Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 21 Νοέμ, 2014 02:18

Ε ναι αλλά αυτός τα έχωνε από την αρχή και ζει για να τρολλαρει. Αν μη τι άλλω τα κάναμε απόσβεση και συνεχίζουμε να κινούμαστε οικονομικά σχετικά. Άστον αυτόν. Να δούμε τι θα γίνει με τα αγωνιστικά πρατήρια. ..
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 21 Νοέμ, 2014 07:52

Κυριακοοο εδω κοροιδο χαχαχα ενω οι βενζινες και τα πετρελαια στην Ελλαδα εεεεεεε χαχαχααα πεντακαθαρες χαχαχαα και πανω απολα ανοθευτες το πετρελαιο που πουλας το κανεις αφυγρανση η το δινεις σκετο;;;;;;........χαχαχααα.σμααααατς!!!!
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό stergiosp » Παρ 21 Νοέμ, 2014 10:24

Η κατάσταση στη Θεσ/νίκη είναι απαράδεκτη. Οι φίλοι πρατηριούχοι δε ν βλέπουν ότι μακροπρόθεσμα θα βγουν ζημιομένοι. Ποιος σαλονικιός θα τολμήσει με τέτοιες τιμές να βάλει σύστημα υγραερίου στο αυτοκίνητο του. Δύο φίλοι μου με παλιά αυτοκίνητα με υγραέριο τα πουλάνε όσο όσο και ψάχνουν για ντίζελ. Αν όλοι στραφούν στα ντίζελ το πουλάκι για τους πρατηριουχους πέταξε.
stergiosp

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 21 Νοέμ, 2014 11:04

stergiosp έγραψε:Η κατάσταση στη Θεσ/νίκη είναι απαράδεκτη. Οι φίλοι πρατηριούχοι δε ν βλέπουν ότι μακροπρόθεσμα θα βγουν ζημιομένοι. Ποιος σαλονικιός θα τολμήσει με τέτοιες τιμές να βάλει σύστημα υγραερίου στο αυτοκίνητο του. Δύο φίλοι μου με παλιά αυτοκίνητα με υγραέριο τα πουλάνε όσο όσο και ψάχνουν για ντίζελ. Αν όλοι στραφούν στα ντίζελ το πουλάκι για τους πρατηριουχους πέταξε.

Φιλε ο Ελληνας ειναι της αρπαχτης αν δεν το καταλαβες,και εδω προκειτε περι "της" αρπαχτης!!
Aμα ο αλλος πουλαει 18 χιλιαδες λιτρα σε 3-4 μερες(μου το εχουν πει οι ιδιοι πρατηριουχοι αυτο,δεν το βγαζω απο το μυαλο μου!),υπολογισε κερδος και πες μου αν τους νοιαζει αν θα βαλει κανενας καινουργιος μ@λακας υγραεριο στο αυτοκινητο του,μονο με τα 20 λεπτα της διαφορας της τιμης απο τις φθηνες περιοχες της Ελλαδας να το βαλεις (δηλ. μονο με το 20λεπτα της διαφορας μας κανουν 3,600 ευρω στις 3-4 μερες ,φανταστειτε οτι και οι φθηνοι βγαζουν κι'ολας αρα ειναι πολυ πιο πανω απο το 20λεπτο στο λιτρο το κερδος!!!!!)!
Σου λεει λοιπον ο Ελληναρας "μπορω να δουλεψω ετσι για 2-3 χρονια?"(ηδη τα εχουν καταφερει!),αν λοιπον το κανω αυτο για 2-3 χρονια εχω βγει και στην συνταξη με αυτα που οικονομισα,και στα π@παρια μου αν θα βαλει η οχι κανεις υγραεριο στο αυτοκινητο του,"σιγα μην καθομαι να παλευω με την βενζινη και το ντιζελ και τα 2-3 λεπτα που αφηνει στο λιτρο!".
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 21 Νοέμ, 2014 15:55

Ακόμα μια ομολογία για καρτέλ από πρατήριο στο νομό Θεσσαλονίκης. Στην ερώτηση γιατί είστε 20 λεπτά πιο ακριβοί από την Αθήνα τα επιχειρήματα ήταν τα εξης:
1ον) Αν πας ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι ακόμα πιο ακριβό. Αυτό οφείλεται στα μεταφορικά που είναι επτά λεπτά εκτός Θεσσαλονίκης
2ον) μου λέει ότι για να μη φαγωνονται μεταξύ τους για τις τιμές αποφασίζει ο σύλλογος πρατηρίων με υγραέριο να έχει φιξ τιμές παντού. Αν δε συμμορφωθεί το πρατήριο μπαίνει σε blacklist και υπάρχει και περίπτωση να σταματήσουν τη συνεργασία.
Μιλάμε για αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Είναι λοιπόν συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων για να κονομανε αυτοί εις βάρος όλων εμάς.
nickp

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 21 Νοέμ, 2014 15:56

Τουλάχιστο σταμάτησε η δικαιολογία περί παράνομου νοθευμενου κτλ καυσίμου που με λέγαν μέχρι πρότινος
nickp

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 21 Νοέμ, 2014 17:01

nickp έγραψε:Ακόμα μια ομολογία για καρτέλ από πρατήριο στο νομό Θεσσαλονίκης. Στην ερώτηση γιατί είστε 20 λεπτά πιο ακριβοί από την Αθήνα τα επιχειρήματα ήταν τα εξης:
1ον) Αν πας ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι ακόμα πιο ακριβό. Αυτό οφείλεται στα μεταφορικά που είναι επτά λεπτά εκτός Θεσσαλονίκης
2ον) μου λέει ότι για να μη φαγωνονται μεταξύ τους για τις τιμές αποφασίζει ο σύλλογος πρατηρίων με υγραέριο να έχει φιξ τιμές παντού. Αν δε συμμορφωθεί το πρατήριο μπαίνει σε blacklist και υπάρχει και περίπτωση να σταματήσουν τη συνεργασία.
Μιλάμε για αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Είναι λοιπόν συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων για να κονομανε αυτοί εις βάρος όλων εμάς.

Αυτα τα ξερουμε φιλε εδω και καιρο αλλα καλα κανεις και τα γραφεις και'συ ετσι να τα βλεπουν συχνα οι συμφορουμιτες και να τους σιχαινονται ολο και περισσοτερο!
Αηδια σκετη μιλαμε!
Εγω οπως εχω πει τους εχω κοψει την χρηματοδοτηση απο το υγραεριο ,εχει χαρη που δεν μου ηρθε η πρασινη καρτα και γι'αυτο θα βαλω ενα δεκαρικο βενζινη σημερα απο τα λαμογια , αν ειχα την πρασινη καρτα αυριο το πρωι θα πηγαινα Σκοπια για γεμισμα ,καφεδαρα και καινουργιο cd με μουσικαρες(που δεν γινετε να τα ακουω με την οικογενεια μεσα ,ξερετε εσεις οι παντρεμενοι με παιδια!) και γεμισμα με 1,17 βενζινη και 53 λεπτα υγραεριο!
Ειπαμε ψαξτε για αλλον μ@λακα,ο valsam μας τελειωσε!
valsam

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 21 Νοέμ, 2014 21:18

Kαι αλλα πρατηρια συνενοουνται να πουλανε ιδια τιμη ωστε να μην παιρνει ο ενας τον πελατη του αλλου, αλλα τουλαχιστον γινεται με λογικα κερδη και δεν μας ενοχλουν. Αυτη η αλητεια στη Θεσ/κη πουλαει συννενοημενα αισχροκερδωντας χωρις να αφηνουν καμια επιλογη για τον καταναλωτη! Ειναι τρομερο! Κραξτε τους οσο μπορειτε, μπουκοταρετε τους, νόμοι δεν υπαρχουν μην περιμενετε τιποτα, καντε οτι μπορειτε, βαζετε απο σκοπια και βουλγαρια, γιατι να δινετε τα λεφτα σας στους ξεφτιλες?

Μπορει η δουλεια τους να ειναι πεσμενη γιατι ο κοσμος φευγει στα Σκοπια κτλ, αλλα με τετοιο υπερκερδος βγαζουν τον ιδιο τζιρο σαν να πωλουσαν φθηνα και να ειχαν ουρες αυτοκινητων.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 21 Νοέμ, 2014 22:09

gkazakias έγραψε:Kαι αλλα πρατηρια συνενοουνται να πουλανε ιδια τιμη ωστε να μην παιρνει ο ενας τον πελατη του αλλου, αλλα τουλαχιστον γινεται με λογικα κερδη και δεν μας ενοχλουν. Αυτη η αλητεια στη Θεσ/κη πουλαει συννενοημενα αισχροκερδωντας χωρις να αφηνουν καμια επιλογη για τον καταναλωτη! Ειναι τρομερο! Κραξτε τους οσο μπορειτε, μπουκοταρετε τους, νόμοι δεν υπαρχουν μην περιμενετε τιποτα, καντε οτι μπορειτε, βαζετε απο σκοπια και βουλγαρια, γιατι να δινετε τα λεφτα σας στους ξεφτιλες?

Μπορει η δουλεια τους να ειναι πεσμενη γιατι ο κοσμος φευγει στα Σκοπια κτλ, αλλα με τετοιο υπερκερδος βγαζουν τον ιδιο τζιρο σαν να πωλουσαν φθηνα και να ειχαν ουρες αυτοκινητων.

Πες μου οτι ησουν απο αυτους που με εκραζαν οταν ελεγα για γεμισματα απο Σκοπια και Βουλγαρια(δεν θυμαμαι ειληκρινα!)?
Φιλε καθολου πεσμενη δεν ειναι η δουλεια τους,πολυ λιγος κοσμος εως μηδαμινος ξεκιναει για να βαλει καυσιμα απο Σκοπια και Βουλγαρια γιατι το κερδος του ειναι οσο περιπου αυτα που θα καψει + τις φθορες ,αυτοι που πανε κανα καζινο η σε καναν οδοντιατρο βαζουν καυσιμα απο εκει,εγω το κανω που και που οταν τροω φλασια απο την τσατιλα,οσους συναντησα και τους ειπα οτι πηγα μονο για καυσιμα με κοιτουσαν λες και ειμαι τρελος!
valsam

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 21 Νοέμ, 2014 22:18

Οχι, εκραζα αυτους που λεγανε να μενει το χρημα στην πατριδα να μην φευγει στο εξωτερικο.
Σωστο, δεν λεω, αλλα απο το να τα δωσω σε απατεωνες ελληνες καλυτερα να τα καψω κυριολεκτικα, ποσο μαλλον να τα δωσω σε γειτονικη χωρα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 104 επισκέπτες