Βάζω υγραέριο στο πρατήριο της shell στο ρέντη και κάθε φορά που πηγαίνω βλέπω και αυξημένη τιμή. Όταν έπιασα τον υπεύθυνο του πρατηρίου και τον ρώτησα γιατί κάθε τόσο η τιμή παίρνει την ανηφόρα μου εξήγησε πως δεν φταίει αυτός, την τιμή την καθορίζουν τα διυλιστήρια και πως αυτός βγάζει μόνο 2-3 λεπτά στο λίτρο.
Διαβάζοντας όμως το παρόν θρεντ διαπίστωσα πως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική και πως ο μάγγας εδώ και έναμισυ χρόνο που έχω τοποθετήσει το σύστημα υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό μου απλά με κλέβει, όπως κλέβει καί εκατοντάδες άλλους ανυποψίαστους πελάτες που ανεφοδιάζονται από εκεί...
Το θέμα αν καταλαβα καλά είναι η έλλειψη πλαφόν απο το κράτος στην τιμή του υγραερίου... δεν μπορούμε να βρούμε ένα καλό δικηγόρο που ασχολείται με αυτά και να κάνουμε μια ομαδική αγωγή ώστε να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση?
Επίσης θέλω να καταγγείλω για αισχροκέρδεια το πρατήριο που βάζω υγραέριο... αρκεί μόνο ένα μεηλ στο ΣΔΟΕ και στο υπουργείο ανάπτυξης??
polites@ypoian.gr
kataggelies@sdoe.gr
info@rae.gr
Προχτές έβαλα σε ένα της ΕΚΟ εκεί κοντά και η τιμή ήταν ίδια (το καρτελ που λένε και κάποιοι συμφορουμίτες παραπάνω) αλλά αν φάνε 2-3 μυνήσεις ο καθένας ίσως και να συμμορφωθούν..