Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό andker » Σάβ 17 Ιαν, 2015 14:15

kyriak έγραψε:
andker έγραψε: παλιός στην υγραεριοκίνηση ;) ;) ;)

Ναι καλά , το άλλο με τον τοτο? Φυσικά και το ξέρεις

Δηλ. θέλεις να μας πεις ότι έβαλες υγραέριο για να λες μόνο φουλάρετό? , απόσβεση δεν θα κάνεις ποτέ :

6,5* 1,2 = 7,8€
7,5*0,6= 4,5
330 € στα 10000κμ max. Aν και με βενζίνη έξτρα , λάδια ξίδια κτλ κτλ είσαι στο 200€ άρα θα κερδίσεις 1000€ στα 50000κμ ( όπως τα λες εσυ ).

Αλλά η αλήθεια είναι κάπως λίγο αλλιώτικη , γιατί δεν έχεις μόνο εσύ 1200cc , ένα 1200 καίει συνήθως 6/100 και 7,8 με αέριο όποτε τώρα τα πράγματα έχουν,Λίγο Αλλιώς,
Όποτε το κέρδος είναι 250€ στα 10000κμ και με τα λοιπά τότε πάμε στα 50€/10000κμ και άρα μόνο κάποιος βλάξ, καλά είπε ο Φωκίων , βάζει αέριο με τέτοια δεδομένα ….

Ξέρω ξέρω, είσαι 5 χρόνια lpgκινητος , αλλά τώρα που πήγε η βενζίνη 1,2 μπήκες να μας πεις ότι συμφέρει το υγραέριο και ότι με 1200 καις 6,5 βενζίνη στα 100 οκ,οκ,οκ ,

Από Δευτέρα πάω να το ξηλώσω :cry: :cry: Μ'έπεισες =)) =)) :)) :))
CHEVROLET SPARK 1200 του '10 με σύστημα LECHO.
andker

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό andker » Σάβ 17 Ιαν, 2015 14:20

yannisnm έγραψε:Επαναλαμβάνω: Ποιό είναι το πρόβλημά σου και τί ζόρι τραβάς που καιμε εμείς υγραέριο! Εάν έχεις και έπαθε ζημιά δικαιολογείται! εάν δεν έχεις υγραέριο στο αυτοκίνητο τότε πρέπει να κοιταχτεις λίγο γιατί έχεις ξεφύγει! Και για να τελειώνουμε δεν θέλουμε να μας προστατεύεις ρε φίλε! Θέλουμε να καιμε υγραέριο να μην μας συμφέρει και να χαλάνε τα αυτοκίνητά μας! ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Μ ή ν σε χαλάει! Εμείς γουσταρουμε υγραέριο εσύ βάλε βενζίνη και πήγαινε να γράφεις σε forum βενζιναδων ! Ε μα πια μας επρηξες! ΚΟΦΤΟ!

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap:
CHEVROLET SPARK 1200 του '10 με σύστημα LECHO.
andker

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό glamor » Κυρ 18 Ιαν, 2015 00:40

πωπω.... τι να πω εγώ με 570km έβαλα €19.86 lpg!!!!
θα το ξηλώσω αμέσως το σύστημα και μόνο βενζίνη!!!!
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό mauros200aris » Κυρ 18 Ιαν, 2015 12:22

glamor έγραψε:πωπω.... τι να πω εγώ με 570km έβαλα €19.86 lpg!!!!
θα το ξηλώσω αμέσως το σύστημα και μόνο βενζίνη!!!!

Και όπως γράφεις και στην υπογραφή σου... σε έχει βλάψει πολύ το lpg!!! Γρήγορα να το απεγκαταστήσεις! Δεν συμφέρει! :D :D :D :thumbup:
Mercedes C200 coupe, model 2005, 1.8, 163hp
104000 χλμ και συνεχίζουμε...
222000 χλμ συνολικά
mauros200aris

Δημοσιευσεις: 63

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 18 Ιαν, 2015 13:11

Παιδια δεν ξερω για τις προβλεψεις ου Kyriak αλλα οπως και να το κανουμε και οτι και να πειτε σε πολλα εχει δικιο!
Θα ανοιξω τους ασκους του αιολου αλλα πρεπει να τα πω αυτα που ακουσα με τα αυτια μου χθες!
Διαβαστε και θα καταλαβετε την ηλιθιοτητα και το πως μετραει καταναλωσεις και πως υπολογιζει το κερδος αρκετος υγαρεριοκινητος κοσμος!
Βριστε με πειτε με ψευτη και οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου αλλα εγω θα τα πω!
Χθες μετα τον αγωνα των κοριτσιων μας πηγαμε ολοι μαζι ταβερνα και πως το εφερε η συζητηση μετα τα πετρελαια θερμανσης και τα πελλετ πιασαμε και την κουβεντα για το υγραεριο,και μας λεει ο φιλος ιδιοκτητης με το accent,παιδια εγω με το υγαρεριο σωθηκα ,εχω γλητωσει ενα καρο λεφτα ,και επειδη τα μετραω ειναι ισα με 1000 ευρω τον χρονο"!
Απο αυτα που ηξερα μεσες ακρες και απο αυτα που κατα καιρους μου ειχε πει εγω υπολογιζα οτι ειναι μεσα ο ανθρωπος απο το υγραεριο ,τωρα γυρναει και το εξυμνει και λεω κατσε να δουμε τι παιζει!
Και τον ρωταω εγω,ποτε το εβαλες το υγαρεριο και ποσα χιλιομετρα εχεις κανει μεχρι τωρα και μου απανταει,"επειδη τα μετραω το εχω 53 χιλιαδες χλμ μεχρι τωρα" ,και ξανα ρωταω "ποσο το εβαλες ποτε σου εβγαλε την ζημια με το κεφαλαρι και ποσα ξοδεψες για την ζημια",και μου απανταει "το συστημα το εβαλα 1,250 ευρω την ζημια την εβγαλε στις 40,000 χλμ περιπου και μου βγηκε 1000 ευρω στρογγυλα(1,050 ηταν και του εκοψε το 50ρικο!),δηλ. συστημα και ζημια 2,250 ευρω!
Ακουστε τον υπολογισμο του ανθρωπου για το πως γλυτωσε τοσα χρηματα με το υγραεριο να σας πεσουν τα μαλλια,το αυτοκινητο μου χωραει και στην βενζινη και στο υγραεριο 45 λιτρα σημερα π.χ γεμιζω υγραεριο με 77 λεπτα αρα δινω 34,6 ευρω αμα γεμιζα βενζινη με 45 Χ 1,29 θα εδινα 58 ευρω,23 ευρω στο γεμισμα 4 φορες τον μηνα γεμισματα =κοντα στο 100σταρικο τον μηνα, 1200 τον χρονο αντε επεισει μου βγαζει ΕΛΑΧΙΣΤΑ λιγοτερα χλμ το υγαρεριο σε σχεση με την βενζινη να πουμε βρε ενα χιλιαρικο τον χρονο το γλυτωνω με το υγραεριο,παραπανω βγαινει αλλα εγω σου βαζω ενα χιλιαρικο μου λεει,και εξακολουθει να με αφηνει παγωτο!!!!!!!!
Για να μην σας πριζω αλλο με λιγα λογια θα σας πω οτι τα 45 λιτρα βενζινης τα λιγα παραπανω χλμ που ελεγε οτι του βγαζουν ειναι κοντα στα 450-480 ενω με το υγαρεριο ειναι στα 400 χλμ αρα μανι-μανι παραδεχθηκε οτι εχει 15% αυξηση καταναλωσης αλλα ξεχασε να υπολογισει και την βενζινη που καιει και που ειναι μπολικη ειδικα τωρα τον χειμωνα μεχρι να ζεσταθει το μοτερ και να γυρισει στο υγραεριο και μανι μανι πηγαμε στο 23% αυξηση καταναλωσης και βαλαμε και τα 4 σερβισακια που του χρεωσαν 200 ευρω και το κοστουμι του βγηκε στο 1 ευρω το αντιστοιχο λιτρο υγραεριου ,δηλ. ενα ευρω το υγραεριο και 1.29 το υγραεριο ,αυτα με σημερινες τιμες δηλ. ουτε καν 300 ευρω κερδος για καθε 10,000 χλμ και αυτο εχει κανει 53 χιλιαδες χλμ δηλ. 1600 ευρω εξοικονομιση αντε 2000 να τα βαλουμε του ειπα λογο μεγαλυτερης διαφορας στην διαφορα τιμης μεταξυ των 2 καυσιμων κατα διαστηματα ,βρε αντε 2200 -2300 του λεω επειδη σε συμπαθω και δεν θελω να σε στεναχωρω του λεω και θελω ετσι επειδη τα πινουμε παρεα να νομιζεις οτι εχεις κανει τουλαχιστον αποσβεση μετα απο 4 χρονια υγαρεριοκινησης ,αυτος φωναζα και γκαριζε "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ'ΓΩ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ" και οι διπλανοι εσκασαν στα γελια!
Ενας ευχαριστημενος και ευτυχισμενος υγραεριοκινητος λοιπον ο φιλος , και μαλιστα που του εχει βγαλει και ζημια η υγραεριοκινηση γιατι αυτος με το μυαλο και τους υπολογισμους καθηστεριμενου ανθρωπου νομιζε οτι ειχε εξοικονομισει και 3-4 χιλιαρικα παρα τα γ@μησιατικα που πληρωσε και μαλιστα αυτος ο ανθρωπός δεν ειχε ιδεα πριν τρεις τεσσερης μερες οταν του ειπα οτι στην Αθηνα βαζουν υγαρεριο με 20 λεπτα λιγοτρερα το λιτρο!
Εγω ειχα 10 στα μαθηματικα στο λυκειο αλλα δεν χρειαζετε ρε παιδια να εισαι ο Αινσταιν για να μετρησεις κουκια!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ!!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 18 Ιαν, 2015 13:33

Συμφνωνω μαζι σου 100% αν την εγκατασταση την ειχε κανει.... χτες....

Στα 4 χρονια που το εχει το συστημα τα τελευταια 3,5??? οι τιμες δεν ηταν τοσο "κατω".

Προφανως και με το ανωτερω δεν εννοω οτι εβγαλε οσα νομιζε ετσι???

ΑΠλά εβγαλε κατι παραπανω απο το οτι του υπολογισες.....

Η Μαγική φραση ΠΡΙΝ αλλα και μετά που θα βαλεις υγραεριο λεγεται "χαρτι και μολυβι".
Ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε....

Κι αυτη τη στιγμη και στην Αθηνα μονο οποιος εχει αποσβεσει την εγκατασταση κερδιζει ( κι αν εχει και μικρή καταναλωση προσθετω την λεξη "οριακα")

Απο κει και περα να πω οτι καλο ειναι να μην κανουμε "επιλεκτικη" χρηση των αρθιμών δηλ απο τις ιδιες περιοχες...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 18 Ιαν, 2015 16:02

fokion φιθλε δεν εβγαλε κατι παραπανω απ'οτι του υπολογισα ,η αληθεια και η πραγματικοτητα ειναι οτι εγω του ειπα οτι εβγαλε κατι παραπανω για να μην τον στεναχωρισω!
1500 και κατι εβγαιναν τα νουμερα και του τα'κανα 2300 για να μην τον στεναχωρεσω οταν το καταλαβει οτι ουτε καν αποσβεση του συστηματος και της ζημιας δεν εκανε!,
Οσο για την διαφορα που λες και οτι οι τιμες δεν ηταν τοσο "κατω",εδω ξερεις πολυ καλα οτι για Θεσ/νικη μιλαμε αρα οταν η βενζινη ειχε 1,50 το υγραεριο ειχε 88-90 λεπτα ,οταν η βενζινη ειχε 1,60 το υγραεριο ειχε 98-99 λεπτα,παντα αναλογικα παει και παντα το "βρωμικο"(βρωμικο= μονο την αυξηση καταναλωσης βαζω!) κερδος κυμαινετε στα 35 με 40 λεπτα στο λιτρο ,το καθαρο αναλογα με το ποση βενζινη καις(ψεκασμους,χειμωνας) και με το αν χρησιμοποιεις τουναπια και λαδιερες και υπολογισεις και τα σερβις(εστω και 30-40 ευρω, λεφτα ειναι και αυτα που δεν θα τα ξοδευες αν ησουν με βενζινη!) στα 300 ευρω κερδος ανα 10,000 χλμ(η αλλιος οπως πολυ σωστα λεει ο kyriak εναν καφε στα 100 χλμ!),εγω στα 53,000 χλμ του τα υπολογισα με σχεδον 450 ευρω κερδος ανα 10,000 χλμ οπως ειπα αφου τον ειδα οτι ψιλορεζιλευτηκε(μεγαλη παρεα για!)πανω στην επιμονη του,και με χτυπησε και το ποδι ο διπλανος και την εκανα γυριστη!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 18 Ιαν, 2015 18:34

Οντως απλά στο "κατεβατο" δε το προσεξα.
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 18 Ιαν, 2015 20:00

valsam έγραψε:fokion φιθλε δεν εβγαλε κατι παραπανω απ'οτι του υπολογισα ,η αληθεια και η πραγματικοτητα ειναι οτι εγω του ειπα οτι εβγαλε κατι παραπανω για να μην τον στεναχωρισω!
1500 και κατι εβγαιναν τα νουμερα και του τα'κανα 2300 για να μην τον στεναχωρεσω οταν το καταλαβει οτι ουτε καν αποσβεση του συστηματος και της ζημιας δεν εκανε!,
Οσο για την διαφορα που λες και οτι οι τιμες δεν ηταν τοσο "κατω",εδω ξερεις πολυ καλα οτι για Θεσ/νικη μιλαμε αρα οταν η βενζινη ειχε 1,50 το υγραεριο ειχε 88-90 λεπτα ,οταν η βενζινη ειχε 1,60 το υγραεριο ειχε 98-99 λεπτα,παντα αναλογικα παει και παντα το "βρωμικο"(βρωμικο= μονο την αυξηση καταναλωσης βαζω!) κερδος κυμαινετε στα 35 με 40 λεπτα στο λιτρο ,το καθαρο αναλογα με το ποση βενζινη καις(ψεκασμους,χειμωνας) και με το αν χρησιμοποιεις τουναπια και λαδιερες και υπολογισεις και τα σερβις(εστω και 30-40 ευρω, λεφτα ειναι και αυτα που δεν θα τα ξοδευες αν ησουν με βενζινη!) στα 300 ευρω κερδος ανα 10,000 χλμ(η αλλιος οπως πολυ σωστα λεει ο kyriak εναν καφε στα 100 χλμ!),εγω στα 53,000 χλμ του τα υπολογισα με σχεδον 450 ευρω κερδος ανα 10,000 χλμ οπως ειπα αφου τον ειδα οτι ψιλορεζιλευτηκε(μεγαλη παρεα για!)πανω στην επιμονη του,και με χτυπησε και το ποδι ο διπλανος και την εκανα γυριστη!

Εγω προσωπικα ουτε τουναπια,ουτε λαδιερες,ουτε αλατιερες,ουτε ξυδιερες,ουτε Ρωσικες...Εκανα την αποσβεση μου στα 12.000χλμ και τωρα κανω χαβαλε πηγαινοντας βολτα οπου γουσταρω και οποτε γουσταρω χωρις να τρεμει η ψυχη μου...Τελος του μηνα εχω 30Ε ετησιο σερβις[αλλαγη φιλτρου και ελεγχο στον εγκεφαλο] και αυτο ειναι ολο
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 18 Ιαν, 2015 20:36

Πώωωωωωωωωωωωωωω ρε φούστη μου τι έχασααααα !!!!!!..έχω να μπώ σε αυτή την ενότητα απο πέρυσι και τώρα "βρήκα" που έχει μετακομίσει ο "ακατονόμαστος" και σας έχει βάλει ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΎΚΙ !!!!!..Ρε σείς , χέστε τον και μη τσιμπάτε . Κάποιος του έγραψε πιο πάνω "ότι γουστάρουμε να καίμε υγραέριο" και άμα δε γουστάρει να μετακομίσει σε "βενζινοφόρουμ"!!! .Λοιπόν , εγώ συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με το φίλο , ψηφίζω ΝΑΙ και δηλώνω ότι ΓΟΥΣΤΑΡΩ να καίω LPG !!!!..Χέστηκα για τούς εκάστοτε "προστάτες" και τούς λέω ένα μεγάλο ΟΥΣΤ απο δώ ρε...χορτάσαμε προστασία , αηδία καταντήσατε... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 120 επισκέπτες