FiKiFiKi έγραψε:Ας αφήσουμε τους ψευτοπατριωτισμους και ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει...
Ειλικρινα βαριεμαι να απαντησω.
FiKiFiKi έγραψε:Ας αφήσουμε τους ψευτοπατριωτισμους και ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει...
hlias έγραψε:ntinaras έγραψε:hlias έγραψε:valsam έγραψε:Πες τα ρε apagogeas!
Ηλια οταν με ρωταει καποιος φιλος η γνωστος "να βαλω υγραεριο?" ειμαι υποχρεωμενος να του πω με χαρτι και με μολυβι να κανει την σουμα,και η σουμα αυτη βγαινει φορτωμενη λογο αισχροκερδιας καρτελ εδω στην Θεσ/νικη και ο χρονος αποσβεσης παει πολυ μακρυα και το κερδος ολο και συρικνωνετε και στο τελος λακιζουν ,εγω σου φταιω η ο Ελληναρας το λαμογιο ο καρτελακιας που χανουν τους πελατες οι συναδελφοι σου?
Θα μας πεις τελικα ρε Ηλια ακομη τους υποστηριζεις?
(fokion νιαου νιαου στα κεραμιντια κανει το γκατα οπως λεει και ενας Αλβανος γνωστος μου και στο θεμα καρτελ και ποιος το εχει στησει πεφτεις εξω αν νομιζεις οτι το κανουν "τα μεγαλα κεφαλια" φιλε!)
πρεπει να του βγαινουν τα νουμερα για να βαλει και οχι να βαλει για να λεει οτι εβαλε.
στο αλλο θεμα τωρα, κατηγορω μονο αυτον που κλεβει στην αντλια ή στην ποιοτητα (αν ειναι εφικτο αυτο) ο καθενας στο μαγαζι του καθοριζει και τις τιμες του, σου κανει? πας, δεν σου κανει? δεν πας, ειναι ολη η περιοχη ετσι? ξανακανεις τα νουμερακια και δεις οτι σε συμφαιρει το βαζεις, τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
ενταξει,και αυριο αμα η ευδαπ σου πει παω το νερο 7 ευρω το λιτρο να δουμε τι θα κανεις.θα πινεις απο τη βροχη με το χωνι.
αστο βρε αδελφε εκτος τοπου και χρονου το παραδειγμα σου, υποστηριζε αν θες την αποψη σου αλλα οχι με επιχειρηματα 8χρονου δεν σε τιμα.

tasoshunter έγραψε:Ηλια βλεπεις οτι δεν ξανασχολιαζω γιατι ασχολεισαι με ατομα που συμπεριφερονται σαν παιδια δημοτικου?
(Εξαιρειται ο valsam με τον οποιο μπορει να διαφωνουμε και να βριζει γενικα αλλα ποτε δεν με εχει προκαλεσει προσωπικα).
tsopirs έγραψε:Από το ταξίδι μου στην Λευκάδα..Επιτέλους σε Ένα χωριό της Κοζάνης γέμισα...και στον γυρισμό ξανά...
Γιατί Ασπροβάλτα εδώ και μήνες είναι κολλημενοι στο 89.8
!fokion έγραψε:και?? η αφεντικινα που εμεινε παγωτο κατεβασε την τιμη?
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες
|
|
|