Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Τρί 16 Δεκ, 2014 21:44

http://www.fpress.gr/hrimatistirio/item ... toy-kolpoy

Βουρ για το 1,30...Εγω εχω κανει μια προβλεψη,ο χρονος θα κλεισει με το πετρελαιο στο 1-1,05 και την βενζινη στο 1,25-1,30...Και οντως αν εμενα Θεσσαλονικη να εχω με 1,35 βενζινη και 85λεπτα υγραεριο,σιγουρα θα το σκεφτομουν παρα παρα πολυ για να βαλω υγραεριο...Ομως στην Αθηνα εχει 70λεπτα οποτε συμφερει...
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 16 Δεκ, 2014 22:41

ο ρεκτιφιατζης ειναι ο........ μονος σιγουρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι ΔΕΝ εχει το πελατη στη πλατη του καθε μερα, μια ρυθμισε, μια ρεταρει, μια καιει κ.λ.π αλλα τα παιρνει........ καθαρα...

εξακολουθω να μη το δεχομαι.
με τοσα φορουμ ειδικά τα σχετικά οχι με μαρκα μονο, αλλα και για... καθε μοντελο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να μη βρεις χρηστη με ιδιο αυτοκινητο....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 17 Δεκ, 2014 01:08

fokion έγραψε:ο ρεκτιφιατζης ειναι ο........ μονος σιγουρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι ΔΕΝ εχει το πελατη στη πλατη του καθε μερα, μια ρυθμισε, μια ρεταρει, μια καιει κ.λ.π αλλα τα παιρνει........ καθαρα...

εξακολουθω να μη το δεχομαι.
με τοσα φορουμ ειδικά τα σχετικά οχι με μαρκα μονο, αλλα και για... καθε μοντελο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να μη βρεις χρηστη με ιδιο αυτοκινητο....

Καλα τωρα κανεις και πως δεν ξερεις κι'ολας τι παιζει στα φορουμ!
Και τους αβανταδορους που τους βαζεις ρε fokion?
Τι γινοταν από δαυτους στο φορουμ που μπαιναμε αυτο με τα ενεργειακα?
Ξυλολεβητες και πελλετολεβητες των 9 και 10 χιλιαρικων εσπρωχναν,και μαλιστα για Αθηνα οπου δεν υπαρχει ουσιαστικα χειμωνας,και οταν εγραφα εγω με το χρτι και το μολυβι οτι αποσβεση θα κανουν αυτοι που θα παρουν τετοιο πραμα σε 10-15 χρονια ο valsam ηταν ο τρελος και το τρολ!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 17 Δεκ, 2014 08:01

και συμφωνω και διαφωνω

συμφωνω οτι "πολλα παιζονται", διαφωνω γιοτι πιστευω οτι ΤΕΛΙΚΑ ακομα και αυτο οι.... αβανταδοροι σα και μενα :D :D :D :D σε πονηρευουν οτι η αγωρα ειναι "βρωμικη" και να εχεις τα ματια σου οχι 14 αλλα 34.....

αλλα το θεμα ειναι οτι ακους 150 γνωμες..... οσο με με αβανταδορικα "παρασιτα" στην εικονα που σχηματιζεις....

Προσωπικα ηταν πολυ δεδομενο το τι μπορουσα να διαθεσω οποτε η λυση - που ακομα και τωρα με ικανοποιει κανα 90% κι ας μην ειναι η σουπερ ντουπερ ουαου - οποτε δεν ειχε και νοημα να μου "σπρωξει" κανεις κατι.....

και μη ξεχνας - οπως και στο υγραεριο - τους "εχοντες" γκατζετακιδες....
ασε να τα ακουμπησουν να δουλεψει η αγορα.... αμεσα ή εμεσα και στη τσεπη σου θα καταληξει ενα κοματι....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 17 Δεκ, 2014 10:44

valsam κακώς επιλέγης κάτι σύμφωνα με γνώμες που ακούς τόσο μέσα από το φόρουμ όσο και μέσα από συζητήσεις.

Σίγουρα όπως σε όλα τα φόρουμ έτσι και σε τούτο υπάρχουν αβανταδόροι.
Υπάρχουν όμως και μέλη απλά που δεν γράφουν προκειμένου να παραπλανήσουν κάποιο άλλο μέλος, άσχετα
αν ορισμένες φορές φτάνουν στην υπερβολή.Σε όλους μας μπορεί να τύχει να υπερβάλλουμε κάποια στιγμή άλλες
από κακό υπολογισμό και άλλες από υπέρμετρο ενθουσιασμό,όπως το έκανα και γω αρκετές φορές.

Και να σου πω κάτι.Προτιμώ να συνομιλώ με μέλη που κάνουν λάθη από υπέρμετρο ενθουσιασμό,γιατί αυτό
δείχνει ότι είναι περισσότερο ευχαριστημένοι από όσο περίμεναν.

Από κει και πέρα μεγάλα παιδιά είμαστε να μην παρασυρόμαστε με την πρώτη από τα λόγια του ενός ή του
άλλου.Να ακούμε όλες τις γνώμες και στο τέλος ,να κάνουμε αυτό που συμφαίρει εμάς και όχι αυτό που θα
μας πει κάποιος άλλος ότι είναι καλίτερο για μας.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 17 Δεκ, 2014 14:09

papoys έγραψε:valsam κακώς επιλέγης κάτι σύμφωνα με γνώμες που ακούς τόσο μέσα από το φόρουμ όσο και μέσα από συζητήσεις.

.

Και με βαση τι να σχηματισει γνωμη? Με αυτα που του λενε οσοι τα πουλανε??????

Προσωπικά εμενα με εσωσαν ( ξερει ο Valsam ) παρομοιες συζητησεις για αλλο αντικειμενο περαν του υγραεριου, οπου κατι αλλο ειχα στο νου μου, αλλα βαση λογικών ερωταπαντησεων "πεισθηκα" και πηρα κατι αλλο....

( Αντι ξυλοσομπα πελετοσομπες )

Πιστευεις οτι αν πηγαινα σε μαγαζι θα μου ελεγαν τα μειονεκτηματα της μιας και της αλλης επιλογης? ή αναλλογως του τι πουλαγε ο καθενας??

Και πες μου και αλλο τροπο να βρεις μαζεμενους χρηστες του ιδιου αυτοκινητου πχ. να σου πουν τις εμπειρειες τους.... ειδικά ετσι οπως καθε μοντελο εχει το δικο του φορουμ. Vitaraclub jimnyclub και παει λεγοντας...

Γιατι σε τελική αναλυση ο αβανταδορος οσο και να "φωναζει" ειναι μειοψηφια.... ( καταλαβαινεις τι εννοω )
Αν 10 κατοχοι βεκτρα μου λενε μη βαλεις και ενας μου λεει βαλε... ε τι λες να ακουσω...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 17 Δεκ, 2014 14:37

papoys έγραψε:Από κει και πέρα μεγάλα παιδιά είμαστε να μην παρασυρόμαστε με την πρώτη από τα λόγια του ενός ή του
άλλου.Να ακούμε όλες τις γνώμες και στο τέλος ,να κάνουμε αυτό που συμφαίρει εμάς και όχι αυτό που θα

fokion μου φαίνεται ότι το ίδιο λέμε.Τα φόρουμ για αυτό είναι.Να συζητάμε αλλά όχι και να κάνουμε πάντα αυτό
που θα μας πουν κάποιοι άλλοι.Από την μικρή εμπειρία μου σε φόρουμ, πολές φορές εμφανίζονται ως
πολύ ειδικοί και παντογνώστες κάποιοι προσπαθώντας να σε πείσουν και να σε κατευθύνουν κάπου.Αρκετοί από
αυτούς είναι αβανταδόροι γιαυτό πρέπει όλοι μας να έχουμε και τη δική μας γνώμη και να μην πιστεύουμε πάντα
αυτά που θα μας πουν κάποιοι άλλοι.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 17 Δεκ, 2014 15:38

σε καθε φορουμ υπαρχουν οι γνωστες, οι μη γνωστες που νομιζουν οτι ειναι γνωστες, οι μη γνωστες που ξερουν οτι δεν γνωριζουν, αυτοι που επειδη το εβαλαν ή το αγορασαν οι ιδιοι ειναι το καλυτερο στον γαλαξια, οι κυριακοι, οι αβανταδοροι και ο valsam (δεν ειναι ειρωνια φιλε αλλα εισαι μια κατηγορια μονος σου :angel: ).
αν κατσεις και παρακολουθησεις περιπου 2-3 μηνες το φορουμ ολοι αυτοι φαινονται και απο εκει και περα εχεις μια πληρη εικονα αυτου που θελεις.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 17 Δεκ, 2014 16:35

hlias έγραψε:σε καθε φορουμ υπαρχουν οι γνωστες, οι μη γνωστες που νομιζουν οτι ειναι γνωστες, οι μη γνωστες που ξερουν οτι δεν γνωριζουν, αυτοι που επειδη το εβαλαν ή το αγορασαν οι ιδιοι ειναι το καλυτερο στον γαλαξια, οι κυριακοι, οι αβανταδοροι και ο valsam (δεν ειναι ειρωνια φιλε αλλα εισαι μια κατηγορια μονος σου :angel: ).
αν κατσεις και παρακολουθησεις περιπου 2-3 μηνες το φορουμ ολοι αυτοι φαινονται και απο εκει και περα εχεις μια πληρη εικονα αυτου που θελεις.

Ηλια οχι 2 και 3 μηνες που λες αλλα 2 και 3 χρονια εφαγα εδω μεσα και οχι πληρη εικονα που λες αλλα πολλα θολα κατατοπια βρηκα!
Για να υπαρξει πληρης εικονα πρεπει να απαντηθουν ορισμενα ερωτηματα με στοιχεια γυρο απο το υγραεριο ,πραγμα το οποιο δεν εχει γινει απο κανεναν και πουθενα σε ολο το ιντερνετ οσο και να εψαξα!
Πληρη εικονα(με αποδεκτικα στοιχεια!) υπαρχει για το αν δουλευουν η οχι τα ψυκτελαια και οι ψεκασμοι βενζινης?
Πληρη εικονα υπαρχει για το ποση πρεπει να ειναι η αυξηση καταναλωσης οταν ολα τα εργοστασιακα εχουν πανω απο 30% σε σχεση με το οταν καινε βενζινη?
Πληρη εικονα υπαρχει γυρο απο τα ενισχυμενα μεταλα (βαλβιδες-εδρες)και το αν θα μου λυσουν το προβλημα του vsr(οσους ρωτησα ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του!).
Εγω την μονη πληρη εικονα που ειδα ειναι οτι εδω στην Θεσ/νικη η τιμη πωλησης του υγραεριου ειναι υπερβολικα ακριβη σε σχεση με αλλα μερη της Ελλαδας!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 17 Δεκ, 2014 18:00

papoys έγραψε:
papoys έγραψε:Από κει και πέρα μεγάλα παιδιά είμαστε να μην παρασυρόμαστε με την πρώτη από τα λόγια του ενός ή του

fokion μου φαίνεται ότι το ίδιο λέμε.Τα φόρουμ για αυτό είναι.Να συζητάμε αλλά όχι και να κάνουμε πάντα αυτό
που θα μας πουν κάποιοι άλλοι.Από την μικρή εμπειρία μου σε φόρουμ, πολές φορές εμφανίζονται ως
πολύ ειδικοί και παντογνώστες κάποιοι προσπαθώντας να σε πείσουν και να σε κατευθύνουν κάπου.Αρκετοί από
αυτούς είναι αβανταδόροι γιαυτό πρέπει όλοι μας να έχουμε και τη δική μας γνώμη και να μην πιστεύουμε πάντα
αυτά που θα μας πουν κάποιοι άλλοι.

Οκ pappou συγνωμη "επιασα" στραβα αυτο που ειπες...
Ναι συμφωνουμε

Οπως επεισεις και με αυτο που λεει ο Ηλιας... αν παρακολουθησεις ενα φορουμ για καποιο χρονικο διαστημα καταλαβαινεις ποιος ειναι τι....
( Εγω πχ αβανταδορος του υγραεριου :D :D :D :D :D :D - πλακα κανω παιδια μερες που ειναι ...)
Άβαταρ μέλους
fokion

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 108 επισκέπτες