση χαμενος βγαινεις

απλα πλεον ξερω οτι παντα μα παντα οτι ανοιξει εδω γυρω θα ειναι ακριβο σε σχεση με αλλες περιοχες της αθηνας σιγουρα μεταξυ τους τα κανονιζουν αλλα και παλι τι να κανεις?σου λενε φιλε αμα θες αλλιως μην ερθεις.ετσι λειτουργει το συστημα
το να φωναζεις η να τους πρηζεις τα @@ σιγα που νοιαστηκανε μειον ενας οι πιο πολλοι ευχαριστιμενοι ειναι μονο που πληρωνουν κατι πολυ πιο φθηνα απο βενζινα

το καλυτερο ειναι να μην ξαναπας και να βαζεις μονος σου μονο αυτη τη λυση βλεπω
Εχω γνωστο που βαζει απο μπουκαλες υγραεριου στο αμαξι και γλυτωνει λεφτα αλλα εγω δυσκολα θα το εκανα γιατι φοβαμαι κανα μπαμ
Κατι μου ειχε πει οτι ζεσταινει με νερο την μπουκαλα και με διαφορα πιεσης μεσω σωληνας??παει στο ντεποζιτο κατι τετοιο
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 02 Σεπ, 2014 16:06

panosopel έγραψε:το καλυτερο ειναι να μην ξαναπας και να βαζεις μονος σου μονο αυτη τη λυση βλεπω
Εχω γνωστο που βαζει απο μπουκαλες υγραεριου στο αμαξι και γλυτωνει λεφτα αλλα εγω δυσκολα θα το εκανα γιατι φοβαμαι κανα μπαμ
Κατι μου ειχε πει οτι ζεσταινει με νερο την μπουκαλα και με διαφορα πιεσης μεσω σωληνας??παει στο ντεποζιτο κατι τετοιο

Φιλε panosopel εχεις απολυτο δικαιο. Αθηνα Θεσσαλονικη ειναι ακριβες περιοχες η θεσσαλονικη πιο ακριβη ακομη αλλα αυτο που παρατηρω ειναι οτι οι διαφορες μεταξυ των φθηνων και ακριβων πρατηριων εχουν μειωθει και το κακο ειναι οτι ανεβαζουν οι φθηνοι τις τιμες περισσοτερο παρα κατεβαζουν οι ακριβοι!!
Τωρα συμφωνω απολυτα οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην πας στον ακριβο και να διαλεγεις τον πιο φθηνο!!!
Οσο για τροφοδοσια φιλε απο μπουκαλες ξεχασετ οαδερφε ειναι ακρως επικινδυνο!! Μακρυα!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 02 Σεπ, 2014 16:07

panosopel έγραψε:Δεν με συμφερει να παω πχ μεταμορφωση η καπου αλλου που ειναι φθηνα γιατι με την αποσταση και την κινηση χαμενος βγαινεις

απλα πλεον ξερω οτι παντα μα παντα οτι ανοιξει εδω γυρω θα ειναι ακριβο σε σχεση με αλλες περιοχες της αθηνας σιγουρα μεταξυ τους τα κανονιζουν αλλα και παλι τι να κανεις?σου λενε φιλε αμα θες αλλιως μην ερθεις.ετσι λειτουργει το συστημα
το να φωναζεις η να τους πρηζεις τα @@ σιγα που νοιαστηκανε μειον ενας οι πιο πολλοι ευχαριστιμενοι ειναι μονο που πληρωνουν κατι πολυ πιο φθηνα απο βενζινα

το καλυτερο ειναι να μην ξαναπας και να βαζεις μονος σου μονο αυτη τη λυση βλεπω

...αν περνάει απο το χέρι σου , ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ γιατί φλερτάρει να βρεθεί σε τροχιά γύρω απο το...φεγγάρι !!!!!!..άκρως επικίνδυνο αυτό που κάνει φίλε μου...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 02 Σεπ, 2014 16:26

NickSt έγραψε:...αν περνάει απο το χέρι σου , ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ γιατί φλερτάρει να βρεθεί σε τροχιά γύρω απο το...φεγγάρι !!!!!!..άκρως επικίνδυνο αυτό που κάνει φίλε μου...

Με βρισκεις απολυτα συμφωνο φιλε ''NickSt''
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 02 Σεπ, 2014 16:34

Στην Αθηνα δημιουργηθηκε νεο "γκετο" φθηνων περα απο Φαωνος-Καβαλας. Ειναι στον Ρεντη με 3 πρατηρια κατω των 0.80. Μαλιστα το ενα στη Θηβων 222 με μιγμα fgas.
Τωρα οσοι επιμενουν να βαζουν σε καρτελοπεριοχες με 0.87 προβλημα τους.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 02 Σεπ, 2014 16:45

Μακαρι φιλε gazakias οσο πιο πολλοι φθηνοι βγαινουν τοσο πιο γρηγορα θα πεσουν οι τιμες
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 02 Σεπ, 2014 17:04

Επισης στη περιοχη του Μενιδιου που ειναι καρτελοπεριοχη του 0.86 ανοιξε προσφατα ενας με 0.799. Σαν κατι να γινεται.

Στην Κρητη ρωτωντας πρατηριουχο γιατι η διαφορα των 27 λεπτων εν σχεση με Αθηνα μου απαντησε, σιγα τι ειναι 27 λεπτα? Πολυ χουβαρντας ο κρητικος!!!
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 03 Σεπ, 2014 01:48

gkazakias έγραψε:Στην Αθηνα δημιουργηθηκε νεο "γκετο" φθηνων περα απο Φαωνος-Καβαλας. Ειναι στον Ρεντη με 3 πρατηρια κατω των 0.80. Μαλιστα το ενα στη Θηβων 222 με μιγμα fgas.
Τωρα οσοι επιμενουν να βαζουν σε καρτελοπεριοχες με 0.87 προβλημα τους.

Αφιερωμενο στους αβανταδορους των εγκατατατων και πρατηριουχων του φορουμ!
Τα βλέπεις ξερολα κυνηγε?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 03 Σεπ, 2014 09:14

Valsam εισαι ειδικη περιπτωση δε υπαρχει αλλη εξηγηση εγω τι ειπα πιο πανω οτι στην Αθηνα πουλανε τα φθηνα πρατηρια πανω κατω 0,80 η ακομη αν θελεις 0,798. Τι διαφορετικο ειπα? τωρα ποσα πρατηρια ειναι αυτα ? Αντε ας ειναι 8-10 . Και μακαρι να γινουν 100 και 200. Η διαφορα παντως με το πρατηριο εδω στο αμαξοστασιο ειναι 0.064 φιλε!!! Το καταλαβες?
Κοιτα και κατι αλλο τωρα.
Εικόνα
Αυτος ο πινακας ειναι τα στατιστικα τιμων ολης της χωρας. Σχολιο πρωτο διαφορα φθηνοτερου και ακριβοτερου 0,265 πολυ μεγαλη αδικαιολογητη !!
Σχολιο δευτερο Μεση τιμη που πουλιεται το αεριο ειναι 0,864 και το συγκεκριμενο πρατηριο που σου ειπα εδω δυτικα πουλαει με τα κουπονια αν θελεις 0,862 γιατι οι πελατες του να ειναι δυσαρεστημενοι? Θα μου πεις εσυ γιατι να μην πουλαει 0,80 η 0,78 ε δεν πουλει τοσο τι να κανουμε? Σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ το ξαναλεω 10 -15 πρατηρια ας ειναι που πουλανε κατω απο 0,80. Και αυτο κατι ειναι μια αρχη . γιατι για φτασεις στο τερμα πρεπει να κανεις μια αρχη και να διανυσεις μια αποσταση. Τι δεν καταλαβαινεις τωρα απο αυτα που λεω?
tasoshunter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 47 επισκέπτες