fokion έγραψε:mudkia έγραψε:Να το παμε αλλιως εκτος από το μουλαρι εχω και ένα picanto 1,1 το οποιο εχει κατ/ση 4,2-6,0l βεν. τοπειρα 4 μερες πανε ελα στη δουλεια και μου κοστισε σε ευρω λιγο λιγοτερο από το μεγαλο ασε το αγχος μη πεσω σε καμια λακουβα μη με παρει κανενας σβαρνα κτλ κτλ
μη μπει ΟΛΟ μεσα σε καμια λακουβα κι αντε βγαλτο μετα το σκεφτηκες???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
periklas723 έγραψε:Δεν εχεις συγγενεια σε ανταλλακτικα με το Musso η το Koranto???Που ειναι και αυτα για ...γουσταΑν και αυτα νομιζω οτι ειναι με κινητηρα Μερσεντες...
mudkia έγραψε:Ρε φιλε θα το πιστεψεις ότι το φοβάμαι μη μου σκορπισει ασε που νιωθω ότι ο απαφτος μου σερνεται![]()
![]()
![]()
fokion έγραψε:Αλλα αμα ηθελα κατι καθημερινο γιατι να μη παρω ενα τετοιο???
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5818415/
εννοειται χωρις υγραεριο..............
periklas723 έγραψε:fokion έγραψε:mudkia έγραψε:Να το παμε αλλιως εκτος από το μουλαρι εχω και ένα picanto 1,1 το οποιο εχει κατ/ση 4,2-6,0l βεν. τοπειρα 4 μερες πανε ελα στη δουλεια και μου κοστισε σε ευρω λιγο λιγοτερο από το μεγαλο ασε το αγχος μη πεσω σε καμια λακουβα μη με παρει κανενας σβαρνα κτλ κτλ
μη μπει ΟΛΟ μεσα σε καμια λακουβα κι αντε βγαλτο μετα το σκεφτηκες???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μακρια απο Αγ.Αννης,Ορφεως και Τατοιου...χεχε
periklas723 έγραψε:Ενας φιλος του πατερα μου,παιρνει τελος του χρονου 2λιτρο RAV4 του '03,με 86.000χλμ ΑΠΟ ΧΕΡΙ...Ποσο λετε?????? 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες
|
|
|