Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 03 Σεπ, 2014 15:53

valsam κοιτα απο την γωνια να δεις ερχομαι? Εισαι με τα καλα σου? επειδη εχω βρει ενα πρατηριο και λογω πολυ καλης γνωριμιας και καλης συνεργασιας μου κανει μια εκπτωση ειμαι μελος του καρτελ? δηλαδη ο ανθρωπος μου εκανε ενα καλο και εγω για να ικανοποιηθεις εσυ πρεπει να του βαλω φωτια το μαγαζι? ο ιδιοκτητης δεν θελει να πουλησει φθηνα για εμενα το κανει!!! Εσυ παρε το δρομο προς τα Σκοπια (τα χιλιομετρα ειναι λιγα ) και στο πρωτο δεξια που θα βρεις ορμα!!!
Αν ξανα αλλαξες γνωμη σου ειπα δυτικα υπαρχει ενα με 0.862 σημερα (με κουπονια) αν δεν θελεις υγεια!!!!! :wave:

ΝΙΚΟΛΑ με κεφαλαια απο εδω και περα θα το γραφω και οσο θελουν ας γαυγιζουν μερικοι δεν πρεπει να πεφτουμε στις παγιδες τους εχεις δικαιο!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό nickp » Τετ 03 Σεπ, 2014 17:01

Αυτό που γίνεται θεσσαλονικη έχει 3 χρόνια. Εσείς προλάβατε βάζατε 10 σεντς φθηνότερα.Εγω έκλεισα 2 χρόνια και κάτω από 0.87 δεν έχω βάλει ποτέ.
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 03 Σεπ, 2014 17:21

nickp έγραψε:Αυτό που γίνεται θεσσαλονικη έχει 3 χρόνια. Εσείς προλάβατε βάζατε 10 σεντς φθηνότερα.Εγω έκλεισα 2 χρόνια και κάτω από 0.87 δεν έχω βάλει ποτέ.

φιλε nickp θυμαμαι το καλοκαιρι του 2012 εβαζα αεριο 0,71 αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας. εχεις δικαιο οι τιμμες ειναι πολυ ψηλα!! Αν μενεις δυτικα και
θελεις η διευθυνση του πρατηριου που ειπα οτι πουλαει με προσφορα 0.862 σημερα ειναι ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΛΙΟΠΗ AEGEAN ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 70
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 03 Σεπ, 2014 23:25

Νικο δεν τον ξερω καν περασα μια φορα και εβαλα και μου εδωσε ενα χαρτι με δεκα τετραγωνακια και μου εξηγησε στα 30 ευρω σφραγιζει και στα δεκα τριανταρια σου βαζει δωρο 10 ευρω. Οποτε ειμαι κοντα και ειμαι αδειος βαζω και απο αυτον κατι.
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 04 Σεπ, 2014 11:45

tasoshunter έγραψε:Νικο δεν τον ξερω καν περασα μια φορα και εβαλα και μου εδωσε ενα χαρτι με δεκα τετραγωνακια και μου εξηγησε στα 30 ευρω σφραγιζει και στα δεκα τριανταρια σου βαζει δωρο 10 ευρω. Οποτε ειμαι κοντα και ειμαι αδειος βαζω και απο αυτον κατι.

Καλημέρα Τάσο../..όντως αρκετά πρατήρια με τη μορφή μικρο-προσφορών με τον ένα η άλλο τρόπο δελεάζουν τους καταναλωτές . Πολύ καλά κάνεις - εσύ και ο καθένας απο εμάς - που επιλέγεις τι σε συμφαίρει καλύτερα απο αυτές τις προσφορές και παράλληλα ενημερώνεις το forum . Όποιος σκέπτεται λογικά , δέχεται θετικά την ενημέρωση σου . Ο τρολλάρας όμως ( περίπτωση για εξέταση απο ειδικούς !!! ) , σίγουρα θα σου πεί ότι είσαι στο "κόλπο" με το συγκεκριμένο πρατήριο και τα έχεις κάνει "πλακάκια" πρός όφελος σου και μόνο . Αν όπως κάνει πάντα δεν το κάνει και αυτή τη φορά είναι γιατί τον "ξεμπροστιάσαμε" και τον παίρνουνε σιγά σιγά χαμπάρι όλοι...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 04 Σεπ, 2014 11:52

Κλημερα Νικο.
Δεν εχεις αδικο πουθενα σε οτι γραφεις συμφωνω μαζι σου και ισως καλυτερα θα ηταν να μην γραψω διευθυνση αλλα οποιος ενδιαφερεται να μου στελνει μηνυμα και να του λεω. Στο κατω κατω ειναι οπως το λες μικρο προσφορες.!!! δεν βαριεσαι αυτος αν ειναι να βγει θα βρει οτιδηποτε αλλο!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό FiKiFiKi » Πέμ 04 Σεπ, 2014 11:54

http://taxalia.blogspot.gr/2014/09/blog ... 9.html?m=1
Άντε να δούμε, θα γράψουν κάνα άρθρο στις εφημερίδες μπας και ξυπνήσει η επιτροπή ανταγωνισμού;
FiKiFiKi

Δημοσιευσεις: 66

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 04 Σεπ, 2014 12:05

Αυτο ειναι το σχολιο που εγραψα οποιος μπορει ας γραψει κατι!!!!

Εικόνα
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 06 Σεπ, 2014 08:31

ntinaras έγραψε:το Lpg σε σχεση με την βενζινη εχει διαφορα ενεργειας ανα λιτρο καπου 29%.

και τι αλλο?
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 06 Σεπ, 2014 10:59

Το θεμα λεγεται: "Τιμη υγραεριου αισχροκερδια η οχι". Διαβαζοντας λοιπον τις τελευταιες 30 σελιδες διαπιστωνεις οτι..................το θεμα ειναι αν Τελικα συμφερει η κανει ζημια η καταναλωση + 30 η Καρτελ Θεσνικης σε οσα θεματα κυκλοφορει ο γνωστος δεν πα να μιλαμε για μεμβρανες ηλιοπροστασιας. Θα πεις συμφερει. Θα πει χανεις ιπποδυναμη. Θα πεις κανω οικονομια; θα πει θα παθεις ζημια.
Θα δεν εχω θεμα;; θα πει +35.....και εννοειται οτι δεν τον νοιαζει το νημα της συζητησης........
Οπως φυσικα και ο κλουζω ο Νικολακης ο Κρητικος η μετα την διαγραφη Κυριακος που αυτος τραβαει αλλο ζορι με το ντιζελ και την εγωπαθεια του και ψαχνει τις φατσες μας στις τζαμαριες. Και εσεις κανετε διαλογο με επιχειρηματα σας ακυρωνουν γραφουν οτι θελουν να σας εκνευρισουν τσιμπατε κ.ο." 3 φορες επεξεργασμενο ποστ για διορθωση και προσθηκες... νηφαλιος"
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Σάβ 06 Σεπ, 2014 11:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες