Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό bebes » Δευτ 15 Αύγ, 2011 20:15

Η σωστη λύση νομιζω οτι εχει προταθεί σε άλλο φορουμ.

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ στην καταναλωση αεριου.
Θα μας κοστισει λιγο σε χρημα, αλλα τη βολη μας δεν θα τη χασουμε αφου θα κινουμαστε κανονικα.

Να συννενοηθουμε οσο και οσοι περισσοτεροι μπορουμε και για ενα μηνα να μην βαζουμε αεριο.

Να δουμε αν θα πετυχουμε κατι...
SUZUKI WagonR 1.3 LPG atiker
bebes

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό christoi » Δευτ 15 Αύγ, 2011 20:30

bebes έγραψε:Να δουμε αν θα πετυχουμε κατι...

Δεν θα πετύχουμε τίποτα. Γιατί θα το κάνουμε 1-2-7 μέρες. Μετά δεν θα αντέξουν οι περισσότεροι. Θα παρατήσεις το αμάξι την ώρα που έχεις καλομάθει; Προσωπικά, έχω 11.000km από την αγορά του αυτοκινήτου μου και αν δεν είχα υγραέριο, δεν θα είχα κάνει ούτε 5.000km.

Αν δεν αποκτήσουμε ταυτότητα, κάποιο σήμα ή αυτοκόλλητο κείμενο, να φαίνεται στα πρατήρια ότι ανήκουμε κάπου, κάποιοι είμαστε και είμαστε πολλοί και ότι κάνουμε να τονίζουμε την κοινότητα, δεν θα μας πάρουν στα σοβαρά.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό bebes » Δευτ 15 Αύγ, 2011 21:00

christoi έγραψε:
bebes έγραψε:Να δουμε αν θα πετυχουμε κατι...

Δεν θα πετύχουμε τίποτα. Γιατί θα το κάνουμε 1-2-7 μέρες. Μετά δεν θα αντέξουν οι περισσότεροι. Θα παρατήσεις το αμάξι την ώρα που έχεις καλομάθει; Προσωπικά, έχω 11.000km από την αγορά του αυτοκινήτου μου και αν δεν είχα υγραέριο, δεν θα είχα κάνει ούτε 5.000km.

Αν δεν αποκτήσουμε ταυτότητα, κάποιο σήμα ή αυτοκόλλητο κείμενο, να φαίνεται στα πρατήρια ότι ανήκουμε κάπου, κάποιοι είμαστε και είμαστε πολλοί και ότι κάνουμε να τονίζουμε την κοινότητα, δεν θα μας πάρουν στα σοβαρά.

αυτο ακριβως ειναι που δεν ισχυει.
Δεν ειναι οπως με τη βενζινη που δεν εχουμε εναλλακτικη.
Εδω μπορουμε να αντεξουμε ενα μηνα.
Θα καιμε βενζινη, απλα θα πληρωσουμε κατι παραπανω... ;)
SUZUKI WagonR 1.3 LPG atiker
bebes

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 15 Αύγ, 2011 21:26

Tι εγινε με τις καταγγελιες στα υπουργεια και την ΣΔΟΕ?
Πρεπει οπωσδηπωτε οι mods εδω να μας οργανωσουν και να γινει μια μαζικη καταγγελια για να μπει πλαφον στην τιμη!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 15 Αύγ, 2011 22:48

Καμία απάντηση μέχρι τώρα πέραν της αρχικής οτι το email μας προωθήθηκε στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου...
Θα ήταν πάντως συγκλονιστικό αν απαντούσαν μέσα στο δεκαπενταύγουστο... =))
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό KrazyA » Τρί 16 Αύγ, 2011 21:29

Αυτήν την βδομάδα είμαι στην Κρήτη για διακοπές, με το αμάξι φυσικά.
Είχα γεμίσει από Αθήνα στον δρόμο προς το λιμάνι.
Πέρασα λοιπόν από το κοντινότερο στο Ηράκλειο πρατήριο να γεμίσω.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:
(+)
- ο βενζινάς πολύ φιλικός, όπως όλοι οι Κρητικοί
- αν μου γέμισε σωστά το τεπόζιτο (που μάλλον δεν το πιστεύω) τότε παρά το γεγονός ότι είμαι πάντα 5 άτομα και με γεμάτο πράγματα το πορτ μπαγκάζ, και έχω ανεβοκατέβει τα Κρητικά βουνά μέσα στις στροφές, τότε η κατανάλωσή μου έπεσε από 8,8 στα 8,0 λ/100χ. Απίστευτο δεν είναι!
- το δουλεύω πάντα υγραέριο, και η απόδοσή του κινητήρα στις ανηφόρες και στα υψόμετρα είναι πάντα άψογη, παρά τη ζέστη και το φορτίο

(-)
- το κόστος του καυσίμου ήταν 23,5 Ευρώ, στην τιμή των 0,939 Ε/λ δηλαδή έβαλα 25 λίτρα. Του δίνω 25 ευρώ και ο τύπος έκανε τον χαζό! Μάλλον ήθελε 1,5 ευρώ φιλοδώρημα, πιθανώς λόγο της φιλικής τιμής!
- μετά έκανε και τον χαζό για την απόδειξη
Προφανώς με αυτήν την συμπεριφορά δεν του χάρισα τίποτα!

Ειδικά για την απόδειξη μου έκανε εντύπωση γιατί γενικά παντού στο νησί δίνουν αποδείξεις σε όλα (και σε κάτι χωριά στα βουνά).
KrazyA

Δημοσιευσεις: 94

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό SpeedRacer » Πέμ 18 Αύγ, 2011 23:25

Καλησπέρα σε όλους από έμενα . Επειδή εδώ και δυο εβδομάδες είμαι εξωτερικό με το αμάξι ( διακοπές ) και έχω γυρίσει 5 χώρες να σας πω τιμές που παίζουν !!! Σερβία 0.61 λεπτά ,Ουγγαρία 0.85 , Γερμανία 0.83 με τιμή βενζίνης 1.53 ,Τσεχία 0.83 , Αυστρία έμεινα από υγραέριο γιατί δεν υπάρχει !!! Είμαστε πολύ καλά σε σχέση με άλλες χώρες !!!
SpeedRacer

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό Giannis » Πέμ 18 Αύγ, 2011 23:31

SpeedRacer έγραψε:Καλησπέρα σε όλους από έμενα . Επειδή εδώ και δυο εβδομάδες είμαι εξωτερικό με το αμάξι ( διακοπές ) και έχω γυρίσει 5 χώρες να σας πω τιμές που παίζουν !!! Σερβία 0.61 λεπτά ,Ουγγαρία 0.85 , Γερμανία 0.83 με τιμή βενζίνης 1.53 ,Τσεχία 0.83 , Αυστρία έμεινα από υγραέριο γιατί δεν υπάρχει !!! Είμαστε πολύ καλά σε σχέση με άλλες χώρες !!!

Μην το φωνάζεις, γιατί θα πάρουν αέρα οι πατριώτες μας :thumbdown: :thumbdown:
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό dti » Παρ 19 Αύγ, 2011 14:21

SpeedRacer έγραψε:Καλησπέρα σε όλους από έμενα . Επειδή εδώ και δυο εβδομάδες είμαι εξωτερικό με το αμάξι ( διακοπές ) και έχω γυρίσει 5 χώρες να σας πω τιμές που παίζουν !!! Σερβία 0.61 λεπτά ,Ουγγαρία 0.85 , Γερμανία 0.83 με τιμή βενζίνης 1.53 ,Τσεχία 0.83 , Αυστρία έμεινα από υγραέριο γιατί δεν υπάρχει !!! Είμαστε πολύ καλά σε σχέση με άλλες χώρες !!!

Ευτυχώς που δεν πήγες και στη Δανία για να μας πεις πόσο ευτυχείς πρέπει να αισθανόμαστε...

Αν είχες πάει βέβαια στη Μολδαβία, στη Λετονία, κλπ. όπου το υγραέριο πρέπει να είναι γύρω στο 0.50, ή στην Αλγερία (γύρω στα 0.30 το πολύ) τι θα μας έλεγες;
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό tasos1 » Παρ 19 Αύγ, 2011 14:31

Πολύ καλά δεν είμαστε, γιατί η τιμή της βενζίνης έχει υποχωρήσει σε κάποιο βαθμό και πιθανό να υποχωρήσει και άλλο,ενώ η τιμή του LPG παραμένει αμετάβλητη.
tasos1

Δημοσιευσεις: 21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες