Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό andker » Κυρ 18 Ιαν, 2015 20:57

periklas723 έγραψε:
valsam έγραψε:fokion φιθλε δεν εβγαλε κατι παραπανω απ'οτι του υπολογισα ,η αληθεια και η πραγματικοτητα ειναι οτι εγω του ειπα οτι εβγαλε κατι παραπανω για να μην τον στεναχωρισω!
1500 και κατι εβγαιναν τα νουμερα και του τα'κανα 2300 για να μην τον στεναχωρεσω οταν το καταλαβει οτι ουτε καν αποσβεση του συστηματος και της ζημιας δεν εκανε!,
Οσο για την διαφορα που λες και οτι οι τιμες δεν ηταν τοσο "κατω",εδω ξερεις πολυ καλα οτι για Θεσ/νικη μιλαμε αρα οταν η βενζινη ειχε 1,50 το υγραεριο ειχε 88-90 λεπτα ,οταν η βενζινη ειχε 1,60 το υγραεριο ειχε 98-99 λεπτα,παντα αναλογικα παει και παντα το "βρωμικο"(βρωμικο= μονο την αυξηση καταναλωσης βαζω!) κερδος κυμαινετε στα 35 με 40 λεπτα στο λιτρο ,το καθαρο αναλογα με το ποση βενζινη καις(ψεκασμους,χειμωνας) και με το αν χρησιμοποιεις τουναπια και λαδιερες και υπολογισεις και τα σερβις(εστω και 30-40 ευρω, λεφτα ειναι και αυτα που δεν θα τα ξοδευες αν ησουν με βενζινη!) στα 300 ευρω κερδος ανα 10,000 χλμ(η αλλιος οπως πολυ σωστα λεει ο kyriak εναν καφε στα 100 χλμ!),εγω στα 53,000 χλμ του τα υπολογισα με σχεδον 450 ευρω κερδος ανα 10,000 χλμ οπως ειπα αφου τον ειδα οτι ψιλορεζιλευτηκε(μεγαλη παρεα για!)πανω στην επιμονη του,και με χτυπησε και το ποδι ο διπλανος και την εκανα γυριστη!

Εγω προσωπικα ουτε τουναπια,ουτε λαδιερες,ουτε αλατιερες,ουτε ξυδιερες,ουτε Ρωσικες...Εκανα την αποσβεση μου στα 12.000χλμ και τωρα κανω χαβαλε πηγαινοντας βολτα οπου γουσταρω και οποτε γουσταρω χωρις να τρεμει η ψυχη μου...Τελος του μηνα εχω 30Ε ετησιο σερβις[αλλαγη φιλτρου και ελεγχο στον εγκεφαλο] και αυτο ειναι ολο

Σσσσσττττ....πιο σιγά :thumbup: :thumbup: Οι οπαδοί της βενζίνης παραμονεύουν :-s :-s :-s
CHEVROLET SPARK 1200 του '10 με σύστημα LECHO.
andker

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό kyriak » Κυρ 18 Ιαν, 2015 20:58

Ότι θες γούσταρε αγορίνα , π@παριες του τύπου το πάω τάπα , καίω λιγότερο από βενζίνη , και συμβουλές προς παν αποδέκτη για να βάλει lpg να ευχαριστηθεί και δεν ξέρω εγώ τι , όταν λες , θα μάθεις και να τα ακούς ,αγόραρε, γκεγκε? Ουστ εσύ
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 18 Ιαν, 2015 21:14

Άη κίχου ρε πανήβλακα - εγκάθετε - "περίπτωση για ειδικούς"... :D :D :D :D :D :D :D :D
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 18 Ιαν, 2015 21:28

kyriak έγραψε:Ότι θες γούσταρε αγορίνα , π@παριες του τύπου το πάω τάπα , καίω λιγότερο από βενζίνη , και συμβουλές προς παν αποδέκτη για να βάλει lpg να ευχαριστηθεί και δεν ξέρω εγώ τι , όταν λες , θα μάθεις και να τα ακούς ,αγόραρε, γκεγκε? Ουστ εσύ

Καιω περιπου 20% περισσοτερο με 0,57 απ'οτι θα εκαιγα με 1,25...Ειμαι κερδισμενος η δεν ειμαι????
Να ευχαριστηθει γεμισμα με κατω απο 20Ε,να ευχαριστηθει χαμηλοτερο κοστος καυσιμων και να ευχαριστηθει βολτα

Δωσε μας προβλεψη για τον Φλεβαρη να γελασουμε παλι...Οπως γελασαμε για Γεναρη :lol: :lol: :lol: :lol: ...

Υ.Γ.Εμενα μια φορα ο φιλος μου ο βενζινας μεσα επεσε οταν μου ειπε ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με 60λεπτα αεριο-80 Θερμανσης-1Ε κινησης-1,30 Βενζινη

Η νεα εκδοση του ειναι[για Φλεβαρη]:1,20 βενζινη-90 κινησης-70 θερμανσης-50 αεριο...Να δουμε αν δικαιωθει και αυτη τη φορα
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 18 Ιαν, 2015 21:29

andker έγραψε:
periklas723 έγραψε:
valsam έγραψε:fokion φιθλε δεν εβγαλε κατι παραπανω απ'οτι του υπολογισα ,η αληθεια και η πραγματικοτητα ειναι οτι εγω του ειπα οτι εβγαλε κατι παραπανω για να μην τον στεναχωρισω!
1500 και κατι εβγαιναν τα νουμερα και του τα'κανα 2300 για να μην τον στεναχωρεσω οταν το καταλαβει οτι ουτε καν αποσβεση του συστηματος και της ζημιας δεν εκανε!,
Οσο για την διαφορα που λες και οτι οι τιμες δεν ηταν τοσο "κατω",εδω ξερεις πολυ καλα οτι για Θεσ/νικη μιλαμε αρα οταν η βενζινη ειχε 1,50 το υγραεριο ειχε 88-90 λεπτα ,οταν η βενζινη ειχε 1,60 το υγραεριο ειχε 98-99 λεπτα,παντα αναλογικα παει και παντα το "βρωμικο"(βρωμικο= μονο την αυξηση καταναλωσης βαζω!) κερδος κυμαινετε στα 35 με 40 λεπτα στο λιτρο ,το καθαρο αναλογα με το ποση βενζινη καις(ψεκασμους,χειμωνας) και με το αν χρησιμοποιεις τουναπια και λαδιερες και υπολογισεις και τα σερβις(εστω και 30-40 ευρω, λεφτα ειναι και αυτα που δεν θα τα ξοδευες αν ησουν με βενζινη!) στα 300 ευρω κερδος ανα 10,000 χλμ(η αλλιος οπως πολυ σωστα λεει ο kyriak εναν καφε στα 100 χλμ!),εγω στα 53,000 χλμ του τα υπολογισα με σχεδον 450 ευρω κερδος ανα 10,000 χλμ οπως ειπα αφου τον ειδα οτι ψιλορεζιλευτηκε(μεγαλη παρεα για!)πανω στην επιμονη του,και με χτυπησε και το ποδι ο διπλανος και την εκανα γυριστη!

Εγω προσωπικα ουτε τουναπια,ουτε λαδιερες,ουτε αλατιερες,ουτε ξυδιερες,ουτε Ρωσικες...Εκανα την αποσβεση μου στα 12.000χλμ και τωρα κανω χαβαλε πηγαινοντας βολτα οπου γουσταρω και οποτε γουσταρω χωρις να τρεμει η ψυχη μου...Τελος του μηνα εχω 30Ε ετησιο σερβις[αλλαγη φιλτρου και ελεγχο στον εγκεφαλο] και αυτο ειναι ολο

Σσσσσττττ....πιο σιγά :thumbup: :thumbup: Οι οπαδοί της βενζίνης παραμονεύουν :-s :-s :-s

Τρεμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =))
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσίευσηαπό kyriak » Κυρ 18 Ιαν, 2015 21:51

NickSt έγραψε:Άη κίχου ρε πανήβλακα - εγκάθετε - "περίπτωση για ειδικούς"... :D :D :D :D :D :D :D :D

Αγόραρε εσύ , που βάζεις υγραέριο ενώ η βενζίνη έχει 1,2 . το τσαλακώνεις το περιτύλιγμα? Τι λέει? . χαχαχαχαχα σάλτα ψόφα, που θα με πεις και πανηβλακα, θλιβερέ.
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 19 Ιαν, 2015 00:05

Ασβέστη , σε λέω πανήβλακα για να μη σε πώ αρχιμ@λ@κα , αυτό που είσαι δλδ.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P/s..φίλοι συνφορουμίτες sorry , αλλά του "μιλάω" στη γλώσσα του , μόνο αυτή καταλαβαίνει όπως θα έχετε διαπιστώσει.. :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Δευτ 19 Ιαν, 2015 00:21

kyriak έγραψε:
NickSt έγραψε:Άη κίχου ρε πανήβλακα - εγκάθετε - "περίπτωση για ειδικούς"... :D :D :D :D :D :D :D :D

Αγόραρε εσύ , που βάζεις υγραέριο ενώ η βενζίνη έχει 1,2 . το τσαλακώνεις το περιτύλιγμα? Τι λέει? . χαχαχαχαχα σάλτα ψόφα, που θα με πεις και πανηβλακα, θλιβερέ.

Που την ειδες με 1,20 την βενζινη ρε εξυπνε????Αιντε την παραμυθα...Η πιο φθηνη βενζινη εχει 1,25 και το πιο φθηνο αεριο εχει 0,57,υπολογισε λοιπον.Και στην τελικη ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.Δανεικα σου ζητησαμε????
Κανε καμια προβλεψη Χορταρεα για τον Φλεβαρη,μπορει και να πεσεις μεσα :lol: :lol: :lol: :lol:
periklas723

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 19 Ιαν, 2015 01:36

kyriak έγραψε:

Ρε Κυριακ το πανηβλακα σε πειραξε?το πρωτο Αρβανιτικο Αντε Κιου δεν σε πειραξε??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό anj890 » Δευτ 19 Ιαν, 2015 10:13

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ασχολείστε και του δίνετε συνεχώς τροφή να λέει τις μαλακίες του...
anj890

Δημοσιευσεις: 108

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 88 επισκέπτες