Insider40 έγραψε:stkamos έγραψε:Εγω θα το επεκτεινω λιγο το θεμα για να ξερουμε και τι λεμε.Που αλλου σημερα, μπορεις να επενδυσεις 1000€ και να εχεις τετοιο κερδος;Ειναι με διαφορα, η πιο συμφερουσα επενδυση αυτη την στιγμη στην αγορα.Ολα τα αλλα ειναι,να χαμε να λεγαμε..
Νομίζω ότι μετά από το παράδειγμα μου κάποιοι συμφωνούν μαζί μου ότι λέξεις όπως “απόσβεση” και “επένδυση” δεν έχει νόημα να αναπαράγονται από τον καταναλωτή είτε πρόκειται για αγορά kit υγραερίου είτε γενικά για αυτοκίνητο. (Αν μιλάμε για φτηνή αγορά χωραφιού στην περιοχή της Ροδόπης με την ελπίδα από κάτω να βρουν χρυσό ή να ανεβεί η αξία του μετά από 20 χρόνια, τότε ναι είναι επένδυση!)
Αυτές τις έννοιες τις χρησιμοποιούν μόνο οι έμποροι που πουλανε τέτοια προϊόντα για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση στον καταναλωτή ότι επενδύει κάτι και μάλιστα ότι θα το αποσβεσει και κάποτε!
Εχω 1300 πελατες που εχουν κανει αποσβεση και πλεον κερδιζουν λεφτα.Που ειναι η ψευδαισθηση θα μου εξηγησεις;Αν αυτο δεν ειναι φιλε μου επενδυση, τοτε τι ονομαζουμε επενδυση;
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Επένδυση (αγγλικά: investment) ονομάζεται η δέσμευση κεφαλαίων για ένα χρονικό διάστημα, η οποία αναμένεται να αποφέρει πρόσθετα κεφάλαια στον επενδυτή.