Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό FiKiFiKi » Κυρ 07 Σεπ, 2014 16:51

Σήμερα Κυριακή μετά τις 5 στο ράδιο μετροπολις 95.5 2310909090 θα φιλοξενήσουν εκπρόσωπο από τα ΕΛΠΕ για να μιλήσει για το DIESEL, για τις νοθείες κτλ όποιος μπορεί ας στείλει μήνυμα για το καρτέλ του υγραερίου στο νομό
FiKiFiKi

Δημοσιευσεις: 66

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 07 Σεπ, 2014 20:07

Καλυβια εξακολουθουν με 0,809.....
Εχω χασει το λογαριασμό πλεον ποσες φορες εχω φουλαρει εκει και ποσα λιτρα συνολο εχω βαλει απο το Μαιο....
μπορει να ειναι και πανω απο 300 λιτρα.....

Κατα τα αλλα....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό vpentza » Κυρ 07 Σεπ, 2014 21:57

Καλαμπάκα, Τρίκαλα 0,79-0,82
Ιωάννινα 0,85-0,87
Στα Ιωάννινα έβαλα (κατά λάθος) σε τοπικό έμπορο που προμηθεύει τοπικά πρατήρια.
Έμαθα λοιπόν πως αγοράζει από Θεσσαλονίκη, το αποθηκεύει Ιωάννινα και μετά το διανέμει τοπικά.....τιμή λιανικής 0,85 ....
πόσο έχει στη Θεσσαλονίκη, μόλις 15χλμ από τα δυιλιστήρια ;;;; Οεοοο ;;;
vpentza

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 08 Σεπ, 2014 06:08

Ιωαννινα Φαρμακης 0.82
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό autogasforumadmin » Δευτ 08 Σεπ, 2014 07:04

papoys έγραψε:Μας έκοψαν και τις τιμές gasprice απευθείας από το forum και πλέον είναι ολόκληρη φασαρία να δούμε τιμές. :thumbdown:

Μας ενημέρωσαν ότι το πρόβλημα διορθώθηκε! Δείτε prices.php.
autogasforumadmin
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 08 Σεπ, 2014 12:58

:thumbup: :thumbup:
ok Νάναι καλά και τους ευχαριστούμε.Έπρεπε να κάνουμε ολόκληρο κύκλο να δούμε τιμές. 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 10 Σεπ, 2014 14:38

fokion έγραψε:Ασε που ΤΕΛΙΚΑ δε χτυπας τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λαμογια....

για δες ( δειτε ) τι ειναι το... κατεξοχην "εξαγωγιμο" προιον μας......

το παρακατω μου ηρθε σημερα.....

http://www.sev.org.gr/online/read.asp?f ... df&lang=gr

εξαγουμε τη βενζινα στα Σκοπια και πατε και την αγοραζετε...
για πες ποιον ΤΕΛΙΚΑ χτυπας....

fokion τελικα ποιος πιστευεις εσυ οτι κρυβετε πισω απο το καρτελ του υγραεριου,τα μεηγαλα κεφαλια η οι πρατηριουχοι?
Γιατι για να λες "Ασε που ΤΕΛΙΚΑ δε χτυπας τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λαμογια...." αυτο δειχνει οτι πιστευεις οτι τα μεγαλα κεφαλια κρυβονται απο πισω απο το καρτελ!
Φιλε στο ξαναλεω αυτο δεν στεκει με τιποτα, δεν γινετε να πουλανε οι εταιριες πιο φθηνα στην επαρχια απ'οτι στις πολεις που εχουν διυλιστηριο και ελαχιστα μεταφορικα, αν γινιταν αυτο θα ειχαν κατεβει στους δρομους οι πρατηριουχοι (εδω για ψιλου πηδημα εκαναν απεργειες ,αυτα τα ξεχνας?)!
Εγω το βλεπω οτι συμφωνα με το αρθρο που εδωσες οτι τα λεφτα ξαναγυρνανε Ελλαδα και αυτο ειναι καλο και ετσι οι μονοι που την πληρωνουν απο αυτους που πανε και βαζουν υγραεριο σε Σκοπια και Βουλγαρια ειναι τα πραγματικα λαμογια στην υποθεση καρτελ υγραεριου,το την πληρωνουν ειναι σχημα λογου γιατι οχι μονο δεν την πληρωνουν (σιγα τα ατομα δηλ. που παμε που και που εξω για να γεμισουμε!)αλλα εξακολουθουν και χεζονται στο ταληρο με την αισχροκερδια τους!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 10 Σεπ, 2014 15:21

Νομιζω το εχω πει παιλαιωτερα.
Τα "μεγαλα κεφαλια".

ΠΟυλανε "και καλα φτυνα" στην επαρχεια οπου η καταναλωση ειναι "μηδενικη" σε συγκριση με τα 2 μεγαλα αστικά κεντρα οπου η καταναλωση ειναι τεραστια. Και απο αυτα - τα 2 μεγαλα αστικα κεντρα - κανουν τις "αποσβεσεις" τους στις επενδυσεις σε πρατηρια.

Οι πρατηριουχοι - οχι οτι ειναι αμοιροι ευθυνων / δες πως ευθυγραμιζεται και η τιμη στη βενζινα "περιοχικα" - απλά γλυφουν το κοκκαλακι απο την.... μπριζολα.......

οπως εχω πει πιο ευκολα "κατρελοποιουνται" 2 - 3 παρα 100

και παλι αυτο ειναι προσωπικη αποψη... προς προβληματισμο και "ουχι" προς υοθετηση ετσι??
Άβαταρ μέλους
fokion

Re: Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Τετ 10 Σεπ, 2014 15:48

Και η απορία μου, αν ισχύει αυτό που λες, γιατί δεν εναντιώνονται να διεκδικήσουν ίση μεταχείριση; Αν το καλοσκεφτείς, γιατί στη τελική να εισπράτουν τη δυσφορία του κόσμου και να έχουν αγανακτισμένους πελάτες που σε κάθε ευκαιρία θα προτιμήσουν να μη γεμίσουν από εκεί (ότι έκανα στη Πάτρα δηλαδή, από μένα έχουν χάσει πχ τα μισά γεμίσματα τουλάχιστον); Και εν τέλει, γιατί δε παρατηρείται τότε το ίδιο και στα άλλα καύσιμα αλλά το ακριβώς αντίθετο; Οπωσδήποτε φταίνε και οι 2 μεριές (εταιρίες/πρατηριούχοι) αλλά κλίνω προς τους πρατηριούχους να έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο για αυτή τη κατάντια.
Corsa D 1.4 07' NIGS πνεύμονας/Zanardi B4 OBD/tunap. 72K km/64m -> 0.0252€/km καθ. κέρδος
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Re: Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 10 Σεπ, 2014 16:06

apagogeas έγραψε:Και η απορία μου, αν ισχύει αυτό που λες, γιατί δεν εναντιώνονται να διεκδικήσουν ίση μεταχείριση; Αν το καλοσκεφτείς, γιατί στη τελική να εισπράτουν τη δυσφορία του κόσμου και να έχουν αγανακτισμένους πελάτες που σε κάθε ευκαιρία θα προτιμήσουν να μη γεμίσουν από εκεί (ότι έκανα στη Πάτρα δηλαδή, από μένα έχουν χάσει πχ τα μισά γεμίσματα τουλάχιστον); Και εν τέλει, γιατί δε παρατηρείται τότε το ίδιο και στα άλλα καύσιμα αλλά το ακριβώς αντίθετο; Οπωσδήποτε φταίνε και οι 2 μεριές (εταιρίες/πρατηριούχοι) αλλά κλίνω προς τους πρατηριούχους να έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο για αυτή τη κατάντια.

Γιατι - και καπου πιο πριν το ανεφερα - ως καταναλωτες ειμαστε "γιδια" και δεν θελουμε/μπορουμε να εχουμε ενα καταναλωτικό κινημα της προκοπής.....

Να δωσω εδω ενα παραδειγμα.
Ο φαρμακοποιος μου εχει υγραεριο στο ουτλαντερ του τουλαχιστον ενα χρονο πιο πριν απο εμενα...

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ οτι η Φαωνος ή τα Καλυβια εχουν ΤΕΤΟΙΑ διαφορά τιμής απο τα της ΒΑ αττικής....
Και η πλακα ειναι οτι σχεδον περναει απεξω απο τα καλυβια μια και παει Αναβυσσο....

Ε λες σαν κι αυτον να ειναι μειοψηφια ή πλειοψηφια???

Αντε εμεις λογω του παροντος φορουμ καπου ειμαστε "πονηρεμενοι"....
ο "γενικός πλυθισμός" ομως βολευεται οπως βολευοταν και με την βενζινα εξαλλου ( επεισεις καρτελ..) απο το "οποιο ειναι στο δρομο μου/στη γειτωνια μου....
Άβαταρ μέλους
fokion

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες