Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό kyriak » Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:03

periklas723 έγραψε:Ακριβως.....Εδω ημουν το καλοκαιρι κερδισμενος[που εκανα και αποσβεση]με 90 λεπτα αεριο και 1,60 βενζινη,δεν θα ειμαι τωρα??????
)

όχι δεν θα είσαι, άλλο 50% με βενζίνη 1,7 και άλλο με βενζίνη 1,3 στην μια περίπτωση είναι 85 λεπτά και στην άλλη είναι 65 λεπτά άρα έχεις και μόνο από την τιμή πτώση κέρδους είναι ακριβώς ανάποδα από ότι τα λες , αλλά για να το καταλάβεις αυτό πρέπει να κάνεις απλές πράξεις … αλλά που? Άμα έκοβε, θα έβαζες lpg τέτοιον καιρό?
Τελευταία επεξεργασία από kyriak και Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:05

μα συζηταμε τωρα το συφαιρει δε συφαιρει το υγραεριο στη διαφορά του 10λεπτου, οταν μιλαμε για καταναλωσεις 15 - 17 ( πχ τσεροκι 4λιτρο..)

Ειναι τουλαχιστον γελοίο..............

ναι οκ αν μιλαμε για καταναλωσεις οριακες των 6-8 λιτρων???? ναι οκ εκει υπαρχει ενα θεμα - Θεσσαλονικη πχ....
Δε ξερω μονο σβηστο σε γκρεμο βλεπει το δικο μου τετοια καταναλωση..... ακομα και στα καλα του....

οχι τωρα που ειναι 12 ποντους πιο ψηλό με 215/85/16 και μαλιστα αναγομωμένο αντι.... 205/70/15....

με τετοια χρηση

Εικόνα

Εικόνα
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:14

kyriak έγραψε:
periklas723 έγραψε:Ακριβως.....Εδω ημουν το καλοκαιρι κερδισμενος[που εκανα και αποσβεση]με 90 λεπτα αεριο και 1,60 βενζινη,δεν θα ειμαι τωρα??????
)

όχι δεν θα είσαι, άλλο 50% με βενζίνη 1,7 και άλλο με βενζίνη 1,3 στην μια περίπτωση είναι 85 λεπτά και στην άλλη είναι 65 λεπτά άρα έχεις και μόνο από την τιμή πτώση κέρδους είναι ακριβώς ανάποδα από ότι τα λες , αλλά για να το καταλάβεις αυτό πρέπει να κάνεις απλές πράξεις … αλλά που? Άμα έκοβε, θα έβαζες lpg τέτοιον καιρό?

Εγω μεσα σε 10 μηνες εχω βγαλει κερδος απο κοστος καυσιμων 1000Ε-850Ε η εγκατασταση=150Ε ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΩ,και ακομη δεν εχω κλεισει χρονο...Τα αλλα τα ακουω βερεσε...
Η καταναλωση μου παει απο τα 7,5 στα 9-9,2 λιτρα[15-20% αυξηση καταναλωση]
Η τιμη ειναι περιπου 50% φθηνοτερη

Αρα με μια πολυυυυυ δυσκολη πραξη:50-15...20=30-35% κερδος με χρηση υγραεριου σε σχεση με την βενζινη ...Δεν συζηταω τις χοντρομ^&κιες Τσοπελογιαννη που ειχε μεχρι και διαφημιστικο:50% κερδος!!!!!!Πως ρε μεγαλε??????
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:18

οτι πρεπει να την βαλω σε φορουμ.... car detailing.............. ε??????

Εικόνα

Αν δεν ειχε υγραεριο δε θα ειχε πινακιδες τωρα....
Και θα σαπιζε....
Προτιμω να σαπισει απο τη χρηση.....

10 λεπτα λιγοτερο κερδος στα 6+ ευρω ανα 100???? συμαντικό δε λεω αλλα μη καθοριστικό.....

αλλα ειπαμε.... μπολικα χλμ το χρονο, τεραστια καταναλωση και στο φυσιολογικό του και φυσιολογικής αντοχής μοτερ....
Α! ναι και εγκαταστατης της προκοπής.....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό kyriak » Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:30

periklas723 έγραψε:Εγω ....με μια πολυυυυυ δυσκολη πραξη:50-15...20=30-35% κερδος με χρηση υγραεριου σε σχεση με την βενζινη ...Δεν συζηταω τις χοντρομ^&κιες Τσοπελογιαννη που ειχε μεχρι και διαφημιστικο:50% κερδος!!!!!!Πως ρε μεγαλε??????

τόσο είσαι τώρα λες οκ, χωρίς να υπολογίζεις φυσικά την βενζίνη που καις για ξεκίνημα σωστα? , αν τα υπολογίσεις αυτά, μαζί με κτεο έξτρα, έξτρα σέρβις κανένα τουναπ , κάτσε αρχή είσαι ακόμη, κάτσε να ανάψει το λαμπάκι , θα πας στο 15%, μετά με 1,3 βενζίνη και 0,65 υγραέριο θα είσαι 5% , συγχαρητήρια θα μπορέσεις να πάρεις και σπίτι με τέτοιε οικονομία ..
kyriak

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:32

NickSt έγραψε:Τελικά ρε π*ύστη μου , γεμίσαμε εδώ μέσα "αβανταδόρους" , "λαμόγια πρατηριούχους" , "εγκαταστάτες" ,..."αντιπρόσωπους" !!!!, και...ψυχοπαθείς που τολμάμε να είμαστε ευχαριστημένοι απο την χρήση του LPG ως καύσιμου για την κίνηση μας !!!!..και όλοι ΜΑΣ οι προαναφερθέντες , τα έχουμε βάλει με έναν "κακομοίρη " φουκαραδάκο που προσπαθεί να σώσει τον "λαό" απο την καταστροφή !!!!...σαν δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

...ά...και να μη ξεχάσω να τραβήξω το ..καζανάκι !!!... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :)) :)) :)) :D :D :D :)) :)) :))

Και χαζους στον perikla ειπε "αλλα αν σε εκοβε δεν θα εβαζες υγραεριο".........
πινοντας καφε και βλεπωντας Αστερας Παο σε καφετερια με wifi.........χαχαχα ακου εμεινες εδω............
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό kyriak » Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:43

periklas723 έγραψε:Η καταναλωση μου παει απο τα 7,5 στα 9-9,2 λιτρα[15-20% αυξηση καταναλωση]

είναι ακριβώς 20-22.67% πάνω με τις τιμές που δίνεις δηλαδή και μόνο εδώ πέφτεις στους υπολογισμούς σου 2,67 ~7,67% έξω . νομίζεις ότι έκανες απόσβεση , νομίζεις ότι κερδίζεις και θα πρέπει πάντα να υπολογίζεις και ένα 1000 για καπάκι , είναι δεδομένο, από εκεί και μετά θα μετράς κέρδος , αλλά ξέρω εσύ είσαι ο έξυπνος που δεν θα πάθεις, χαχαχαχα το διάβασες και εδώ ότι το πάνε τάπα και δεν παθαίνουν τίποτα χαχαχα
kyriak

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:46

Ασε μου καιει ενα βουνο βενζινη...Εχω καψει μισο τεποζιτο σε 4 μηνες και την χρησιμοποιω και επιτηδες για 15-20 χιλιομετρα,καθε περιπου 500χλμ για να κινειται η τρομπα και να ανακατατευεται το καυσιμο...
Ερωτηση προς τους γνωστες:Ειμαι στο μισο τεποζιτο και εχω τεσσερις μηνες να βαλω βενζινη,λετε να βαλω κανα 10αρικο,ετσι για να "ανακατευτει" που λεμε,η αυτο που κανω με την καταναλωση βενζινης μια στο τοσο,ειναι ΟΚ για την τρομπα μου???

@kyriak Σου ζητησα χθες 6 νουμερα στο τζοκερ και δεν μου απαντησες..Πες μου τουλαχιστον ποτε θα θελω μοτερ για να εχω μαζεψει λεφτα...
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:49

Ρε Κυριακο....

Σε απλά μοτερ δεν ειναι 1000αρικο.... ( στο δικο μου ειδικά με.... 1000αρικο βρισκω ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!)
1000αρικο βρισκεις ολοκληρο μοτερ...
Μαλακας εισαι να ασχοληθεις με τη κεφαλη μονο???

150 θελει πανω κατω το ρεκτιφιε... αντε αλλα 100 το μαγαζι... βαλε λαδια μυδια κανα 50αρικο ακομα
ναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα αλλαξεις και ιμαντα ΑΝ ΟΜΩΣ ειναι στο περιπου "η ωρα του"....

τωρα ναι αν ειναι TFSIGTITURBOINTERCULERABSSMSWIFI ναι ισως ειναι και 1000αρικο....
αλλα αυτα δε καινε οποτε παλι μαλακας εισαι που εβαλες υγραεριο.....
Τελευταία επεξεργασία από fokion και Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
fokion

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 07 Δεκ, 2014 21:50

maevius έγραψε:
NickSt έγραψε:Τελικά ρε π*ύστη μου , γεμίσαμε εδώ μέσα "αβανταδόρους" , "λαμόγια πρατηριούχους" , "εγκαταστάτες" ,..."αντιπρόσωπους" !!!!, και...ψυχοπαθείς που τολμάμε να είμαστε ευχαριστημένοι απο την χρήση του LPG ως καύσιμου για την κίνηση μας !!!!..και όλοι ΜΑΣ οι προαναφερθέντες , τα έχουμε βάλει με έναν "κακομοίρη " φουκαραδάκο που προσπαθεί να σώσει τον "λαό" απο την καταστροφή !!!!...σαν δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

...ά...και να μη ξεχάσω να τραβήξω το ..καζανάκι !!!... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :)) :)) :)) :D :D :D :)) :)) :))

Και χαζους στον perikla ειπε "αλλα αν σε εκοβε δεν θα εβαζες υγραεριο".........
πινοντας καφε και βλεπωντας Αστερας Παο σε καφετερια με wifi.........χαχαχα ακου εμεινες εδω............

Εχει και να χωνεψει την 4αρα απο την Ξανθη...Εμενα ακομα δεν μου ειπε για το τζοκερ και για το αν φταιει το υγραεριο που αλλαξα μπαταρια και σινεμπλοκ :;P
periklas723

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 114 επισκέπτες