periklas723 έγραψε:351 σημερα ο τονος απο τα διυλιστηρια της Motor Oil...ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ.Αλλα οι τιμες ειναι πιο ψηλα απ'οτι ηταν με 372 τον Γεναρη.Γιατι αραγε????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..έχουν πάει για ομαδικό ..χ@σιμο !!!
periklas723 έγραψε:351 σημερα ο τονος απο τα διυλιστηρια της Motor Oil...ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ.Αλλα οι τιμες ειναι πιο ψηλα απ'οτι ηταν με 372 τον Γεναρη.Γιατι αραγε????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

NickSt έγραψε:periklas723 έγραψε:351 σημερα ο τονος απο τα διυλιστηρια της Motor Oil...ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ.Αλλα οι τιμες ειναι πιο ψηλα απ'οτι ηταν με 372 τον Γεναρη.Γιατι αραγε????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γατί οι .."ελεγκτικοί μηχανισμοί"..έχουν πάει για ομαδικό ..χ@σιμο !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alxnks έγραψε:0.634 νομιζω είδα χτες σε πρατήριο ΒΡ επι της Πέτρου Ράλλη, με κατευθυνση προς Νίκαια/Κορυδαλλό, λίγο πριν την διασταύρωση με τον Κηφισσό. 0.627 είδα στο gasprice σημερινή τιμη;
Alxnks έγραψε:Alxnks έγραψε:0.634 νομιζω είδα χτες σε πρατήριο ΒΡ επι της Πέτρου Ράλλη, με κατευθυνση προς Νίκαια/Κορυδαλλό, λίγο πριν την διασταύρωση με τον Κηφισσό. 0.627 είδα στο gasprice σημερινή τιμη;
Update:
0.627 το έχουν ακομα, 6 μέρες μετα..μάλλον δεν έχουν πάρει με τις νέες τιμες ακόμα!! Σήμερα μάλιστα έλεγαν σε οποίον ηταν εκεί οτι είναι το φθηνότερο της αττικής.... ZONG...χασατε, δεν είστε!!
Αυτό που με προβλημάτισε όμως κυριως ήταν οτι στη 43αρα δεξαμενή του αδερφού μου, που ποτε δεν του έχει πάρει πανω απο 38 απο αδεια από οτι μου ειπε, κατάφεραν και χωρεσαν (παλι απο άδεια).....40.82!!! Ποτς γκενεν αυτο ρε Κόπερφιλντ πρατηριουχε;!
mudkia έγραψε:Alxnks έγραψε:Alxnks έγραψε:0.634 νομιζω είδα χτες σε πρατήριο ΒΡ επι της Πέτρου Ράλλη, με κατευθυνση προς Νίκαια/Κορυδαλλό, λίγο πριν την διασταύρωση με τον Κηφισσό. 0.627 είδα στο gasprice σημερινή τιμη;
Update:
0.627 το έχουν ακομα, 6 μέρες μετα..μάλλον δεν έχουν πάρει με τις νέες τιμες ακόμα!! Σήμερα μάλιστα έλεγαν σε οποίον ηταν εκεί οτι είναι το φθηνότερο της αττικής.... ZONG...χασατε, δεν είστε!!
Αυτό που με προβλημάτισε όμως κυριως ήταν οτι στη 43αρα δεξαμενή του αδερφού μου, που ποτε δεν του έχει πάρει πανω απο 38 απο αδεια από οτι μου ειπε, κατάφεραν και χωρεσαν (παλι απο άδεια).....40.82!!! Ποτς γκενεν αυτο ρε Κόπερφιλντ πρατηριουχε;!
Μάλλον πέτυχε Σε πίεση το μηχάνημα (πάνω απο14 ) και του ξετιναξε το φλοτερ
Alxnks έγραψε:Alxnks έγραψε:0.634 νομιζω είδα χτες σε πρατήριο ΒΡ επι της Πέτρου Ράλλη, με κατευθυνση προς Νίκαια/Κορυδαλλό, λίγο πριν την διασταύρωση με τον Κηφισσό. 0.627 είδα στο gasprice σημερινή τιμη;
Update:

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 130 επισκέπτες
|
|
|