Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 21 Νοέμ, 2014 23:32

gkazakias έγραψε:Kαι αλλα πρατηρια συνενοουνται να πουλανε ιδια τιμη ωστε να μην παιρνει ο ενας τον πελατη του αλλου, αλλα τουλαχιστον γινεται με λογικα κερδη και δεν μας ενοχλουν. Αυτη η αλητεια στη Θεσ/κη πουλαει συννενοημενα αισχροκερδωντας χωρις να αφηνουν καμια επιλογη για τον καταναλωτη! Ειναι τρομερο! Κραξτε τους οσο μπορειτε, μπουκοταρετε τους, νόμοι δεν υπαρχουν μην περιμενετε τιποτα, καντε οτι μπορειτε, βαζετε απο σκοπια και βουλγαρια, γιατι να δινετε τα λεφτα σας στους ξεφτιλες?

Μπορει η δουλεια τους να ειναι πεσμενη γιατι ο κοσμος φευγει στα Σκοπια κτλ, αλλα με τετοιο υπερκερδος βγαζουν τον ιδιο τζιρο σαν να πωλουσαν φθηνα και να ειχαν ουρες αυτοκινητων.

Αυτό φοβάμαι. Επειδή τους φτάνει να βγάζουν από λίγους πολλά μήπως δε γίνει απολύτως τίποτα.
Valsam νόμοι Σερρών Φλώρινας κτλ πάνε καθημερινά Αλβανία Βουλγαρία Σκόπια για όλες τις αγορές τους.Εγω προσωπικά δεν το κρίνω αφού μας έχουν φέρει εδώ οι πολιτικοί μας και η νοοτροπία μας εν μέρει φυσικα
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό gkal » Σάβ 22 Νοέμ, 2014 12:12

Οι πολιτικοί μας , που τους ψηφισαμε ......
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 22 Νοέμ, 2014 13:11

Πιπιλαμε συνεχεια την ιδια καραμελα,για ολα φταινε οι πολιτικοι μας,οι πολιτικοι μας ειναι εισαγωμενοι η ειναι κοματι του λαου μας δηλ. Ελληνες οπως και'μεις?
Ρε κοφτε το επιτελους,το εχω ξαναπει για ολα φταιμε εμεις που ειμαστε-εχουμε γινει σκατορατσα ,απο Ελληνες γιναμε Ελληναρες,κλεφτες,κουτοπονηροι,τεμπελιδες,κακοπουστοι ζηλιαριδες και οι πολιτικοι οπως ειπα ειναι καθρεφτης του λαου, δηλ. απο αναμεσα μας τους διαλεξαμε!
Υπαρχουν και εξαιρεσεις ( δηλ. αξιολογοι,εργατικοι, ηθικοι, και τιμιοι Ελληνες)αλλα οσο παει και λιγοτεροι μενουν ,αυτη η κριση μας εχει βγαλει τον χειροτερο μας εαυτο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό koriosg4 » Κυρ 23 Νοέμ, 2014 00:24

φιλε valsam απο φλεβαρη κομενη η βουλγαρια,αυτες τις μερες που ημουν χωριο εμαθα οτι ο θειος μπο......ας θα εχει ετοιμα τα διοδια,εκει να δεις κλαμα :evil:
επιτρεπετε να πεσεις επιβαλλεται να σηκωθεις.FOCUS1.6 2008 Seq24 82000χιλ(μια ρυθμιση βαλβιδων 200€)
koriosg4

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 23 Νοέμ, 2014 02:21

koriosg4 έγραψε:φιλε valsam απο φλεβαρη κομενη η βουλγαρια,αυτες τις μερες που ημουν χωριο εμαθα οτι ο θειος μπο......ας θα εχει ετοιμα τα διοδια,εκει να δεις κλαμα :evil:

Βρε ας γινουν τα 2 πρατηρια εδω Θεσ/νικη που λεει ο τυπος οτι θα κανει και δεν πα να βαλουν διοδια για Βουλγαρια δεν με νοιαζει ,δεν ξαναπαω(καμια παρακαμψη λες δεν θα παιζει?)!
Παντος τον τελευταιο καιρο βαζω βενζινουλα και την εχω καταβρει,μπορει να μου βγαινει ελαχιστα πιο ακριβα με βενζινη αλλα δεν εχω και τον νταλκα μην μου κλεισουν οι βαλβιδες και οπως και να το κανουμε το αυτοκινητο τραβαει καλυτερα,μετρημενα τωρα με την βενζινη ειμαι στα 10-10,5 λιτρα τα 100 δηλ. 14,5-15 ευρω τα 100 και με υγραεριο θα ημουν στα 11-11,5 ευρω ,για 30-40 ευρω τον μηνα δεν αξιζει με τιποτα να ξαναβαλω υγραεριο!
Δεν πα να γ@μηθουν ολοι τους λεω εγω,και στην τελικη και να βαλουν διοδια για Βουλγαρια μας μενουν τα Σκοπια, με ενα γεμισμα τον μηναμου μου αρκει(περιπου 650 χλμ +τα 200 του παν-ελα αυτονομια!),ας βαζω και 20-30 ευρω βενζινη απο εδω μεσα στον μηνα(χειμωνας =λιγα τα χλμ που κανω!)!
valsam

Δημοσίευσηαπό koriosg4 » Κυρ 23 Νοέμ, 2014 10:32

valsam έγραψε:
koriosg4 έγραψε:φιλε valsam απο φλεβαρη κομενη η βουλγαρια,αυτες τις μερες που ημουν χωριο εμαθα οτι ο θειος μπο......ας θα εχει ετοιμα τα διοδια,εκει να δεις κλαμα :evil:

Βρε ας γινουν τα 2 πρατηρια εδω Θεσ/νικη που λεει ο τυπος οτι θα κανει και δεν πα να βαλουν διοδια για Βουλγαρια δεν με νοιαζει ,δεν ξαναπαω (καμια παρακαμψη λες δεν θα παιζει?)
Παντος τον τελευταιο καιρο βαζω βενζινουλα και την εχω καταβρει,μπορει να μου βγαινει ελαχιστα πιο ακριβα με βενζινη αλλα δεν εχω και τον νταλκα μην μου κλεισουν οι βαλβιδες και οπως και να το κανουμε το αυτοκινητο τραβαει καλυτερα,μετρημενα τωρα με την βενζινη ειμαι στα 10-10,5 λιτρα τα 100 δηλ. 14,5-15 ευρω τα 100 και με υγραεριο θα ημουν στα 11-11,5 ευρω ,για 30-40 ευρω τον μηνα δεν αξιζει με τιποτα να ξαναβαλω υγραεριο!
Δεν πα να γ@μηθουν ολοι τους λεω εγω,και στην τελικη και να βαλουν διοδια για Βουλγαρια μας μενουν τα Σκοπια, με ενα γεμισμα τον μηναμου μου αρκει(περιπου 650 χλμ +τα 200 του παν-ελα αυτονομια!),ας βαζω και 20-30 ευρω βενζινη απο εδω μεσα στον μηνα(χειμωνας =λιγα τα χλμ που κανω!)![/quot

απο οτι εμαθα υπαρχουν αντιδρασεις απο κατοικους αγκιστρου και προμαχωνα λογου του οτι υπαρχει ενα φαρμακειο και ενα βενζιναδικο που ειναι μετα τα διοδια οποτε μαλλον θα εχει παρακαμψη μεσα απο τον προμαχωνα.
επιτρεπετε να πεσεις επιβαλλεται να σηκωθεις.FOCUS1.6 2008 Seq24 82000χιλ(μια ρυθμιση βαλβιδων 200€)
koriosg4

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 23 Νοέμ, 2014 11:40

koriosg4 έγραψε:
valsam έγραψε:

Βρε ας γινουν τα 2 πρατηρια εδω Θεσ/νικη που λεει ο τυπος οτι θα κανει και δεν πα να βαλουν διοδια για Βουλγαρια δεν με νοιαζει ,δεν ξαναπαω (καμια παρακαμψη λες δεν θα παιζει?)
Δεν πα να γ@μηθουν ολοι τους λεω εγω,και στην τελικη και να βαλουν διοδια για Βουλγαρια μας μενουν τα Σκοπια, με ενα γεμισμα τον μηναμου μου αρκει(περιπου 650 χλμ +τα 200 του παν-ελα αυτονομια!),ας βαζω και 20-30 ευρω βενζινη απο εδω μεσα στον μηνα(χειμωνας =λιγα τα χλμ που κανω!)![/quot

απο οτι εμαθα υπαρχουν αντιδρασεις απο κατοικους αγκιστρου και προμαχωνα λογου του οτι υπαρχει ενα φαρμακειο και ενα βενζιναδικο που ειναι μετα τα διοδια οποτε μαλλον θα εχει παρακαμψη μεσα απο τον προμαχωνα.

Θα δοσουν ολο το κοματι του δρομου στην κυκλοορια ,δηλ. απο πριν τις Σερρες ως προμαχωνα και θα βαλουν διοδια?
Αν το δοσουν παντος πιστευω οτι ακομη και με το δικο μου αυτοκινητο θα ειναι κατω απο ωρα απο Θεσ/νικη,με κανα γρηγορο το κοβω και 45 λεπτα!
valsam

Δημοσίευσηαπό nickp » Κυρ 23 Νοέμ, 2014 19:38

Να βαλουν διοδια να πληρωνουν τα γυφταρια.Αυτοι που ερχονται για καλο δε θα τους πειραζει το 3ευρο.Αλλα οι γυφτοβουλγαροι που ερχονται για να κλεψουν...
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό koriosg4 » Κυρ 23 Νοέμ, 2014 20:55

valsam έγραψε:
koriosg4 έγραψε:
valsam έγραψε:

Θα δοσουν ολο το κοματι του δρομου στην κυκλοορια ,δηλ. απο πριν τις Σερρες ως προμαχωνα και θα βαλουν διοδια?
Αν το δοσουν παντος πιστευω οτι ακομη και με το δικο μου αυτοκινητο θα ειναι κατω απο ωρα απο Θεσ/νικη,με κανα γρηγορο το κοβω και 45 λεπτα!

τωρα ειναι καμια ωρα φιλε valsam αν δωσουν και το κομματι μετα τα βουνα στο στρυμονικο θα παει κανα 45λεπτο,και σε κεινο το σημειο λενε για διοδια αν βαλουν και εκει μας βλεπω να δουλευουμε τον δρομο για κιλκις.
koriosg4

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 23 Νοέμ, 2014 21:32

Σε κανά δυό χρόνια ο Μπόμπολας θα βάζει διόδια όπου γουστάρει. :lol: :mrgreen:

Έξω από τοσπίτι του καθενός θα βάζει και από ένα διόδιο και όποιος τολμάει ας βγει έξω. :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 101 επισκέπτες