Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 12 Σεπ, 2014 21:09

valsam έγραψε:
fokion έγραψε:και?? η αφεντικινα που εμεινε παγωτο κατεβασε την τιμη?

Τωρα τι εξυπναδα ηταν αυτη fokion?

Ναι ετρεξε και την κατεβασε κατευθειαν οχι 10 λεπτα αλλα 20 και μου εδωσε και τα λεφτα μου πισω και μου ειπε και "το πρωτο γεμισμα δωρεαν"!
Ειπαμε μονο η ηθικη ικανοποιηση να τους την λες μενει οτι γνωριουμε με ποιον τροπο μας αρμεγουν !

Εκει θελω να καταληξω οτι το "σκουξιμο" δεν αποφερει κανενα αποτελεσμα παρα μονο εκεινη τη στιγμη που τα λες και ξεδινεις. ( κι εγω τους τα λεω απλά εκμεταλευομαι το γεματο περιεργεια βλεμα τους οταν λεω 10 ευρω. Απλά τα λεω πολυ πιο ηρεμα απο οτι καταλαβαινω οτι κανεις εσυ..)

Οπως και οι κατα μονας επιστολές που στειλαμε στο Ινστ. Καταναλωτη... Μπαρμπουτσαλα...

Θελει αλλιως αλλα σιγουρα δεν εχω τις γνωσεις για τον σωστο τροπο.... να πιασεις κομματικους μηχανισμους???? κυβερνητικους??? πιεση σε δημοσιογραφους και καναλια?????? πραγματικά δεν ξερω...
το κινημα καταναλωτων παντως ειναι ανισχυρο και για πιο σοβαρα πραγματα...
Οχι την τιμη του υγραεριου....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό dermen » Σάβ 13 Σεπ, 2014 21:41

[quote="valsam"]γενικα τα εχωσα σε ολους,παγωτο εμεινε η αφεντικινα!

X_X X_X X_X X_X το μαγαζι ειναι μακραιων η κοπελα που εκανε υπομονη και σε ακουγε περνει 500 ευρω το μηνα,
dermen
Πρατηριούχος

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό chrisd » Σάβ 13 Σεπ, 2014 21:58

valsam έγραψε:παγωτο εμεινε η αφεντικινα!

Βαλτην στην καταψυξη αμα ξαναπας μην λιωσει. :lol: :lol: :lol: :lol:
Σ'ωραιος ρε Valsam.Πηγαινε βαλε 2 90αρες δεξαμενες να γεμιζεις σκοπια λοιπον.
Λυση υπαρχει :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 14 Σεπ, 2014 02:10

dermen έγραψε:
valsam έγραψε:γενικα τα εχωσα σε ολους,παγωτο εμεινε η αφεντικινα!

X_X X_X X_X X_X το μαγαζι ειναι μακραιων η κοπελα που εκανε υπομονη και σε ακουγε περνει 500 ευρω το μηνα,

Ας ηταν και υπαληλος λοιπον,και τι εγινε,η πρωτη θα΄ναι που τα ακουει απο δυσαρεστημενο πελατη η η τελευταια?
Υπαληλος και μακαρι να τα μεταβιβασει στο αφεντικο της και να του πει "ερχονται πελατες και διαμαρτυρονται για την τιμη του υγραεριου εδω στην ευρητερη περιοχη της Θεσ/νικης σε σχεση με την επαρχια"!
Και μιας και το αναφεραμε φιλαρακι πρατηριουχε για εξηγησε μας αν μπορεις πως γινετε σημερα στην Βεροια να πουλανε 75,7 λεπτα το λιτρο και στην Θεσ/νικη 89-90?
13-14 ολοκληρα λεπτα διαφορα στο λιτρο παρακαλω,και μαλιστα 13-14 λεπτα φθηνοτερα πουλανε το λιτρο στην Βεροια που αν δεν κανω λαθος εχει και πολυ περισσοτερα μεταφορικα απότι στην Θεσ/νικη!
Ειμαι ολος αυτια!!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 14 Σεπ, 2014 02:19

Dermen αληθεια θελω να ακουσω την απαντηση σου σε αυτο που ρωταει ο valsam.

Επιτρεπονται και απαντησεις του τυπου " γιατι γουσταρουν να φεσωνουν το υγραεριο που εχει ψωμι να γεμισουν οι τσεπες τους".
Ουτε ενας δεν μου το χει πει καταμουτρα να τον παραδεχτω!
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 14 Σεπ, 2014 10:31

gkazakias έγραψε:Dermen αληθεια θελω να ακουσω την απαντηση σου σε αυτο που ρωταει ο valsam.

Επιτρεπονται και απαντησεις του τυπου " γιατι γουσταρουν να φεσωνουν το υγραεριο που εχει ψωμι να γεμισουν οι τσεπες τους".
Ουτε ενας δεν μου το χει πει καταμουτρα να τον παραδεχτω!

Τι να απαντησει ρε'συ gkazakias, εχει ηδη απαντησει παλαιοτερα,και δες απαντησεις!

"αυτοι που εχουν τη καραμελα λαμογια πρατηριουχοι για μενα 2 περιπτωσεις υπαρχουν
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΑ <ΦΤΗΝΑ>ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ"

"και βεβαια δεν θα χτυπησω τιν τιμη πιο κατω γιατι τοσα χρονια με τη βενζινη ολοι χαμενοι βγηκαν και αυτοι που πλουτισαν ηταν λαθρεμποροι "

"που και που κανουν τη δουλια τους (για τις κρατικες υπηρεσιες ελεγχου λεει)και επιασαν πρατηριο στα τρικαλα<φτηνο> να ξεφορτονη βιομηχανικο."

"Εγω εδω ειμαι και μην φωναζεις για τα εκανα πανω μου,μαθε πρωτα τι σημαινει καρτελ και μετα γραψε http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE% ... E%AD%CE%BB
. και απο το να κλεισω εγω ελα ανοιξε διπλα μου πρατηριο και πουλα οσο θες .εμποριο κανουμε και θα κερδισουμε και δεν θα μου πεις εσυ ποσο θα κερδιζω και αν θα κερδιζω,καπιος μεσα στο forum εχει ενα μηνημα <οτι με τον βλακα μην τα βαζεις.> δεν απαντας εσυ εχεις κανενα φθηνο πρατηριο?"

"εχει καταντισει γραφικο να μιλας για καρτελ."

"δεν μπορεις να μιλας για καρτελ χωρις αποδειξεις ,το θεμα της παρομοιας τιμης μπορεις να το συναντησεις παντου οσο πουλαει ο καθε κοντινος πρατηριουχος θα πουλαω και εγω το ιδιο συμβαίνει και στο δρομο που βρίσκομαι και με την αμολυβδη 4 πρατηρια 1.648 3 πρατηρια 1.649 και το υψηλοτερο 1.658 και εδω καρτελ εχουμε?"

"επιχειρηματίας είμαι και επενδύσεις θα κάνω γιατί αυτή είναι η δουλειά μου εσύ δεν έχεις το δίκαιο να μου ορίζεις με πόσα χρήματα θα ζήσει η οικογένεια μου εκτός και αν είσαι τροικανος η εργάζεσαι στο MEGAλο κανάλι"
valsam

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό nickp » Κυρ 14 Σεπ, 2014 17:57

Χαχα.Καλα valsam συλλογή κανεις τις απαντήσεις;Είμαστε για γέλια και για κλάματα.Τοσος κόσμος είμαστε εδώ κάτι οργανωμένο δε γίνεται.Κριμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 14 Σεπ, 2014 22:32

Καλα οι απαντησεις του φιλου πρατηριουχου ειναι τραγικες.
Ομως ειλικρινης, μας τα λεει στα ισα οτι αισχροκερδει. Δεν φταιει αυτος.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 15 Σεπ, 2014 10:39

nickp έγραψε:Χαχα.Καλα valsam συλλογή κανεις τις απαντήσεις;Είμαστε για γέλια και για κλάματα.Τοσος κόσμος είμαστε εδώ κάτι οργανωμένο δε γίνεται.Κριμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τι οργανωμενο να γινει ρε φιλε απ'εδω μεσα,αφου δεν βλεπεις το φορουμ λυμαινεται απο αβανταδορους και επαγγελματιες και μολις βγει καποιος μας να πει κατι αρνητικο για το υγραεριο )τιμη,καταναλωση,ζημια!)το γυρνανε στο τρολλαρισμα και στην ειρωνεια για να ξεφυγει η συζητηση απο το θεμα!
Τι οργανωμενο να γινει αφου και αυτοι που θα μπορουσαν να κανουν κατι ωστε να σπασει το καρτελ αφου καταφεραν και πετυχαν χαμηλοτερη τιμη απο την τιμη καρτελ(για Θεσ/νικη λεμε!)την παρτη τους και μονο κοιτανε,και η επιτροπη ανταγωνισμου μας εγραψε στα παλια της τα παπουτσια!
valsam

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Δευτ 15 Σεπ, 2014 12:21

εγω αυτο που κανω ειναι να βαζω παντα απο τον φτηνοτερο ακομα κι αν πρεπει να κανω μερικα χλμ παραπανω
ετσι και τη τσεπη μου βοηθαω,και δε συντηρω τους τυχαρπαστους καρτελατζηδες
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες