Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό stkamos » Παρ 12 Οκτ, 2012 18:30

Insider40 έγραψε:
stkamos έγραψε:Εγω θα το επεκτεινω λιγο το θεμα για να ξερουμε και τι λεμε.Που αλλου σημερα, μπορεις να επενδυσεις 1000€ και να εχεις τετοιο κερδος;Ειναι με διαφορα, η πιο συμφερουσα επενδυση αυτη την στιγμη στην αγορα.Ολα τα αλλα ειναι,να χαμε να λεγαμε..

Νομίζω ότι μετά από το παράδειγμα μου κάποιοι συμφωνούν μαζί μου ότι λέξεις όπως “απόσβεση” και “επένδυση” δεν έχει νόημα να αναπαράγονται από τον καταναλωτή είτε πρόκειται για αγορά kit υγραερίου είτε γενικά για αυτοκίνητο. (Αν μιλάμε για φτηνή αγορά χωραφιού στην περιοχή της Ροδόπης με την ελπίδα από κάτω να βρουν χρυσό ή να ανεβεί η αξία του μετά από 20 χρόνια, τότε ναι είναι επένδυση!)

Αυτές τις έννοιες τις χρησιμοποιούν μόνο οι έμποροι που πουλανε τέτοια προϊόντα για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση στον καταναλωτή ότι επενδύει κάτι και μάλιστα ότι θα το αποσβεσει και κάποτε!

Εχω 1300 πελατες που εχουν κανει αποσβεση και πλεον κερδιζουν λεφτα.Που ειναι η ψευδαισθηση θα μου εξηγησεις;Αν αυτο δεν ειναι φιλε μου επενδυση, τοτε τι ονομαζουμε επενδυση;

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Επένδυση (αγγλικά: investment) ονομάζεται η δέσμευση κεφαλαίων για ένα χρονικό διάστημα, η οποία αναμένεται να αποφέρει πρόσθετα κεφάλαια στον επενδυτή.
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό christoi » Παρ 12 Οκτ, 2012 18:41

Ένα αυτοκίνητο δεν μπορείς να πεις πότε κάνει απόσβεση.
Εγώ θα πάρω 1.000άρι και θα χάρη σε αυτό θα αυξήσω τα έσοδά μου κατά 2.000€ τον χρόνο.
Ή θα πάρω 4λιτρο και θα αυξήσω τα γούστα μου κατά Χ.
Μπορείς να μου πεις τι από τα 2 θεωρείται απόσβεση;
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Παρ 12 Οκτ, 2012 18:56

LPGas έγραψε:Κατατέθηκε στη βουλή η τροπολογία για τα καύσιμα.

http://www.tovima.gr/files/1/2012/10/12/tropologia.pdf

Το υγραέριο κίνησης δεν αναφέρεται πουθενά…

Μην περιμένεις. Να πέσει τιμη....

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Παρ 12 Οκτ, 2012 19:04

Γελαω με την κατασταση που επικρατεί! Ακουγονται ένα. Μιριο μ@λ@κιες αυτες τις μερες για το υγραέριο. Κ εχει εκδωθει μονο ενα δελτιο τυπου απο εναν συνδικαλιστικο φορεα! Δεν ειδα να κανουν κ κάτι. Για να ξεκαθαριστει το τοπιο! Μηπως λεω μηπως υπαρχουν συμφέροντα. Απο ολη αυτην την υποθεση. Απο τους. Που τοποθετουν κ απο τους βενζιναδες γιατι γεμισε ο τοπος με μπακαλιδες που κανουν τοποθετηση. Οποτε οποιος αντεξει μετα απο κανα 6μηνο αμφιβολιας της αγορας τα μισα θα κλεισουν κ οι υπολοιποι θα ειναι οι δυνατοι παιχτες του παιχνιδιου! Γιατι τωρα τελευταία. Εβαζες lpg kit. Με 500 €! Λιγο εχτρεμε ολο αυτο παραπανω αλλα στην Ελλαδα όλα. Τα εχουμε δει

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό Insider40 » Παρ 12 Οκτ, 2012 19:38

stkamos έγραψε:
Insider40 έγραψε:
stkamos έγραψε:Εγω θα το επεκτεινω λιγο το θεμα για να ξερουμε και τι λεμε.Που αλλου σημερα, μπορεις να επενδυσεις 1000€ και να εχεις τετοιο κερδος;Ειναι με διαφορα, η πιο συμφερουσα επενδυση αυτη την στιγμη στην αγορα.Ολα τα αλλα ειναι,να χαμε να λεγαμε..

Νομίζω ότι μετά από το παράδειγμα μου κάποιοι συμφωνούν μαζί μου ότι λέξεις όπως “απόσβεση” και “επένδυση” δεν έχει νόημα να αναπαράγονται από τον καταναλωτή είτε πρόκειται για αγορά kit υγραερίου είτε γενικά για αυτοκίνητο. (Αν μιλάμε για φτηνή αγορά χωραφιού στην περιοχή της Ροδόπης με την ελπίδα από κάτω να βρουν χρυσό ή να ανεβεί η αξία του μετά από 20 χρόνια, τότε ναι είναι επένδυση!)

Αυτές τις έννοιες τις χρησιμοποιούν μόνο οι έμποροι που πουλανε τέτοια προϊόντα για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση στον καταναλωτή ότι επενδύει κάτι και μάλιστα ότι θα το αποσβεσει και κάποτε!

Εχω 1300 πελατες που εχουν κανει αποσβεση και πλεον κερδιζουν λεφτα.Που ειναι η ψευδαισθηση θα μου εξηγησεις;Αν αυτο δεν ειναι φιλε μου επενδυση, τοτε τι ονομαζουμε επενδυση;

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Επένδυση (αγγλικά: investment) ονομάζεται η δέσμευση κεφαλαίων για ένα χρονικό διάστημα, η οποία αναμένεται να αποφέρει πρόσθετα κεφάλαια στον επενδυτή.

Θα μου επιτρεψεις να επιμενω οτι αυτο ειναι μονο δικη σου επενδηση ως εμπορος και εγκαταστατης. Αλλα μη το συνεχισουμε! επισης επετρεξε μου να πιστευω οτι δεν τιθετε θεμα επενδυσης ουτε αποσβεσης στο συγκεκριμενο θεμα για τον καταναλοτη!
Για την Βικιπεδια δεν σχολιαζω γιατι απαντας απο μονος σου σε εσενα!
Εγω μαζι σου ειμαι και συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις σωστα. Απλα μιλαω για συγκεκριμενες εννοιες και λεξεις κλειδια που λειτουργουν περιεργα στα αυτια του καιμενου καταναλωτη!
Insider40

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό gxalk1970 » Παρ 12 Οκτ, 2012 20:47

Μάλλον ξεκαθαρίστηκε.
Οχι πάνω απο ένα ευρώ μέχρι το 2018 (6-10 λεπτά αύξηση). Ετσι άκουσα τώρα στον Αντ1 με πηγές απο το Υπ. Οικ.
Είδωμεν.
gxalk1970

Δημοσιευσεις: 64

Δημοσίευσηαπό zep » Παρ 12 Οκτ, 2012 21:07

Δεν έχασαν χρόνο τα ΜΜΕ.

Δηλαδή μας έκαναν χάρη για το χειρότερο υγραέριο της Ευρώπης , στην υψηλότερη τιμή.
Αν είναι έτσι να ζητήσω συγνώμη.
Είδα και εγώ τον ομιλητή-εγκαταστάτη αγωνιώντας για τις δουλειές του, να "αβαντάρεται" απο τα ΜΜΕ και να μας καθησυχάζουν...ότι "μην ανησυχείτε...δεν θα σας τον βάλουμε όλο...το κεφάλι και 2 δάχτυλα σβέρκο".Αυτοί κοιτάζουν τις τσεπούλες τους....

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;;;;;;;
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό harmim » Παρ 12 Οκτ, 2012 21:15

Eγω βλεπω οτι οι εγκαταστατες εχουν χεσ...πανω τους και προσπαθουν να μας καθησυχασουν με ενα σωρο δηλωσεις και αρθρα ,οπως εκαναν και πριν βεβαια για την δηθεν σταθερη τιμη του υγραεριου στο μισο της βενζινης εως το 2018.Εγω προσωπικα την υποθεση υγραεριο την ξεχναω σιγουρα για αρκετο καιρο ακομη.Κριμα γιατι ημουν ετοιμος να τοποθετησω!!!Ελπιζω να πανε ολα καλα...
harmim

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό zep » Παρ 12 Οκτ, 2012 21:36

harmim έγραψε:Eγω βλεπω οτι οι εγκαταστατες εχουν χεσ...πανω τους και προσπαθουν να μας καθησυχασουν με ενα σωρο δηλωσεις και αρθρα ,οπως εκαναν και πριν βεβαια για την δηθεν σταθερη τιμη του υγραεριου στο μισο της βενζινης εως το 2018.Εγω προσωπικα την υποθεση υγραεριο την ξεχναω σιγουρα για αρκετο καιρο ακομη.Κριμα γιατι ημουν ετοιμος να τοποθετησω!!!Ελπιζω να πανε ολα καλα...

Αυτό με την διαφορά 50% ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΑΤΗΡΙΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ.."Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα 2 το πρόσωπο".

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΙΚΟΣ PLATTS ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΒΑΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ...ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ 50% ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ;;;
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΗ ΧΩΡΑ...ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Και λέω εγώ, έτσι να βγάλω έναν δικό μου κανόνα της αγοράς..
"ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ 0,70 ΛΕΠΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ;;;ΕΕΕ ΓΙΑΤΙ;;;;"
ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΡΙΞΤΕ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΩΝΩΜΑΣΤΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ...
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό harmim » Παρ 12 Οκτ, 2012 21:38

zep έγραψε:
harmim έγραψε:Eγω βλεπω οτι οι εγκαταστατες εχουν χεσ...πανω τους και προσπαθουν να μας καθησυχασουν με ενα σωρο δηλωσεις και αρθρα ,οπως εκαναν και πριν βεβαια για την δηθεν σταθερη τιμη του υγραεριου στο μισο της βενζινης εως το 2018.Εγω προσωπικα την υποθεση υγραεριο την ξεχναω σιγουρα για αρκετο καιρο ακομη.Κριμα γιατι ημουν ετοιμος να τοποθετησω!!!Ελπιζω να πανε ολα καλα...

Αυτό με την διαφορά 50% ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΑΤΗΡΙΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ.."Το ένα χέρι νίβει το άσλλο και τα 2 το πρόσωπο".

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΙΚΟΣ PLATTS ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΒΑΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ...ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ 50% ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΗ ΧΩΡΑ...ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Και λέω εγώ.."ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ 0,70 ΛΕΠΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ;;;ΕΕΕ ΓΙΑΤΙ;;;;"
ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΡΙΞΤΕ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΩΝΩΜΑΣΤΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ...

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
harmim

Δημοσιευσεις: 97

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες