fokion έγραψε:Δηλ. αν εκει που βαζατε απο 50 λιτρα σας βαλουνε 60 δε θα καταλαβετε οτι σας κλεβει η συγκεκριμενη αντλια
Αν ξαφνικα δειτε την καταναλωση σας να ανεβαινει +2 λιτρα στα 100 δεν θα καταλαβετε οτι σας εκλεψε η συγκεκριμενη αντλια.
Οκ.
fokion τα 2 λιτρα στα 100 που λες ειναι υπερβολικο κλεψιμο και ενοειτε οτι αν γινοταν κατι τετοιο θα το καταλαβαινε και ο πιο χαζος,τα 2 λιτρα στο γεμισμα των 40 λιτρων ομως μια χαρα το χαφτει κανεις!
Λιγες φορες δηλ. γεμισες και πηρε κανα 2 λιτρα λιγοτερο η δεξαμενη σου απ'οτι αλλες φορες και το δικαιολογισες στην διαφορα της πιεσης της αντλιας?
Π.χ ενας που εβαζε 40 λιτρα και αυτα του πηγαιναν 400 χλμ αν μετα το κλεψιμο των 2 λιτρων του βγαλουν 380 θα το καταλαβει?
Θα πει ,μαπα ηταν το μιγμα,το ζορισα λιγο παραπανω,αναψα air condition,φωτα κ.τ.λ!
Εγω το εχω γραψει απειρες φορες εδω μεσα ,οποτε εβαζα απο Βουλγαρια η Σκοπια το υγραεριο με πηγαινε και περισσοτερα χλμ και πιο καλα πηγαινε και το αυτοκινητο,επισης το εχω γραψει απειρες φορες οτι απο εκει που ημουν με βενζινη στα 10-10,5 λιτρα με το υγραεριο πηγα στα 13,5 και ουκ ολιγες φορες εχω γραψει κατι καταναλωσεις των 14-14,5 , και εκει κουφαινομουν και αηντε ετρεχα καθε τρεις και λιγο για ρυθμιση και ελεγα"τι γινετε ρε ουστη μου?"μιας και τα 14-14,5 τα εγραφα κατω απο ολοιδιες οδηγικες συνηθειες και στην δια ακριβος διαδρομη!
Πολυ κουφο ομως μου φαινετε να θελει να κλεψει καποιος που ειπαμε βγαζει 23 λεπτα κερδος στο λιτρο, τι δηλ. δεν του φτανουν τα 9,20 ευρω κερδος σε ενα γεμισμα 40 λιτρων και 3 λεπτων δουλειας και να θελει με πειραγμενη αντλια να βγαλει και αλλο 1μιση ευρω κλεψιμαιηκο ?