Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 13 Ιουν, 2015 14:16

fokion έγραψε:αχαχαχαχαχ
Εκει... εξαιρειται!

Καθε μερα κανω την ιδια ακριβως διαδρομη

Σπιτι 2 λεπτα ζεσταμα 2 λεπτα οδηγημα, ρελαντι στη καντινα για καφε και κουλουρι για τη μικρή, 2 λεπτα οδηγημα σχολειο, 5 λεπτα οδηγημα για "καφενειο", 15 λεπτα οδηγημα για γραφειο Πικερμι, 10 λεπτα οδηγημα πικερμι σπιτι.

Ε ποσο εξω να πεσεις οταν αυτο ειναι 5 μερες την εβδομαδα με σταθερες συνθηκες κινησης....

Με "έστειλες"...ότι πιο όμορφο έχω διαβάσει εδώ μέσα../.."κουλούρι για τη μικρή " !!!!... :clap:

...όλα τα άλλα χ@στα...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 13 Ιουν, 2015 17:23

Aς δοκιμασουμε να βαλουμε το "πραγμα" στη σωστη του βαση.....

Αν οντως μιλαμε για 500 αντλιες, με κατα μεσο ορο θελετε 2 ανα πρατηριο??? μιλαμε δηλαδη χοντρικά για 250 πρατηρια δηλ... σχεδον ολα?????????????????
( 4 μονο στον Πανικιδη εχω δει... )

??????????????????????
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 14 Ιουν, 2015 06:15

Όποιος τόχει στο dna του να κλέβει θα κλέψει και στο υγραέριο και στην βενζίνη και στο πετρέλαιο.
Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που κλέβουν αλλά αυτό το 500 (εγώ θεωρώ ότι ο συντάκτης αναφέρεται σε πρατήρια και
όχι σε αντλίες) είναι μία μπαρούφα όπως πολλές κυκλοφορούν καθημερινά,γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι ελέχιστοι έως
καθόλου έλεγχοι γίνονται.

Εγώ κάθε φορά συνηθίζω να βάζω από το ίδιο πρατήριο να φουλάρω και να μηδενίζω κάθε φορά το χιλομετρητή.
Εάν κάτι δεν πάει καλά θα το καταλάβω αμέσως όπως εγραψε και ο fokion.
Μου συνέβη παλαιότερα σε 1-2 πρατήρια χωρίς να είμαι σίγουρος αν με έκλεψαν και απλά τα έκοψα.

Εκείνο που θάθελα να συστήσω αφού ξέρετε ότι π.χ. η δεξαμενή σας παίρνει 40 λίτρα όταν πάτε σε ένα καινούργιο
πρατήριο πέστε του να σταματήει στα 40 λίτρα έστω και αν η αντλία του βάζει παραπάνω.Έτσι θα μπορείτε πολύ
εύκολα να τσεκάρετε την ποσότητα.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό boltsis » Κυρ 14 Ιουν, 2015 22:46

0,566 Λάρισα, ευχαριστιόμαστε βόλτες!
boltsis

Δημοσιευσεις: 31

Δημοσίευσηαπό viallesi » Κυρ 14 Ιουν, 2015 23:41

Τι είπες τώρα!!! Έπαθα πλάκα!!!
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό boltsis » Κυρ 14 Ιουν, 2015 23:50

Σήμερα για μπάνιο στον Αγιόκαμπο πήγαινε έλα με 6 ευρώ περίπου, πρίν κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον στα ματια ποιος θα πάρει αμάξι :D .
boltsis

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 15 Ιουν, 2015 05:42

0,566 :o :o :o :o :o

Για αυτό μου φαίνεται κυκλοφορούν φήμες ότι 500 αντλίες υγραερίου κλέβουν.
Με την τιμή της αμόλυβδης να έχει ξεπεράσει το 1,50 ευρώ οι επιτήδειοι φοβούνται έξαρση της υγραεριοκίνησης και
έριξαν ένα παραμύθι στην αγορά να ανακόψουν κάτι τέτοιο.

Να ξέρετε ξέρουν τικάνουν.Ξέρουν καλά τα παιχνίδια ελέγχου των μυαλών.Να σκεφτείτε ότι και η σύζυγος που έχει
μαύρα μεσάνυχτα από υγραέρια,βενζίνες κ.λ.π. χτες μου την είπε.Άκουσες ότι 500 πρατήρια με υγραέριο κλέβουν. ?? :o
Το έλεγε και η τηλεόραση. :thumbdown: :thumbdown:
Γιαυτό σας λέω.Ξέρουν τι κάνουν.
Από την άλλη πιστεύω ότι εμας μας βολεύει.Φανταστείτε μία απότομη αύξηση της υγραεριοκίνησης.Μείωση κατανάλωσης
βενζίνης,μείωση εσόδων απο φόρους.τελωνεία κ.λ.π.,οπότε το κράτος κάτι πρέπει να κάνει να αναπληρώσει τα χαμένα
έσοδα και πιθανόν να την πληρώσουμε εμείς.

Γιαυτό μήπως είναι καλό να συντηρούμε και εμείς το μύθο.????
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό boltsis » Δευτ 15 Ιουν, 2015 09:49

Κοίτα απο το συγκεκριμένο δε βάζω , βάζω απο το αμέσως επόμενο στα 0,58 περίπου το οποίο μου βγάζει ακριβώς τα ίδια χλμ που μου βγάζει το αμάξι.Δεν είναι δύσκολο να το τσεκάρω γιατί έχω 30lt δεξαμενή μόνο.
Το συγκεριμένο που έχει 0,566 βάζει μόνο υγραέριο , δε βάζει βενζίνη πετρέλαια κτλπ και απο ότι καταλαβα έχουνε κάνει ανταγωνισμό μεταξύ τους.Εγω δε βάζω απο το φτηνό γιατί μου αναψε 1-2 φορά λαμπάκι και έχω υποψίες μήπως κάτι δε πάει καλά με το μείγμα του, όχι ότι είναι νοθευμένο αλλά μήπως είναι φτωχό.Θα ξαναπάω να το δοκιμάσω αφού κάνω αρκετές κάποια χλμ ακόμη.

Γενικά στη Λάρισα http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... &dtimes=11 έχουμε πολυ καλές τιμές ακόμη και απο τη Καρδίτσα που μια φορά ήτανε πιο φτηνή απο εμάς.

Φαντάζομαι τώρα με αυτη τη διαφορά τιμής υγραερίου-βενζίνη έχουμε καθαρά 50% οικονομία, η να τολμήσω να πω και πιο πάνω :roll: ?
boltsis

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 15 Ιουν, 2015 16:03

ΠΑΠΠΟΥ !!!!...Είσαι ζαβολιάρης και "μαρτυράς τα φύλλα" !!!!!!! :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :)) :)) :))
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό mudkia » Δευτ 15 Ιουν, 2015 18:47

Εγώ εβαλα χτες 70λ γκάζι και 10λ βενζ. (44.4€ και 15.5€ αντίστοιχα) απο egean στην Παναγούλη στο Ηράκλειο ηχα την κυρά μαζί και όταν είδε την αντίστοιχια στους δείκτες έπαθε ένα ταρακουλο ένα πράγμα :wtf:
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες