Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό chrisd » Πέμ 11 Σεπ, 2014 09:08

FiKiFiKi έγραψε:Ας αφήσουμε τους ψευτοπατριωτισμους και ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει...

Ειλικρινα βαριεμαι να απαντησω.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Re: Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Πέμ 11 Σεπ, 2014 10:33

hlias έγραψε:
ntinaras έγραψε:
hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Πες τα ρε apagogeas!
Ηλια οταν με ρωταει καποιος φιλος η γνωστος "να βαλω υγραεριο?" ειμαι υποχρεωμενος να του πω με χαρτι και με μολυβι να κανει την σουμα,και η σουμα αυτη βγαινει φορτωμενη λογο αισχροκερδιας καρτελ εδω στην Θεσ/νικη και ο χρονος αποσβεσης παει πολυ μακρυα και το κερδος ολο και συρικνωνετε και στο τελος λακιζουν ,εγω σου φταιω η ο Ελληναρας το λαμογιο ο καρτελακιας που χανουν τους πελατες οι συναδελφοι σου?
Θα μας πεις τελικα ρε Ηλια ακομη τους υποστηριζεις?

(fokion νιαου νιαου στα κεραμιντια κανει το γκατα οπως λεει και ενας Αλβανος γνωστος μου και στο θεμα καρτελ και ποιος το εχει στησει πεφτεις εξω αν νομιζεις οτι το κανουν "τα μεγαλα κεφαλια" φιλε!)

πρεπει να του βγαινουν τα νουμερα για να βαλει και οχι να βαλει για να λεει οτι εβαλε.
στο αλλο θεμα τωρα, κατηγορω μονο αυτον που κλεβει στην αντλια ή στην ποιοτητα (αν ειναι εφικτο αυτο) ο καθενας στο μαγαζι του καθοριζει και τις τιμες του, σου κανει? πας, δεν σου κανει? δεν πας, ειναι ολη η περιοχη ετσι? ξανακανεις τα νουμερακια και δεις οτι σε συμφαιρει το βαζεις, τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

ενταξει,και αυριο αμα η ευδαπ σου πει παω το νερο 7 ευρω το λιτρο να δουμε τι θα κανεις.θα πινεις απο τη βροχη με το χωνι.

αστο βρε αδελφε εκτος τοπου και χρονου το παραδειγμα σου, υποστηριζε αν θες την αποψη σου αλλα οχι με επιχειρηματα 8χρονου δεν σε τιμα.

καταλαβαινεις λοιπον οτι δε μπορει ο καθενας να βαζει οτι τιμες γουσταρει?
η μηπως εσενα σε συμφερει η απολυτη ελευθερια και να κανει ο καθενας οτι γουσταρει?
φιλελε και τρελελε?
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 11 Σεπ, 2014 13:19

Ηλια βλεπεις οτι δεν ξανασχολιαζω γιατι ασχολεισαι με ατομα που συμπεριφερονται σαν παιδια δημοτικου?
(Εξαιρειται ο valsam με τον οποιο μπορει να διαφωνουμε και να βριζει γενικα αλλα ποτε δεν με εχει προκαλεσει προσωπικα).
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Πέμ 11 Σεπ, 2014 14:18

Από το ταξίδι μου στην Λευκάδα..Επιτέλους σε Ένα χωριό της Κοζάνης γέμισα...και στον γυρισμό ξανά...Εικόνα
Γιατί Ασπροβάλτα εδώ και μήνες είναι κολλημενοι στο 89.8
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 11 Σεπ, 2014 14:22

tasoshunter έγραψε:Ηλια βλεπεις οτι δεν ξανασχολιαζω γιατι ασχολεισαι με ατομα που συμπεριφερονται σαν παιδια δημοτικου?
(Εξαιρειται ο valsam με τον οποιο μπορει να διαφωνουμε και να βριζει γενικα αλλα ποτε δεν με εχει προκαλεσει προσωπικα).

Σου εβαλα ομως μια προκληση ,θα τον ρωτησεις τελικα τον πρατηριουχο αυτο γιο την εκπτωση στα μελη του autogas.gr ναι η οχι?
Στο ξαναλεω,μην το κανεις για μενα (και να δεχθει δεν προκειτε να ερθω να βαλω απο τον πρατηριουχο σου για να μην λες!),καντο για τους υπολοιπους του φορουμ(αν και δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο περιπτωση να δεχθει για τους λογους που ανελυσα!)!
Ψοφαω να ακουσω την δικαιολογια που θα σου πει για το γιατι δεν γινετε!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 11 Σεπ, 2014 14:24

tsopirs έγραψε:Από το ταξίδι μου στην Λευκάδα..Επιτέλους σε Ένα χωριό της Κοζάνης γέμισα...και στον γυρισμό ξανά...Εικόνα
Γιατί Ασπροβάλτα εδώ και μήνες είναι κολλημενοι στο 89.8

Τετοιες εικονες δωσε μου και γ@μησα εγω τοπια και ηλιοβασιλεματα :)) :)) :)) :)) :)) !
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 11 Σεπ, 2014 14:39

Bρε για δες την Κοζανη,να εχει 4 λεπτα πιο ακριβη την αμολυβδη απο την Θεσ/νικη ,να εχει 6-7 λεπτα πιο ακριβο το πετρελαιο και να εχει 13 ολοκληρα λεπτα πιο φθηνο το υγραεριο?
Ψεματα ελεγα πιο πριν,η αληθεια ειναι οτι τετοιες εικονες βλεπω και βγαινω εξω απο τα ρουχα μου,τετοιες εικονες βλεπω και μου'ρχετε να παω και να τους αρχισω στις σφαλιαρες εναν εναν με την σειρα τα λαμογια!
Με το καλο τους πηρα και τιποτα ,με το κακο τους πηρα και ξανα τιποτα,το ξαναγυρισα στο καλο και παλι τιποτα, βρε απο τωρα και περα ξανα με το πολυ κακο ομως,ασταματητο μπινελικη καθε φορα που θα γεμιζω,τουλαχιστον ετσι θα ξεσπαω,δεν γινετε ρε παιδες,τι δηλ. να μας γ@μανε και να ειμαστε και με το χαμογελο?
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 12 Σεπ, 2014 15:51

Βρε τι εχουμε παθει με την Κοζανη?
Ακουστε συμπτωση που μου ετυχε σημερα ,λες και ηταν βαλτος ο τυπος,σταματαω στον δρομο για Χαλκιδικη στο avin (το εχω πει χιλιες φορες,για το -5%) και μολις τελειωνω το γεμισμα τσουπ σκαει μια mercendes και βγαινει ενας ευτραφης κυριος απο μεσα ,και τον ρωταει ο υπαληλος "ποσο βαζουμε" κοιταει την αντλια ο τυπος και λεει μια "τι,88.5?" και του απανταω εγω "και παλι καλα ειναι φιλε γιατι εδω ειμαστε εκτος Θεσ/νικης και το εχουν και 1-1,5 λεπτο πιο κατω",καλα λεει στον υπαληλο " τοτε βαλε μου 20 ευρω να με παει στην Κοζανη γιατι εκει γεμισα προχθες με 76 λεπτα",απο Κοζανη εισαι ρε φιλε τον ρωταω εγω και μου λεει ναι και ηρθα να κανω μερικα μπανια Χαλκιδικη και τωρα γυρναω,αυτοι τρελοι ειναι μου λεει,ακους εκει 90 λεπτα το λιτρο,παω Κοζανη να γεμισω και 10 ευρω λιγοτερα θα δοσω,ρε του λεω ρε μπας και εισαι βαλτος και παιζεις με τον πονο μας?
Πηγα μεσα να πληρωσω και τα εχωσα κανονικοτατα ,και της ειπα της αφεντικινας ο μονος λογος που βγαινω απο τον δρομο και σου ερχομαι εδω για να γεμισω ειναι για το -5% της Πειραιως ,μολις τελειωσει αυτη η προσφορα τερμα τα γεμισματα απο κανεναν σας ,μεγαλη δεξαμενη και γεμισμα απο Σκοπια,δεν ειναι δυνατον ο κυριος που βλεπεις να βαζει με 76 λεπτα στην Κοζανη και μεις οι μ@λακες με 90,κανονιστε την πορεια σας ,αν μου πεις ΟΚ θα μου κανεις τιμη 10 λεπτα λιγοτερα απότι εχεις τωρα θα ερθω αλλιος buy buy πεταξε το πουλακι,της τα εχωσα για το καρτελ τους ,τα εχωσα στο κρατος που δεν κανει τιποτα ,γενικα τα εχωσα σε ολους,παγωτο εμεινε η αφεντικινα!
Μιλαμε ο Κοζανιτης επαθε και αυτος πλακα και εσκασε στα γελια ο ανθρωπος,και μου λεει ενα 'μπραβο ρε φιλε μια χαρα τους τα λες"!
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 12 Σεπ, 2014 17:02

και?? η αφεντικινα που εμεινε παγωτο κατεβασε την τιμη?
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 12 Σεπ, 2014 19:32

fokion έγραψε:και?? η αφεντικινα που εμεινε παγωτο κατεβασε την τιμη?

Τωρα τι εξυπναδα ηταν αυτη fokion?

Ναι ετρεξε και την κατεβασε κατευθειαν οχι 10 λεπτα αλλα 20 και μου εδωσε και τα λεφτα μου πισω και μου ειπε και "το πρωτο γεμισμα δωρεαν"!
Ειπαμε μονο η ηθικη ικανοποιηση να τους την λες μενει οτι γνωριουμε με ποιον τροπο μας αρμεγουν !
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες